🌿🔅🔅🌿🔅🔅🌿
📝توصیه مهم امام خمینی به رزمندگان:
و هان اى فرزندان قرآن کریم و نیروهاى ارتش و سپاهى و بسیج و ژاندارمرى و شهربانى و کمیتهها و عشایر و نیروهاى مردمى داوطلب و ملت عزیز، هوشیار باشید که پیروزیها هرچند عظیم و حیرتانگیز است شما را از یاد خداوند که نصر و فتح در دست اوست غافل نکند و غرور و فتح شما را به خود جلب نکند.
#خرمشهر
🆔 @ghorun
💠🌴💠💠💠💠💠💠🌴💠
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره روم آیه ۴۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
➿➿➿➿➿🌴
آیه۴۱) ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ
➿➿➿➿➿🌴
آیه۴۱) فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که (از گنه پشیمان شده و به درگاه خدا) باز گردند.
➿➿➿➿➿🌴
تفسیر آیه) سر چشمه فساد، اعمال خود مردم است! در آیات گذشته، سخن از شرک در میان بود و میدانیم ریشه اصلی تمام مفاسد فراموش کردن اصلی توحید و روی آوردن به شرک است، لذا در اینجا سخن از ظهور فساد در زمین به خاطر اعمال مردم به میان آورده، میگوید: «فساد در خشکی و دریا به خاطر کارهایی که مردم انجام دادهاند آشکار شده است» (ظَهَرَ الْفَسادُ فِی الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَیْدِی النَّاسِ). هر جا فسادی ظاهر شود بازتاب اعمال مردم است چرا که هر کار نادرست عکس العمل نامطلوبی دارد.
سپس میفرماید: «خدا میخواهد نتیجه بعضی از اعمالشان را به آنان بچشاند، شاید به سوی حق باز گردند»! (لِیُذِیقَهُمْ بَعْضَ الَّذِی عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ یَرْجِعُونَ).
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
〰🌿〰🌿〰
🌺 پیامبر اکرم (ص)
هر که حسین را دوست بدارد خداوند دوست دار اوست.
📚بحارالانوار
🤲اللّهُمَ اَرزُقنـٰا فِی اَلْدُنْیٰا زیٰارَۃ اَلْحُسَیْن
وَ فِی اَلْاٰخِرَۃ شِفٰاعَة اَلْحُسَیْن
#شب_جمعه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
〰🌷〰🌷〰
🎦 #سخنرانی استاد پناهیان
💌 باور کن می توانی معشوق امام زمان (عج)باشی!
#امام_زمان عج
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ghorun
🌺امام باقر علیه السلام میفرمایند: به درستی که انسان گناهی را که مرتکب می شود با آن گناه رزق و روزی از او دفع می گردد
📗الکافي ج2 ص271
🌿@ghorun
🪴💢🪴💢🪴💢🪴
🔅غسل روز جمعه
غسل جمعه کند و آن از جمله اعمال مستحبی است که بر آن تأکید بسیار شده.
🍀و در روایت آمده: که حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) به حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فرمود: یا علی! در هر جمعه غسل کن، گرچه به خاطر آن غذای خود را برای به دست آوردن آب جهت غسل کردن بفروشی و گرسنه بمانی؛ زیرا هیچ عمل مستحبّی برتر از غسل روز جمعه نیست.
🍀و از امام صادق(علیهالسلام) روایت شده: هرکه در روز جمعه غسل کند و این دعا را بخواند:
أَشْهَدُ أَنْ لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَحْدَهُ لَاشَرِیکَ لَهُ، وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ، اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاجْعَلْنِی مِنَ التَّوَّابِینَ، وَاجْعَلْنِی مِنَ الْمُتَطَهِّرِینَ.
گواهی می دهم که شایستهی پرستشی جز خدا نیست، شریک و انبازی ندارد و گواهی می دهم که محمّد بنده و فرستادهی اوست، بار خدایا، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و مرا از بسیار توبهکنندگان و پاکان قرار ده.
برای او تا جمعه آینده حالت پاکی و طهارت پیدا شود؛ یعنی از گناهان پاک می شود یا آنکه اعمال او با طهارت معنوی انجام می گیرد و مورد قبول حق واقع می شود؛ و به احتیاط نزدیکتر آن است که تا جایی که ممکن است، غسل جمعه را ترک نکنند؛
باید دانست وقت غسل جمعه پس از طلوع فجر تا زمان ظهر است و هرچه نزدیکتر به ظهر انجام شود، بهتر است.
#شب_جمعه
🆔 @ghorun
🌷🌿〰🌷🌿〰🌷🌿〰🌷🌿
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره روم آیه ۴۲ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۴۲قُلْ سِیرُوا فِی الأَرْضِ فَانْظُرُوا کَیْفَ کانَ عاقِبَةُ الَّذِینَ مِنْ قَبْلُ کانَ أَکْثَرُهُمْ مُشْرِکِینَ
🌷〰〰🌷〰〰🌷〰〰🌷
۴۲ ـ بگو در زمین سیر کنید و بنگرید عاقبت کسانى که قبل از شما بودند چگونه بود! بیشتر آنها مشرک بودند!
🌷〰〰🌷〰〰🌷〰〰🌷
در آیه بعد، براى این که، مردم شواهد زنده اى را در مسأله ظهور فساد در زمین، به خاطر گناه انسان ها با چشم خود بینند، دستور سیر در ارض را مى دهد و به پیامبر(صلى الله علیه وآله) مى فرماید: بگو شما در روى زمین به گردش پردازید، حال امت هاى پیشین را جستجو کنید، و اعمال و سرنوشت آنها را مورد بررسى قرار دهید، ببینید عاقبت کسانى که قبل از شما بودند، به کجا رسید ؟! (قُلْ سِیرُوا فِی الأَرْضِ فَانْظُرُوا کَیْفَ کانَ عاقِبَةُ الَّذِینَ مِنْ قَبْلُ).
قصرها و کاخ هاى ویران شده آنها را بنگرید، خزائن به تاراج رفته آنها را تماشا کنید، جمعیت نیرومند پراکنده آنها را مشاهده نمائید، و سرانجام قبرهاى درهم شکسته و استخوان هاى پوسیده آنها را بنگرید.
ببینید سرانجام ظلم و ستم و گناه و شرک، آنها چه شد؟
ببینید اگر آنها آشیانه مرغان را سوزاندند، چگونه خانه این صیادان نیز به ویرانى کشیده شد؟
آرى، اکثر آنها مشرک بودند (کانَ أَکْثَرُهُمْ مُشْرِکِینَ).
و شرک ام الفساد و مایه تباهى آنها شد.
جالب توجه این که، هنگامى که در آیات قبل، سخن از نعمت هاى خدا بود، نخست آفرینش و خلقت انسان را مطرح کرد، سپس روزى دادن به او را (اللّهُ الَّذِى خَلَقَکُمْ ثُمَّ رَزَقَکُمْ) ولى در آیات مورد بحث، هنگامى که سخن از مجازات الهى مى گوید: نخست اشاره به زوال نعمت ها بر اثر گناه مى کند، سپس نابودى و هلاکت بر اثر شرک، چرا که به هنگام بخشش، اول موهبت خلقت است و بعد روزى، و به هنگام باز پس گرفتن، نخست زوال نعمت است و بعد هلاکت.
تعبیر به أَکْثَرُهُمْ مُشْرِکِینَ با توجه به این که: این سوره مکّى است و مسلمانان آن روز در اقلیت قرار داشتند، شاید اشاره به این است که از انبوه مشرکان نهراسید، که خداوند گروه هاى عظیمى از این قبیل افراد را در گذشته هلاک و نابود کرده است، و هم هشدارى است براى این طغیانگران که سیر در ارض کنند و پایان کار پیشینیان هم مسلک خود را با چشم ببینند.
✨@ghorun
🌺امام باقرعلیه السلام میفرمایند:
هر کس بعد از وضو گرفتن یک بار آیةالکرسی را بخواند، خداوند ثواب چهل سال خواندن آن را به وی میدهد
📗بحار الأنوار ج77 ص317
✨@ghorun
⭐️امام سجاد علیهالسلام میفرمایند:
مردمانی که در زمان غیبت مهدی (عجّل الله تعالی فرجه) به سر می برند و معتقد به امامت او و منتظر ظهور وی هستند، از مردمان همه زمان ها برترند، زیرا خدایی که یادش بزرگ است به آنان خرد و فهم و شناختی ارزانی داشته است که غیبت امام برای آنان مانند حضور امام است.
📚بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۲۲
🌺اللهم عجل لولیک فرج
#امام_زمان
#جمعه
✨@ghorun
💫🌙💫🌙💫🌙💫🌙💫🌙💫
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره روم آیه ۴۳ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۴۳فَأَقِمْ وَجْهَکَ لِلدِّینِ الْقَیِّمِ مِنْ قَبْلِ أَنْ یَأْتِیَ یَوْمٌ لا مَرَدَّ لَهُ مِنَ اللّهِ یَوْمَئِذ یَصَّدَّعُونَ
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
۴۳ ـ روى خود را به سوى آئین مستقیم بدار، پیش از آن که روزى فرا رسد که هیچ کس نمى تواند آن را از خدا بازگرداند; در آن روز مردم به گروه هائى تقسیم مى شوند
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
و از آنجا که پند گرفتن و بیدار شدن، و سپس بازگشتن به سوى خدا، همیشه مفید و مؤثر نیست، در آیه بعد روى سخن را به پیامبر(صلى الله علیه وآله) کرده، چنین مى گوید: صورت خود را به سوى دین و آئین مستقیم و پا بر جا (آئین توحید خالص) قرار ده، پیش از آن که روزى فرا رسد که هیچ کس قدرت ندارد آن را از خدا بازگرداند، و برنامه الهى را تعطیل کند، و در آن روز مردم گروه گروه مى شوند و صفوف از هم جدا مى گردد گروهى در بهشت و گروهى در دوزخ (فَأَقِمْ وَجْهَکَ لِلدِّینِ الْقَیِّمِ مِنْ قَبْلِ أَنْ یَأْتِیَ یَوْمٌ لا مَرَدَّ لَهُ مِنَ اللّهِ یَوْمَئِذ یَصَّدَّعُونَ).
توصیف دین به قیّم با توجه به این که قیّم به معنى ثابت و برپا است، در حقیقت اشاره به دلیل این توجه مستمر به دین است، یعنى چون آئین اسلام آئینى است ثابت و مستقیم، و برپادارنده نظام زندگى مادى و معنوى مردم، هرگز از آن منحرف مشو!
و این که، خطاب را متوجه پیامبر(صلى الله علیه وآله) مى کند، براى این است که دیگران حساب کار خویش را برسند.
تعبیر به یَصَّدَّعُون از ماده صدع ، در اصل به معنى شکستن و شکافتن ظرف است، ولى تدریجاً به معنى هرگونه پراکندگى و تفرق به کار رفته است، و در اینجا، اشاره به جدائى صفوف بهشتیان و دوزخیان مى باشد که هر یک از این دو صف، نیز به صفوفى تقسیم مى شوند، به تناسب سلسله مراتب درجات بهشتى، و درکات دوزخى.
📘@ghorun