🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🖌حضرت علی علیه السلام
موثرترین وسیله جلب رحمت خدا این است که خیرخواه همه مردم باشی.
🆔 @ghorun
🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹
💌{حکایاتی از ائمه معصومین (علیهم السلام)}
حکايت اميرالمومنين علي با مور
حضرت علي(ع) در راهي مي رود که ناگهان مورچه اي را لگد مي کند. مورچه از ناتواني دست و پا مي زند. علي(ع) از اين وضع اندوهگين مي شود و بسيار مي گريد و به مورچه کمک مي کند تا دوباره راه برود. شب هنگام، پيامبر(ص) به خواب حضرت علي(ع) مي آيد و به او مي گويد که دو روز در آسمان ها، به سبب ناراحتي آن مورچه، اضطراب و اندوه حکمفرما بود و بهتر است که او در راه رفتن شتاب نکند و با دقت به اطراف بنگرد. او مورچه اي را لگد کرده که همواره مشغول ذکر خداوند بوده است. علي(ع) بسيار ناراحت مي شود و لرزه بر اندامش مي افتد. پيامبر(ص) به او مژده مي دهد که همان مورچه از او شفاعت کرده است و نبايد ديگر نگران باشد.
🪴الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
#حکایت
#عید_غدیر
#غدیر
🆔 @ghorun
🔅💐💐🔅💐💐🔅💐💐🔅
💐🔅🔅💐🔅🔅💐🔅🔅💐
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره عنکبوت آیه ۲۶ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰💐〰💐〰💐〰💐〰💐
آیه۲۶) فَآمَنَ لَهُ لُوطٌ ۘ وَقَالَ إِنِّي مُهَاجِرٌ إِلَىٰ رَبِّي ۖ إِنَّهُ هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
〰🔅〰🔅〰🔅〰🔅〰🔅
آیه۲۶) پس (خواهر زادهاش) لوط به او ایمان آورد، و (ابراهیم به او) گفت که من (از این دیار شرک) هجرت به سوی خدای خود خواهم کرد که او (بر حفظ من از دشمن) مقتدر و (به صلاح امورم) داناست.
〰💐〰💐〰💐〰💐〰💐
تفسیر آیه)در آیه بعد، اشاره به ایمان لوط (علیه السلام) و هجرت ابراهیم (علیه السلام) کرده، مى گوید: لوط به ابراهیم ایمان آورد (فَآمَنَ لَهُ لُوطٌ).
لوط (علیه السلام) خود از پیامبران بزرگ خدا بود، و با ابراهیم (علیه السلام) خویشاوندى نزدیک داشت (مى گویند: پسر خواهر ابراهیم بود) از آنجا که پیروى یک فرد بزرگ، به منزله پیروى یک امت و ملت است، خداوند در اینجا مخصوصاً از ایمان لوط(علیه السلام)، آن شخصیت والاى معاصر ابراهیم، سخن مى گوید، تا روشن شود اگر دیگران ایمان نیاوردند، مهم نبود.
البته به نظر مى رسد: در سرزمین بابل ، دل هاى آماده اى براى پذیرش دعوت ابراهیم بود، و پس از مشاهده آن معجزه عظیم به او گرویدند، ولى مسلماً در اقلیت قرار داشتند.
سپس مى افزاید: ابراهیم گفت: من به سوى پروردگارم، هجرت مى کنم که او عزیز و حکیم است (وَ قالَ إِنِّی مُهاجِرٌ إِلى رَبِّی إِنَّهُ هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ).
روشن است، هنگامى که رهبران الهى رسالت خود را در یک منطقه به انجام رساندند، و محیط آن قدر آلوده و تحت فشار جباران قرار داشت، که پیشرفت دعوت آنها را متوقف نمود، باید از آنجا به منطقه اى دیگر هجرت کنند تا دعوت الهى را گسترش دهند.
ابراهیم(علیه السلام) نیز از سرزمین بابل ـ به اتفاق لوط و همسرش ساره ـ به سوى سرزمین شام ، مهد انبیاء و توحید، حرکت کرد، تا بتواند در آنجا عده و عده اى فراهم سازد، و دعوت توحید را وسعت بخشد.
جالب این که: ابراهیم(علیه السلام) مى گوید: من به سوى پروردگارم هجرت مى کنم چرا که این راه، راه پروردگار بود، راه رضاى او، و راه دین و آئین او.
تفسیر نمونه)
✨💐✨💐✨💐
💐 @ghorun ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🪴🌺🪴🌺🪴
📿 صلوات خاصه حضرت علی علیه السلام
💐#غدیر روز اثبات امامت ائمه طاهرین (علیهم السلام) بر شیعیان حضرت مهدی مبارک باد🌿
#عید_غدیر
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✨💐✨💐✨
💐 @ghorun ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 نوشته بود دوست دارم در منتهای بیکسی باشم، در منتهای گمنامی
دوست دارم بدنم زیر آفتاب سه شبانه روز بماند❗️
🔹 دوست دارم...
همه اینها را دوست دارم زیرا:
نمیخواهم فردای قیامت که حضرت زهرا(س) برای شفاعت امت پدرش میآیند من با این جسمِ کم ارزش خود سالم حاضر باشم.
🌹 متولد١٣۶۵/٠۴/١۶
شهید مدافع حرم نوید صفری
🌿شهدا را یاد کنیم با ذکر یک#صلوات
#حاجت_گرفته_از_شهدا
#رفیق_شهیدم
✨💐✨💐✨
💐 @ghorun ✨
🍃🌷✨🍃🌷✨🍃🌷✨🍃
🌷✨🍃🌷✨🍃🌷✨🍃🌷
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره عنکبوت آیه ۲۷ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🍃✨🍃✨🍃✨🍃
آیه۲۷) وَوَهَبْنَا لَهُ إِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَجَعَلْنَا فِي ذُرِّيَّتِهِ النُّبُوَّةَ وَالْكِتَابَ وَآتَيْنَاهُ أَجْرَهُ فِي الدُّنْيَا ۖ وَإِنَّهُ فِي الْآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِينَ
🌷✨🌷✨🌷✨🌷
آیه۲۷) و ما اسحاق و (فرزند زادهاش) یعقوب را به او عطا کردیم و در خاندانش مقام نبوت و کتاب آسمانی برقرار نمودیم و در دنیا هم (به نعمت فرزندان صالح و نام نیکو و سایر نعم الهی) اجر او را دادیم و در آخرت نیز وی در صف صالحان (و هم رتبه مقربان) خواهد بود.
🍃✨🍃✨🍃✨🍃
تفسیر آیه)در آخرین آیه مورد بحث، سخن از مواهب چهارگانه اى است که خداوند بعد از این هجرت بزرگ، به ابراهیم داد.
نخست: فرزندان لایق و شایسته بود، فرزندانى که بتوانند چراغ ایمان و نبوت را در دودمان او روشن نگه دارند، مى گوید: ما به او، اسحاق و یعقوب را بخشیدیم (وَ وَهَبْنا لَهُ إِسْحاقَ وَ یَعْقُوبَ).
دو پیامبر بزرگ و شایسته، که هر کدام راه و خط ابراهیم(علیه السلام) بت شکن را تداوم بخشیدند.
دیگر این که: در دودمان ابراهیم، نبوت و کتاب آسمانى قرار دادیم (وَ جَعَلْنا فِی ذُرِّیَّتِهِ النُّبُوَّةَ وَ الْکِتابَ).
نه تنها اسحاق و یعقوب (علیهما السلام) (فرزند و فرزندزاده او) پیامبر بودند که ادامه خط نبوت در دودمان او تا خاتم انبیاء(صلى الله علیه وآله) جریان یافت، پیامبرانى پشت سر یکدیگر از این دودمان بزرگ، برخاستند و جهان را به نور توحید روشن ساختند.
سوم این که: ما پاداش دنیوى او را دادیم (وَ آتَیْناهُ أَجْرَهُ فِی الدُّنْیا).
این پاداش، که به صورت سربسته بیان شده، ممکن است اشاره به امور مختلفى باشد: مانند نام نیک و لسان صدق در میان همه امت ها، چرا که همه به ابراهیم(علیه السلام) به عنوان یک پیامبر عظیم الشأن احترام مى گذارند، به وجود او افتخار مى کنند و شیخ الانبیایش مى نامند.
آبادى سرزمین مکّه به دعاى او، و جذب همه دل ها به سوى او، و یادآورى خاطرات پرشکوه و ایمان آفرین و سازنده اش همه سال در مراسم حج، یکى دیگر از این پاداشها است.
چهارم این که: او در آخرت نیز از صالحان است (وَ إِنَّهُ فِی الآخِرَةِ لَمِنَ الصّالِحِینَ).
و این یک مجموعه کامل از افتخارات را تشکیل مى دهد.
تفسیر نمونه)
🌷 @ghorun 🍃
🌾🌻🌾🌻🌾🌻🌾
📝پیغمبراکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمود: «یا علی، اگر بیم آن را نداشتم که مسلمانان درباره تو آن کنند که مسیحیها درباره حضرت عیسی علیهالسلام نمودند، درباره تو چیزی میگفتم که به هر کجا گذر کنی از خاک کف پایت تبرک جویند».(کافی، ج8، ص57، روایت 18)
🪴الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ
#عید_غدیر
🌷 @ghorun 🍃
🌿🌹🌹🌿🌹🌹🌿🌹🌹🌿
🌹🌿🌿🌹🌿🌿🌹🌿🌿🌹
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره عنکبوت آیه ۲۸ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🌿▫️▫️🌿▫️▫️🌿▫️▫️🌿
آیه۲۸) وَلُوطًا إِذْ قَالَ لِقَوْمِهِ إِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الْفَاحِشَةَ مَا سَبَقَكُمْ بِهَا مِنْ أَحَدٍ مِنَ الْعَالَمِينَ
🌹▫️▫️🌹▫️▫️🌹▫️▫️🌹
آیه ۲۸) و لوط (به رسالت فرستادیم) که به قوم خود گفت: شما به عمل زشتی اقدام میکنید که هیچ کس در عالم پیش از شما مرتکب نشده است!
🌿▫️▫️🌿▫️▫️🌿▫️▫️🌿
تفسیر آیه)آلوده دامنان خیره سر!
بعد از بیان گوشه اى از ماجراى ابراهیم(علیه السلام) به سراغ ذکر بخشى از سرگذشت پیامبر هم عصرش لوط(علیه السلام) مى رود، مى فرماید: ما لوط را فرستادیم، (تا قومش را انذار کند) به خاطر بیاور هنگامى را که به قومش گفت: شما کار بسیار زشتى را انجام مى دهید که احدى از جهانیان تاکنون مرتکب آن نشده است ! (وَ لُوطاً إِذْ قالَ لِقَوْمِهِ إِنَّکُمْ لَتَأْتُونَ الْفاحِشَةَ ما سَبَقَکُمْ بِها مِنْ أَحَد مِنَ الْعالَمِینَ).
فاحِشَة ـ چنان که قبلاً هم گفته ایم ـ از ماده فحش در اصل به معنى هر فعل یا سخن بسیار زشت و زننده است، و در اینجا کنایه از همجنس گرائى است.
از جمله ما سَبَقَکُمْ بِها مِنْ أَحَد مِنَ الْعالَمِینَ به خوبى استفاده مى شود: این عمل زشت و ننگین ـ لااقل به صورت همگانى و عمومى و در آن شکل زننده ـ در میان هیچ قوم و ملتى سابقه نداشته است.
در حالات قوم لوط نوشته اند، یکى از عوامل اصلى آلودگى آنها به این گناه بخل بود، آنها مردمى بخیل بودند، و چون شهرهاى آنها بر سر راه کاروان هاى شام قرار داشت، با انجام این عمل نسبت به بعضى از عابرین و میهمانان، آنها را از خود متنفر کردند، ولى کم کم تمایلات همجنس گرائى، در میان خود آنها قوت گرفت و در لجن زار لواط فرو رفتند.
به هر حال، آنها، هم بار گناه خویش را بر دوش مى کشند و هم بار گناه کسانى را که در آینده از عمل آنها پیروى مى کنند، (بى آن که از گناه آنان چیزى کاسته شود); چرا که بنیانگذار این سنت شوم و پلید بودند، و مى دانیم هر کس سنتى بگذارد، در اعمال کسانى که به آن عمل کنند، سهیم است.
تفسیر نمونه)
🌹 @ghorun