eitaa logo
شرکت گیاه گستر طبرستان
530 دنبال‌کننده
997 عکس
41 ویدیو
10 فایل
کارگزار کود خدمات حمایتی کشاورزی فعالیت ومشاوره دربخش زراعی ،باغی وشالیزار آدرس؛جاده ساری به نکا.بعداز پمپ گاز روستای لالیم جنب قالیشویی شاهرخ ارتباط با مهندس حسینی دارابی @Ah1362112 09119548681 لینک کانال شرکت گیاه گستر طبرستان جهت عضویت
مشاهده در ایتا
دانلود
در باغات مرکبات: در این روزها بهترین زمان برای کاربرد کلسیم جهت جلوگیری از ریزش ها و صاف شدن پوست مرکبات می باشد.
استفاده از مونو فسفات پتاسیم در هنگام آبیاری باغات جهت جلوگیری از ریزش میوه ها توصیه می شود. در آبیاری باغات نکاتی که باید مدنظر قرار گیرد: ۱-کیفیت آب و حجم آب مصرفی ۲-بافت خاک ۳-دمای هوا و زمان آبیاری روش آبیاری ونوع درخت
در شالیزارهای که دارای خاک قلیایی (خاک شور)هستند توصیه می شود که زمین حتما به صورت آب در گردش انجام گیرد . از خشکی دادن به این نوع مزارع اکیدا خودداری گردد.
در چنین شرایطی از کود اوره کمتر استفاده شود بجایش از سولفات آمونیوم و اصلاح کننده های ph خاک در کنار اوره فسفات استفاده کنید.
باغداران محترم استفاده از کلسیم بر در مرکبات باعث کاهش حالت سنگ پایی در مرکبات می شود . جهت تاثیر پذیری بیشتر حداقل دو تا سه مرحله باید محلولپاشی انجام گیرد.
سلام جهت مبارزه با کرم ساقه خوار می توانید به دو روش گرانول پاشی و محلول پاشی با حشره کش های مناسب انجام دهید.
باغداران محترم در محصولات سیاه ریشه میان رس و دیررس کود دهی و محلولپاشی تقویتی انجام گیرد ، هرس شاخه های داخلی درخت جهت رنگ گیری میوه و وزن گیری آنها موثر می باشد.
در باغات زود رس با پایان یافتن محصول ، انجام یک مرحله آبیاری به همراه تقویتی مناسب جهت ریکاوری درخت لازم می باشد.
بذر سویا در شرکت گیاه گستر طبرستان موجود می باشد.
خرید محصول گندم به نرخ دولتی در شرکت گیاه گستر طبرستان (مهندس حسینی دارابی) ادرس:جاده ساری به نکا،بعد از پمپ گاز روستای لالیم جنب قالی شویی شاهرخ شماره تماس ۰۹۱۱۹۵۴۸۶۸۱
سمپاشی تابستانه مرکبات آغاز شد
باغداران محترم بهترین زمان سمپاشی عمومی مرکبات در منطقه از ۲۵ خرداد تا ۱۰ تیر می باشد ، جهت تهیه سموم و مشاوره به شرکت مراجعه فرمایید.