گونه های مختلف سوسک گرده خوار می تواند خسارت بسیار سنگینی در مزارع و باغات ایجاد کند .
باغداران محترم
با توجه به اینکه گلها در بعضی از ارقام مرکبات در حال باز شدن می باشند در صورت مشاهده سوسک های سیاه رنگ با لکه سفید رنگ، داخل گلها جهت پیشگیری و درمان به شرکت مراجعه فرمایید.
لازم به ذکر است این سوسک ها بیشتر در مزارع و باغات نزدیک جنگل بیشتر شایع میباشد.
در باغات حسن پوری اگر میزان برگها کم می باشد استفاده از جلبک به همراه اسید آمینه توصیه می گردد.
این روز ها از مهمترین مشکلات باغداران حجم بالای علف های هرز در مزارع می باشد ،که در رقابت با محصول اصلی جهت استفاده از منابع مواد غذایی قرار می گیرند.
استفاده از روش مناسب ،حذف فیزیکی و یا شیمیایی می تواند در باغات و مزارع ، در کیفیت و کمیت محصول تاثیر بسزایی دارد.
باغداران محترم
در درختان شلیل حسن پوری نسبت به مبارزه با قارچ ها و آفات اقدام کنید و سپس استفاده از سموم تقویتی در دستور کار شما عزیزان باشد .لازم به ذکر است اگر باغات شما از نظر برگ شرایط خوبی ندارد نسبت به رفع کمبود برگ درختان از سموم تقویتی مناسب استفاده کنید .
آمینو اسید به همراه جلبک دریایی در افزایش برگ درختان بسیار به کار شما باغداران عزیز می آید.
کشاورزان محترم
مبارزه با زنگ گندم با توجه مشاهده و شیوع آن فراموش نشود .
زنگ گندم یکی از عوامل اصلی کاهش عملکرد مزارع گندم می باشد که با محلولپاشی با قارچکش های مناسب می توان تا حدود بسیار زیادی از خسارت آن کم کرد.
باطلاع کشاورزان عزیز می رساند شرکت امروز چهارشنبه 12 فروردین برای خدمات دهی از ساعت 8تا16 باز می باشد.
ش تماس جهت هماهنگی 09119548681
https://t.me/giah1392
https://eitaa.com/giah92
روز طبیعت یادآور ارزش خاک و نعمتهای آن است. این روز بر شما و خانواده گرامیتان مبارک، در این روزهای دشوار، برای شما و خانوادهتان آرامش، سلامتی و امنیت آرزو داریم. امیدواریم زمین کشورمان همیشه پربرکت و روزگارتان روشن باشد.
همراهی شما افتخار ماست.
با احترام: حسینی دارابی
مدیرعامل شرکت گیاه گستر طبرستان
باغداران محترم
استفاده از اسید آمینه به همراه آهن در نگهداری گلها و میوه های تازه تشکیل شده در باغات بسیار مفید می باشد.
کشاورزان محترم در کنار مبارزه با زنگ گندم جهت خوشه دهی بهتر گندم ،کود سرک به همراه محلول پاشی های مناسب فراموش نشود.