6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکنش قاطع رهبر انقلاب به تهدیدهای آمریکا
@ghotbnama
🎙تاکتیک آمریکایی
🔹کلیپ صوتی بر اساس بیانات رهبرانقلاب در دیدار اخیر نخستوزیر ژاپن
@ghotbnam
🔴💭 #توئیت_جهان| در توییتر هشتگی با عنوان #روایت_فتنه راه افتاده و هرکسی خاطراتش از ده سال قبل در چنین روزهایی را مینویسد. اما معتقدم مهمتر از اینکه ده سال قبل چه دیدیم و شنیدیم این است که تصور کنیم اگر اکثریت مردم به جای احمدی نژاد، میرحسین موسوی را به عنوان رییس جمهور انتخاب میکردند چه اتفاقی می افتاد؟
🔺واقعا کابینه موسوی و نگاه کلان او به حل مشکلات کشور چه فرقی با حسن روحانی داشت؟ غیر از این بود که با اندک تفاوتی با کابینه فعلی، دولتمردان او را نیز حامیان و اعضای ستادش در همان سال مثل #جهانگیری، #نوبخت، #زنگنه، #آخوندی، #ابتکار، #ربیعی و... شکل میدادند؟
◾️غیر از این بود که بلایی که روحانی در عرصه های مختلف در این چندسال بر سر کشور آورده را جناب موسوی میخواست ده سال زودتر بر کشور نازل کند؟ آن وقت ببینید همین ها هشت ماه کشور را به چه روزی انداختند و چه پاس گلی به کاخ سفید برای افزایش تحریمها علیه کشور دادند...
@ghotbnama
گوش ندادن به دستورات امامان وانبیاالهی برای جوامع هزینههایی داشته حتی به قیمت جان امام حاضربه دست مسلمانان نماز شب خوان
@ghotbnama
نتیجه عکس تحریمها درایران وایجاداتحادداخلی بیشتر ،
🔹یک عضو اتاق بازرگانی ایران خبر داد
تولید ۱۳۰۰ قطعه با یک دهم قیمت تمام شده در شرایط تحریم
🔸یک عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: در شرایط فعلی تحریم با اعتماد به جوانان توانستهایم گامهای مناسبی برداریم، ساخت ۱۳۰۰ قلم قطعه با یک دهم قیمت تمام شده، از جمله این اقدامات است.
▫به گزارش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، بهرام شکوری اظهار داشت: در شرایط فعلی تحریم که امکان تامین تجهیزات و قطعات وجود ندارد، با اعتماد به جوانان و دانشگاهیان و مقوله آموزش، توانستهایم گامهای مناسبی برداریم.
وی افزود: ساخت ۱۳۰۰ قلم قطعه با یک دهم قیمت تمام شده، از جمله این اقدامات است و موجب حذف ارز تخصیصی برای این موارد شده است. با ارتقای بهرهوری، قیمت تمام شده کالاها کاهش و منافع جمعی افزایش مییابد. در جهان بیشترین محصول با کمترین قیمت تولید میشود و در شرکتها، ضایعات به صفر رسیده است.
رئیسکمیسیون صنایع و معادن اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: شاخصهای بهرهوری بخش خصوصی در مقایسه با بخش دولتی، به شاخصهای جهانی نزدیکتر
@ghotbnama
🔰 وزیر اسبق جهاد کشاورزی:
جریان نفوذی «ما نمیتوانیم» اجازه شکوفایی ظرفیتهای کشاورزی را نمیدهد
🔹محمدرضا اسکندری در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: همانطور که توانستیم در گندم خودکفا شویم در تمام محصولات غذایی و کشاورزی میتوانیم، اما پیاده نظام دشمن در داخل اجازه عملیاتی شدن آن را نمیدهد.
🔸اسکندری: جهاد سازندگی که به فرمان امام خمینی (ره) بنیان گذار انقلاب اسلامی برای رفع محرومیت و آبادانی کشور به ویژه روستاها تشکیل شد به الگویی برای کشورهای مختلف از جمله آفریقا مبدل گردید، اما با روی کار آمدن دولت اصلاحات و مجلس ششم علی رغم موافق نبودن مقام معظم رهبری در وزارت کشاورزی ادغام شد و جلوی الگو سازی آن گرفته شد.
🔸همین جماعتی که جهاد سازندگی را ازبین برد و امروز اعتقادی به تفکر و مدیریت جهادی ندارد اجازه شکوفایی ظرفیتهای عظیم کشور به ویژه در حوزه کشاورزی را نمیدهد و خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی میکند.
🔸همانطور که توانستیم در گندم خودکفا شویم در تمام محصولات غذایی و کشاورزی میتوانیم، اما پیاده نظام دشمن در داخل اجازه عملیاتی شدن آن را نمیدهد چرا که اگر اینگونه شود از زیر چتر و سلطه مستکبران رها میشویم و برای همه مستضعفان و بسیاری از کشورهای دنیا الگو میشویم و آنها از این موضوع بیم دارند.
🔸جریانی که اعتقادی به رویکرد و تفکر "ما میتوانیم " ندارد و به اسم مزیت اقتصادی و تجارت آزاد جهانی سعی در کنترل بازار با واردات دارد و متوجه نیست که کشور نیاز به استقلال اقتصادی و عدم وابستگی دارد.
🔸این جریان در ۴۰ سال اخیر با خام فروشی نفت و منابع طبیعی و ورادات گسترده در توسعه صنعتی و کشاورزی کشور سنگ اندازی کرده و اقتصاد ایران را به نحوی که امروز در فشار تحریمی خود را نشان میدهد شکننده و ضربهپذیر کرده است.
🔸 با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای کشور نسبت به بسیاری از کشورها علاوه بر این که میتوانیم در تمام محصولات غذایی و کشاورزی خودکفا باشیم و نیاز جمعیت ۸۰ میلیونی را تامین کنیم بلکه میتوانیم تا ۳۰۰ میلیون جمعیت را با همین داشتهها مدیریت کنیم به شرطی که رویکرد و مدیریت بهره برداری از منابع درست و مناسب و به اصطلاح رایج جهادی باشد.
@ghotbnama
اعتراف بزرگ ::
🔰 واشنگتن پست: در صدای رهبر ایران بازتاب «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند» را می توان شنید
🔹پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی واشنگتن پست در مطلبی به قلم دیوید ایگنیشس نوشت: آمریکا سال گذشته با خروج از توافق هستهای ایران خود را در جهان منزوی کرد.
🔸امیدهای ترامپ برای رسیدن به یک پیروزی سریع به بن بست منجر شده است. این موضوع سبب شد که ترامپ در سخنرانیهای خود عقب نشینیهایی داشته باشد و ایران را دعوت به مذاکره کند.
🔸ترامپ در صحنه دیپلماتیک باهوش و موفق نبوده است. چرا که آیت الله خامنهای گفته «من ترامپ را فردی که شایسته تبادل پیام باشد نمیدانم. ما با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد.» در صدای رهبر ایران بازتاب این جمله آیت الله (امام) خمینی را میتوان شنید که گفت: آمریکا هیچ غلطی نمیتواند
@ghotbnama
اگرایران التیماتوم دهد اروپاوغرب دسپاچه میشوند ❗️❗️
واکنش های منفعلانه غرب در برابر توقف اجرای تعهدات برجامی تهران
روحانی: فرصت اروپا برای جبران بسیار کوتاه است
🔹بعد از اعلام رسمی کاهش و توقف تعهدات هسته ای از سوی سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران واکنش های زیادی از سوی طرف های غربی به راه افتاد که عمده ی این واکنش ها با دستپاچگی و تناقض همراه بود.
🔸در همین راستا یکی از سخنگویان «ترزا می» نخست وزیر مستعفی انگلیس گفت: درباره قصد ایران مبنی بر کاهش پایبندی به برجام به وضوح ابراز نگرانی کردهایم. در صورتیکه ایران اجرای تعهداتش را متوقف کند، ما همه گزینه هایی که در اختیار داریم را در نظر خواهیم گرفت.
🔸یک سخنگوی دولت آلمان نیز گفت: از ایران میخواهیم تا در برجام بماند و تعهداتش ذیل برجام را بهصورت کامل اجرا کند.
🔸همچنین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دستپاچگی اظهار داشت: اگر ایران به تهدیداتش جامعه عمل پوشاند و توافق هسته ای را نقض کرد، جامعه بین الملل باید فوراً تحریم هایی که قبلاً لغو کرده بود را اعمال کند.
🔸دفتر اقدام خارجی اتحادیه اروپا هم در پیامی اعلام کرد: اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام نقشی کلیدی در دستیابی و حفظ توافق هسته ای ایران ایفا کرده است. این توافق در راستای اهدافش پیش می رود و از مسابقه تسلیحات هسته ای جلوگیری کرده است. بر این اساس این توافق برای امنیت اروپا، خاورمیانه و فرای آن حیاتی است و تضمین می کند ایران به مواد تولید یک سلاح هسته ای دست نمی یابد یا آن را تولید نمی کند. این توافق ستونی کلیدی از نظام منع اشاعه جهانی است.
🔸گفتنی است بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی پیش از ظهر امروز گفت: تولید اورانیوم 4 برابر شد و 10 روز دیگر یعنی ششم تیرماه (۲۷ ژوئن) از مرز تولید ۳۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده عبور خواهیم کرد و علاوه بر آن، افزایش تولید به شدت بالا خواهد رفت و ما بعد از عبور از ۳۰۰ کیلوگرم، سرعت افزایش اورانیوم غنی شده با درجه پایین را از ۳.۶۷ درصد بیشتر خواهیم کرد. اگر تا ۲ ماه و نیم آینده بازار نداشته باشیم ذخایر آب سنگین میتواند از ۱۳۰ تن هم بگذرد. هر دو رآکتور قبلی و باز طراحی اراک را با هم جلو میبریم. اگر بدعهدی صورت بگیرد، میتوانیم لولههای کالندریا را که در آن سیمان هست را بیرون بیاوریم و رآکتور قبلی را احیا کنیم.
🔸همچنین امروز حسن روحانی رئیس جمهور هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید فرانسه در تهران تاکید کرد: فرصت اروپا برای جبران بسیار کوتاه است.
@ghotbnama.