7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مظلومیت رزمندگان امام روح الله وخیانت های رئیس جمهور و...
@ghotbnama
« #روزهای_لعنتی_عراقی_ها»
🔴 #دفاع_مانـدگار| در ۳۱ شهریور۵۹ چه گذشت...؟‼️
🔻 | در ۳۱ شهریور ۵۹ ، صدام با ۱۲ لشکر زرهی و پیاده و سه تیپ مستقل و با برخورداری از یگانهای هوایی به خاک ایران تجاوز کرد. استعداد نیروهای عملکننده صدام حسین در آن زمان حدود ۳۰ هزار افسر نیروی هوایی و حدود ۱۲۰ هزار نیروی نظامی زمینی ماهر بود.
🔹آنان در این روز عمدتا از ارتفاعات شمال غرب خوزستان و محورهای شلمچه، چذابه، کوشک، جفیر، فکه و طلائیه وارد خاک ایران شدند که شامل لشکرهای ۷ ، ۱۱در قالب سپاه یکم و لشکرهای ۱، ۳، ۵، ۹ ، ۱۰و تیپهای مستقل ۳۱ ، ۳۳ در قالب سپاه سوم و گارد ویژه ریاست جمهوری بودند.
🔸ارتش عراق همزمان با استفاده از لشکرهای ۲، ۴ و ۸ پیاده و ۶ و ۱۲ زرهی در قالب سپاه دوم با عبور از ارتفاعات استانهای کرمانشاه و ایلام و با هدف تصرف سرپل ذهاب و گیلان غرب و ارتفاعات حساس این منطقه وارد ایران شدند. در آن زمان استان خوزستان در حالی مورد هجوم همزمان سپاههای اول و سوم عراق یعنی حدود ۷۹ هزار نیروی نظامی ورزیده عراق قرار گرفت که تنها لشکر مستقر در خوزستان (لشکر ۹۲ زرهی) با ۲۰ درصد استعداد درمقابل آن قرار داشت و سپاه و بسیج هم که در حال مبارزه با ضدانقلاب در استانهای شمالی و شمال غربی کشور بودند.
🔸 باید گفت صدام حق داشت براساس محاسبه مادی بگوید من تا یک هفته دیگر کار خوزستان را تمام میکنم و میوه آن را در تهران و مذاکرات سیاسی میچینم. اما همین ۲۰۰۰ نفر و نیروهایی که از استانهای دیگر به آنان پیوستند، چنان کار را براین ۷۹ هزار نیرو تنگ کردند که ورود نیروهای نظامی عراق به خرمشهر ۳۴ روز به طول انجامید و البته تنها ۱۹ماه بعد از آن نیز خرمشهر با عملیات بزرگ بیتالمقدس آزاد گردید و این درحالی بود که دشمن در جریان آزادی خرمشهر به اندازه دو لشکر (۱۹ هزار نفر) اسیر داد
🔹آنچه در حدفاصل سوم آبان ۵۹ - روز اشغال خرمشهر - تا سوم خرداد ۶۱ روز آزادی خرمشهر بر ارتش متجاوز رفت چنان بود که فرماندهان ارشد عراقی نظیر «وفیق السامرایی» آن را «روزهای لعنتی» لقب دادند.
@ghotbnama
پیاده روی مجازی به طرف کوی معشوق🚩🚩🚩
سلام باتوجه به اینکه راهپیمایی بزرگ اربعین امسال برگزارنخواهد
شد با کلیک بر روی لینک آبی زیر به صورت مجازی درسرزمین عشق و عاشقی قرار بگیرید
لازم به ذکر است که تصاویربه صورت سه بعدی بوده وبا کلیک بر روی علامت قرمز که درهرتصویرمشاهده میشود به حرکت خود ادامه داده تا وارد کربلا ونقطه ی پایانی سفرشوید.
التماس دعا
👇
http://haram360.ir/
آیاباید نگران ناو آمریکا درمنطقه شد؟
پاسخ در یک جمله
کما فی السابق
آمدن ناوهای آمریکایی در خلیج فارس که سال هاست ادامه دارد. هر چند ناو نیمیتز بعد از گذشت ده یا دوازده ماه وارد خلیج فارس صورت می گیرد اما واکنش ایران مانند گذشته رصد و کنترل شناورهای نظامی بیگانه در خلیج فارس است.
ضمنا
یک قاعده تقریبا ثابت وجود دارد، وقتی که آمریکا ناو نظامی خود را وارد منطقه خلیج فارس کرد یعنی وقوع تهدید نظامی تقریبا منتفی اما عملیات روانی تشدید خواهد شد. نیمیتز بعد از ده یا دوازده ماه وارد خلیج فارس شده است. این ورود در پیوند با اتفاقات شنبه و یکشنبه ای که گذشت و دیگر اقدامات سیاسی آمریکا در شورای امنیت علیه ایران ارزیابی می شود.
@ghotbnama
تحلیلگر آمریکایی: تحریمهای جدید علیه ایران تماماً نمایشی است
🔹اریک برویر: شمار زیادی از هدفهای تحریمی جدید آمریکا، افراد یا سازمانهایی هستند که قبلاً تحریم شدهاند.
@ghotbnama
#تا_انتخابات| چرا صحنه را ترک کنیم؟
🔴 تاکید موسویخوئینیها به اصلاحطلبان برای مشارکت فعال در انتخابات
موسویخوئینیها پیرامون انتخابات ریاستجمهوری بیانیهای منتشر کرده است. او با اشاره به اینکه«شنیده میشود بعضی از فعالان سیاسی در اصلِ مشارکت فعال در این انتخابات تردید دارند و برخی نیز تصمیم بر عدم مشارکت گرفتهاند» به صورت واضحی خطاب به اصلاح طلبان رادیکال، مینویسد: در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت فعال داشته باشید.
🔻بخشهایی از این بیانیه:
🔹در روزها و ماههای آینده از اهمیت انتخابات نیز نباید غافل ماند. همینجا عرض میکنم که بیتوجهی به امر خطیرِ انتخابات ریاست جمهوری قطعاً اوضاع آشفته و نابسامان اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور را نهتنها به سامان نمیرساند که بدتر از آنچه هست میکند. نهاد ریاستجمهوری تنها نهادی است که، در قوارهٔ سایر جمهوریهای دنیا، نماد جمهوریت نظام است و یک انتخابات صنفی نیست. ریاست جمهوری نهادی است که باز هم نماد جمهوری است.
🔹 چرا ما صحنه را ترک کنیم؟... در انتخابات شرکت کنید ...شما نخبگان و فعالان و تحلیلگران سیاسی باید با تمام توان تلاش کنید تا مردم را قانع کنید که راه علاج این مشکلات ویرانگر رهاکردن انتخابات نیست و باید با حضور همهٔ اقشار جامعه راه را بر رفتارها و دخالتهای ناصواب بست.
🔹زمان آن است که تمام احزاب و گروهها و فعالان سیاسی از هر قشر و جناحی در انتخابات حضوری فعال داشته باشند.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #دفاع_مانـدگار| شاهزاده سعودی: بدون شک "صدام" آغازگر جنگ علیه ایران بود
🔹 شاهزاده سعودی «ترکی الفیصل» رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان در گفتوگو با روزنامه کویتی «القبس» در پاسخ به اینکه «با توجه به تحقیقاتی که انجام دادهاید چه کسی آغازگر جنگ ایران و عراق بود؟» گفت:
🔹 بدون شک آغازگر جنگ "صدام حسین" بود. شعار صدام آزادی [اشغال] الاهواز و المحمره (خرمشهر) بود؛ او این را پنهان نمیکرد و آشکارا میگفت.
@ghotbnama
🔴 #تحلیـل| نکاتی مهم در مورد رزمایش قفقاز ۲۰۲۰
مانور تمرینی بزرگ #قفقاز۲۰۲۰ در مرزهای جنوبی روسیه با حضور ۶ کشور چین، روسیه، ایران، پاکستان، بلاروس و ارمنستان در زمین، هوا و دریا حال برگزاری است...
🔻این رزمایش از چند جهت اهمیت دارد:
1⃣ تمام اعضای حاظر در رزمایش قفقاز ۲۰۲۰ با غرب و ایالات متحده هرکدام به نوعی چالش دارند...
2⃣ اکثر کشورهای شرکت کننده در این تمرین از قدرت های نظامی شرق هستند...
3⃣ همراه شدن جمهوری اسلامی با قدرت هایی مانند چین و روسیه در یک تمرین نظامی در سطح راهبردی ، نشانه ناامیدی این نظام سیاسی در مقطع زمانی کنونی از بلوک غرب، و سوق یافتن بیشتر آن به سمت شرق بوده و پیغام آن برای دولت های غربی و احیانا متخاصم کاملا واضح و آشکار است...
4⃣ برخی تحلیلگران اعتقاد دارند این #رزمایش نشان می دهد بین کشورهایی مانند ایران، چین، روسیه، پاکستان و ارمنستان پیمان نظامی-امنیتی اعلام نشده وجود دارد..
5⃣ زمان برگزاری این رزمایش نیز بسیار قابل تامل است؛ در آستانه انتخابات آمریکا که احتمال ماجراجویی از سوی رئیس جمهور ریسک پذیر آن برای ایجاد شوک در جهت بهبود وضعیتش میان افکار عمومی در رقابت با دموکرات ها جدی تر شده ، این مانور بین المللی پیام آمادگی و اتحاد نظامی و در نتیجه بازدارندگی قدرت های بلوک شرق و متحدان آن برای واکنش در مقابل تهدیدات نظامی ایالات متحده علیه هر کدام از اعضا را صادر می کند...
6⃣ راه یافتن ایران و پاکستان به عنوان ۲ کشور قدرتمند نظامی جهان اسلام که طی سالهای اخیر بیش از گذشته به بلوک شرق نزدیک شده و در خصوص بسیاری از چالش های عرصه بین الملل نظریات مشترک دارند، بسیار مهم و راهبردی ارزیابی می شود؛ بالاخص که پاکستان علی رغم رابطه نزدیک با سعودی، در جنگ یمن و برقراری رابطه با اسرائیل با اعراب حاشیه خلیج فارس همراه نشد و طرف ایران ایستاد. این کشور سلاح اتمی دارد، متحد راهبردی چین است و دشمن هند...
7⃣ کشورهای آذربایجان و گرجستان هم که در سالهای گذشته از بلوک شرق فاصله گرفته و به غرب نزدیک شده اند، در رزمایشی که نامش "قفقاز" است به بازی گرفته نشدند؛ ایران، ارمنستان و روسیه به شدت از نفوذ پیمان آتلانتیک شمالی در این باریکه( قفقاز ) نگراناند و آن را تهدیدی برای امنیت ملی خود میپندارند. گرجستان عضو ناظر ناتو و آذربایجان رابطه نزدیکی با کشورهای عضو این پیمان نظامی دارد...
🔻 درنهایت باید گفت در بحبوحه بحران کرونا که دنیا را به خود درگیر کرده ، برگزاری یک تمرین نظامی در این سطح جای تامل جدی داشته و حاکی از احساس خطر کشورهای حاضر در رزمایش در رابطه با رفتارهای ناتو علی الخصوص در منطقه قفقاز و آسیای میانه دارد...
یادمان نرود پیمان آتلانتیک شمالی تمایل شدیدی برای حرکت به سمت شرق دارد و بلاروس، ارمنستان، ایران و پاکستان کشورهای خط مقدم در برابر آن به شمار می روند..
@ghotbnama
🔴 #دفاع_مانـدگار | حاج قاسم های جنگ و صلح
🔻 تکلیف گرایی و اهتمام به برداشتن بار بر زمین مانده، رزمندگان و فرماندهان ما را چنان رشد داد که همه جانبه نگر و دارای شخصیت چند بعدی باشند. نمونه روشن، سردار شهید سلیمانی که باید در میدان دشوار جنگ تحمیلی جدید در منطقه فرماندهی میکرد و منطقا انتظار دیگری از او نبود.
🔹اما او، هم کمک بزرگ دیپلماسی کشور بود و هم کمکهای بزرگی به دولت برای دور زدن تحریم ها کرد. این که عراق از کشوری متخاصم، تبدیل به متحد راهبردی و شریک بزرگ اقتصادی در حد تجارت ده میلیارد دلاری شد، تصادفی و بدون تدارک نبود.
🔹همچنین سفر او به مسکو و اقناع و بسیج دولت روسیه برای اینکه در «جنگ جهانی سوم» -تعبیر غربیها از جنگ سوریه- در کنار جبهه مقاومت بجنگد، در تاریخ معاصر بی سابقه است. او در عین حال به کمک دولت عراق رفت و بدون سلاح و صرفا با استفاده از طرفیت مذاکره، آتش فتنه بزرگ آمریکا و اسرائیل در کردستان عراق را خاموش کرد.
🔹 سردار سلیمانی، عمق استراتژیک ما را تا مسکو و کنار دریای مدیترانه و تنگه بابالمندب برد. او نشان داد که مجال ما میتواند بر مبنای احترام متقابل و منافع مشترک کشورها تا کدام دور دستها گسترده شود و تحریم دشمن را تحقیر کند. این را با سخنان سفیری مقایسه کنید که آدرس صادرات لوازم آرایشی به ایران را به تجار فلان کشور میداد، یا آن سفیر دوم و سومی که...؛ بماند!
🔹شیشه عطر پنهان در جان حاج قاسم و همرزمانش، به سنگ خباثت دشمن شکست. اما خدا میداند این عطر جاری شهادت، چند ده هزار جوان غیرتمند را برای شکستن شیشه عمر استکبار بیقرار کرده و به تکاپو در آورده است؛ «ألْحَمْدُ للهِ الَّذی أکْرَمَنَا بِالشَّهَادَهًْ».
🖌 #ایمانی
🌴 #سرخط:
رهبرانقلاب: پایه گذاری امثال قاسم سلیمانی ها در دوران دفاع مقدس گذاشته شد
@ghotbnama
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصمیم مدبرانه؛
🔺 چه اتفاقی افتاد تا ایران شرایط قطعنامه ۵۸۹ را بپذیرد؟
@ghotbnama
⭕️ همکاری بلندمدت ایران و چین خبری بد برای غرب است
🔹توافق چین و ایران از آن جهت برای کشورمان مناسب خواهد بود که میلیاردها دلار سرمایهگذاری لازم برای توسعه زیرساختها را فراهم میکند و از سوی دیگر مانع از سیاستهای منطقهای تهران نیز نخواهد شد. به علاوه ایران از زیر فشار واشنگتن خارج میشود و میتواند در عرصه بینالمللی نیز نقش پررنگتری ایفا کند.
🔸از قول خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: متن 18 صفحهای که از پیشنویس توافق جامع همکاری ایران و چین منتشر شده است، دربردارنده سرمایهگذاری چندصد میلیارد دلاری چینیها در اقتصاد ایران و فروش نفت ایران با تخفیف به طرف مقابل است. این توافقنامه همچنین شامل حوزههای همکاری امنیتی، تبادل اطلاعات و رزمایشهای مشترک نظامی است.
🔹وزیر امور خارجه ایران نیز در پاسخ به این اخبار گفته است که تهران در مورد توافقنامه جامع همکاری 25 ساله، در حال مذاکره با پکن است اما این توافق باید به تصویب مجلس ایران برسد.
🔸چشمانداز توافقنامه بلندمدت همکاری بین ایران و چین موجب بروز واکنشهای متفاوتی از سوی ناظران بینالمللی شده است. برای نمونه، نشریه فارنپالیسی مدعی است که این توافق خبر بدی برای غرب است و پیشبینی میکند که موجب تغییر ترتیبات منطقهای در خاورمیانه و آسیا شود.
🔹در دوم آگوست مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز نگرانی خود را از این توافق اعلام کرد و در فاکسنیوز گفت که ورود چین به ایران میتواند ثبات منطقه را برهم بزند و اسرائیل، عربستان سعودی و امارات را در معرض ریسک قرار دهد.
🔸ایران و چین دو قدرت معتبر آسیایی هستند و شاید دو قدرت برتر آسیا که دو سر قاره آسیا را تحت نفوذ خود دارند. از این رو تعمیق همکاریهای اقتصادی و احتمالا نظامی، امری منطقی است.
🔹این گزارش تاکید میکند ایران برای دههها قبل از انقلاب اسلامی به غرب اعتماد کرد. در چند سال اخیر هم برجام، تجربهای تازه در این باره بود اما با عهدشکنی مجدد غرب روبهرو شد.
@ghotbnama