10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎بوسه شوهر به سر همسرش...😳
میخوام آرایشمو پاک کنم...😊
🔻صدای شکستن استخوانهای صهیونیزم و دشمنان ایران اسلامی از این فیلم شنیده میشود.
لبخند #امام_زمان عجل الله فرجه مبارکت باد.
#حجاب
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab
🔻پیوندی خطرناک بنام خانواده!
آیا میدانید چرا بیشترین حمله توسط دشمن به این پیوند میشود؟
در فرهنگ غربی، خانواده به یک قرارداد ساده اجتماعی تقلیل یافته و بسیاری از نیازها، بصورت فردی تامین میشود و عنوان خانواده کمترین کارکرد را دارد. چون در تعریف ساختار جامعه، تنها دو نقش اصلی محور قرار گرفته است؛ حاکمان و شهروندان. در این تعریف، تک تک شهروندان بصورت فردی مخاطب حاکمیت قرار میگیرند. در نتیجه، در منشور تعهدات متقابل، فقط به یک نوع تعهد تاکید میشود تعهدات متقابل حاکمیت و شهروندان! و هرگونه پیوند و هویت گروهی باید بهصورت قراردادهای اجتماعی مقطعی و ناپایدار خواهد بود. مثلا حاکمیت با کوچکترین بهانهای، حضانت فرزندان را سلب و آنها را از خانواده جدا میکند. از کنار طلاقها به سادگی عبور میکند و برای ایجاد ثبات و بالا بردن آستانه تحمل متقابل در خانواده هیچ تلاشی نمیکند.
این نحوه جامعهپردازی باعث میشود هیچ نهاد و اجتماع قدرتمندی در مقابل نهاد حاکمیت شکل نگیرد که این اتفاق بقای حاکمیت را تضمین میکند. پیوند خانواده ذاتا یک پیوند قوی و پایدار است و در گذر زمان به یک اجتماع و نهاد بزرگ و قدرتمند به نام قوم و عشیره تبدیل میشود که این مساله برای حاکمان مادی و دنیا طلب که ماهیت و هویت استکباری دارند، یک تهدید جدی به حساب میآید لذا تمام تلاش خود را برای از بین بردن آن میکنند. و در واقع از ابتدا مانع ایجاد این نهاد قدرتمند میشوند. نظام مستکبر، با تقسیم قدرت مخالف است و به دنبال تمرکز قدرت است و با هر چیزی که تمرکز قدرت را به چالش بکشد مبارزه میکند.
اما در فرهنگ اسلامی ایرانی اساسا این مردم هستند که محور جامعه پردازی اند و اسلام همه رتبهها را در برخورداری از مواهب الهی مساوی میداند لذا از آنجا که حاکمیت اسلامی انگیزهای برای تبعیض و ویژهخواری ندارد، از تشکیل و تقویت نهادهای مردمی پایدار، هیچ واهمهای ندارد. بلکه برای رسیدن به عدالت اجتماعی، آن را تقویت و تاکید میکند. در این راستا بسیاری از نیازهای افراد، در خانواده تامین میشود.
بخش قابل توجهی از آموزش، پرورش، تفریح، خوراک، پوشاک و حتی شغل و فعالیت اقتصادی همه در خانواده و پیوندهای فامیلی تامین میشود.
وقتی انسان را به عنوان یک ماشین، باز تعریف کردیم و جامعه را به لحاظ بهرهمندی از مواهب طبیعی، یک مجموعه طبقاتی دانستیم که سطوح بالا و پایین دارد، نتیجه قهری این تعاریف، نظام برده داری خواهد شد که اقلیت ثروتمند، در اوج و صدر هرم قرار بگیرند و نقش اکثریت جامعه، تنها در نوع خدمت به آنها قابل تعریف است.
بله در نظام ولایی و توحیدی هم طبقات وجود دارد اما تفاوت اساسی این دو نظام، در این است که در نظام توحیدی، ملاک طبقه بندی و رتبه بندی، معیارهای الهی و معنوی است و در برخورداری از امتیازات مادی، همه طبقات، مساوی اند بلکه هرچه رتبه فرد در نظام اسلامی بالاتر تعریف میشود به همان اندازه لازم است از برخورداری و رفاه مادی او کم شود. تا حدی که حاکم اسلامی باید با فقیرترین سطح جامعه برابر باشد.
نکته دوم اینکه طبقه بندی رتبهها در نظام اسلامی، با معیارهای حقیقی و مطابق واقع و استحقاق ذاتی آحاد جامعه صورت میگیرد و برخورداریها در هیچ موردی، بر اساس رانت یا به صورت اتفاقی نیست. بلکه کاملا مستدل و منطقی و عادلانه است.
حالا هرچه نظام موجود به نظام اسلامی آرمانی نزدیکتر شود، این مساله بیشتر مصداق پیدا میکند.
همه تعالیم اسلام را میتوان از این زاویه نگاه کرد و به اهمیت روابط پایدار انسانی در اسلام پی برد. تاکید اسلام به ازدواج رسمی به جای دوستی با جنس مخالف، تاکید به صله رحم، احترام به والدین، سلام کردن و...
حالا بهتر میتوانیم در مورد ضرورت #حجاب و عفاف در سطح جامعه تصمیم بگیریم!
✍ سید حسینی
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab
خواهرم سلام.
آیا موافقی #حجاب آزاد شود و زنها و مردها، هرطور خواستند لباس بپوشند و یا اصلا نپوشند؟
. فکر میکنی اگر آزاد شود کسانی پیدا میشوند که با بدترین و زننده ترین شکل بیرون بیایند؟ یا بدون استثناء همه مردان و زنان شرط عفاف و حیا را رعایت میکنند؟
. فکر میکنی کانون خانواده که مهمترین و موثرترین پایگاه تربیتی و آموزشی انسانهاست، اگر پوشش در جامعه قانون داشته باشد، پایدارتر خواهد ماند یا بدون قانون؟
. فکر میکنی اگر فضای عمومی جامعه عرصه رقابت و نمایش زیبایی زنان شود، صداقت و پایداری و دوام ارتباطات زن و مرد و دختر و پسر در آن جامعه بیشتر خواهد شد یا کمتر؟
. فکر میکنی اگر مثل اکثر کشورهای غربی ارتباط زن و مرد ناپایدار و مقطعی شود، و هویت خانواده ضعیف یا به کلی حذف شود، وضع زندگی و آرامش و امنیت روانی و اجتماعی افراد، بهتر میشود یا بدتر؟
. فکر میکنی اگر بی حیایی و بد پوششی زننده در جامعه زیاد شود و حاکمیت هم جلو آنها را نگیرد آیا ممکن است طرفداران قانون حجاب، برای رسیدن به خواسته خود، همین مسیر غیر قانونی و خشونت آمیز را که عده ای برای برداشتن حجاب پیش گرفتند، برای پاکسازی و حفظ سلامت اخلاقی جامعه انتخاب کنند؟
کوچه و خیابان یک فضای مشاع و مشترک است و هر عقلی حکم میکند برای استفاده عمومی از آن باید قانونی وجود داشته باشد تا اختلافی پیش نیاید و درصورت بروز اختلاف و نزاع، با خطکش قانون اختلاف حل شود. فکر میکنی اگر حاکمیت و مسئولینی که با رای اکثریت مردم انتخاب شدند، کنار بنشیند و برای حل این اختلاف، یک معیار و خطکش تعیین نکنند، و مردم بدون قانون هرکدام ساز خود را بزنند و به جان هم بیفتند، چه کسی خوشحال میشود؟ دوستان داخلی یا دشمن خارجی؟
فکر میکنی اگر نظام اسلامی دیگر به اسلام پایبند نباشد، حامیان و مدافعان جانبرکف آن، حاضرند مانند سابق برای حمایت از ایران غیر اسلامی، جان خود را هزینه کنند؟
. فکر میکنی اگر آمریکا و سایر کشورهای متجاوز، توانایی جنگ با ایران را داشته باشند، لحظه ای به ایران فرصت میدهند؟ و یا اینکه اجازه میدهند که خود ایرانیها در مورد آینده خود تصمیم بگیرند؟
. فکر میکنی اگر آمریکا برای تسلط بر منابع طبیعی کشور، به ایران حمله کند، طرفداران بیحجابی و بی بند و باری، حاضرند برای حفظ خاک و ناموس و منافع خود و کشور، جانشان را کف دست بگیرند و داوطلبانه به میدان جنگ بروند؟
. فکر میکنی اگر هسته مرکزی انقلاب اسلامی و نیروهای مومن و جانبرکف این جبهه، دست از حمایت نظام بردارند، حمله آمریکا چه آثاری خواهد داشت؟
. آیا با کنار رفتن و بی انگیزه شدن نیروهای انقلابی که حاضرند جانشان را در راه آرمانهایشان بدهند، سایر مردم توانایی مقابله با آمریکا را دارند؟ و میتوانند با وجود زیاده خواهی و تجاوزگری آمریکا، و کشورهای زورگوی دیگر، از استقلال کشور و منابع طبیعی آن محافظت کنند؟
. چه کسی حاضر میشود با دست خودش مرزبانان کشورش را از بین ببرد و دیوار و سقف خانه امن خود را خراب کند.
ضمنا یک سوال دیگر؛
آیا رعایت #حجاب کار سخت و دشواری است و به زن آسیب میرساند؟
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab
خلاصه بخشی از بیانات امام خامنه ای، اول فروردین ۱۴۰۲ در حرم رضوی
🔻بیان شرایط کشور؛
تحریم
محاصره اقتصادی
شدیدترین فشارهای اقتصادی
🔹با همه اینها در حوزه های مختلف پیشرفت داشتیم؛
. علم در ردیف های اول دنیا
. فناوری در ردیف های اول دنیا
. سلامت
. هسته ای
. هوافضا
. دفاعی
. زیست فناوری
. زیرساختها (جاده، ریل، آب رسانی، پالایشگاه، بیمارستان، تولید گاز مایع و ... )
. روابط خارجی (دشمن سعی کرد مارا منزوی کند که با کشورهای آسیایی روابطمان بسیار محکمتر شد با آمریکای لاتین بنا داریم هرچه بیشتر رابطه داشته باشیم و با اروپا هم قهر نیستیم و اگر اطاعت کور کورانه از آمریکا را ترک کنند ارتباط خواهیم داشت.)
. اقتصاد درونزا و برونگرا
🔹نقاط ضعف نظام؛
. شاید مهمترین نقطه ضعف ما تصدی گری دولت در امور اقتصادی است. دولت به جای دخالت نظارت کند.
. خام فروشی نفت. آنطور که در گزارشها وجود دارد این وضع دارد تغییر میکند.
. وابستگی به دلار. واردات و صادرات باید با پولهای محلی انجام گیرد.
. عدم رشد اقتصادی سریع و مستمر. رشد مستمر نیازمند افزایش تولید است. تولید توسط مردم انجام میشود مردم باید وارد صحنه شوند. و نقشه ورود مردم را دولت باید تنظیم کند.
. کم تحرکی در تجارت خارجی و صادرات. (شرکت های دانش بنیان باید تقویت شوند)
میخواهند نرم افزار پیشرفت را از کشور بگیرند ( ایمان و باور مردم)
در جنگ ترکیبی دشمن از همه عوامل استفاده میکند تا مردم را مایوس کند. مردم را از راههای اطلاع رسانی جدا میکنند. مردم را به رادیو و تلویزیون بد بین میکنند تا نتوانند حقایق را متوجه شوند.
🔹عیوب خود ما مردم؛
. اسراف آب، گاز، بنزین، نان و...
. تجملگرایی افراطی، باعث مشکل شدن ازدواجها. باید از مسابقه تجملگرایی بیرون بیاییم.
. تعصب نداشتن در تولیدات داخلی.
🔹توصیه مهم به همه تریبون دارها؛
امید آفرینی. مسائل زیادی برای ایجاد امید است. امید آفرینی به معنای خود فریبی نیست بلکه در کنار گفتن ضعفها و تلاش برای رفع آنها، باید به نقاط قوت و فرصتها توجه کرد تا امید ایجاد شود.
آمريکايی ها با تمام قدرت وارد افغانستان شدند و بعد از ۲۰ سال ملت افغان را از خودشان متنفر کردند و رفتند آمریکایی ها نمیدانند بمانند با نفرت مردم مواجه میشوند و اگر بروند منافع و مطامعشان را از دست میدهند.
#عید_نوروز
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab
در مساله #حجاب ، فرهنگسازی اصلیترین اقدام است. اما یک سوال مبنایی هم وجود دارد که آیا اساسا نحوه ای از پوشش هست که نباید؟
اگر هست چگونه باید مانع آن شد؟
اگر با زبان فرهنگسازی نشد، حاکمیت لازم است ورود الزام آور کند یا باز هم نه؟
🔻واقعا بعضی ها هستند که تحت هیچ شرایطی به حاکمیت حق ورود به مساله حجاب را نمیدهند حتی اگر...😐
https://virasty.com/Hosseini_110/1679708701053232917
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab
🔻یکی مذهبیها را امر به معروف کند! ...
https://virasty.com/Hosseini_110/1679774756533088817
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab
🔻اینکه #ایران و #چین باهم به تفاهماتی رسیدن و #چین با همه وسعت تجارتش، داره دلار رو از چرخه معاملاتش حذف میکنه و عن قریب هیمنه امریکا کاملا در هم میشکنه و ظرف مدت کوتاهی بخش عمده آمریکایی ها با مشکلات جدی اقتصادی مواجه میشن و خود به خود قبله آمال خیلیها ۱۸۰درجه تغییر میکنه، دلیل نمیشه که تو این مدت کوتاه، در جهت بصیرت افزایی و تبیین چهره واقعی استکبار و پشت پرده ترویج بی حجابی و مظاهر فساد اخلاقی، هیچ اقدامی نکنیم!
#حجاب
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab
با اتفاقاتی که دارد میافتد، احتمالا مشکل بیحجابی خود به خود حل میشود اما ما باید ببینیم که میخواهیم در عبور از بحران #حجاب و بردگی نوین زنان، چه نقشی داشته باشیم!
https://virasty.com/Hosseini_110/1680124738229462893
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab
🔻خانم شل حجابی که وقتی یاد امام زمانش انداختند...
https://virasty.com/Hosseini_110/1680125175938246905
گفتمان انقلاب اسلامی
@goftmaneenghelab