پاسخ احتمالی ایران به ترورهای ردههای بالای نظامی ایران در سوریه:
- ایران به احتمال زیاد بسیاری از مستشاران و نیروهای رده بالای نظامی خود را به صورت مقطعی از سوریه خارج خواهد کرد.
- ایران به مانند چند ماه گذشته و البته با حدت و شدت بیشتر پاسخ این ترورها را از طریق حزبالله لبنان و حوثیهای یمن و سایر همپیمانان منطقهای خود خواهد داد.
- ایران به صورت مستقیم و البته محدود، پاسخی در سطح حمله امروز به کنسولگری ایران در سوریه را در برنامه کار خود قرار خواهد داد.
◀️ در کل آنچه پیداست این مسئله است که ایران شرایط موجود را به ضرر اسرائیل دانسته و قصدی برای ورود مستقیم و تمام عیار به جنگ با اسرائیل ندارد.
@kharmagaas
✅ آیا امریکاییهای طرفدار فلسطین به ترامپ رأی میدهند؟
🔹 ششماه پیش و در روزهای ابتدایی جنگ غزه، تحلیلگران معقتد بودند آنچه در انتخابات ریاست جمهوری امریکا رخ میدهد عواقب متعددی برای جهان همچنین دو جنگ اوکراین و غزه خواهد داشت، اما کاهش محبوبیت جو بایدن و آرای سفید و اعتراضی علیه او نشان داد آنچه در جنگ غزه رخ داده، در تعیین اینکه چه کسی وارد کاخ سفید میشود، نقش تعیینکننده دارد.
🔹 آرای جو بایدن در ایالتهای تعیینکنندهای چون آریزونا و پنسیلوانیا که یهودیانِ زیادی دارد، تضمینشده نیست. دهها هزار رای اعتراضی و سازماندهیشده از سوی اعراب مسلمان امریکا در میشیگان نیز به منزله اخطاری جدی به بایدن بود. آن هم در شرایطی که نظرسنجیها از کاهش مستمر محبوبیت او خبر میدهد.
🔹دونالد ترامپ نیز در دوران چهارساله ریاستجمهوریاش حمایت بیشائبهای را نثار رژیم صهیونیستی کرد که پرحاشیهترینش انتقال سفارت امریکا از تلآویو به بیتالمقدس بود. او همچنین طلسم انزوای رژیم صهیونیستی با کشورهای حاشیه خلیج فارس را شکست و موفق شد رابطه میان رژیم اسرائیل و امارات متحده عربی، بحرین، سودان و مراکش را به سمت عادیشدن پیش ببرد.
🔹بر این اساس سکوت پنج ماهه ترامپ و مواضع غیر صریح او درباره جنگ غزه، بازی هوشمندانهای است تا به یک اندازه از خشم احتمالی طرفداران فلسطین و طرفداران رژیم صهیونیستی در جامعه رای امریکا مصون بماند و حمایتهای واقعی را برای زمانی بگذارد که به گفته کشیش «رابرت جفرس»، بازی را برده و قدرت را به دست آورده است.
https://nournews.ir/n/169076
✅ جنایت دمشق و تصمیمات راهبردی ایران
🔹بعدازظهر دوشنبه ۱۳ فروردین ماه رژیم صهیونیستی بادست زدن به جنایتی جدید که مصداق عبور از پروتکلهای بین المللی و نقض مصونیت اماکن دیپلماتیک بود، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق پایتخت سوریه را مورد حمله قرار داد که طی آن ۷ نفر از مستشاران نظامی ایران از جمله سردار زاهدی و سردار حاج رحیمی از فرماندهان عالی رتبه سپاه به شهادت رسیدند.
🔹اگر چه دلایل دست زدن رژیم صهیونیستی به این جنایت منفعلانه با توجه به بن بست بی سابقه ای که این رژیم پس از ۷ اکتبر و عملیات طوفان الاقصی در ابعاد داخلی و خارجی در آن گرفتار شده، قابل درک است اما نمی توان به تاثیر این رخداد در تغییر معادلات مربوط به مواجهه ایران با گستاخی غیر قابل بخشش این رژیم نیز بی توجه بود.
🔹اطلاعیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و اعلام برگزاری جلسه فوق العاده شب گذشته این شورا و اتخاذ تصمیمات مقتضی پیرامون موضوع حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، نشان می دهد که واکنش کشورمان به این رخداد، سریع و مبتنی بر اجماع در عالی ترین سطح تصمیمگیری پیرامونمسائل امنیت ملی بوده است.
🔹در اطلاعیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تاکید شده که جلسه شورا در ساعت ۲۱ دوشنبه شب یعنی به فاصله ۴ ساعت پس از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورماندر دمشق، برگزار شده که نشانمی دهد اتخاذ تصمیم در خصوص نحوه واکنش به اینرخداد در ردیف اولویتهای امنیت ملی به شمار می رود
اقدام معنا دار وزارت خارجه کشورمان در ارسال پیام مهم به آمریکا نشان می دهد که هرچند کاخ سفید ظاهرا خود را از تصمیم رژیم صهیونیستی در دست زدن به اینجنایت غیر مطلع خوانده است اما از نظر جمهوری اسلامی ایران، نقش واشنگتن به عنوان حامی اصلی رژیم صهیونیستی در انجام جنایت اخیر قطعی است و آمریکا باید در انتظار تبعات ناشی از این اقدام باشد.
🔹تحولات سیاسی و امنیتی در روزها و هفته های آینده ابعاد بیشتری از تصمیمات اتخاذ شده از سوی عالی ترین نهاد امنیتی کشور را مشخص خواهد کرد و نحوه پاسخگو کردن ایالات متحده آمریکا نسبت به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی که به عنوان ارتش نیابتی واشنگتن در منطقه عمل می کند وضوح بیشتری خواهد یافت.
https://nournews.ir/n/169091
⭕️استراتژی ایران از ابتدا عدم مداخله مستقیم در جنگ غزه بوده است
⭕️هدف قرار گرفتن منافع اسراییل در هر کجا از انتخابهای روی میز ایران است
⭕️ایران باید به جامعه جهانی بقبولاند که اسراییل تهدید کننده صلح و امنیت جهانی است
🎙️نصرت الله تاجیک، دیپلمات بازنشسته و سفیر پیشین ایران در اردن در یادداشتی برای جماران نوشت: درباره اهداف اسرائیل از حمله روز دوشنبه به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، پایتخت سوریه باید گفت که ما برای سنجش حجم و گستردگی یک عملیات ، واقعیت های میدانی ، اتفاقات و آرایش موجود در صحنه را مد نظر قرار دهیم و یک تصویر بزرگ بسازیم. باید ببینیم که فضای داخلی، منطقه ای و بین المللی اسرائیل چگونه است و سپس براساس وضعیت موجود اقدام اسرائیل را در طراحی و اجرای این حمله مورد قضاوت ، بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهیم.
🔹اسرائیل سابقه طولانی در حمله به محافل دیپلماتیک دارد و در سایر کشورها دست به این اقدامات زده است و برهمین اساس اکنون ترس آنچنانی از تبعات حقوقی یا دیپلماتیک این موضوع ندارد. اسرائیل از هر عملیاتی که بتواند دست برتر عملیاتی این رژیم را بالا نگاه دارد ، جنگ روانی در سایه آن به راه بیندازد و ایران را به واکنش وادارد ، استقبال می کند.
🔹درباره واکنش ایران به این حمله به عقیده من اینکه ما بگوئیم اقدام های ایران در چندماه اخیر بازدارنده نبوده ادعای درستی نیست. روشی که ایران از ابتدا در پیش گرفته استراتژی عدم مداخله مستقیم در جنگ غزه بوده است. من این سیاست را درست می دانم و معتقد هستم که این به اصطلاح صبوری استراتژیک در عدم حمله مستقیم به اسراییل باید ادامه پیدا کند. اسرائیل خواهان عکس العمل ایران و تشدید وضعیت و گسترش دامنه جنگ است.
🔹به نظر من ایران فعلا در این مرحله و با توجه به مشکلات و اهداف نتانیاهو ، نیازی به اقدام مستقیم نظامی علیه اسرائیل ندارد. ولی چنانچه اقدامات بازدارنده ایران موثر نیفتد ، بحث هدف قرار گرفتن منافع اسراییل در هر کجا طبعا از انتخابهای روی میز ایران است. اما از نظر دیپلماتیک و فعالیت سیاسی و تبیین اهدافی که اسرائیل از این حمله دنبال می کرده باید فعالانه وارد میدان شود. ایران می تواند شکایت خود به سازمان ملل متحد را هم ارائه کند.
🔹نکته دیگر این است که گروه های مقاومت هم از لبنان تا سوریه و عراق و یمن مطابق سوابق ، این حملات را بدون پاسخ نمی گذارند. چه بصورت حمله به اسراییل و یا حمله به منافع اسراییل در کشورهای دیگر. در چنین شرایطی نیازی به دخالت مستقیم ایران نیست و ایران می تواند کار را از محافل حقوقی و دیپلماتیک دنبال کند ، محکومیت بیشتری از سوی کشورهای جهان بگیرد ، جریان رسانه ایی قوی راه بیاندازد و این اقدام و فشار سیاسی و افکار عمومی بر اسرائیل را همزمان پیش ببرد.
🔹ما باید اقدام های پدافند غیرعامل و افزایش حفاظت از نیروهای پرسنلی و نیروهایی که در سوریه هستند را افزایش دهیم تا آسیب پذیری این نیروها را کمتر کنیم. با توجه به اینکه فشارها بر روی اسرائیل افزایش یافته و این اقدام هم آخرین حمله اسرائیل نخواهد بود بنابراین من فکر می کنم که مجموعه این اقدام ها مناسب تر و بیشتر در راستای تامین منافع ملی ما خواهد بود تا اینکه ما بخواهیم منفعلانه عکس العمل مستقیم نشان داده و اقدامی کنیم که خواسته اسرائیل است.
⬇️متن کامل یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1627669
🔴 سیانان: حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران می تواند منطقه را در آستانه جنگ گسترده قرار دهد
🔴 سردار زاهدی از زمان(شهادت) سلیمانی در لیست ترور بود
🔴 ایران و حزب الله تاکنون خویشتن داری کرده بودند
🔻سی ان ان گزارش داد: این حمله جدیدترین حمله از مجموعه حملات اخیر اسرائیل در سوریه است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گروه حزبالله لبنان تحت حمایت ایران را هدف قرار داد.
🔻تاکنون، این حملات واکنشی خارج از محدوده درگیریهای چند ماهه در مرز اسرائیل با لبنان را علیرغم تهدیدهای مکرر ایران و رهبری حزبالله برای پاسخگویی به حملات اسرائیل به دنبال نداشته است.
🔻با این وجود، حمله روز دوشنبه ممکن است آخرین موردی باشد که واکنش جدی را به دنبال نداشته است./ جماران
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1627679
افزایش موارد اسلام ستیزی در آمریکا
ایسنا - شورای روابط اسلامی - آمریکایی از افزایش شکایات مربوط به تبعیض و نفرت علیه #مسلمانان در سراسر آمریکا خبر داد و گفت که این موضوع در سال 2023 به بالاترین میزان خود در 30 سال اخیر رسید.
شورای روابط اسلامی - آمریکایی به عنوان بزرگ ترین سازمان آزادیهای مدنی مسلمانان در ایالات متحده با انتشار گزارشی نوشت، 8061 شکایت درخصوص تبعیض و نفرت علیه مسلمانان دریافت کرده و این حجم از شکایات از رکورد قبلی 6720 مورد در سال 2021 پیشی گرفته است.
در این گزارش آمده است که شورای روابط اسلامی - آمریکایی (CAIR) بیشترین شکایت را در سه ماه پایانی سال دریافت کرد و 44 درصد از آمار کل سال را به خود اختصاص داد. این گزارش چنین افزایش چشمگیری را به پیامدهای جنگ رژیم صهیونیستی علیه ملت #فلسطین مرتبط میداند.
شورای روابط اسلامی - آمریکایی خاطر نشان کرد، در طول سه ماه گذشته در سال 2024 که بیشترین تعداد شکایات یعنی 3578 مورد را دریافت کرده، عمده موارد مرتبط با تبعیض شغلی بوده و همچنین جنایات و مسائل مربوط به نفرت و تبعیض در حوزه آموزش در اولویت بعدی قرار گرفته است.
در قسمتی از این گزارش آمده است: کارفرمایان، دانشگاهها و مدارس بازیگران اصلی بودند که سخنرانی افرادی را که به دنبال مخالفت با نسل کشی #اسراییل در غزه و خواستار توجه به حقوق بشر فلسطینیان به ویژه مسلمانان بودند، سرکوب کردند.
گزارش شورای روابط اسلامی-آمریکایی به مدارس گوناگونی اشاره میکند که مانع حضور دانش آموزان وابسته به فلسطین شدند و همچنین کارفرمایانی هستند که از استخدام افراد حامی فلسطین جلوگیری کردهاند.
این گزارش به حوادثی که علیه مسلمانان در سراسر ایالات متحده در سال گذشته رخ داده، اشاره و برخی از آنها را مانند قتل یک کودک شش ساله فلسطینی-آمریکایی در ایلینوی برجسته کرد. همچنین حادثه دیگری اتفاق افتاد که براساس آن معلم مدرسه ای در ایالت جورجیا آمریکا به دلیل اعتراض یک دانش آموز مسلمان به وجود پرچم رژیم صهیونیستی در کلاس درس، او را تهدید به سر بریدن کرد.
🔺فردا برای انتقام دیر نیست
🔻لزوم عقلانیت در مقابه با اسرائیل
🔸صادق ملکی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ورود به جنگ آسان و خروج از آن سخت است. به نظر می رسد طرف اسرائیلی به امید کشاندن ایران و گسترش دامنه جنگ غزه بدین حمله دست یازیده تا محاسبات خود در همراه کردن آمریکا و... در حمله به ایران کامیاب شود.
http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/2025339/
🌍 چرا حمله به کنسولگری ایران در دمشق نگران کننده است؟
✍️ محمدرضا خاکپور
🔹 آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، حمله به کنسولگری ایران در دمشق را نگرانکننده خواند. اما به راستی چرا این اقدام از نگاه دبیرکل سازمان ملل متحد می تواند نگران کننده باشد ؟
🔸 نقض حاکمیت ملی:
حمله به کنسولگریها به منزله نقض حاکمیت ملی کشور ها تلقی میشود. حمله به کنسولگری نقض حریم امنیتی آنها می باشد. کنسولگری ها به عنوان بخشی از خاک کشور فرستنده در خاک کشور میزبان تلقی می شوند. حمله به آنها به منزله نقض حریم امنیتی و تجاوز به خاک آن کشور است. همچنین توهین به نماد ملی کشور ها در نمایندگی آنها در کشورهای دیگر مورد توجه میباشد.کنسولگری ها نماد حاکمیت و استقلال کشور فرستنده هستند. حمله به آنها به منزله توهین به آن کشور و خدشه دار کردن وجهه بین المللی آن است . کنسولگری ها محل کار دیپلمات ها و کارکنان دولت فرستنده هستند. حمله به آنها جان این افراد را به خطر می اندازد و امنیت آنها را تهدید می کند.حمله به کنسولگری ایران در دمشق منجر به تخریب اموال و ضرر مالی قابلتوجهی شده است . گوترش به عنوان دبیرکل سازمان ملل متحد، خواهان حفظ و حراست از اموال و داراییهای بینالمللی است .حمله به نمایندگیهای بینالمللی یک کشور نقض صریح قوانین بین المللی، از جمله کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک و کنوانسیون وین در مورد روابط کنسولی است . دبیرکل سازمان ملل متحد، موظف به حفظ و احترام به حاکمیت ملی کشورها است.
🔸 افزایش تنشهای بینالمللی:
حمله به کنسولگری ایران در دمشق میتوانست تنشها در خاورمیانه را به طور قابلتوجهی افزایش دهد و در بدترین حالت، به درگیریهای نظامی منجر شود. گوترش به عنوان دبیرکل سازمان ملل متحد، خواهان صلح و ثبات در منطقه است و از هرگونه اقدامی که تنشها را افزایش دهد، نگران است.حمله به کنسولگری ایران در دمشق میتوانست به عنوان یک اقدام تحریکآمیز تلقی شود و به تنشهای بیشتر بین ایران و اسرائیل منجر شود.
🔸تهدید امنیت دیپلماتها:
دیپلماتها و کارکنان کنسولگریها در معرض خطر جراحت یا مرگ قرار میگیرند. گوترش به عنوان دبیرکل سازمان ملل متحد، موظف به حفظ امنیت دیپلماتها و کارکنان بینالمللی است.
🔸ایجاد ترس و وحشت در سایه تروریسم دولتی:
حمله به کنسولگری ایران در دمشق موجبات ترس و وحشت را در کشور میزبان ایجاد کند و به بی ثباتی در سوریه نیز دامن زند. گوترش به عنوان دبیرکل سازمان ملل متحد، خواهان آرامش و ثبات در منطقه است و از هرگونه اقدامی که ترس و وحشت ایجاد کند، نگران است در حملات به کنسولگری، احتمال آسیب دیدن یا کشته شدن غیرنظامیان نیز وجود دارد. گوترش به عنوان دبیرکل سازمان ملل متحد، خواهان حفظ جان غیرنظامیان در سراسر جهان است.
🔸نقض کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک:
این کنوانسیون که در سال 1961 به تصویب رسید، مجموعه ای از قواعد و مقررات را برای روابط بین المللی و دیپلماتیک بین کشورها تعیین می کند. در این کنوانسیون، به صراحت به مصونیت و احترام به سفارتخانه ها و کنسولگری ها و همچنین دیپلمات ها و کارکنان آنها اشاره شده است. حمله به کنسولگری ها نقض صریح این کنوانسیون محسوب می شود.
🔸 نقض کنوانسیون وین در مورد روابط کنسولی:
این کنوانسیون که در سال 1963 به تصویب رسید، به طور خاص به وظایف و اختیارات کنسولگری ها و همچنین حقوق و تعهدات دیپلمات ها و کارکنان کنسولی می پردازد. در این کنوانسیون نیز بر مصونیت و احترام به کنسولگری ها و کارکنان آنها تاکید شده است.
🔸 نقض قواعد حقوق بین الملل عرفی:
علاوه بر کنوانسیون های وین، قواعد حقوق بین الملل عرفی نیز بر مصونیت و احترام به سفارتخانه ها و کنسولگری ها تاکید می کنند. این قواعد بر اساس عرف و رویه بین المللی شکل گرفته اند و به عنوان منبعی از حقوق بین الملل شناخته می شوند.
🔸به خطر انداختن صلح و امنیت بین المللی:
حمله به کنسولگری ها می تواند تنش در روابط بین الملل ایجاد کند و به وخامت صلح جهانی منجر شود. این امر می تواند صلح و امنیت بین المللی را به خطر اندازد. بنا به دلایل فوق، حمله به کنسولگری ها به عنوان یک عمل غیرقانونی و غیرقابل قبول تلقی می شود و توسط جامعه بین المللی همواره محکوم می شود.
🔴 گفت و گوی کارشناسان با الجزیره: اسرائیل به دنبال افزایش بازدارندگی خود است
🔴 ایران می تواند دست نیروهای نیابتی خود را برای تلافی باز بگذارد
🔴 اسرائیل فکر می کند حمله به منافع ایران بی هزینه است
🔸علی واعظ، مدیر پروژه ایران گروه بحران بینالمللی، موافق است که خطر گسترش درگیری وجود دارد، اما ممکن است این موضوع برای اسرائیل چندان نگران کننده نباشد. او در این باره می گوید: این وضعیت اسرائیل را در یک موقعیت برد- برد قرار می دهد زیرا اسرائیل می داند که ایران نمی خواهد وارد یک جنگ منطقه ای شود، بنابراین اگر حملات خود را علیه دارایی ها و پرسنل ایرانی در سوریه افزایش هم دهد، احتمالاً بدون هزینه خواهد بود. اگر ایران پاسخ دهد و تلافی کند هم بهانه موجهی برای گسترش جنگ خواهد بود.
🔸«جان آلترمن» از مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی در واشنگتن گفت که اسرائیل احتمالا این حمله را بیشتر به عنوان یک عامل بازدارنده در نظر گرفته است. او گفت: «اسرائیلیها متقاعد شدهاند که اگر در این مقطع عقب نشینی کنند تهدید موجود نه تنها کاهش پیدا نخواهد کرد، بلکه بیشتر هم می شد. آنها به این باور رسیده اند که تا زمانی که به شکل دوره ای اهدافی از ایران و حزب الله لبنان را هدف قرار بدهد بازدارندگی آنها هم بیشتر حفظ خواهد شد.
🔸استیون کوک، تحلیلگر شورای روابط خارجی در واشنگتن، گفت که خطر تشدید تنش وجود دارد. وی گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می تواند محدودیت های اعمال شده در عملیات ها را برای نیروهای نیابتی در عراق و سوریه کاهش دهد و نیروهای آمریکایی را دوباره در معرض خطر قرار دهد. ایرانیها همچنین میتوانند حزبالله را برای تشدید حملات خود به اسرائیل که البته در چند وقت اخیر شدت بیشتری هم پیدا کرده، تشویق کنند./ جماران
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1627682
◾️فروپاشی دولت نتانیاهو چقدر نزدیک است؟
🔹بنیامین نتانیاهو روز یکشنبه با چالش فزایندهای برای قدرت خود مواجه شد؛ زیرا هزاران نفر در خارج از پارلمان تجمع کردند تا خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شوند.
🔹این یکی از بزرگترین تظاهرات علیه دولت اسرائیل از زمان آغاز جنگ در نوار غزه بود.
🔹برخی معترضان خواهان «برکناری فوری نتانیاهو» بودند. برخی دیگر خواستار برگزاری انتخابات شده و میگفتند «کسانی که ویران کردند، نمیتوانند کسانی باشند که اصلاح کنند.»
🔹هزاران نفر از مردم می گویند «اکنون وقت معامله برای آزادی گروگانهاست.»
🔹نتانیاهو با درخواستهای فزایندهای برای استعفا مواجه است.
🔹او همواره انتقادات از دولت خود را رد کرده و خواستار آتشبس پایدار است و گفته که به دنبال «پیروزی کامل» بر حماس است.
🔹در روزهای اخیر، فشارها بر نتانیاهو از یک جبهه دیگر افزایش یافته است؛ زیرا او با اختلاف بر سر لایحه تمدید معافیت یهودیان افراطی ارتدوکس از خدمت سربازی اجباری دست و پنجه نرم میکند.
🔹این اختلاف میتواند منجر به فروپاشی دولت او شود. اگر دولت این معافیت را تمدید نکند، قانونگذاران افراطی ارتدوکس ممکن است دولت را ترک کنند. اگر این معافیت تمدید شود، اعضای سکولار ممکن است خارج شوند.
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-5/4057635-%D9%86%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%87%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%DA%AF%D9%86%D9%87?utm_source=telegram&utm_medium=social
💥هموطن گرامی؛
به منظور:
🔹گسترش و تعمیق گفتمان نوین مقاومت
🔹 آگاهی خبری و تحلیلی از وقایع و رخدادهای منطقه
🔹ایجاد کمپین واحد بر علیه تفکرات مسموم صهیونیسم جهانی
🔹حمایت فراگیر از تفکر صحیح مقاومت
🔹گسترش تفکر ناب مقاومت در جهان
🔹اطلاع لحظه ای از آخرین اخبار وقايع مقاومت
و.....
🇸🇩لطفا به کانال های زیر بپیوندید:
#گفتمان_خبری_مقاومت
برای اطلاع رسانی عمومی از تحولات منطقه:
https://eitaa.com/goftemanekhabariemoghavemat
#گفتمان_تحلیلی_مقاومت
برای اطلاع از آخرین تحلیل ها و تحقیقات مختص پژوهشگران و سایر علاقه مندان به مباحث تخصصی گفتمان مقاومت:
https://eitaa.com/goftemanetahliliemoghavemat