eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
417 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.7هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴توضیحات پلیس درباره انفجار پارک ملت سردار هداوند، جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ: 🔹حادثه انفجار در پارک ملت موضوع خاصی نبوده و فقط در یک لحظه صدای انفجاری شنیده شد. بر اثر این حادثه هیچ ساختمانی تخریب و یا دچار حریق نشده است. 🔹علت وقوع این حادثه در دست بررسی است و به محض دریافت چرایی این انفجار، جزئیات حادثه به اطلاع عموم خواهد رسید. 🔹کار رسانه های ضد انقلاب جوسازی است، باید بگویم که پس از وقوع این حادثه در محل مورد نظر فقط تعدادی برگ و شاخه درخت بر زمین ریخته و این حادثه هیچ خسارت جانی و مالی در پی نداشت./باشگاه خبرنگاران
🔴التماس آمریکا از مقاومت عراق: ما را نزنید 🔹دستیار موقت وزیر خارجه آمریکا: درک می‌کنم بعضی از این شبه‌نظامیان با کارهایی که ایالات متحده هنگام مبارزه با داعش انجام می‌دهد کاملاً مخالفند. 🔹ولی ما از آنها می‌خواهیم، از آنها خواهش می‌کنیم کاری با ما نداشته باشند و ما هم کاری با آنها نخواهیم داشت تا بتوانیم با این دشمن مشترک، یعنی داعش بجنگیم.
🔴سلیم اوزتورک به عنوان رایزن فرهنگی ترکیه در اسراییل کار خود را آغاز کرد این پست بعد از ۱۱ سال مجددا فعال شده است. نشانه های تغییر در روابط ترکیه و تل آویو ✍️ علی حیدری 🔹وقتی از نفاق ترکیه صحبت می‌کنیم از چنین اموری سخن می‌گوییم! همسر اردوغان با مدافعان مسجدالاقصی ملاقات کرده و وقت می‌گذراند و در طرف دیگر با تلاش مستمر رایزنی فرهنگی‌شان را پس از ۱۱سال در تل‌آویو بازگشایی می‌کنند.
🔴‏۳۰ خائن به نخست‌وزیر جدید اسرائیل نامه نوشتند، تا نفتالی‌بنت رو تشویق به ادامه ترورها و خرابکاری‌ها در ایران بکنند. اسامی تقریبا همان‌هایی هستند که قبلا به ترامپ نامه نوشته بودند تا جنایت علیه بشریت تحت عنوان تحریم را توجیه بکنند. خیانت به آب‌وخاک ایران بخشی از وجودشان شده.
🔴پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه‌ای خواستار تحریم مقام‌های ایران به بهانه‌های «حقوق بشری» شده است! 🔹همین دولت هایی که قلاده تروریست های وحشی را در برابر سفارتخانه و مراکز رای گیری ایرانی در اروپا رها کرده بودند؛ حالا به ما درس حقوق بشر می دهند... اگر تهران نبود ماکرون به جای بیانیه نویسی و ایران هراسی باید در پاریس با ابوبکر بغدادی و ابوعمر شیشانی می جنگید! ✍️مرتضی سیمیاری ➕ اینگونه اقدامات نوعی تلاش از سوی غربی ها برای جبران ناکامی شان در عرصه های هسته ای و موشکی، توجیه بدعهدی هایشان نزد افکار عمومی، زمینه چینی برای تغییر برچسب تحریم ها در آینده و راه انداختن یک بازی جدید با اهرم و حربه ی حقوق بشر بنظر میرسد!
🔴با اختراع ماشین و لاستیک، نیاز به کائوچو افزایش یافت که در کشور کنگو به وفور پیدا میشد استعمارگران بلژیکی مردم کنگو رو وادار به جمع آوری کائوچو میکردند و هرکس تبعیت نمیکرد یا می کشتند یا دستش را قطع می کردند حالا همان غربیها ذهنها را استعمار میکنند و پشت کلمات زیبا پنهان میشوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️جزئیات و صفر تا صد حادثه بامداد امروز در پارک ملت تهران 🔹️پس از شنیدن صدای مهیب عوامل امدادی و انتظامی در محل حاضر شدند ولی این انفجار خوشبختانه هیچ خسارت یا مجروحی نداشته است. 🔹️فیلم های منتشر شده در فضای مجازی ارتباطی با محل حادثه ندارد.
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼 ✍امام علی(ع): پيامبر خدا مردى را ديد كه دو پسر داشت و يكى از آنها را بوسيد و ديگرى را نبوسيد، پيامبر خدا به او فرمود: «چرا ميان آنها يكسان رفتار نكردى؟!» ⏳امروز شنبه ۱۹ تیر ۱۴٠٠ ۲۹ ذی‌القعده ۱۴۴۲ ۱۰ جولای ۲۰۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سالی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان رانت با ارز ۴۲۰۰ ▪️روایت رئيس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره جلسه ۴ ساعته اقتصادی‌های مجلس با تیم اقتصادی دولت درباره حذف دلار ۴۲۰۰ 🔹جهانگیری گفت: شما کار خودتان را کنید، ما هم کا خودمان را!/ نود اقتصادی
🔴 تفاوت را احساس کنید! مطالبات اصلاح طلبان از روحانی: 🔹رفع حصر، حذف حجاب، کنسرت، موتورسواری زنان و حضورشان در ورزشگاه، پخش ربنای شجریان، مذاکره! مطالبات اصلاح طلبان از رئیسی: 🔹رفع تورم، حل مشکل مسکن و اشتغال و ازدواج، رشد اقتصادی، ریشه کنی فساد اداری و بانکی و رانتخواری، تقویت پول ملی، رونق تولید، کاهش قیمت خودرو و دلار و ...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ما همه امیر کبیریم، به دنبال چی میگردین 🔹درد و دل‌های یک تولید کننده با مسئولین
🔴حرکت داعش در غرب الانبار فلج شد 🔹الحشد الشعبی: نیروهای ما در غرب الانبار ضمن کشف مقادیر زیادی سلاح و مهمات و رایانه‌های حاوی اطلاعات، حرکت داعش را در این منطقه فلج کرده است.