♦️اسرائیل وارد خط قرمز شده است/ هدف نتانیاهو ورود ایران به درگیری مستقیم است
"عبدالرضا فرجیراد" تحلیلگر سیاست خارجی در تحلیل حملات شب گذشته رژیم صهیونیستی به محل کنسولگری ایران در سوریه که منجر به شهادت نیروهای نظامی مستشاری ایران شد، گفت: اسرائیل مدتی است که به دلیل شکستهای پی در پی انتقام گیری از فرماندهان فلسطینی، لبنانی و فرماندهان ایرانی را شروع کرده است. اسرائیل تقریبا چند ماهی است که این کار را انجام می دهد اما از دو هفته پیش به نظر می رسد که استراتژی خود را عوض کرده و وارد فاز خطرناکی شده و مقداری ریسک پذیری خود را بالا برده است. علت این است که در غزه دچار مشکل شده و بعد از حادثه ۷ اکتبر و حمله حماس به اسرائیل احساس می کند که امنیت و موجودیتش به خطر افتاده و نمیتواند بعد از این درگیریها وضعیت را به حالت قبل برگرداند.
وی افزود: در حال حاضر در جنگ غزه با توجه به اینکه کشتار را ادامه می دهد، نتوانسته حماس را حذف کند و با فشار بین المللی مواجه شده و تحت فشار است تا یک آتش بس دائمی را بپذیرد. بنابراین در غزه به اهداف خود نرسیده است. اسرائیل معتقد است که غزه از لبنان تغذیه می شود و سراغ لبنان آمده تا بتواند به نحوی امنیت خود را از طریق لبنان برقرار کند اسرائیل بارها اعلام کرده حزب الله باید به پشت رودخانه لیتانی بازگردد. چون یکصد هزار اسرائیلی شهرکها را ترک کردند و میخواهد آنان را بازگرداند و وزیر جنگ اسرائیل هم بارها گفت که این کار را به زور انجام خواهند داد. بنابراین هدف اسرائیل این است که حزب الله را وارد درگیری بزرگ کند.این تحلیلگر سیاست خارجی تصریح کرد: اسرائیل از این درگیری چند موضوع را پیگیری میکند. یکی آنکه در حال حاضر شروع به زدن پشت جبهه حزب الله که فرماندهان ایرانی و حزب الله هستند، کرده است. بمباران مراکز نظامی در سوریه و لبنان، بمباران انبارهای تسلیحاتی از جمله این اقدامات است و تلاش میکند سوریه را به یک منطقه ناامن برای نیروهای ایرانی و حزب الله تبدیل کرده و ارتباط لجیستکی آن را قطع کند و در صورتی که حزب الله خواسته اسرائیل را برآورد نکرد و از مرزهای شمالی اسرائیل دور نشد، وارد درگیری شود تا بتواند به خیال خود با خللی که در ارتش لبنان ایجاد می کند، با حمایت و پشتیبانی غرب ضربات بعدی را وارد کند.
وی افزود: نکته بعدی آنکه نتانیاهو نیاز به ادامه این جنگ دارد. فشاری که از سوی جامعه بین الملل روی آنان وجود دارد این است که جنگ غزه باید متوقف شود. بالاخره نتانیاهو با دادن امتیازاتی از جمله آتشبس مقطعی تا حدودی این فشار را تحمل میکند اما اعتراضات شدید مردمی در دو الی سه روز گذشته علیه دولت او که خواستار برکناری دولت و برگزاری انتخابات شدند، باعث شده تا وارد فاز جدیدی شود که یک دستاوردی داشته باشد تا موضع خود را در داخل تقویت کند. لذا هدف این است که فاز جدیدی از جنگ را به تدریج آغاز کند و معتقدم در هفتههای آینده به آن شدت خواهد بخشید. یعنی وارد خط قرمز شده و قدرت ریسک پذیری را بالا برده که این موضوع باعث شده مقرر دیپلماتیک ایران را مورد هدف قرار دهد.
فرجی راد در پاسخ به این سوال که پاسخ ایران به حملات اسرائیل چه خواهد بود، گفت: به نظر میرسد هدف ایران با توجه به گفتههای مطرح شده این نیست که مستقیما وارد درگیری با اسرائیل شود چون این مساله به اهدافی که نتانیاهو دنبال میکند کمک میکند. لذا ایران ممکن است با حمایت گروههای مقاومت در منطقه بخواهد انتقام گیری کرده و اسرائیل را بیشتر تحت فشار قرار دهد. چون هدف اسرائیل این است که ایران را وارد درگیری مستقیم کند و غرب را به سمت خود بکشاند. البته غرب موضع بسیار منفی نسبت به دولت نتانیاهو دارد و با همراهی مردم اسرائیل می خواهد این دولت عوض شود و به همین دلیل من بعید میدانم ایران وارد درگیری مستقیم با اسرائیل شود.
✅ فقط آشپزخانه در لیست جنایات اسرائیل کم بود
لیست بانک اهداف ارتش اسرائیل در غزه بعد از خانه، مسجد، مدرسه، بیمارستان، آمبولانس، محموله کمکهای بشردوستانه و... با یک اسم عجیب کامل شد.
«وُرلد سنترال کیچن». اسمش را شنیده بودید؟ سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی». این نهاد خیریه بینالمللی هم از شر صهیونیستها در جنگ غزه بینصیب نماند. این مرکز هم در لیست بلندبالای بانک اهداف اسرائیل وارد شد. ماجرا این است که اسرائیل در جدیدترین شاهکار از جنایات جنگی خود در نوار غزه، به خودرو کارکنان این آشپزخانه بینالمللی حمله کرد و شش عضو این «تیم کاملا خارجی» را -علاوه بر راننده خودرو که اهل غزه بود-، کشت.
آشپزخانه مرکزی بینالمللی یک سازمان خیریه بینالمللی است که خوزه آندرس سرآشپز اسپانیایی آن را در سال 2010 در پی زلزله هاییتی تأسیس کرد و از آن پس تلاش کرده پس از بلایای طبیعی، به نجاتیافتگان، کمکهای غذایی و غذای گرم بدهد. این سازمان 22 اسفند گذشته (1402) اولین محموله غذایی خود را با کِشتی از قبرس به غزه ارسال کرد و محموله دوم 11 فروردین از همین طریق ارسال شد. یک تیم از این سازمان شامل شش نفر و یک راننده از اهالی غزه پس از هماهنگی با ارتش اسرائیل از انبار این آشپزخانه در دیر بلح (مرکز نوار غزه) عازم مأموریت بودند اما ارتش اسرائیل خودرو آنان را منهدم کرد و هفت نفر شامل یک آمریکایی، یک انگلیسی، یک کانادایی، یک ایرلندی یک لهستانی و یک استرالیایی و یک راننده اهل غزه را کشت. این سازمان این حمله را تراژدی خواند و فعالیت این سازمان در غزه را تا اطلاع ثانوی تعلیق کرد.
یدیعوت آحارانوت به نقل از یک منبع امنیتی بلندپایه نوشت، «خیلی تأسفبار است. این حمله بدترین اشتباه ما در طول این جنگ بوده است». آمریکا هم صرفا از اسرائیل خواستار تحقیق در این خصوص شد. استرالیا سفیر رژیم را فراخواند و توضیح خواست. اما حقیقت این است که اسرائیل به حمایت همین کشورهای غربی خود را فراقانون میداند و دقیقا هر کسی را که بخواهد میکشد و بانک هدفش هیچ شخص یا مکانی را استثنا نمیکند.
لیست بلندبالای بانک هدف ارتش اسرائیل که شامل خانه، مدرسه، مرکز وابسته به سازمان ملل، اداره، بیمارستان و مرکز درمانی، خودروهای حامل کمکهای بشردوستانه بوده، اکنون یک نام عجیب به آن اضافه میشود: آشپزخانه بینالمللی که تردد کارمندان خود در دیرالبلح را با ارتش اسرائیل هماهنگ هم کرده بود اما باز هم این هماهنگی مانع کشتار آنان نشد. ارتش اسرائیل بارها در طول این جنگ، مردم را به حرکت به سوی مناطق دیگر دعوت کرده بود تا آنجا پناه بگیرند اما زمانی که مردم به سوی آن مکانها حرکت کردند، مورد حمله جنگندهها قرار گرفتند.
حقیقت این است که اسرائیل بانک هدفی ندارد و هر آنچه صلاح بداند، بمباران میکند حتی کارمندان یک آشپزخانه کاملا غربی را نه یک سازمان عربی یا اسلامی. از آنجا که اسرائیل از آب و غذا به عنوان سلاح استفاده میکند، طبیعی است که امدادگران و کارکنان یک سازمان طبخ غذای گرم را که اهل آمریکا، انگلیس، لهستان، استرالیا و کانادا بودند، بسادگی و بدون اینکه به کسی پاسخگو باشد بکشد.
این حد از جنایت و بدتر از آن این حد از سکوت مدعیان حقوق بشر در غرب جای تعجب عمیق دارد. بعد از مدرسه و بیمارستان و آشپزخانه و کشته شدن حدود 50 هزار نفر از مردم غزه، واقعا چه نام دیگری باید در لیست کشتارهای اسرائیل قرار بگیرد تا دولتهای غربی و در رأس آن آمریکا، دست از این کشتار بکشند.
سفارتخانههای رژیم صهیونیستی نباید در امان باشند!
۱- جنگندههای رژیم صهیونیستی با حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق تعدادی از مستشاران نظامی سپاه در سوریه را به شهادت رساندند که گفته میشود سردار محمدرضا زاهدی از فرماندهان نیروی قدس و معاون ایشان نیز در شمار شهدا هستند. یک منبع نظامی سوری اعلام کرد افرادی که در کنسولگری بودهاند به شهادت رسیده و یا مجروح شدهاند. تا این ساعت هنوز ابعاد این جنایت رژیم صهیونیستی و تعداد شهدا و مجروحان به درستی معلوم نشده و یا اعلام نشده است! ولی گفته میشود که احتمالاً تعداد شهدا به ۷ نفر میرسد.
۲- آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی بارها از جمهوری اسلامی ایران به عنوان اصلیترین دشمن اسرائیل یاد کرده و اعلام داشتهاند جنگ کنونی که شرایط رو به زوال اسرائیل را رقم زده است، با مدیریت و حمایت ایران اسلامی شکل گرفته و دنبال میشود. صهیونیستها که این روزها با حرکتی پُرشتاب روی قوس نزول قرار گرفته و به سقوط نزدیک شدهاند و پایان عمر پلید خود را به چشم میبینند با برداشت فوقالذکر به کنسولگری ایران در دمشق حمله کردهاند و این حرکت به وضوح نشان میدهد، جنایتکاران صهیونیست به آخر خط رسیدهاند که به سیم آخر زدهاند. نیم ساعت قبل (اکنون ساعت ۸ شب ۱۳ فروردین است) شبکه تلویزیونی NBC آمریکا اعلام کرد؛ «اسرائیل با حمله به سفارت ایران به دنیا نشان داد که به پایان خط و آخر موجودیت خود رسیده است».
۳- در حقوق بینالملل (کنوانسیون وین) حمله به سفارتخانهها و کنسولگریها ممنوع اعلام شده است. رژیم صهیونیستی از نگاه جمهوری اسلامی ایران یک رژیم جعلی و غیرقانونی است و به فرموده حکیمانه و منطقی حضرت امام که به خط استراتژیک ایران اسلامی تبدیل شده است، باید از جغرافیای سیاسی جهان محو شود. اما، سازمان ملل، این رژیم خبیث و جنایتکار را به رسمیت شناخته است. رژیم صهیونیستی برخلاف قوانین شناخته شده در حقوق بینالملل به کنسولگری ایران در یک کشور ثالث حمله نظامی کرده است، بنابراین و بر اساس اصل «مقابله به مثل/ retaliation» حمله به سفارتخانهها و کنسولگریهای رژیم جعلی اسرائیل در هر یک از کشورهای دیگر، حق مسلم ایران اسلامی است و سازمان ملل متحد که رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخته است باید اولاً؛ مفاد کنوانسیون وین و ثانیاً؛ اصل شناخته شده مقابله به مثل در حقوق بینالملل را محترم شمرده و از حمله ایران به مراکز دیپلماتیک رژیم جعلی اسرائیل حمایت کند. اگرچه ما برای احقاق حق خود نیازی به تأیید یا تکذیب سازمانهای بینالمللی نداریم.
حسین شریعتمداری
روزنامه کیهان
ایران چگونه انتقام میگیرد؟
حمله اسراییل به ساختمان سفارت ایران در سوریه یک سوال مهم را ایجاد میکند که ایران چه واکنشی نشان خواهد داد؟
بعد از شهادت حاج قاسم، ایران اصلیترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار داد. پنتاگون آمار مجروحان این حمله را بیش از صد نفر اعلام کرد. هرچند که آمارهای غیر رسمی تلفات و مجروحان بسیار بیشتر از این تعداد بود. در این میان درک واکنش رهبرانقلاب به این ماجرا میتواند رمز اصلی فهم ما از شیوه انتقامگیری جمهوری اسلامی ایران در قبال چنین رخدادهایی باشد. رادیوفردا واکنش رهبری پس از ضربه به عینالاسد را اینگونه منعکس کرد:«رهبر جمهوری اسلامی، روز چهارشنبه ۱۸ دی، چند ساعتی پس از حمله موشکی سپاه پاسداران به پایگاه عینالاسد و یک پایگاه دیگر آمریکا در عراق، گفت این حمله یک «سیلی» به آمریکاییها بود. رهبر جمهوری اسلامی با این حال «کارهای نظامی به این شکل» را «کافی» ندانست و خواستار پایان «حضور» آمریکاییها در منطقه شد.» ایران در قبال ضرباتی که از سوی دشمنانش متحمل میشود دو سطح از انتقام را تعریف میکند: ابتدا حتما «سیلی» محکمی را میزند اما یک هدف اصلی را مبنا قرار میدهد و بر اساس همان مبنا گام های جدی را بر میدارد. هدفی که رهبرانقلاب بارها درباره آمریکاییها به عنوان مبنا قرار داده بودند اکنون محقق شده است. آمریکاییها از عراق و افغانستان و خلیج فارس و مجموعا از منطقه عقب نشینی کردهاند. حتی کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز فهمیدهاند آمریکا دیگر همان آمریکای سالهای قبل نیست. اصلیترین کشور تحت تسلط آمریکاییها در منطقه یعنی عربستان هم به نحوی در تعاملات بین المللی خود چرخش جدی نشان داده است.اکنون اسراییل نیز یک عملیات علیه مواضع جمهوری اسلامی ایران انجام داده و تعدادی از فرماندهان سپاه را به شهادت رسانده است.
واکنش قابل تخمین ایران به سبک و سیاق پیشین، یک «سیلی» سخت و یک هدف مبنایی و راهبردی است یعنی نابودی رژیم صهیونیستی. راهبردی که جمهوری اسلامی ایران سالها قبل با کمک به تشکیل جبهه مقاومت در منطقه و تقویت آنها شروع شده است و با طوفان الاقصی دو گام مهم به سرانجام رسید:اول: به بلوغ رسیدن جبهه مقاومت یعنی گروههای مقاومت دیگر نیازی به مداخله مستقیم ایران در تصمیم سازی و اجرا ندارند و خود میتوانند اهداف درست را در وقت مناسب به اجرا بگذارند. دوم: وحدت گروه های مقاومت از یمن تا عراق و تا لبنان و خود فلسطین به طور هماهنگ اهداف راهبردی را به اجرا میگذارند و این معجزه اصلی پس از طوفان الاقصی بود. اکنون با ظرفیتهای جدید جبهه مقاومت بیش از هر زمانی به هدف راهبردی نابودی اسراییل نزدیک شدهایم. در یک جمله میتوان گفت اسراییلیها سیلی را خواهند خورد اما انتقام راهبردی همان وعده سال 94 رهبرانقلاب است که اسراییل 25 سال آینده را نخواهد دید.
◾️فارس
💥هموطن گرامی؛
به منظور:
🔹گسترش و تعمیق گفتمان نوین مقاومت
🔹 آگاهی خبری و تحلیلی از وقایع و رخدادهای منطقه
🔹ایجاد کمپین واحد بر علیه تفکرات مسموم صهیونیسم جهانی
🔹حمایت فراگیر از تفکر صحیح مقاومت
🔹گسترش تفکر ناب مقاومت در جهان
🔹اطلاع لحظه ای از آخرین اخبار وقايع مقاومت
و.....
🇸🇩لطفا به کانال های زیر بپیوندید:
#گفتمان_خبری_مقاومت
برای اطلاع رسانی عمومی از تحولات منطقه:
https://eitaa.com/goftemanekhabariemoghavemat
#گفتمان_تحلیلی_مقاومت
برای اطلاع از آخرین تحلیل ها و تحقیقات مختص پژوهشگران و سایر علاقه مندان به مباحث تخصصی گفتمان مقاومت:
https://eitaa.com/goftemanetahliliemoghavemat
🔴 نصرتالله تاجیک: صبوری استراتژیک ایران باید ادامه پیدا کند؛ منافع ایران در درگیری مستقیم نیست
💢نصرتالله تاجیک در روزنامه اعتماد نوشت:
📌خاورمیانه لرزانتر از آن است که نظمپذیر باشد. جنگ پس از توفانالاقصی به وضعیت شکننده حاکم دامن زده است. اسرائیل در غزه همانگونه که پیشبینی میشد، گیر افتاده، نتانیاهو در فشار داخلی و خارجی است و پایان جنگ غزه بدون پایان حماس که وعده داده بود، مرگ سیاسی وی را رقم میزند.
📌صبوری استراتژیک در عدم حمله مستقیم به اسرائیل باتوجه به مشکلات و اهداف نتانیاهو باید ادامه پیدا کند. اسرائیل خواهان عکسالعمل ایران و تشدید وضعیت و گسترش دامنه جنگ است، اما منافع ایران در درگیری مستقیم نیست.
امیرعلی #ابوالفتح در گفت و گو با همشهریآنلاین پاسخ داد
#ایران به اهداف آمریکایی حمله خواهد کرد یا به سفارتخانههای #اسراییل ؟
B2n.ir/p69857
قاسم محبعلی، مدیرکل پیشین خاورمیانه و شمال آفریقا در وزارت خارجه:
⭕️نتانیاهو علاقه ای به پایان جنگ غزه ندارد
⭕️اسرائیل به دنبال تغییر زمین بازی از غزه به منطقه است
⭕️جنگ مستقیم با اسرائیل به نفع ایران نیست
⭕️بایدن در سال انتخابات تن به گسترش دامنه جنگ غزه نخواهد داد
🔹یکی از مسائلی که می تواند تاثیرگذار باشد سفر غیرمنتظره رهبران حماس و جهاد اسلامی به تهران و دیدار با مسئولان ایرانی و پس از آن جلسه در روز تعطیل و غیرمعمول در محل دفتر کنسولی ایران در دمشق است که احتمالا اسرائیلی ها یا مستقیم یا از طریق دوستان خود در داخل سوریه متوجه برگزاری آن شده اند و تصور کردند که ممکن است خروجی این رایزنی های فشرده یک عملیات نظامی جدید علیه اسرائیل باشد.
🔹از زمان بهار عربی در سوریه و ورود ایران به این صحنه، این برداشت و تصور وجود داشت که حضور ایران ممکن است روزی به درگیری مستقیم ایران و اسرائیل و حتی ایران و آمریکا منجر شود. طبیعتا این احتمال باید در ملاحظه های افرادی که این میزان از حضور ایران در سوریه را برنامه ریزی کردند، در نظر گرفته شده باشد.
🔹ایران همان سیاست جنگ غیرمستقیم یا نامتوازن را دنبال خواهد کرد و اگر هم به دنبال پاسخ دادن به حمله اسرائیل باشد آن را به شکل غیر مستقیم انجام می دهد که مسئولیت آن هم بر عهده ایران نباشد. اسرائیل هم این روش را تاکنون دنبال کرده و هیچ کدام از مقام های این رژیم در سطح رسمی اعلام نکردند که حملاتی را علیه ایران انجام داده اند.
🔹جنگ مستقیم با اسرائیل به هیچ وجه به نفع ایران نیست. نکته اینجاست که ورود به این صحنه صرفا با جنگ با اسرائیل تمام نمی شود و جنگ می تواند گسترش پیدا کند و سایر بازیگران مانند امریکا را هم درگیر کرده و نه تنها وضعیت ایران بلکه وضعیت منطقه را هم دچار تغییراتی بکند. بنابراین جنگ به نفع ایران نیست و این تصور حتما در محاسبه های نهادهای تصمیم گیر ایرانی هم هست که جنگ مستقیم با اسرائیل در راستای منافع ایران نیست
🔹دولت جو بایدن در سال انتخابات قرار دارد و می داند که ورود به درگیری به نفع دموکراتها نیست بنابراین علاقه مند به گسترش دامنه جنگ غزه نیست. در حالی که احتمالا نتانیاهو علاقه مند به ادامه جنگ در غزه و گسترش دامنه آن در منطقه است اما آمریکا با این سیاست موافق نیست.
⬇️متن کامل را در جماران بخوانید:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1627738
🔴 خروج ایران و اسرائیل از جنگ سایهها؟
🔺در پی حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، پایتخت سوریه، نگرانیها در خصوص آغاز نوع جدیدی از جنگ اسرائیل و ایران افزایش یافته است.
🔺این حمله که اولین حمله در نوع خود به اماکن دیپلماتیک شامل کنسولگریها یا سفارتخانههای ایران به شمار میرود و با محکومیت بسیاری از کشورها مواجه شده است، تجاوز آشکار به خاک ایران محسوب میشود و میتواند پاسخ محتمل تهران را به دنبال داشته باشد.
🔺تشکیل جلسه شورای عالی امنیت ملی ساعت ۲۱ دوشنبه شب و چند ساعت پس از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران با حضور رئیسجمهور و رئیس این شورا و اتخاذ تصمیمات مقتضی نشان میدهد ایران خود را برای پاسخ متوازن آماده کرده است.
⚠️این پاسخ میتواند سالها جنگ ایران و اسرائیل را که به عنوان «جنگ سایه» از طریق گروههای نیابتی در عراق، سوریه، لبنان و یمن جریان داشته وارد فاز جدیدی کند.
🔺اینکه پاسخ ایران فراتر از گروههای نیابتی خواهد رفت و اقدام مستقیم در دستور کار قرار میگیرد یا خیر، هنوز با عدمقطعیتهایی مواجه است...
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-64/4057937-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7?utm_source=telegram&utm_medium=social
◼️پاسخ ایران به جنایت در کنسولگری ایران در دمشق چه خواهد بود؟
👤 ابراهیم متقی، استاد دانشگاه تهران:
🔺در فضای موجود، ایران ناچار خواهد بود تا از سازوکارهای کنش متقابل و اقدامات سخت در ارتباط با اسرائیل بهره گیرد.
🔺کنشی موفقیتآمیز است که مبتنی بر راهبرد امنیت ملی ایران باشد؛ راهبرد امنیت ملی ایران نیز مبتنی بر بازدارندگی است.
🔺الگویی که میتواند هزینه و پیامدهای اقدام ایران را کاهش دهد و انگیزه اسرائیل برای انجام اقدامات مشابه را به حداقل برساند.
👤 سردار حسین علایی، فرمانده پیشین نیروی دریایی سپاه و استاد دانشگاه:
🔺شاید بهترین اقدام آن باشد که ایران اقدامات گسترده حقوقی، بینالمللی و دیپلماتیک را علیه اقدام تروریستی اسرائیل انجام دهد.
🔺اسرائیل نباید بداند که چگونه و با چه ابزاری و در چه زمانی و با چه تاکتیکی و علیه چه اهدافی این واکنشها صورت خواهد گرفت.
👤 حمید قنبری، پژوهشگر حقوق بینالملل:
🔺«اولین محوری که میتوان روی آن تاکید کرد، نقض منشور ملل متحد یا همان نقض اساسنامه سازمان ملل است.
🔺در آنجا چند بند وجود دارد که نشان میدهد اسرائیل به صراحت آنها را نقض کرده است.
👤 محمدعلی بهمنیقاجار، مدرس دانشگاه و کارشناس مسائل حقوقی:
🔺حق ایران برای طرح دعوی در دیوان بینالمللی دادگستری و پیگیری از طریق شورای امنیت و نیز انجام اقدام متقابل علیه اسرائیل البته با رعایت قواعد حقوق بینالملل از جمله اصل تناسب و قواعد حقوق بینالملل بشردوستانه و احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشورهای ثالث محفوظ است.
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-64/4057936-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DA%98%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D9%81-%D8%B1%D8%AC%D8%A7-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84?utm_source=telegram&utm_medium=social
✅ ترس آمریکا از اقدام تلافی جویانه ایران
🔹رابرت وود، معاون سفیر ایالات متحده در سازمان ملل در جلسه شب گذشته شورای امنیت سازمان ملل متحدگفت: «ما در دفاع از کارکنان خود تردید نخواهیم کرد و هشدارهای قبلی خود را به ایران و نیروهای نیابتی آن تکرار میکنیم که از موقعیت به وجود آمده، به خاطر حملهای که از آن اطلاع قبلی نداشتیم و در آن دخالتی نکردیم، برای از سرگیری حملات خود به نیروهای آمریکایی استفاده نکنند.»
🔹حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران ساعتی پس از برگزاری جلسه فوق العاده شورای عالی امنیت ملی ایران در ۱۳ فروردین ماه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:"بامداد امروز کاردار سفارت سوئیس به عنوان حافظ منافع ایالات متحده آمریکا به وزارت خارجه فراخوانده شد وپیام مهمی به دولت آمریکا بهعنوان حامی رژیم صهیونیستی ارسال شد. آمریکا باید پاسخگو باشد."
🔹دریابان شمخانی مشاور سیاسی مقام معظم رهبری نیز با اشاره به اعلام واشنگتن در خصوص مطلع نبودن از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد؛"رژیم صهیونیستی به عنوان ارتش نیابتی آمریکا در منطقه با حمله به کنسولگری ایران در دمشق مرتکب حماقتی شده که باید تاوان آن را پس بدهد.مطلع بودن یا نبودن واشنگتن از قصد تل آویو برای دست زدن به این اقدام،تاثیری در مسئولیت مستقیم آمریکا در قبال این جنایت و تبعات آن ندارد"
🔹نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نامه ای که روز دوشنبه ۱۳ فروردین ماه و به فاصله کوتاهی پس از برگزاری جلسه فوق العاده شورای عالی امنیت ملی تسلیم شورای امنیت سازمان ملل کرد،تاکید نمود؛ حق مشروع و ذاتی خود را بر اساس قوانین بینالمللی و منشور ملل متحد برای پاسخ قاطع به اینگونه اقدامات تروریستی محفوظ میداند.
https://nournews.ir/n/169204
◼️همه علیه بی بی
🔹نتانیاهو با فشار فزایندهای در جبهههای مختلف، در داخل و خارج مواجه است.
🔹او با مقاومت معترضان، بستگان گروگانها، جامعه بینالملل و عناصر ائتلاف حکومتی مواجه شده و در عین حال، انتقادات از او به دلیل دنبال کردن جنگ علیه حماس افزایش یافته است.
🔹«داهلیا شیندلین»، استاد علوم سیاسی مستقر در تلآویو گفت: «نتانیاهو با یک فشار بزرگ روبهرو است؛ اما او با حداکثر مخالفت ممکن و حداقل تصمیمگیری ممکن پاسخ میدهد.»
🔹اگرچه بسیاری از اسرائیلیها در طول جنگ از اعتراض علیه دولت خودداری کردند، اما هزاران اسرائیلی روز یکشنبه در خیابانهای کنار کنست، پارلمان اسرائیل، جمع شدند تا در یکی از مهمترین اعتراضات علیه نتانیاهو از زمان آغاز جنگ اکتبر، خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شوند.
🔹نتانیاهو تا حدودی بهدلیل ذکاوت سیاسی خود توانسته است بیش از هر نخست وزیری در تاریخ اسرائیل در قدرت حضور داشته باشد.
🔹اما محبوبیت او پیش از جنگ کاهش یافته بود و بخشی از دلیل آن هم به بازنگری و اصلاحات قضایی برمیگردد که باعث برخی از بزرگترین اعتراضات در تاریخ اسرائیل شد.
🔹هنگامی که حمله ۷ اکتبر آغاز شد، نقصهای امنیت جدی را آشکار کرد و نتانیاهو ضربه سنگین دیگری را متحمل شد. او به مردمی که خواستار برگزاری انتخابات هستند به تندی پاسخ داد و استدلال کرد که معترضان اسرائیل را برای حداقل ۶ماه فلج کردهاند و این باعث شده است از دستیابی به اهدافش در جنگ که به گفته او شامل «پیروزی کامل» بر حماس است، ممانعت شود.
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-5/4057939-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%DB%8C?utm_source=telegram&utm_medium=social
🔺️اندکی در باب انتقام! (حتما بخوانید)
🔹چندین شهرک در شمال فلسطین اشغالی تخلیه، هزاران صهیونیست آواره شده، به تل آویو رفته، در اردوگاه ها و حاشیه خیابانها درون چادر زندگی میکنند و هر روز در تجمعات اعتراضی علیه نتانیاهو شرکت مینمایند. رژیم صهیونیستی از دریای سرخ و باب المندب منع شده، تجارت دریایی اش به فنا رفته، بندر ایلات عملا تعطیل، اقتصاد متکی به دریایش به شدت آسیب دیده و زیان های فوق العاده سنگینی متحمل شده است.
🔹بندر حیفا، حوالی دیمونا، فرودگاه های نظامی، برخی مراکز استراتژیک و غیره هر روز شاهد اصابت موشک و پهپادهای پیشرفته است. به غیر از تلفات بی سابقه در ۷۵ سال گذشته تا کنون این جنگ میلیاردها دلار خسارت بر این رژیم تحمیل کرده، بسیاری ادوات پیشرفته و گران قیمتش نیز نابود شده است. برای نخستین بار تعداد قابل توجهی اسیر داده و تلاش هایش برای آزادی آنها در طول ۶ ماه همچنان بی فایده است. هنوز به هیچکدام از اهدافش که نرسیده هیچ، به حالت جنون درآمده و حتی به امدادگران بین المللی نیز حمله میکند و هر روز در جهان منفور تر از دیروز میشود.
🔹نه تنها اعتبار خودش را از دست داده، که حتی آمریکا نیز به واسطه حمایت از این رژیم در مقابل افکار عمومی جهان قرار گرفته است. دادگاه بین المللی کیفری در اقدام بی سابقه ای او را محکوم کرده است. آش آنقدر شور شده که در اقدامی بی سابقه حتی آمریکا از وتوی قطعنامه به نفعش خودداری نمود! چه کسی فکرش را میکرد یک روز انگلیس سفیر این رژیم را فرا بخواند و به او هشدار بدهد؟ کِی تصور میشد استرالیا یک روز سفیر اسرائیل را احضار کرده و اعتراض شدید خود را به این رژیم ابلاغ نماید؟! چه کسی باور داشت یک روز سناتورهای آمریکایی مجبور شوند علیه جنایات رژیم موضع آشکار بگیرند؟!
🔹ما که میدانیم جمهوری اسلامی بابت حمله به سفارت ایران، انتقامی به مراتب سخت تر از آنچه بعضیها انتظار دارند از اسرائیل خواهد گرفت، اما پرسشی که از برخی دوستان دارم این است که واقعا اسرائیل را چه کسی به این روز انداخته است؟! ایران در واقع آنقدر در حمایت نظامی از مقاومت، مدیریت افکار عمومی، و دیپلماسی منطقه و جهان خوب عمل کرده که علیرغم آشکار بودن این حمایت ها بر دوست و دشمن، نه تنها در جهان کسی مدرک معتبری علیهش ندارد، که حتی بخشی از سرسخت ترین حامیان داخلی اش امروز او را محکوم به بی عملی میکنند!
🔹علی علیزاده اخیرا در یکی از برنامه هایش با انتقاد از جمهوری اسلامی میگفت تمام این بلاها را ایران بر سر اسرائیل آورده، اما مردم منطقه نمیدانند و همچنان کشوری مثل ترکیه می آید و با لفاظی خود را حامی فلسطین نشان میدهد و مردم منطقه نیز باور میکنند! آقای علیزاده این خوب است یا بد؟ در یکی از برنامه های شبکه الجزیره مجری از اثامه حمدان یکی از رهبران حماس پرسید همه میگویند ایران شما را در خط مقدم تنها گذاشته است؛ او پاسخ داد بعضی ها میخواهند کم کاری های خودشان را توجیه کنند؛ اکنون نمیشود به جزئیات پرداخت و بعد از جنگ از نقش ایران خواهیم گفت.(نقل به مضمون)
🔹حال پرسش من این است: آیا انتقام از اسرائیل که تمام ابرقدرتها را پشت سر خود میدید، در تمام نهادهای بین المللی نفوذ داشت و میدیدیم از جنایت های آشکارش به سادگی عبور میکردند و امروز هم عبور میکنند، فقط شلیک چند موشک و ویرانی چند ساختمان و کشتن چند صهیونیست است؟! همانطور که قبلا هم گفتم، تضعیف و نابودی اسرائیل یک پروژه و یک حادثه رَوَندی است که در طول زمان صورت میگیرد. ماهیت آن نیز پِرِسی است که آن هم مشمول زمان است. سیاست مقابله چکشی در دستور کار ایران و محور مقاومت نیست. البته کاری به این بزرگی بدون هزینه هم نبوده است!
🔹خون ها پای این آرمان ریخته شده. داعش هم برای حمایت از اسرائیل بود که مقاومت با تقدیم شهدای فراوان آن را نابود کرد. بله حاج قاسم و ابومهدی و سید رضی و شهدای اخیر ما نیز در همین راه به شهادت رسیدند. اما فرق دارد؛ ایران ریشه و موجودیت یک رژیم را میزند، آنها نهایتا چند فرد را..! افراد در محور مقاومت جایگزین میشوند، هرچند شهدا هم به آرزوی دیرینشان رسیده اند و با خون خود مسیر را هموار تر مینمایند، اما اسرائیل هر روز به نابودی نزدیک و نزدیکتر میشود. آیا اگر قبل از این حوادث و بنا به خواسته امثال حمید رسایی و غیره مستقیما با اسرائیل درگیر میشدیم، اساسا شرایط برای زدن این همه آسیب به رژیم فراهم میشد؟ دنیا اجازه میداد؟ با ما وارد جنگ و تحریم و صدور قطعنامه های متعدد نمیشدند؟ صحبت این نیست که اگر این کارها را میکردند ما شکست میخوردیم؛ خیر ایستادگی میکردیم؛ اما ایران میتوانست به این تمیزی اسرائیل را تا لبه پرتگاه بیاورد؟
🔹انتقام آیا یک بحث هیجانی و صرفا برای خنک شدن دل ما است؟ انتقام آیا کُری خوانی است؟ فقط این است که بزنید میزنیم؟ خب مگر نزدیم؟ مگر نمیزنیم؟ الّا و لابد باید صدا داشته باشد؟ الّا و لابد باید دشمن موشکی هم به داخل ایران بفرستد؟ چه ایرادی دارد در امنیت کامل زندگی کنی و اسرائیل هم روز به روز به نابودی اش نزدیکتر شود؟ قبول دارم درک و تحلیل همه مسائل شاید برای همه آسان نباشد، و اتفاقا نقطه قوت جمهوری اسلامی دقیقا در همین عدم شفافیت است که دنیا را متحیر کرده و اینجا است که میگویند اسرار نظامی و امنیتی را باید از شمول شفافیت خارج کرد. والسلام
#عبدالرحیم_انصاری
🔻ساعت صفر نزدیک است؟
🔸علی موسوی خلخالی می نویسد: نمی توانیم این واقعیت را نادیده بگیریم که غرب و اسرائیل بر سر ایران دیدگاه مشترک دارند و اختلاف آنها بر سر ایران تنها به نوع واکنششان در برابر آن برمی گردد. اسرائیل به صراحت اعتراض می کند که از تحریم و برخوردهای دیپلماتیک و کارزارهای سیاسی علیه ایران به ستوه آمده چرا که هنوز آن جواب مطلوبش حاصل نشده و معتقد است باید بی تعارف با ایران جنگید و به زعم خود کار را یکسره کرد. اسرائیل خوب می داند که به تنهایی توان جنگیدن با ایران را ندارد اما اگر بتواند امریکا و دو یا سه کشور از متحدان اصلی اروپاییاش را قانع کند که گزینه نبرد با ایران را در نهایت انتخاب کنند، بدون لحظهای تردید جنگ با ایران را کلید خواهد زد. اگر تا قبل از جنگ اکتبر در درون اسرائیل نسبت به این دیدگاه تردید وجود داشت الآن به نظر می رسد که اختلاف نظرها بر سر این موضوع به حداقل رسیده و آنها صرفا به ظرایف رفتارهای سیاسی برای وادار کردن جامعه غربی برای ورود به جنگ با ایران می اندیشند. از این رو حمله اسرائیل به سفارت ایران در سوریه را نمی توان یک رویداد صرفا هیجانی توسط عده ای تندروی اسرائیلی قلمداد کرد.
http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/2025356
✅ ۲۵ هزارتُن بمب برای شهادت ۳۳ هزار تَن
🔹«نسلکشی» یا «ژنوساید» جرمی قدیمی است که از سال ۱۹۴۸ مفهوم تازهای یافت و به عنوان یک جرم وارد فرهنگ حقوقی سازمان ملل شد.
🔹سازمان ملل منظور ذیل تعریف نسلکشی ۵ گروه اقدام برشمرده که به قصد نابودکردن یک گروه ملی، قومی، نژادی یا مذهبی واقع شود.
🔹قتل اعضای یک گروه، ایراد صدمه شدید نسبت به سلامت جسمی یا روحی اعضای یک گروه، قراردادن عمدی یک گروه در معرض شرایط زندگی نامناسب که به زوال قوای جسمی تمام یا بخشی از آن گروه منتهی شود، تحمیل اقدامهایی به منظور جلوگیری از تولد در گروه و انتقال اجباری کودکان از گروهی به گروه دیگر که هویت مادی و معنوی آنها را قربانی کند، جزو مواردی است که احراز آنها سازمان ملل را به این نتیجه میرساند که نسلکشی اتفاق افتاده است.
🔹امروز، دستکم ۳۳ هزار فلسطینی به شهادت رسیدنه و حدود ۶۰ هزار نفر نیز مجروح شدهاند؛ یکسوم غزه بهصورت کامل ویران شده، یکچهارم مردم غزه به دلیل محاصره و قحطی در آستانه مرگ هستند و رژیم صهیونیستی اعلام کرده قصد دارد به رفح، جنوبیترین نقطه غزه که پناهگاه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار آواره است، حمله کند. تصویر واضح و دردناکی که نشان میدهد آنچه در غزه در جریان است مصداق تام و تمام نسلکشی است.
https://NourNews.ir/n/169252
💥هموطن گرامی؛
به منظور:
🔹گسترش و تعمیق گفتمان نوین مقاومت
🔹 آگاهی خبری و تحلیلی از وقایع و رخدادهای منطقه
🔹ایجاد کمپین واحد بر علیه تفکرات مسموم صهیونیسم جهانی
🔹حمایت فراگیر از تفکر صحیح مقاومت
🔹گسترش تفکر ناب مقاومت در جهان
🔹اطلاع لحظه ای از آخرین اخبار وقايع مقاومت
و.....
🇸🇩لطفا به کانال های زیر بپیوندید:
#گفتمان_خبری_مقاومت
برای اطلاع رسانی عمومی از تحولات منطقه:
https://eitaa.com/goftemanekhabariemoghavemat
#گفتمان_تحلیلی_مقاومت
برای اطلاع از آخرین تحلیل ها و تحقیقات مختص پژوهشگران و سایر علاقه مندان به مباحث تخصصی گفتمان مقاومت:
https://eitaa.com/goftemanetahliliemoghavemat
اختلاف آمریکا و اسراییل بر سر حمله به رفح
یورونیوز - به گزارش اکسیوس به نقل از سه منبع آگاه، شکاف عمیقی میان آمریکا و #اسراییل در مورد عملیات حمله به رفح در نشست مجازی مقامات دو کشور وجود داشته است.
عملیات نظامی در شهری که بیش از یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفتهاند، به یکی از بحث برانگیزترین موضوعات مرتبط با جنگ غزه میان ایالات متحده و اسرائیل تبدیل شده است.
نشست مجازی مقامات آمریکا و اسرائیل حول عملیات نظامی در رفح روز دوشنبه اول آوریل برگزار شد. پیشتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در پی رای ممتنع آمریکا به قطعنامه «آتشبس فوری در غزه و آزادی همه گروگانها» در شورای امنیت سازمان ملل متحد، سفر هیات اسرائیلی به واشنگتن را که قرار بود با هدف گفتگو پیرامون نگرانیهای آمریکا درباره حمله رفح انجام شود، لغو کرده بود.
بنابر اظهارات منابع آگاه، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده رهبری هیات آمریکایی را در این نشست بر عهده داشتند. در طرف اسرائیلی هم معتمدان بنیامین نتانیاهو از جمله ران درمر، وزیر امور راهبردی و زاخی هانگبی مشاور امنیت ملی اسرائيل حضور داشتند. همچنین تعدادی از مقامات دفاعی، سیاسی و اطلاعاتی دو طرف نیز این مقامات ارشد را در این مذاکرات همراهی میکردند.
به گزارش دو منبع مطلع از مذاکرات، این جلسه شبیه به نشستهای تجاری و سازنده بود، و بهرغم اختلافات، دوطرف مذاکرات بسیار جدی با هدف حصول تفاهم و نه تنها اعلام مواضع با یکدیگر داشتند.
بخش عمدهای از این نشست به چگونگی تخلیه بیش از یک میلیون فلسطینی از رفح در جنوب نوار غزه اختصاص داشت.
دولت بایدن بار دیگر نگرانیهای خود را مبنی بر این که تخلیه سریع و سازماندهی نشده به وقوع یک فاجعه انسانی منجر میشود، تکرار کرد.
به گزارش سه منبع آگاه، طرف اسرائيلی ضمن ارائه ایدههای کلی درباره تخلیه غیرنظامیان گفته است که اجرای عملیات تخلیه بسته به شرایط میدانی ممکن است دستکم چهار هفته به طول بینجامد. اما، طرف آمریکایی این برآورد را غیر واقعی خوانده و به طرف اسرائیلی متذکر شده است که دشواری عملیات تخلیه را دست کم میگیرد.
بنابر اظهارات این منابع، مقامات آمریکایی به مقامات اسرائیلی گفتهاند که با توجه به وخامت روزافزون بحران انسانی غزه در پنج ماه گذشته، اعتمادی به توانایی اسرائيل برای انجام موثر و منظم عملیات تخلیه غیرنظامیان از رفح وجود ندارد.
به گفته دو منبع مطلع، اظهارات یک مقام آمریکایی حاضر در جلسه مبنی بر این که تخلیه غیرنظامیان از رفح ممکن است چهار ماه طول بکشد، با مخالفت هیات اسرائیلی مواجه شد.
به گفته دو منبع، جیک سالیوان به طرف اسرائیلی هشدار داده است که ظرف چند هفته آینده سازمان طبقه بندی جامع غذایی (IPC) احتمالا برای غزه اعلامیه قحطی صادر میکند. در این صورت این تنها سومین اعلامیه از این دست در قرن بیست و یکم خواهد بود و برای آمریکا و اسرائیل پیامدهای بدی دارد.
طرف اسرائيلی نیز در پاسخ گفته است که اسرائيل باور ندارد که غزه در آستانه قحطی است. آنها افزودند که ارتش اسرائیل بهترین اطلاعات را در مورد وضعیت غزه در اختیار دارد و تمام اطلاعات حاصل از منابع دیگر اشتباه هستند.
به گفته یکی از منابع، طرف آمریکایی در پاسخ گفته که اسرائیل تنها کشوری در جهان است که ادعا میکند غزه در قحطی نیست.
بنابر اظهارات این منبع، ایالات متحده صراحتا با ارزیابی اسرائیل درباره به ویژه درباره وضعیت شمال غزه مخالف است و تاکید میکند که انکار مشکل موجود نمیتواند موضع خوبی برای اسرائیل باشد.
به گفته دو منبع آگاه، آمریکا گزینههای جایگزینی را برای عملیات رفح به صورت گسترده به اسرائیل ارائه کرده است.
جایگزین های آمریکا شامل منزوی کردن رفح از سایر نقاط نوار غزه، تقویت امنیت مرزی مصر و غزه، تمرکز بر هدف قرار دادن مقامات ارشد حماس در شهر و انجام حملات مبتنی بر اطلاعات است.
به گفته این منابع، پیام اصلی آمریکا این بود که اگرچه حماس باید در رفح شکست بخورد، اما ارتش اسرائیل باید دست به عصا تر و با شدت کمتری نسبت به عملیات شهر غزه و خان یونس عمل کند.
💥هموطن گرامی؛
به منظور:
🔹گسترش و تعمیق گفتمان نوین مقاومت
🔹 آگاهی خبری و تحلیلی از وقایع و رخدادهای منطقه
🔹ایجاد کمپین واحد بر علیه تفکرات مسموم صهیونیسم جهانی
🔹حمایت فراگیر از تفکر صحیح مقاومت
🔹گسترش تفکر ناب مقاومت در جهان
🔹اطلاع لحظه ای از آخرین اخبار وقايع مقاومت
و.....
🇸🇩لطفا به کانال های زیر بپیوندید:
#گفتمان_خبری_مقاومت
برای اطلاع رسانی عمومی از تحولات منطقه:
https://eitaa.com/goftemanekhabariemoghavemat
#گفتمان_تحلیلی_مقاومت
برای اطلاع از آخرین تحلیل ها و تحقیقات مختص پژوهشگران و سایر علاقه مندان به مباحث تخصصی گفتمان مقاومت:
https://eitaa.com/goftemanetahliliemoghavemat
◾️استفاده تلآویو از لاوندر برای نسلکشی در غزه
فارس/ افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی استفاده ارتش این رژیم از هوش مصنوعی برای هدف قراردادن 37000 فلسطینی با ادعای ارتباط با حماس در جریان جنگ کنونی غزه و استفاده از «بمبهای گنگ» برای حذف آنها را فاش کردند.
گروه بینالملل خبرگزاری فارس؛ «برای هر هدف تنها 20 ثانیه سرمایهگذاری میکردم. دهها مورد را در روز هدف قرار میدادم. من به عنوان یک نیروی انسانی هیچ ارزش افزودهای برای سیستم ندارم جز اینکه مهر تایید نهایی را میزنم و این باعث صرفهجویی در زمان میشد». این را یکی از شش افسر اطلاعاتی مسؤول استفاده از سیستم هوش مصنوعی «لاوندر» برای هدف قراردادن فلسطینیها در نوار غزه فاش کرد. این افسران اطلاعاتی اسرائیلی که در استفاده از هوش مصنوعی برای تعیین اهداف در غزه و حذف آنها مشارکت داشتند در گزارشی که امروز پنجشنبه در نشریه 972+ و وبگاه عبری Local Call منتشر شد، فاش کردند که رژیم صهیونیستی در حمله اخیر به غزه از لاوندر برای هدف قرار دادن فلسطینیها استفاده کرده و تنها در یک مرحله تا 37000 فلسطینی را در بانک اهداف ارتش گنجانده است. این منابع اطلاعاتی علاوه بر افشای این «اقدام بیسابقه» و مبتنی بر «مکانیسم آماری» اعلام کردند که مقامات نظامی اسرائیل اجازه کشتن تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی را به ویژه در هفتهها و ماههای اول تجاوز اسرائیل به غزه را دادند.هر شش افسر اطلاعاتی تایید کردند که لاوندر نقشی اصلی در جنگ غزه ایفا کرده و حجم زیادی از دادهها را برای شناسایی سریع قربانیان برای هدف گیری پردازش میکرد.
لاوندر یک هوش مصنوعی است که توسط یگان 8200 (سرویس اطلاعاتی اسرائیل فعال در زمینه جنگ سایبری، تولید ویروسهای مخرب و نفوذ به تاسیسات نظامی ارتباطی و تامین انرژی) ارتقا یافته است. بر اساس این گزارش در جریان جنگ کنونی در غزه پس از نمونهبرداریهای تصادفی و تأیید آن، یگان اطلاعاتی به این نتیجه رسید که «این سامانه هوش مصنوعی به دقت 90 درصدی دست یافته، امری که ارتش اسرائیل را بر آن داشت تا استفاده جامع از آن را در دستور کار قرار دهد.لاوندر با ایجاد یک پایگاه داده حاوی ده ها هزار به عنوان اعضای رده پایین شاخه نظامی حماس مشخص کرد. این اهداف در کنار یک سیستم پشتیبانی تصمیمگیری مبتنی بر هوش مصنوعی دیگر به نام Gospiel که ساختمان ها و سازه ها را به عنوان هدف توصیه می کرد، مورد استفاده قرار گرفت.
منابع میگویند که حملات علیه اهداف تعیینشده توسط لاوندر اغلب با استفاده از مهمات غیر هدایتشونده موسوم به «بمبهای گنگ» انجام میشود که کل خانهها را ویران میکند و تمام ساکنان آن را میکشد. یکی از افسران اطلاعاتی در توجیه این اقدام گفت که «شما نمی خواهید بمبهای گران قیمت را برای افراد بی اهمیت هدر دهید، آنها برای کشور بسیار گران هستند و کمبود آنها وجود دارد».یکی دیگر از این افسران اطلاعاتی با تایید استفاده از بمبهای گنگ و ویران کردن خانهها بر سر ساکنان آن تصریح کرد که «اهمیتی ندارد حتی اگر با این اقدام از حملهای جلوگیری کرده باشید. شما بلافاصله به سمت هدف بعدی خواهید رفت. با این سیستم، بانک اهداف هرگز پایان نمی یابند.شما 36000 منتظر دیگر دارید».
در این میان یکی دیگر از افسران اطلاعاتی گفت که «ما دائماً تحت فشار بودیم. آنها واقعا بر سر ما دارد میزدند و میگفتند که اهداف بیشتری برای ما بیاورید... اکنون باید حماس را به هر قیمتی که باشد، درهم بشکنیم. هر چیزی را که می توانید بمباران کنید».وی افزود برای پاسخ به این فشارها و مطالبات بود که ارتش اسرائیل به شدت به لاوندر برای ایجاد پایگاه داده از افراد متکی بود و با این ادعا که این اهداف دارای ویژگیهای مبارزان مقاومت هستند، آنها را هدف قرار میداد.
«هازار وورال جین»، استادیار گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه آیدین استانبول در گفتوگو با گروه رسانهای مهر، به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق اشاره کرد و ضمن تاکید بر مغایرت این حمله با کنوانسیون ۱۹۶۱ وین، گفت که تلآویو با این اقدام سعی دارد تا تمرکز جامعه بینالملل را از غزه منحرف کند.
هازار در این گفتوگوی اختصاصی به ابعاد مختلف حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق پرداخت. مشروح این گفتگو را در ادامه میخوانیم.
این اقدام (رژیم صهیونیستی) را از لحاظ قوانین بینالمللی چطور ارزیابی میکنید؟
براساس کنوانسیون ۱۹۶۱ وین، کنسولگری کشورها از مصونیت برخوردارند. از لحاظ قوانین بینالمللی این مساله در سراسر جهان به رسمیت شناخته و در این سند (کنوانسیون) بارها به آن تاکید شده است. هر رفتاری مغایر با آن، نادیده انگاشتن قانون است. حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق، پایتخت سوریه در اول آوریل ۲۰۲۴، در کشور ثالث صورت گرفت و اقدامی غیرقانونی است.
رژیم صهیونیستی که به دلیل اقدامات و جنایاتش در جنگ جاری در غزه، هماکنون در دیوان بینالمللی دادگستری در حال محاکمه است، در این حمله هفت نفر را در داخل سفارت ایران از جمله سردار محمدرضا زاهدی، از فرماندهان سپاه پاسداران جمهوری اسلامی و سردار محمدهادی حاحرحیمی، معاون وی را به شهادت رساند.
هرچند که قوانین بینالمللی بهواسطه کاربردهای پیچیده و دردسرآفرین، عملاً بازدارندگی چندانی ندارند اما باید برای تمام ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل، در همان چهارچوب پاسخگوسازی عمل کنند. با این حال، شرایط در برخی موارد متفاوت است. اسرائیل همچنان به اقدامات خودسرانه، خصمانه و غیرقانونیاش ادامه میدهد. هر کشوری که چنین تجاوزی مرتکب شود، مطابق اصل «برابری حاکمیتی»، باید بلافاصله با محکومیت جهانی روبهرو شود. تاکنون کشورهایی از جمله روسیه، قطر، پاکستان، عمان، اردن، عراق و عربستان سعودی، اسرائیل را محکوم کردهاند.
پشت پرده و توجیه این اقدام مجرمانه چیست و تا چه اندازه با هدف دستکاری و انحراف افکار عمومی از شکست رژیم صهیونیستی در غزه آن هم پس از ۶ ماه نسلکشی بیوقفه علیه فلسطینیان، صورت گرفته است؟
اسرائیل حدود ۶ ماه در غزه جنگافروزی کرده و در تلاش است تا هرچندوقت یکبار با نمایش دندان به کشورهای مجاور، موجودیت خود را با تقلا به تصویر بکشد. از لحاظ روانشناسی، مدیریت یک جنگ برای این مدت طولانی خیلی دشوار است. در سوی دیگر، اعتراضهای داخلی علیه نخست وزیر (رژیم صهیونیستی) همچنان جریان دارد. گرچه حملههای گاهوبیگاه به متحدان و حامیان حماس در منطقه را میتوان تلاش اسرائیل برای قدرتنمایی تفسیر کرد اما میتوان گفت که این حمله مستقیم علیه ایران، اشاره به شرایطی خطرناک در منطقه دارد. تشدید تنش بین آمریکا و ایران که در ماههای اخیر از طریق نیروهای نیابتی با یکدیگر مواجه شدهاند، حالا بین اسرائیل و ایران به جریان افتاده که باتوجه به روابط چندگانهای که در منطقه وجود دارد، همان مخاطرات را در پی دارد.
با نگاهی گستردهتر به منطقه، بازیگران مختلفی در حال تجربه رویارویی مشابهی هستند که از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) در منطقه جریان دارد. رویارویی کنونی ایران و «محور مقاومت» با اسرائیل و آمریکا، موضوع تازهای نیست بلکه ادامه جنگی است که از عراق تا لبنان و یمن تا دریای سرخ در جریان است. با این حال، به گفته مقامات عالیرتبه ایران، مسئولیت حمله دوشنبه و عواقب آن از حیث هدف و موقعیت مکانی برعهده اسرائیل است. در سوی مقابل، اسرائیل، ایران را مسئول تشدید تنشهای منطقه میداند. سخنگوی ارتش اسرائیل میگوید که ایران بالاتر از تمام نیروهای نیابتی، بازیگر اصلی منطقه است. با این حال، صرف نظر از انتظاری که از ایران برای پاسخ به این حمله میرود، تمرکز افکار عمومی نباید از غزه منحرف شود. کشتار و نسلکشی اسرائیل در نوار غزه هر روز ادامه دارد و در چنین شرایطی، تمرکز جامعه بینالملل نباید از این باریکه منحرف شود.
حسین کنعانی مقدم در گفت و گو با خبرگزاری قدس؛
فقط با شعار دادن نمی توان حمایت خودمان را به فلسطین نشان دهیم/ باید امسال در روز قدس جشن پیروزی مقاومت فلسطین برگزار شود
سرزمین فلسطین در روز قدس چشم انتظار سیل کمک های مادی و معنوی از سراسر جهان است. علی رغم تمام حوادث و مصیبت های بزرگی که ملت فلسطین متحمل شده اند باید امسال در روز قدس جشن پیروزی مقاومت فلسطین برگزار شود و این مقاومت جانانه مردم فلسطین را گرامی بداریم.
http://qodsna.com/fa/388162
روزنامه عبری زبان هاآرتص، با انتشار گزارشی سخنان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در خصوص نابودی جنبش حماس در نوار غزه به سخره گرفت.
در این گزارش آمده است که نتانیاهو مدعی شده حمله به شهر رفح برای تحقق این هدف بسیار ضروری است.
در ادامه این گزارش تاکید شده است: بعد از حمله مورد ادعای نتانیاهو به شهر رفح و کشتار گسترده در این منطقه جنبش حماس چهار هزار الی پنج هزار نیرو خواهد داشت و این تعداد یک تهدید دائمی برای هر نیروی نظامی که در نوار غزه باقی خواهد ماند به شمار میروند.
هاآرتص همچنین نوشت: در این صورت اوضاع در نوار غزه در بهترین حالت برای اسرائیل مانند اوضاع کرانه باختری خواهد شد به طوری که کافی است یک نیروی فلسطینی سلاح به دست بگیرد یا یک جوان چاقو با خود حمل کند تا امنیت ما متزلزل شود.
این روزنامه در پایان این سوال را مطرح کرد: تاوانی که اسرائیل برای انجام عملیات علیه شهر رفح باید بپردازد چیست؟
پیشتر سرویسهای اطلاعاتی آمریکا در گزارشی مشترک طی ماه مارس اذعان کرده بودند که جنبش حماس ممکن است بتواند تا چند سال با وجود تداوم جنگ در نوار غزه مقاومت کند.
این در حالی است که نتانیاهو علاوه بر تبعات حمله وحشیانه به نوار غزه با تظاهرات اعتراضی شهرکنشینان صهیونیست در سرزمینهای اشغالی نیز دست و پنجه نرم میکند.
بنابر گزارشهای منتشر شده شب گذشته شهرکنشینان صهیونیست باز هم در اعتراض به کابینه کنونی رژیم صهیونیستی به نخستوزیری بنیامین نتانیاهو دست به تظاهرات زدند.
این تظاهرات اعتراضی در برابر کنست رژیم صهیونیستی برگزار شد و شهرکنشینان در جریان آن خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام در سرزمینهای اشغالی شدند.
علاوه بر این صهیونیستها خواهان توافق مبادله اسرا میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در غزه شدند.
گفتنی است با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی انتقادها در سرزمینهای اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو نخستوزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است. مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن وقت برای باقیماندن در قدرت جهت فرار از محاکمه در پروندههای قضائی اقامهشده علیه او متهم میکنند.
◾️میدانداری یمنی ها/ قدسنا
مقاومت یمن و نقشآفرینی نیروهای مسلح این کشور در حمایت از غزه، یکی از بحرانهای رژیم صهیونیستی در طول یکصد و هفتاد و سه روز جنگ در غزه بوده است. در همین رابطه، روزنامه جروزالم پست به نقل از «مرکز اطلاعات و تروریسم مئیر عمیت» در گزارشی نوشت: تا زمانیکه توافقی برای آتشبس در نوار غزه وجود نداشته باشد، اسرائیل باید منتظر ادامه حملات یمن باشد.
دلایل اذعان یک مرکز مطالعاتی معتبر رژیم صهیونیستی به این ناتوانی را میتوان در قالب چند محور بیان کرد:
- پس از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر 2023 (15 مهرماه 1402) و نسلکشی بیسابقه و محاصره مردم این باریکه، مقامات یمنی بارها اعلام کردهاند؛ در راستای حمایت از مقاومت فلسطین و مردم مظلوم غزه، هرنوع شناورِ متعلق به رژیم صهیونیستی و یا به مقصد بنادر سرزمینهای اشغالی در دریای سرخ، جزو اهداف مشروع نیروهای مسلح یمن خواهد بود. پس از آغاز حمایت عملیِ یمن از مقاومت فلسطین، 22 دیماه 1402، آمریکا و انگلیس با هدف حمایت از رژیم اشغالگر قدس و کاستن از توان نظامی یمنیها، مواضعی را در مناطق مختلف یمن هدف قرار دادند. بلافاصله پس از آغاز این حملات، رئیس جمهور آمریکا از مشارکت استرالیا، کانادا، هلند و بحرین در این تجاوز خبر داد.
هماکنون با گذشت 75 روز از حملات هوایی و پهپادی آمریکا و انگلیس به یمن، نهتنها تغییری در معادلات جنگ بهنفع رژیم صهیونیستی ایجاد نشده، بلکه تحولات میدانی از افزایش حملات یمنیها به مواضع رژیم صهیونیستی (چه در دریا و چه مواضع ثابت در سرزمینهای اشغالی) حکایت دارد و در مقابل، حملات آمریکا و انگلیس به یمن، هیچگونه دستاورد و بازدارندگی قابل توجهی نداشته است.
- در صد و هفتاد و سه روزِ گذشته از حملات همهجانبه رژیم صهیونیستی به غزه و ارتکاب جنایات متعدد و بیسابقه علیه زنان و کودکان، رژیم اشغالگر در چهار محور نبرد شامل؛ 1) رزمندگان حماس و جهاد اسلامی در غزه و کرانه باختری 2) جبهه شمالی(حزبالله لبنان) 3) مقاومت اسلامی عراق و 4) مقاومت یمن، درگیر بوده و نهایتا فقط در 2 محورِ اول، توان کارزار میدانی داشته است. بنابراین مقابله این رژیم با حملات موشکی – پهپادی یمنیها و محافظت از مواضع تجاری و صادراتی در جنوب سرزمینهای اشغالی از جمله بندر راهبردی «ایلات»، علاوه بر هدف قرار گرفتن کشتیهای تجاری صهیونیستها، بهعنوان یکی از بحرانهای لاینحلِ اشغالگران در حدود 6 ماه جنگ علیه غزه، خودنمایی کرده است.
- نکته دیگر تغییر معادلات نبرد در دریا از سوی مقاومت یمن و نیروهای مسلح این کشور است، طوریکه ناوهای جنگی آمریکا و انگلیس علاوه بر ناتوانی از دفع حملات به کشتیهای صهیونیستی، خود نیز به اهداف ثابت موشکها و پهپادهای یمنی تبدیل شدهاند و این موضوع عجز حامیان رژیم اشغالگر را در میدان نبرد برجستهتر کرده است.
- از سوی دیگر دریای سرخ و تنگه بابالمندب هم به دلیل قدرتنمایی نیروهای مسلح یمن، خلوتترین ایام تردد را در تاریخ خود تجربه میکند. به علاوه کشتیهای غیرصهیونیستی که جرأت عبور از این آبها را به خود میدهند هم باید پیغام «ما هیچ ارتباطی با اسرائیل نداریم» را به یگانهای دریایی ارتش یمن مخابره کنند تا هدفِ موشکها و پهپادهای یمنیها قرار نگیرند، همانطور که رد و بدل شدنِ پیامهایی از این دست در دریای سرخ، در روزها و ماههای اخیر افزایش یافته است.
- مرکز مطالعات صهیونیستی «مئیر» در گزارشی تأکید کرده، تا زمانیکه بازدارندگی آمریکا مقابل نیروهای مسلح یمن ناکام بماند، راهی جز مذاکره با یمن یا حصول آتشبس در جریان حملات یمنیها به کشتیهای اسرائیلی وجود ندارد. تحلیلهایی از این قبیل در کنار برآوردهای میدانی نشان میدهد؛ رژیم اشغالگر صهیونیستی با وجود برخورداری از حمایت تمام قدِ آمریکا و انگلیس، قادر به واکنش ولو حداقلی به حملات دریایی – موشکی یمنیها نیست و درصورت ادامه اشغالگری در غزه، باید تاوانِ حمله به زنان و کودکان فلسطینی را در گلوگاههای تجاریاش که عمدتا هم در دسترس یمنیهاست، بپردازد و یا از گزینه «مذاکره» سخن به میان آورد!
- بهعلاوه تنگه بابالمندب، شریان راهبردی حملونقل نفت و گاز مایع از خلیج فارس به اروپاست و مسیر تجارت چین و هند با اروپا و آمریکای شمالی و جنوبی هم بهشمار میرود؛ بنابراین ادامه روند فعلی صهیونیستستیزی یمنیها، علاوه بر سردرگم کردن مقامات صهیونیستی و ناامنی در جنوب سرزمینهای اشغالی، تأثیر قابل تأملی بر اقتصاد جهانی، بهخصوص «افزایش بهای نفت» و «افزایش بیمه حمل و نقل دریایی» خواهد گذاشت.
✔️ تاثیر جنگ کریدورها در حمله تروریستی به مقرهای نظامی چابهار
سعید رهبریفرد، کارشناس دیپلماسی بینالملل:
▫️ ناامنسازی پاکستان و ایران به وسیله گروهکهای تروریستی، پروژهای در راستای تقویت کشورهای عضو کریدور IMEC به سرکردگی اسرائیل و بازیگری هند، عربستان و امارات است.
▫️امروز توسعه صرفا یک تصمیم در نزد مسئولان رده بالای کشور نیست و برای قرارگیری در مسیر توسعه باید جنگید، در معادلات چنین جنگی ایران و پاکستان ناامن و کلنگی به نفع محور عبری-عربی منطقه است.
▫️به زودی رویارویی ایران و آمریکا در غرب آسیا جای خود را به رویارویی کشورهای جایگزین آمریکا در قالب همبست IMEC و ایران خواهد داد و دستگاه میدان و دیپلماسی کشور باید متناسب با این رخداد بروزرسانی شوند.
🆔 @saramadthinktank
◾️افزایش نگرانیهای خاورمیانهای در کاخ سفید
مقامات فعلی و سابق آمریکا روز سهشنبه (۱۴فروردینماه) ابراز نگرانی کردند که حمله هوایی اسرائیل به محوطه سفارت ایران در سوریه میتواند باعث تشدید خصومتها در منطقه و حملات تلافیجویانه علیه اسرائیل و متحد آمریکاییاش شود.
«رالف گاف»، کارشناس ارشد سابق سیا که در خاورمیانه خدمت میکرد، حمله اسرائیل را «فوقالعاده بی پروا» خواند.
گاف گفت: «این فقط منجر به تشدید تنش از سوی ایران و نیروهای نیابتیاش خواهد شد که برای نیروهای آمریکایی در منطقه بسیار خطرناک است» زیرا آنها ممکن است هدف حملات تلافیجویانه نیروهای نیابتی تهران قرار گیرند.
یک مقام وزارت دفاع گفت: در واقع، پس از حمله اسرائیل به دمشق، نیروهای آمریکایی مستقر در جنوب شرقی سوریه یک پهپاد تهاجمی را سرنگون کردند. این مقام که خواست نامش فاش نشود، گفت: مشخص نیست که آیا این پهپاد به سمت نیروهای آمریکایی هدف گرفته شده است یا خیر؟ اگر چنین باشد، این اولین حمله شبهنظامیان تحت حمایت ایران علیه نیروهای آمریکایی در عراق یا سوریه در نزدیک به دو ماه گذشته است.
«دانا استرول»، مقام ارشد سابق پنتاگون در امور خاورمیانه که اکنون در «موسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» فعالیت میکند، گفت: «حمله روز دوشنبه تشدید قابل توجه بحران است و خطر سوق دادن یک منطقه بیثبات و بحرانخیز به یک جنگ تمامعیار را در پی دارد.»
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-5/4058227-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%AE-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF?utm_source=telegram&utm_medium=social
🔹کتاب تازه منتشر شده «تروریست های یهودی» روایت تروریسم یهودیان صهیونیست، پیش از تأسیس دولت اسرائیل در ۱۹۴۸ است.
🔹تاکنون کتاب های متعددی درباره تروریسم رژیم صهیونیستی منتشر شده است اما این کتاب یک ویژگی متمایز و منحصر بفرد دارد: «روایت اقدامات تروریستی گروه های یهودی صهیونیست، در سال های قبل از اشغال فلسطین و شکل گیری دولت اسرائیل».
🔹در حقیقت ریشه های تروریسم یهودی معاصر را باید در جنبش های افراطی و افراد تندرویی که در دهه های 30 و 40 قرن بیستم، سراسر فلسطین را در نوردیدند جستجو کرد. تروریسمی که از آن دهه تاکنون بر پیشانی صهیونیسم نقش بسته است.
این کتاب به ارائه تصویری شفاف از آن جنبش ها و اندیشه های بنیان گذاران آنها از منظر یک پژوهشگر شناخته شده اسرائیلی می پردازد.
🔹کتاب «عساف شارون» استاد فلسفه سیاسی دانشگاه تل آویو در سال ۲۰۱۵ در نیویورک منتشر و «مجمع روابط عربی و بین المللی قطر» در سال ۲۰۱۶ آن را به عربی ترجمه و منتشر کرد و اکنون نیز برای نخستین بار به همت «سیدرضا قزوینی غرابی» به فارسی بازگردانده شد و توسط انتشارات «به نشر» در ایران منتشر گردید.
🔹کتاب، علاوه بر متن اصلی نویسنده، یک ضمیمه منحصر بفرد شامل فهرستی از دهها عملیات تروریستی یهودیان علیه فلسطینی ها قبل از تأسیس رژیم اشغالگر دارد که توسط ناشر قطری افزوده شد و پیوست مصور کتاب نیز توسط مترجم به کتاب اضافه شده است و شامل تصاویر دیده نشده یا کمتر دیده شده است.
◾️خشم جهانی علیه رژیم اسرائیل
هرچند 76 سال از اشغال سرزمین مقدس فلسطین توسط رژیم اشغالگر اسرائیل و امریکا میگذرد، ولی هیچگاه اسرائیل با این موج و نفرت جهانی مواجه نشده بود. اسرائیل با کشتار زنان و کودکان و مظلومانِ بیگناه غزه، آنچنان جنایت کرد، که حتی همپیمانانش نیز از او رویگردان شدند و برعلیهش تاختند. امروز در کشورهای مختلف غربی از جمله امریکا، حداقل هفته یکبار ده ها و صدها هزار نفر در حمایت از قدس راهپیمایی و تظاهرات میکنند. در انگلیس و فرانسه و آلمان و خیلی از کشورها فریاد «مرگ بر اسرائیل» سر داده میشود. امروز جهانیان همه فهمیده اند که اسرائیل چه جانوری است که هیچ ارزشی را نمی شناسد و بشر را در فلسطین سر می برد و پروایی ندارد.
از 7 اکتبر سال گذشته تاکنون بیش از 33 هزار فلسطینی در نتیجه بمباران رژیم اسرائیل شهید شده و ده ها هزار تن دیگر زخمی شده اند. این ها همه جنایت علیه بشریت است که جهانیان را بیدار کرده و همه میدانند که اسرائیل چیست و امریکا چرا از این رژیم حمایت میکند.
همانطور که یادآوری شد، امروز خشم عظیمی علیه اسرائیل به وجود آمده که همین مسئله، یکی از عوامل عمده نابودی این رژیم خواهد بود. در اکثر کشورهای اسلامی و غیراسلامی کمپین تحریم برندهای اسرائیلی راه اندازی شده و نتیجه خوبی هم گرفته است. اسرائیل و امریکا اعلام کردند که حماس، کودکان را سربریده، ولی شاهدی پیدا نشد که هیچ، بلکه اسنادی از سربریدن کودکان فلسطینی توسط رژیم سفاک اسرائیل پیدا شد. همه اینها و هر چه مظلوم نمایی که اسرائیل انجام داد، به سرانجام رسید و چهره واقعی اش امروز آشکار شده است.
نابودی این رژیم حتمی و خیلی هم نزدیک است و فردا که روز جهانی قدس است، بار دیگر شاهد خروش آزادگان در سراسر جهان خواهیم بود.
◾️صدای ملت افغانستان