eitaa logo
مسائل و شبهات دینی و روز جامعه
78 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
43 فایل
پاسخ گویی ب شبهات و مسائل شرعی و روز جامعه، بهرام گل احمدی در صورت نیاز به پی وی بنده پیام بفرستید 09148049034
مشاهده در ایتا
دانلود
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ارز آوری و اشتغالزایی فوق العاده با هسته خرما! 🔹تعجب کردید؟ پس حتما ببینید
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مناظره جذاب امام جواد علیه السلام با علمای اهل سنت درباره فضیلت خلفای اهل سنت از زبان شهید مطهری شهادت علیه السلام تسلیت باد.
📡 ماهواره آمریکا تقریبا چهار برابر ایران جمعیت داره، ۹۰٪ ماهواره های دنیا در اختیار آمریکاست، مردم آمریکا به دولتشون مالیات میدن اما برای استفاده از ماهواره باید پول پرداخت کنن، دولت آمریکا فقط هشت کانال مجانی براشون گذاشته، ، در تمام دنیا ماهواره با کسب هزینه در اختیار مشتری قرار میگیره، ما در ایران بسیار خوشبختیم که علاوه بر کانالهای غیر فارسی، فقط ۱۶۲ کانال فارسی رایگان داریم. چقدر دوستمان دارند !!! اکثراین کانالها ازجمله فارسی وان ها در مالکیت مُرداک یهودی صهیونیست قرار داره، فارسی وان وقت نماز، اذان پخش میکنه و مناسبتهای مذهبی اسلامی خصوصا شیعی را یادآوری میکنه ! اونها برای سرگرمی ما بروزترین فیلمها و سریالها رو میخرن، بفارسی دوبله میکنن و مجانی برامون پخش میکنن، اونم " فقط برای ما رایگانه و نه برای همسایه های عرب ما "!!!!!! جالب این که هدف اوّل و مُهِمشون ایجاد گسست خانوادگی در جامعه ایران و نابود کردن قداست خانواده است به همین جهت موضوع خیلی از سریالها به روابط ناسالم خانوادگی و عادی سازی روابط نامشروع بین زن و مرد و دختران و پسران مربوط میشه. خصوصا خیانت به همسر، تشویق به طلاق و پذیرفتن بچه نامشروع به عنوان یک هدیه الهی و دهها خیانت دیگر. جالبه بدونید مردم انگلیس بابت مالیاتی که روی قبضهای برقشان بابت برنامه های BBC فارسی میاد اعتراض کردن و جواب گرفتن که این یک مسأله دیپلماتیکه باید همکاری کنید!! مُرداک در یکی از برنامه های تلویزیونیش در آمریکا عنوان کرد که : "ما ایرانی ها را قورباغه پز میکنیم"!!! حالا این یعنی چی؟ فرانسویها قورباغه را در آب ولرم و با شعله بسیار آرام میپزن که تا بیاد بفهمه، پخته شده و هیچی حالییش نمیشه. راستی! تا حالا چندهزار و یا چند میلیون نفر از ماها با حربه های استعمار قورباغه پز شدیم (و هویت ایرانی اسلامی خود را از دست دادیم) و متوجه نشدیم ؟؟!! حالا یه چیز دیگه: آندلس یک کشور بود با صدها سال سابقه دولت اسلامی، بزرگترین قدرت نظامی و علمی زمان خودش در اروپا، بارها جنگ بین اونا و مسیحی ها و یهودیها در گرفت و بخاطر جوونای غیرتمند آندلس جلوی اونا‌ دوام ‌آورد، مسیحیا با ایجاد یک دولت کوچیک در شمال آندلس چندتا کار کردن، باغهای بزرگ ‌انگور ایجاد کردند فقط برای ساخت مشروب مجانی برای مسلمونا، دختران مسیحی با آرایش و لباس محرک در میان مسلمونها ظاهر شدند، رستورانهایی درست کردند با خدمه دختران بی حجاب مسیحی و کارهای مشابه دیگر، چندین سال بعد وقتی مردم مسلمان اندلس سرگرم عیاشی و خوشگذرانی شدند مسیحیان با یک حمله، قتل عامی در اندلس براه انداختند که مورخین شان نوشتند تپه های بزرگی از دست و پا و سرهای مسلمانان بطورجداگانه درشهرها ایجاد شد و بگفته خودشان هنگام عبور از کوچه‌ها خون تا زیر لگام اسبها میرسید. الآن اون کشور اسمش شده اسپانیا و کمترین تعداد مسلمان در بین کشورهای اروپایی رو داره. در یک تحقیق میدانی در ساری از ۲۰ نصب کننده حرفه ای آنتن ماهواره ۱۸ نفرشان برای خودشون ماهواره نصب نکردند !! علت را که پرسیدند گفتند: از نصب ماهواره برای دیگران و رفت و آمدهای بعدی به منازلشان جهت تنظیم ماهواره و رفع خرابی آن دریافتیم که چه آثار مخربی بر آنان و خانواده هایشان ایجاد کرده و چگونه هویت خود را فراموش کردند. ما از این اتفاق، عبرت گرفتیم و خانواده هایمان را از این خطر حفظ کردیم. آری چه زیبا فرمود پیامبر عزیزمان : "ساعتی فکر از هفتاد سال عبادت بهتر است ". خب حالا موقع آن است فکری کنیم و دیگران را به فکر واداریم. """ لطفا نشر دهید """
✅ نماز دهه اول ماه ذی الحجه ( از امشب که شب اول ذیحجه هست خوانده می‌شود)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بادا بادا مبارک به همه عروسی علیه‌السلام و سلام‌الله علیها
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙توصيه مقام معظم رهبری حفظه الله به زوج های جوان خطبه عقد مورخه 81/6/6 💐فرا رسیدن سالروز پیوند آسمانی امام علی (سلام الله علیه) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) مبارک -----------
پرطرفدارترین اسامی ۱۴۰۰ 👶🏻 سخنگوی سازمان ثبت احوال میگه فاطمه برای دخترها و امیرعلی برای پسرها بیشترین فراوانی رو از اول سال ۱۴۰۰ تا به الان داشته.
امروزه که در سیاست ،اقتصاد،فرهنگ طبابت....دین ما و اهل بیت ما جایگاه زیادی ندارن! و اختلاف های زیادی بین مردم بر سر دین افتاده خواندن روایت های آخرالزمانی در این مورد تامل برانگیزه!
CQACAgQAAxkDAAE1mU5g6ieQDKke_aZ5HT9XQAZpXV-raQACwwcAAp0eGFP96iqcOtAEzSAE.mp3
238.9K
🎙 پنج گروهی که دعایشان به اجابت نمیرسد... موعظه