فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ استوری √ وضعیتِ روزشمار
مناسبتهای «ایام غدیریه ۱۰ تا ۲۵ ذیحجّه»🌸
🌸 فقط ۱۹ روز مانده تا «۱۵ روز شادیِ غدیری در ایام غدیریه»
🌸 و ۲۷ روز تا «عید غدیر و کاروان غدیر»
🌸 و ۳۳ روز تا «عید بزرگ مباهله»
🌐 @gn_ghadir
#ذکر_امیر_مؤمنان_در_قرآن شماره 2
🌻نَزَلَتْ فِی عَلِیِّبْنِأَبِیطَالِبٍ (علیه السلام) حِینَ بَذَلَ نَفْسَهُ لِلَّهِ وَ لِرَسُولِهِ (صلی الله علیه و آله) لَیْلَهًَْ اضْطَجَعَ عَلَی فِرَاشِ رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) لَمَّا طَلَبَتْهُ کُفَّارُ قُرَیْشٍ.
🌻این آیه درباره ى علی بن ابی طالب هنگامی نازل شد که او جانش را فداى خداوند و رسـولش قـرار داد؛ همـان شب کـه وقتـی کـافران قـریش بـه دنبـال (قتل) رسـول خدا صلی الله علیه و آله بودند در بستر او خوابید.
(تفسیر عیاشی، ج1، ص101)
#ذکر_امیر_مؤمنان_در_قرآن شماره 1
مفضّل از امام صادق علیه السلام در مورد معنی «کلمات» در این آیه پرسید، حضرت پاسخ دادند:
هِيَ الْكَلِمَاتُ الَّتِي تَلَقَّاهَا آدَمُ مِنْ رَبِّهِ فَتابَ عَلَيْهِ وَ هُوَ أَنَّهُ قَالَ يَا رَبِّ أَسْأَلُكَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ عَلِيٍّ وَ فَاطِمَةَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ إِلَّا تُبْتَ عَلَيَّ فَتَابَ اللَّهُ عَلَيْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ
✨ این کلمات همان است که حضرت آدم علیه السلام از ربّ خـود دریافت کرد و توبه اش را پذیرفت که این کلمات چنین بود که آدم علیه السلام گفت: یا رب، به حق محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین:تو را قسم می دهم کـه توبـه ام را بپذیری و خداوند متعال توبه اش را پذیرفت، خداوند همانا بسیار توبه پذیر و رحیم است.
(خصال شیخ صدوق، ج1، ص304)
#معرفت_علوی
🍃امام علی علیهالسّلام:
🌸 با مردم فروتن باش، نرمخو و مهربان باش، گشاده رو و خندان باش.
در نگاههایت، و در نیمنگاه و خیره شدن به مردم، به تساوی رفتار كن، تا بزرگان در ستمكاری تو طمع نكنند، و ناتوانها در عدالت تو مأیوس نگردند، زیرا خداوند از شما بندگان دربارهی اعمال كوچک و بزرگ، آشكار و پنهان خواهد پرسید، اگر كیفر دهد شما استحقاق بیش از آن را دارید، و اگرببخشد از بزرگواری اوست.
📚نهجالبلاغه، نامه ۲۷
━━━
@gn_ghadir
ویدئواستوری روزشمار غدیر
فرازی از خطبه غدیر
27 روز مانده تا عید سعید غدیر