eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
415 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.6هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴محرومیت‌زدایی امیدآفرین است 🔹فرمانده کل سپاه: وظیفه داریم در هر میدانی که هر دشمنی این مردم عزیزمان را تهدید می‌کند آنجا حضور یابیم و این وظیفه ماست و منتی نیست. دشمن تلاش کرد به سفره مردم هجوم آورد و به ذهن ما تهاجم کند، اما مردم ما که روح بزرگ و عواطف عمیقی دارند راه را بر دشمن بستند و خواهند بست و این جریان ادامه خواهد داشت و ما ابتدای راه هستیم. 🔸با فقر، محرومیت، فساد، تبعیض، آمریکا، انگلیس، نائبان منطقه‌ای آنها، تروریسم تکفیری و ناامنی می‌جنگیم زیرا فلسفه وجودی ما این است.
📸 امشب ؛ مزار مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی در شب میلاد امیرالمومنین 🔺کیکی که به مناسبت روز پدر توسط خادمین گلزار شهدای کرمان تهیه شده
♦️‏امروز ‎ در حالت عادی و زندگی روزمره برقرار است، فراموش نکنیم این شهر توجه ویژه اقتصادی و معیشتی میخواهد.
توصیه‌ رهبر انقلاب برای مشتاقان محروم از مراسم اعتکاف
گفت گوی ویژه خبری موضوع مرغ ،تخم مرغ ،روغن 😂😂 مچکریم روحانی بله یادمان میاد جهانگیری بلایی سر کشور اوردید که مرغ و تخم مرغ، روغن شد حرف روز وساعت ها در باره ان سخن گفته میشه
واقعا چطوری میشه ؟! انها پایبند نبودن!اما ما سود بردیم از برجام😳 اگه مسئولین مربوطه نمیخوان این یارو پر از مکر و حیله را محاکمه کنن مردم خود باید محاکمه کنن!مانند بنی صدر و شاه هم نخواهیم گذاشت فرار کنن!
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنایه های سنگین مجری تلویزیون به وزیر جوان و کذاب بخاطر دغدغه هایشان برای شبکه ملی اطلاعات شب ها خواب ندارند و فکر می کنند ما هم خواب نداریم و حال مان را می پرسند. دوست دارند به هر نحوی در صدر اخبار باشند.
30-najaf.mp3
7.11M
یا علی مولا علی میلاد با سعادت امام علی (ع) و روز پدر مبارک‎باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بله اینجوریه ! چهل و دو ساله اینا میخوان این جمهوری اسلامی را نابود کنن هنوز هم ادامه داره...
"پارک گون هه" رئیس جمهور سابق کره جنوبی که نشریه فوربس او را در لیست ۱۰۰ فرد قدرتمند جهان انتخاب کرده بود به اتهام تخلف از قانون اساسی، فساد مالی و سوء استفاده از قدرت پس از برکناریِ فوری از مقام خود برای تحمل بیست سال حبس راهی زندان شد.
دست دولت از جیب مردم کوتاه می‌شود دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس: ‏ سال‌هاست که دست اپراتورهای همراه در جیب مردم است؛ درآمدهایشان در تاریک‌خانه‌ها انبار می‌شود و نهایتا به دولت می‌رسد پ؛ن:حالا بهتر میشه فهمید چرا صدای جهرمی و اصلاح طلبان درومده بود اخه پول هنگفتی قبلا میخوردن یه آب هم روش!ولی الان رسوا شدن و این پول دیگه گیرشون نمی یاد!