در مناظره اول، پزشکیان خیلی پوپولیستی کار کرد. مثل اونی که شکل مار 🐍 را کشید و به مردم بیسواد گفت این مار است نه آن نوشته «مار».
یا باید جلیلی را برای مناظره بعد یه جوری عصبانی کرد یا باید جور نجابت جلیلی را طرفدارانش در بیرون مناظره به دوش بکشند.
کلیک کن و عضو شو
آخر مناظره که پزشکیان کمی عصبانی شده بود، دستور اعدام جلیلی را صادر کرد! این دستور یهویی پزشکیان، در فضای مناظره یکباره، یاد و خاطره طالبان را در اذهان زنده کرد.
الفرار... پناه به کوه و دشت...
کلیک کن و عضو شو
حضرت علی(ع) در هنگام جدل با معاویه، بگونهای با او برخورد می کند که در جای خود باید الگوی مناظره کنندگان ما باشد:
نمونه های آن را ببینید:
«نامه پندآمیز تو به دستم رسيد كه داراى جملات بههمپيوسته، و زينتدادهشده بود و با گمراهى خود آن را آراسته و با بداندیشی خاص خود آن را امضاء كرده بودى» (نامه/7).
«... مردى كه نه خود، آگاهی لازم دارد تا رهنمودش باشد، و نه رهبرى دارد كه هدايتش كند. تنها دعوت هوسهاى خويش را پاسخ گفته و گمراهى، عنان او را گرفته و او اطاعت مىكند. سخن بی ربط مىگويد و در گمراهى سرگردان است» (نامه/7).
«و پنداشتى كه برترين انسانها در اسلام، فلان كس، و فلان شخص است (ابوبکر و عمر). چيزى را ياد آوردهاى كه اگر اثبات شود هيچ ارتباطى به تو ندارد، و اگر دروغ هم باشد به تو مربوط نمىشود، تو را با انسانهای برتر و غير برتر، سياستمدار و غير سياستمدار چه کار است! اسيران آزادشده و فرزندانشان را چه رسد به تشخيص امتيازات ميان مهاجران نخستين، و ترتيب درجات، و شناسايى منزلت و مقام آنان» (نامه/28).
«شما چگونه با ما برابريد كه پيامبر(ص) از ماست، و دروغگوى رسوا از شما. حمزه شير خدا (اسد اللّه) از ماست، و ابوسفيان، (اسد الاحلاف) از شما، دو سيّد جوانان اهل بهشت از ما، و كودكان در آتش افكنده شده از شما، و بهترين زنان جهان از ما، و زن هيزم كش دوزخيان از شما، از ما اين همه فضيلتها، و از شما آن همه رسوايىهاست» (نامه/28)
کلیک کن و عضو شو
مناظره امشب تعیین کننده رئیس جمهور آینده و وضعیت جبهه انقلاب در ۸ سال آتی است و برگ برنده در دستان جلیلی است
اما به شرطها و شروطها
آقای پزشکیان در مناظره اول با حرفهای پوپولیستی و عوامانه مقداری خود را بالا کشیده است اما تقریباً از بیشتر ترفندهای خود استفاده کرده و دستش خالیست. در عوض دکتر جلیلی تکرار قبل خودش بود و نتوانست موج آفرینی کند. به همین دلیل او فرصت موج آفرینی دارد و می تواند چهره تازه، موقعیتسنج و آگاه به شرایط جدید خود را به جامعه نشان دهد. این درحالی است که پزشکیان از فرصت خود قبلاً استفاده کرده و برگ خود را تقریبا سوازنده است.
بنابراین، الان همه چیز بستگی به این دارد که امشب دکتر جلیلی بخواهد تکرار قبل باشد یا بخواهد وارد یک مناظره چالشی با کسی شود که به راحتی میشود با او چالش کرد.
این یک رسالت مهم بر دوش جلیلی است نه یک مسئله شخصی او. او باید از جبهه انقلاب در ۸ سال آینده صیانت کند و نباید با تکرار روش پیشین، جامعه را به دست غربگراها و سکولارها بسپارد.
اگر دسترسی دارید، اطلاعرسانی کنید.
یا علی
https://eitaa.com/joinchat/3643670651C6aca14b5b6
خدا رو شکر
امشب مردم ایران درخشش سعید، فرزند ایران را به چشم دیدند.
آخرین مناظره، تبدیل به بهترین فرصت شد برای مردم تا واقعیت هر دو نامزد را بیشتر بشناسند.
حتی برخی طرفداران پزشکیان در حال اعتراف به پیروزی جلیلی هستند.
انتظار ریزش آراء پزشکیان طبیعی است.
و انشاءالله صبح پیروزی مردم ایران نزدیک است.
و به قول آن شاعر:
صبح آرزو دمیده از کرانهها
شاخه های زندگی زده جوانهها
کلیک کن و عضو شو
غلامرضا پرهیزکار
مناظره امشب تعیین کننده رئیس جمهور آینده و وضعیت جبهه انقلاب در ۸ سال آتی است و برگ برنده در دستان ج
از دیشب خیلی ها دکتر جلیلی را درباره شیوه مناظره نقد کردند. خدا رو شکر نقدها اثر داشت و جلیلی هم پذیرفت. نقدپذیری و تواضع لازمه ریاستجمهوری است.
البته طرفداران آقای جلیلی نباید مغرور شوند. رقیب رفت گوشه رینگ اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست. تلاشها باید با جدیت تا لحظه آخر ادامه یابد و مراقب ترفندها و کلکها بود.
کلیک کن و عضو شو
مقایسه میان دکتر پزشکیان و دکتر جلیلی .mp3
21.94M
مقایسه میان دکتر پزشکیان و دکتر جلیلی برای کسانی که دوست دارند، بیشتر بدانند یا در انتخاب تردید دارند یا می خواهند بهتر انتخاب کنند.
می توانید روی دور تند گوش کنید.
#نشر_حداکثری
کلیک کن و عضو شو
May 11
هرچه به زمان رأی نزدیکتر میشویم و شناختم بیشتر میشود، به درستی تصمیم خود برای رأی دادن به دکتر سعید جلیلی مطمئنتر می شوم
و الان میتوانم بگویم با افتخار و آگاهی به #سعید_جلیلی رأی میدهم.
اما دوستان در لحظات حساسی هستیم. درست است که قرائنی از برتری نسبی جلیلی حکایت دارد اما ممکن است آراء به هم خیلی نزدیک باشد. در این شرایط دو چیز خیلی مهم است. اولا حتی یک رأی که به صندوقها ریخته میشود و میتواند، سرنوشت آینده کشور را تعیین کند. ثانیا صیانت از یکایک رأیها.
به امید سربلندی و سرافرازی ایران و مردم عزیز آن
کلیک کن و عضو شو
سلام
همانطور که می دانید امروز تبلیغات رسمی ممنوع است. ولی گفتگوهای شخص ممنوع نیست.
البته بنده که نظرم به دکتر جلیلی است. با این حال اگر دوستانی نسبت به ایشان تردید دارند یا نظرشان به اقای دکتر پزشکیان است و تمایل دارند درباره فرد اصلح گفتگو کنند، بنده آمادگی و فرصت گفتگو دارم، می توانند امروز و فردا در پی وی پیام دهند. در خدمتشان هستم.
به امید آیندهای بهتر برای ایران
یا علی
کلیک کن و عضو شو
آیةالله حائری شیرازی
اگر کسی تشخیص دهد جریانی به دنبال تغییر فرهنگ اسلامی به فرهنگ غربیست، باید بداند رأی دادن به این جریان در حکم محاربه (جنگ) با امام زمان عجلالله تعالی فرجه است.
و در مقابل, اگر اگاهانه و درست رای بدهیم در کارهای خیری که انجام می دهد شریک هستیم.
کلیک کن و عضو شو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به تشخیص قاطعی رسیده بودیم که دکتر جلیلی برای ریاست جمهوری مناسب تر است. اما امروز تشخیص قاطع حمایت از رئیس جمهور منتخب در چارچوب نظام جمهوری اسلامی است.
خدا رو شکر در نظامی زندگی می کنیم که بارها به رای مردم احترام گذاشته, هرچند می توانسته رقیبی را از صندوق دراورد که نظراتش به نظر دولت مستقر و برگزارکننده انتخابات نزدیک تر است. اما هیچگاه چنین نکرده.
#جمهوری_اسلامی
#رئیس_جمهور_منتخب
کلیک کن و عضو شو
آیا ظریف پاشنه آشیل است؟
درحالی که رئیس جمهور منتخب به هیئتهای عزاداری سر می زد یا با نوه اش به سوپرمارکت می رفت, ظریف در حال چیدن کابینه بوده و است!
عجیب اعضای شورای راهبری است که می خواهد با ریاست ظریف دولت جدید را سر و سامان دهد. برخی از انها از ضد انقلاب و از محکومان امنیتی هستند. کاری نوبرانه که در هیچ قاموس سیاسی نمونه اش یافت نمی شود. پادشاهان بله, گاه از این کارها می کردند.
آیا ظریف مثل تیغ دو لبه است؟
آیا مثل آلاکلنگ است که هم دکتر پزشکیان را بالا برد و هم می خواهد او را پایین ببرد؟
آیا ظریف برای پزشکیان, مثل مشایی برای احمدی نژاد است؟ خدا کند کارها مسیر طبیعی تری به خود بگیرد و دکتر پزشکیان از سوپرمارکت به پاستور برگردد.
کلیک کن و عضو شو
غلامرضا پرهیزکار
سخنان امروز مقام معظم رهبری, به همان اندازه که نسبت به رئیس جمهور منتخب عاطفی, محبت آمیز و حمایتگرانه بود, نسبت به مواضع ظریف در تبلیغات انتخاباتی(مصوبه مجلس) و عملکرد او در شورای راهبری(بیان این شرط که وزرا از بن دندان به جمهوری اسلامی معتقد باشند) منتقدانه بود.
لزوم مرزبندی گویا آن قدر از نظر رهبری مهم بوده که تشخیص دادند در این جلسه به آن بپردازند.
در گذشته کار به جایی رسید که ایشان علنی و رسمی از احمدی نژاد خواستند تا اسفندیار رحیم مشائی را کنار بگذارند.
کلیک کن و عضو شو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یکی از دوستان درباره فطرت انسانی گفتگوی کوتاهی داشتم. بعد از گفتگو این کلیپ را برایش فرستادم.
انسان امروزی خیلی تنوع طلب است. آیا تنوع طلبی، فطری انسان است؟ به یک معنا نه. انسان به دنبال یک مأمن و تکیه گاه اطمینان بخش است. وقتی آن را نیابد هر روز سراغ چیزی می رود. تمدن غربی که انسان را از خدا دور کرده، ابزار سرگرم کردن را هم درست کرده. دنیای مصرفگرایی و سبکهای متنوع زندگی کمک میکند تا کمی درد دوری از تکیهگاه مطمئن، پنهان بماند. انسان این گنجشگ زمانه، با پریدن مدام از این شاخه به آن شاخه و رفتن از مصرف این کالا به آن کالا و از این سبک به آن سبک، خود را سرگرم نگه میدارد. گنجشکها چه بد با خود بازی می کنند. باشد که زنگ پایان این بازی به صدا درآید. آشیانه، آن سوتر است. ببینش!
کلیک کن و عضو شو