یک اکانت اسرائیلی نوشت: این
وسایل همراه یحییسنوار بوده است.
خوب به این تصاویر نگاه کنیم.
مردان الهی نیرویشان را از ذکر
و تسبیح و دعا و مناجات میگیرند...
#شهید_یحیی_سنوار
#یحیی_سنوار
هدایت شده از بامشاور⚖️
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زنجیره کمک به #اسرائیل به این صورت شکل میگیره.
⚖@ba_moshaver
🔴گیلان آماده مقابله با بارش شدید باران
🔺با توجه بهپیش بینی بارش شدید باران در چند روز آینده و کاهش ۱۰ الی ۱۵ درجهای دما در گیلان ستاد مدیریت بحران در آمادهباش کامل بوده و تمامی تمهیدات انجام شده است.
🔺در پی اعلام هشدار در خصوص احتمال بارش شدید باران در گیلان صدور هشدار سطح نارنجی در تمامی نقاط استان یحتمل به نظر میرسد.
🔺بر اساس نقشههای فعلی، از روز یکشنبه الی چهارشنبه شاهد بارش شدید باران در تمامی نقاط استان خواهیم بود که این امر ممکن است منجر به آبگرفتگی معابر عمومی شود.
🔺با ورود جریانات شمالی در این مدت دمای هوا بین ۱۰ الی ۱۵ درجه کاهشیافته و بارشها در ارتفاعات گیلان بهصورت برف خواهد بود.
#هواشناسی
🌧@Gilan_tanhamasir
تنهامسیریهای استان گیلان🌳
#دختر_شینا #رمان #قسمت_نهم فصل سوم آن شب وقتی مهمان ها رفتند، پدرم به مادرم گفته بود: «به خدا هنوز
#دختر_شینا
#رمان
#قسمت_دهم
چند روز بعد، مراسم شیرینی خوران و نامزدی در خانه ما برگزار شد. مردها توی یک اتاق نشسته بودند و زن ها توی اتاقی دیگر. من توی انباری گوشه حیاط قایم شده بودم و زارزار گریه می کردم.
خدیجه، همه جا را دنبالم گشته بود تا عاقبت پیدایم کرد. وقتی مرا با آن حال زار دید، شروع کرد به نصیحت کردن و گفت: «دختر! این کارها چه معنی دارد؟! مگر بچه شده ای؟! تو دیگر چهارده سالت است. همه دخترهای هم سن و سال تو آرزو دارند پسری مثل صمد به خواستگاری شان بیاید و ازدواج کنند. مگر صمد چه عیبی دارد؟! خانواده خوب ندارد که دارد. پدر و مادر خوب ندارد که دارد. امسال ازدواج نکنی، سال دیگر باید شوهر کنی. هر دختری دیر یا زود باید برود خانه بخت. چه کسی بهتر از صمد. تو فکر می کنی توی این روستای به این کوچکی شوهری بهتر از صمد گیرت میآید؟! نکند منتظری شاهزاده
ای از آن طرف دنیا بیاید و دستت را بگیرد و ببردت توی قصر رویاها. دختر دیوانه نشو. لگد به بختت نزن. صمد پسر خوبی است تو را هم دیده و خواسته. از خر شیطان بیا پایین. کاری نکن پشیمان بشوند، بلند شوند و بروند. آن وقت می گویند حتماً دختره عیبی داشته و تا عمر داری باید بمانی کنج خانه.»
با حرف های زن برادرم کمی آرام شدم. خدیجه دستم را گرفت و با هم رفتیم توی حیاط. از چاه برایم آب کشید. آب را توی تشتی ریخت و انگار که من بچه ای باشم، دست و صورتم را شست و مرا با خودش به اتاق برد. از خجالت داشتم می مردم. دست و پایم یخ کرده بود و قلبم به تاپ تاپ افتاده بود. خواهرم تا مرا دید، بلند شد و شال قرمزی روی سرم انداخت. همه دست زدند و به ترکی برایم شعر ترانه خواندند. اما من هیچ احساسی نداشتم. انگار نه انگار که داشتم عروس می شدم. توی دلم خداخدا می کردم، هر چه زودتر مهمان ها بروند و پدرم را ببینم. مطمئن بودم همین که پدرم دستی روی سرم بکشد، غصه ها و دلواپسی هایم تمام می شود.
چند روز از آن ماجرا گذشت. صبح یک روز بهاری بود. توی حیاط ایستاده بودم. حیاطمان خیلی بزرگ بود. دورتادورش اتاق بود. دو تا در داشت؛ یک درش به کوچه باز می شد و آن یکی درش به باغی که ما به آن می گفتیم باغچه.
#ادامه_دارد
📚 #رمان_خوب
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
✅👆🏼 چقدر خوبه که این پویش در تمام جهان گسترش پیدا کنه.
شما هم خوبه که پیش قدم بشید.
🔶 مادرای محترم به فرزندتون بگید که دقیقا با همین ژست شهید یحیی سنوار روی یه مبل بشینند و همونطوری لبخند بزنن
و یه پرچم فلسطین هم پشت سرشون باشه.
✅میتونید عکساتون رو برامون بفرستید و برای سایر کانال های انقلابی هم بفرستید تا بذارن و کم کم کل اینترنت پر بشه از این عکس ها
اینا میشه کار فرهنگی دقیق و دشمن شکن...
🔷@IslamlifeStyles
پیام امام خامنهای در پی شهادت یحیی سنوار
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ملّتهای مسلمان! جوانان غیور منطقه!
مجاهد قهرمان، فرمانده یحیی السّنوار، به یاران شهیدش پیوست.
او چهرهی درخشان مقاومت و مجاهدت بود؛ با عزم پولادین در برابر دشمن ظالم و متجاوز ایستاد؛ با تدبیر و شجاعت به او سیلی زد؛ ضربهی جبرانناپذیر هفتم اکتبر را در تاریخ این منطقه به یادگار گذاشت؛ و آنگاه با عزّت و سربلندی به معراج شهیدان پرواز کرد..
کسی چون او که عمری را به مبارزه با دشمن غاصب و ظالم گذرانده است، سرانجامی جز شهادت شایستهی او نیست. فقدان او برای جبههی مقاومت البتّه دردناک است، ولی این جبهه با شهادت برجستگانی چون شیخ احمد یاسین، فتحی شقاقی، رنتیسی و اسماعیل هنیّه از پیشروی باز نماند، و با شهادت سنوار هم کمترین توقّفی نخواهد داشت؛ باذن الله. حماس زنده است و زنده خواهد ماند.
ما چون همیشه، در کنار مجاهدان و مبارزان بااخلاص خواهیم ماند؛ بتوفیق من الله و عونه.
اینجانب شهادت برادرمان یحیی السّنوار را به خاندانش، به همرزمانش، و به همهی دلبستگان جهاد فیسبیلالله تبریک، و فقدانش را تسلیت میگویم.
والسّلام علی عباد الله الصّالحین
سیّدعلی خامنهای؛ ۱۴۰۳/۷/۲۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حال خوش معنوی
خدا بهترین ها را برای تو میخواد.
اعتماد کن.ذره بین شو بر احوالاتت
حکمت ها را که بدانی
یقین میکنی
خدا بهترین ها را برایت میخواهد🌷🍃