13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخالفان بی سواد برجام!
یه ادم متخصص در زمینه عملیات روانی!
اشاره واضح سریال گاندو 2 به نفوذی های وزارت خارجه در مذاکرات هسته ای !(برجام)
پ؛ن؛برجام اینجوری تصویب شده!!با وجود این همه جاسوس!....اون وقت به اسم منافع و رفاه بیشتر برای ملت!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت شنیدنی از برخورد حاج قاسم با جوانان
🔹حاجقاسم گفت:فقط حزباللهیها را به دیدارم نیاورید؛ آن جوانی که من را قبول ندارد را هم بیاورید
🔴 آمار جدید کرونا در ایران
🔹مبتلایان جدید: ۷۵۰۶ نفر
🔹مجموع بیماران: ۱۸۳۰۸۲۳ نفر
🔹جانباختگان جدید: ۹۷ نفر
🔹مجموع جانباختگان: ۶۲۱۴۲
🔹مجموع بهبودیافتگان: ۱۵۶۹۶۹۷
🔴 روز پر حادثه برای تروریست های آمریکایی در عراق
🔹سومین کاروان لجستیکی ارتش تروریستی امریکا در بغداد مورد هدف قرار گرفته شد .
🔹 چهارمین کاروان لجستیکی ارتش تروریستی آمریکا در حله عراق مورد هدف قرار گرفته شد .
🔹پنجمین کاروان لجستیکی ارتش تروریستی امریکا در دیوانیه عراق مورد هدف قرار گرفته شد .
🔴کریس کایل تک تیرانداز ارتش آمریکا بودکه حدود ۱۶۰نفر رو تو عراق به قتل رسوند، آمریکایی ها براش فیلم ساختن،فیلمش اسکار گرفت و مردم کلی بهش افتخار کردن.
اونوقت نظامیان ما اومدن یه کشتی متخلف انگلیسی رو توقیف کردن و یه سکانس از این جریان ساخته شد،دولت چشم دیدن همین یه تیکه هم نداشت!
✍️صاحب دلان
🔴انتقال تانک ها و تجهیزات نظامی ترکیه به مرز ارمنستان
🔹هم اکنون مانور نظامی در مرز ارمنستان در جریان است.
🔹بر اساس بسیاری از تحلیل های موجود آنکارا و باکو قصد حمله به استان سیونیک ارمنستان (هم مرز با ایران) و قطع مرز مشترک دو کشور را دارند.
🔹ایران بارها اعلام کرده است که تغییر مرزهای بین المللی و ژئوپلیتیک منطقه خط قرمز است.
🔹برای جلوگیری از جنگ همه جانبه و بازدارندگی نظامی لازم است نیروهای نظامی ایران سریعا در امتداد مرز ارمنستان و نخجوان استقرار پیدا کنند.
🔹جنگ قراباغ ۲۰۲۰ در آستانه انتخابات آمریکا آغاز شد. برای غافلگیر کردن ایران، جنگ بعدی ممکن است همزمان با انتخابات ایران رخ دهد. اگر چه احتمال آن در هفته های آینده هم وجود دارد.
🔹دسیسه برای خنثی سازی ظرفیت ژئوپلیتیک ایران در جنگ ۲۰۲۰ وجود داشت اما استقرار ارتش و سپاه مانع تحقق این مسئله شد.
🔴 فتنه ۸۸ نماد یک افتضاح مدیریت امنیتی
⏪ فاجعه ای که هنوز هم به ملت و کشور و انقلاب ضربه میزند
حدود ۱۲ سال از فتنه سال ۸۸ گذشته است . فتنه ای که ماه ها طول کشید و هنوز سالهاست مردم کشور ما از اثرات زیانبار آن آسیب میبینند.فتنه ای که باعث شکاف عظیم اجتماعی شد و دشمنان را به طمع انداخت تا تحریم های فلج کننده را بر کشور ما تحمیل کنند.
بدون شک در فتنه ۸۸ دشمنان کشور و سران فتنه و فریب خوردگان کف خیابان نقش اصلی را داشتند . اما مقصران دیگری هم در وجود دارند که هیچگاه به پرونده آنها رسیدگی نشد .
در بازخوانی مقصران وقوع فتنه ۸۸ حتما باید به نقش بی تدبیری ها و ضعف مدیران امنیتی در بالاترین سطوح تصمیم گیری در پیش بینی یا مهار این فتنه خانمانسوز پرداخته شود
حضور پرنگ گروههای جهادی بسیج، خادم الشهدا، در منطقه زلزله زده سی سخت جهت خدمت رسانی به زلزله زدگان در ایام نوروز
#قرارگاه_خادم
#جهاد_ادامه_دارد
🔴سعی کن بیشتر بپری!
🔹گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی خواستار شفاف سازی بیشتر ایران در زمینه ی فعالیت های هسته ای شده و گفته آینده ی برجام و برداشته شدن تحریم ها به برداشته شدن این قدم توسط ایران بستگی داره ! بهتر نیست مسئولین ما که تا به حال چندین بار به امید وعده های غربی ها بالا و پایین پریده اند و نهایتا هم با دبه های آنها مواجه شده اند به فکر یک برنامه ریزی درست برای اقتصاد کشور طبق شرایط موجود باشند ؟
🔹تحریم بوده و هست و خواهد بود و حتی اگر برداشته هم شود باز به کوچکترین بهانه ای میتواند برگردد.
🔹آن کار اساسی که باید صورت گیرد و صورت نگرفته است برنامه ریزی صحیح و دقیق برای شناسایی ظرفیت های کشور و عملیاتی کردن آنهاست.
🔹ای کاش دولت همه ی تلاش خود را صرف برجام نکرده بود.
تجربه حاکمیت غربیها بر فضای مجازی
🔹اپراتور اصلی کشور آلمان اولین کشوری بود که آیین نامه توافقی اپراتورهای همراه برای حمایت از کودکان را در سال ۲۰۰۵ امضا کرد. طبق این آییننامه اپراتورهای موبایل موظف میشوند که دسترسی به مطالب غیر قانونی را محدود کنند.
🔹«آفکام» یکی از نهادهای باسابقه در تنظیم گری و اعمال مدیریت بر فضای مجازی انگلیس است که با اعمال تنظیمگری سعی دارد کاربران فضای مجازی با محتواها و موقعیتهای مضر روبرو نشده و مصرف کنندگان آسیب پذیر را از آسیبهای خاص محافظت کند.
🔹در فرانسه طبق قانونهای هادویی و لوپسی مصوب سال ۲۰۰۹، کاربران ناقض قوانین شبکه از دسترسی به آن محروم میشوند و علاوه بر فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک مسدود، شهروندان حق جستجوی برخی عبارات را در مورتورهای جستجو ندارند.
🔹در آمریکا دولت بوش پسر، در سال ۲۰۰۱، قانونی تحت عنوان «لایحه میهن پرستی» را در قالب مبارزه با تروریسم تصویب کرد که به موجب آن، کنترل و نظارت بر تبادل دادههای برخط یا اینترنتی کاربران، رنگ قانونی به خود گرفت.