🔴چه کسی دنبال فروپاشی دولت روحانی است؟
🔹 ۲۶ اسفند ۹۷ | صوفی، وزیر تعاون دولت خاتمی در گفتگو با آنا: خاتمی به روحانی گفت اگر نمیتواند، از ریاستجمهوری استعفا دهد! اصلاحطلبان برای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ و مجلس در سال ۹۸ دیگر نمیتوانند، لیستی ارائه کنند؛ از مردم هم نمیشود انتظار داشت که به لیستی رأی بدهند که ناکارآمد باشد؛ دیگر اینگونه نیست که هر لیستی ما اعلام کردیم، مردم به آن رأی بدهند؛ همین که طیف احمدینژاد در انتخابات ریاستجمهوری نباشد برای اصلاحات دستاورد مطلوب است!
🔸 ۲ شهریور ۹۷ | علی صوفی، وزیر تعاون دولت خاتمی: هدف دلواپسان «برکناری» یا «به استعفا رساندن» روحانی است؛ فکر میکنند میتوانند|ایسنا
🎥 اردیبهشت ۹۶ | محمد خاتمی درپیام حمایت از روحانی در انتخابات: هیچگاه نباید فریب شعارهای واهی را خورد؛ فقط با تدبیر، مشکلات اقتصادی حل خواهدشد؛ تجربه دکتر روحانی و همکاران گرامی او ما را به آنجا میرساند؛ باید تَکرار کنید؛ تَکرار رأی به روحانی عزیز، برای تقویت امید به آینده بهتر است
🔸 ۱۲ اردیبهشت ۹۶ | محمدرضاخاتمی:
ما تضمین روحانی هستیم
@ghotbnama
♦️جولان جاسوسان در لباس ديپلمات!
"وطنامروز" نوشت: در حال حاضر دستكم ۲۰ درصد عوامل خارجي سفارتخانهها در تهران، يا عضو سرويسهاي اطلاعاتي هستند يا با اين سرويسها به صورت مستمر همكاري ميكنند.
🔹"ميشائيل كلور برشتولد" سفير آلمان در تهران يكي از ماموران ارشد سرويس جاسوسي آلمان است كه در مقطعي معاون رئيس سازمان اطلاعات آلمان هم بود.
🔹"فيليپ تيهبو"، سفير جديد فرانسه در ايران نيز يكي از ماموران ارشد سرويس جاسوسي فرانسه است.
🔹"ايان ديويد بيگز"، سفير استراليا در ايران نيز يكي ديگر از سفرايي است كه همكار سرويسهاي جاسوسي است.
@ghotbnama
🔴در ادامه مطلب فوق باید به عرض دوستان درکانال بصیرت برسانم که امروزه باآشکار شدن ابعاد تکان دهنده پروژه نفوذهوشیاری بیشترمردم وموضع گیریهای آنها رادرمطالبه گری ازمدیران ومسولین میطلبد
⬅️با افشا شدن حضور گسترده افسران ارشد سازمانهای جاسوسی غرب در لباس دیپلمات و گردشگر و فعال حقوق بشر و محیط زیست و سرمایه گذار و... تنها یک بعد ماجرای پروژه بزرگ براندازی و فروپاشی جامعه ایرانی آشکار شده است.
🔺اما بعد تکان دهنده و ویرانگر ماجرا شبکه همکار داخلی با این خیل عظیم جاسوسان و ماموران اطلاعاتی غرب است که باید شناسایی و متلاشی شوند.
فقط اشاره کوچکی میتوان به نتیجه این پیوند شوم کرد که درست در زمانیکه سیستمهای جاسوسی و ضدامنیتی غربی در داخل در حال توسعه فعالیت های خود بوده اند شبکه همکار آنها در داخل به تضعیف و تخریب نیروهای مسلح و مدافع میهن پرداخته اند از کاهش عجیب بودجه نیروهای مسلح گرفته تا تخریب این نهادهای حافظ میهن در افکار عمومی بوسیله امنیتی های آلوده و منافقین نام آشنا و فضای مجازی تحت مدیریت سرویسهای جاسوسی مانند تلگرام و اینستاگرام و...
@ghotbnama
👈بخوانید و به سفره ها و سفرهای میلیاردی مسئولین و آقازاده ها بنگرید ... صرف نظر از دکمه سرآستین های عقیق و کفش های برند میلیونیشان❌
👤احنف بن قیس نقل می کند:
🔸روزی به دربار معاویه رفتم و دیدم طعامهای مختلفی برای او آوردند که حتی نام برخی را نمیدانستم.
پرسیدم:
این چه طعامی است؟
معاویه جواب داد:
مرغابی است ، که شکم آنرا با مغز گوسفند آمیخته و با روغن پسته سرخ کرده و نِیشکر در آن ریختهاند.
🔻بی اختیار گریهام گرفت.
معاویه با شگفتی پرسید:
علّت گریهات چیست؟
گفتم:
🔹به یاد علی بن ابیطالب افتادم. روزی در خانه او میهمان بودم.
آنگاه سفرهای مُهر و موم شده آوردند.
از علی پرسیدم:
در این سفره چیست؟
پاسخ داد:
نان جو
گفتم:
شما اهل سخاوت میباشید، پس چرا غذای خود را پنهان میکنید؟
علی فرمود: این کار از روی خساست نیست، بلکه میترسم حسن و حسین، نان مرا با روغن زیتون یا روغن حیوانی، نرم و خوش طعم کنند.
گفتم:
مگر این کار حرام است؟
علی(علیه السلام) فرمود:
🔸نه، بلکه بر حاکم امت اسلام لازم است در طعام خوردن، مانند فقیرترین مردم باشد تا فقر مردم، باعث کافر شدن آنها نگردد و هر وقت که فقر به مردم فشار آورد بگویند:
بر ما چه باک، سفره امیرالمؤمنین نیز مانند ماست.
📕الفصول العلیه ، صفحه ۵۱
📘ینابیع الموده ، صفحه ۱۷۲
📙اصل الشّیعه و اصُولُها ، صفحه ۶۵
@ghotbnama
شاید قبلا این ویدیو را دیده باشید.اما این بار لطفا دقت بیشتری درتماشا آن هزینه ونکات قابل استخراج که میتوانند بسیار آموزنده باشند را دنبال نمایید. مسلما .متوجه خواهید شد که چگونه درایت ، ذوق و معرفت ،سنت و مدرنیت در خودشناسی( هویت تاریخی) از منظره باورهای پست مدرن به تصویر می اید بطوری که تجدید مفاهیم ثانویه بر گرفت از مقولات ذهن در یک تکرار مکرر، به دور از هویت سازی هنری به شیوه تبلیغات ، نماد عینی می یابد .در همین راستا، کالبد شکافی بدیعیات آن، دریک بازنگری به گونه ای کیفی در پردازش حقیقت مسلم ،پناسیل هویت های سنتی، قابل شناسایی ، که پس از پالایش رسم نمودار هندسی پست مدرن آن ، میتواند هدفمند، استدلال و نهادینه گردد.که بدون غرض و مرض ،در بستر یک گفتمان تاریخی درایجاد شرایط مساوی برای همگان، (همه عصرها و نسل های اینده) ، دوران جدیدی را ترسیم نموده که جهانی شدن پست مدرن را از دستبرد محافظت ودر یک سیکل ترکیبی ، شکل پذیر میگرداند که پر مسلم این مهم ممکن نمی گردد مگر به اراده جمعی.
متنی خواندنی و عبرت گرفتنی و.....
شاید ۲۰ سال پیش کسی به مخیلهاش هم نمی رسید روزی در خیابانهای شهر، دخترانی را مشاهده کند که آن سالها مردم شاید آنها را در سالن های عروسی هم نمی دیدند... دخترانی بزک کرده با موهای پف کرده و بیرون ریخته و مانتوهایی کوتاه و تنگ و شلوارهایی تنگتر! این روند ۲۰ سال طول کشید تا به اینجا رسید. استعمار و استکبار صبر و حوصله زیادی دارد، بر عکس بعضی از ماها...
⬅اولین کار، گرفتن چادر بود از زنان ما... گفتند چادر حجاب برتر است و میشود برتر نبود! بین خوب و خوب تر، خوب را هم انتخاب کنی به جایی بر نمیخورد .میشود مانتوی گشاد و مقنعه بزرگ پوشید و با حجاب بود... حرف قابل قبولی بود؛ کسی نمیتواست به این حرف اعتراض کند، حتی اهالی مذهب.
⬅ گام دوم، گرفتن مقنعه بود... میشود روسری بزرگ سر کرد! هم تنوّع دارد هم حجاب است. یادم می آید روسریهایی بود با ضلع بیشتر از یک متر که تا کمر خانمها هم میرسید... خوب البته روسری مثل مقنعه نبود گاهی مو بیرون میزد.
⬅ در فیلمهای سینمایی هی مدل گذاشتن، زن های هنرپیشه مدل شدن و به تبع آن دختران جوان هم از آن ها یاد میگرفتند.
⬅چشم های ما متوجّه این آب رفتن نمی شد و آنقدر کم کم این کار را کردند که چشم ما عادت میکرد...
⬅ مانند بچهای که جلوی چشم پدر و مادرش بزرگ میشود و قد میکشد و والدینش حس نمیکنند اما دیگران که کمتر او را میبینند و چشمانشان عادت نکرده، متوجه رشد هفتگی او میشوند... ما عادت کردیم به روسریهایی که هر روز آب میرفت و تبدیل شد به نواری باریک و بعضا توری... مانتوهایی که شاید بهتر باشد بلوز و پیراهن راحت نامیدشان تا مانتو..
⬅ به هر حال کم کم کار به این جا کشید و مدام گفتند بیحجابی معضل فرهنگی است، برای حل آن باید کار فرهنگی کرد... سال ها گذشت و لباس ها آب رفت و کار فرهنگی در زمینه عفت و حجاب مشاهده نشد. برعکسش، فراوان کارهای ضد فرهنگ در کوبیدن حجاب و عفت و حیا و غیرت در فیلمهای سینمایی و مجلات و برنامههای عمومی یافت میشد...❎
⬅ امسال هم مد پوشش خانمها تغییر کرده است، پوشیدن ساق شلواری (ساپورت) به جای شلوار... یعنی دیگر شلوار جین تنگ هم نه! ساق شلواری! و بدون تردید در یکی دو سال آینده این کنار می رود و برخی را ...................
⬅ یعنی پس از آنکه چادر، مقنعه، مانتو و روسری از زنان گرفته شد، حالا رفتهاند سراغ شلوار! چشمهای ما هنوز عادت نکردهاند... اگر به این هم عادت کنیم سرنوشت چادر و مانتو و روسری در انتظار این ساپورت هم هست... خدایی نکرده اینها هم روز به روز نازکتر و کوتاهتر میشود و ما عادت میکنیم.... آن وقت... نمیدانم بعدش سراغ چه خواهند رفت...؟
🌓 حیرت آور است !!
👈همه ی جهان حجاب دارد:
1_کره زمین دارای پوشش است...
2_ میوه های تر وتازه دارای پوشش است...
3_ شمشیر نیز داخل غلافش حفظ میشود...
4_ قلم بدون پوشش جوهرش خشک میشود و فایده اش از بین میرود و زیر پا انداخته میشود برای اینکه پوشش آن از بین رفته
5_ سیب هم اگر پوسته اش گرفته شود و رها شود فاسد میشود...
و......
در تعجبم از مردی که ماشینش را از ترس خط و خش افتادن چادر می پوشاند؛
اما دختر یا همسر و یا خواهر خود را بدون پوشش رها میکند!!!
بانو!
این چادر تا برسد بدست تو
هم از کوچه های مدینه گذشته
هم از کربلا
هم از بازار شام...!
چادرت را در آغوش،بگیر و بگو برایت روضه بخواند
همه را از نزدیک دیده است...
السلام علیک یا فاطمه الزهرا
@ghotbnama
سید یاسر جبرائیلی؛
کره جنوبی اگر راه پهلوی را میرفت، اکنون ویرانه بود
🔹اخیرا اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک، در مقالهای که برای هر انسان آگاهی سوگیریهای غیرعلمی آن هویداست، اقتصاد ایران در دوره پهلوی را مشابه اقتصاد کره جنوبی در آن دوره دانسته و نتیجه گرفته است که در دوره جمهوری اسلامی، کره پیش رفت و ایران عقب ماند.
🔹این ادبیات مقایسه ایران و کره جنوبی، که در طول ۴۰ سال گذشته علیه انقلاب اسلامی به کار گرفته شده، و متاسفانه جا افتاده، ناشی از کمکاری ما و حتی بیاعتناییمان به تاریخ اقتصاد سیاسی کره جنوبی است. غربیها نه در ایران بلکه در کل جهان، پیشرفت کره جنوبی را حاصل دوستی با آمریکا و پیروی از مکتب اقتصاد بازار تبلیغ کردهاند، که در حالی که واقعیت دقیقا عکس این است. امروز هم کارشان به جایی رسیده که عملکرد پهلوی را شبیه عملکرد دولت وقت کره میخوانند و میگویند "کره در دهه ۱۹۷۰ همانند ایران تلاش میکرد قدرت صنعتی شود"، اما نمیگویند کره با توان بومی صنعت ایجاد کرد، و پهلوی نفت فروخت و کارخانه وارد کرد!
🔹چندی است که روی چگونگی پیشرفت کره جنوبی متمرکز شدهام و نکات جالبی عایدم شده است. از جمله اینکه برنامههای ۵ ساله توسعه کره در دوره ژنرال پارک چانگ هی- که پدر پیشرفت این کشور است- به فارسی که هیچ، حتی به انگلیسی هم ترجمه نشده است و آنچه درباره پیشرفت این کشور گفته میشود، صرفا روایت مغشوش غرب است. معدودند کتابهایی انگلیسی که توسط خود کرهایها نوشته شده و واقعیات پیشرفت کشورشان در دوره پارک را روایت کرده باشند.
🔹یکی از کتابهای خوبی که در این زمینه نوشته شده، کار خوب خانم کیم هیونگ آ. با عنوان Korea's Development Under Park Chung Hee است. این کتاب محصول مطالعات کتابخانهای و همچنین مصاحبههای نویسنده با سیاستگذاران اصلی کره جنوبی در دوره پارک است. خانم کیم ویژگیهای دولت پارک را اینگونه جمعبندی کرده است:
- نفرت پارک از تکیه کره به کمک آمریکا
-مدل کرهای صنعتی شدن با هدایت دولت
-استراتژی پیشرفت سریع پارک
-نقش ویژه نخبگان حاکم و اراده سیاسی آنها برای پیشرفت
-برنامه هستهای پارک
- توسعه صنایع سنگین و شیمیایی در دهه ۱۹۷۰
🔹امشب در فصل هشتم این کتاب نکته جالبی دیدم که حیفم آمد آن را با شما به اشتراک نگذارم. از اوایل دهه ۱۹۷۰ پیرو تهدیدهای نظامی خارجی، پارک تصمیم به ایجاد کارخانههای اسلحهسازی میگیرد. اما برای تاسیس این کارخانهها سرمایه هنگفتی نیاز است. به هیئت برنامهریزی اقتصادی(EPB) ماموریت اخذ وام از منابع خارجی برای این منظور داده میشود، اما پس از ۱۵ ماه مذاکره با آمریکا، اروپا و ژاپن، دهم نوامبر ۱۹۷۱ هیئت اعلام میکند که کسی به کره وام نمیدهد. در این میان طرحی توسط یکی از مدیران دولتی ارائه میشود که این کارخانهها با استفاده از منابع و فناوریهای موجود در کره و بر مبنای یک تقسیم کار ملی با حمایت دولتی ایجاد شود. طرح آقای "او ونچ اول" روی میز پارک گذاشته میشود و رئیس جمهور میپذیرد. ایجاد صنایع سنگین و شیمیایی کره به عنوان اولین گام در توسعه صنایع نظامی این کشور آغاز میشود و با جزئیاتی که در کتاب تشریح شده، طرح به موفقیت میرسد. پیتر بی وون در مقاله خود با عنوان "صنعت دفاعی و تحول اقتصادی کره در دوره پارک"، نشان داده است که این زیرساختهای صنعتی که برای دفاع ایجاد شدند و فناوریهایی که در این مسیر حاصل شد، چگونه به سایر صنایع سرریز کرده و اقتصاد کره را متحول ساخت.
🔹امیدوارم نخبگان ما این کتاب و نظایر آن را مطالعه کنند تا با توجه به نقش ویژه "نخبگان حاکم" در پیشرفت یک کشور، تجربه تحریف شده کشورهایی نظیر کره که آمریکاییها روایت میکنند، ما را درباره مسیر پیشرفت به بیراهه نبرد.
@ghotbnama
پیام نوروزی رهبری معظم انقلاب اسلامی؛
«راه حل مشکل معیشت مردم رونق تولید است»
سال نو مبارک باد.
مدیریت کانال بصیرت
@ghotbnama
تکلیف امام مسلمین به مسئولین؛ ازجنس هشدارواجراست نه شعار بنر بخوانید؛ ازاین واضح ترتکلیف کند؟؟!!
🔸️ مشکل اساسی کشور، همچنان مشکل اقتصادی است؛ بخصوص در این ماههای اخیر، مشکلات معیشتی مردم زیاد شد. بخشی از اینها مربوط است به مدیریّتهای نارسا در زمینهی مسائل اقتصادی که اینها حتماً بایستی جبران بشود. برنامههایی وجود دارد، تدابیری اندیشیده شده که انشاءالله این تدابیر در طول سال جاری، سالی که امروز از این لحظه شروع میشود -سال ۹۸- بایستی به ثمر بنشیند و مردم آثار آن را احساس بکنند. آنچه من عرض میکنم، این است که مسئلهی فوری کشور و مسئلهی جدّی کشور و اولویّت کشور فعلاً مسئلهی «اقتصاد» است. در مسئلهی اقتصاد مسائلی که داریم زیاد است: بحث کاهش ارزش پول ملّی یک مسئلهی مهم است، بحث قدرت خرید مردم همین جور، بحث مشکل کارخانهجات و کمکاری و احیاناً تعطیل بعضی از کارخانهجات از این قبیل است. اینها مشکلات است. آنچه من مطالعه کردم و از نظر کارشناسها استفاده کردم، کلید این همه، عبارت است از «توسعهی تولید ملّی».
🔹️ سال ۹۷ را ما سال «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردیم. نمیتوانم بگویم که این شعار به طور کامل عملی شد، امّا میتوانم بگویم این شعار به صورت وسیعی مورد توجّه قرار گرفت و در بسیاری از موارد، این شعار از سوی مردم مورد استقبال قرار گرفت و عمل شد و همین قطعاً تأثیر خواهد داشت. امسال مسئلهی «تولید» مطرح است. میخواهم مسئلهی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را انشاءالله در سخنرانی روز اوّل سال توضیح خواهم داد که منظور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی میتواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئلهی تولید به نظر من مسئلهی محوری امسال است؛ لذا من شعار را امسال این قرار دادم: «#رونق_تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا کند. از اوّل سال تا آخر سال انشاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که انشاءالله حلّ مشکل اقتصادی راه بیفتد.
🔺️ سلام و صلوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّعصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همهی ملّتهایی که نوروز را گرامی میدارند، از خدای متعال مسئلت میکنم.
@ghotbnama