eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.7هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 میلاد حضرت علی اکبر و روز جوان بر همه جوانان جهادگر این سرزمین مبارک باشد. 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 واگذاری ۲۲۲۱ واحد نهضت ملی مسکن در بوشهر با حضور رئیس‌جمهور ____________________________ 🇮🇷
🇮🇷 📝 ۲ هزارمین مدرسه برکت به بهره‌برداری رسید ❄️🌹❄️ 🔻با افتتاح مجتمع آموزشی دخترانه حیات طیبه برکت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی؛ ۲ هزارمین مدرسه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به بهره‌برداری رسید. 🔺این مدرسه که در روستای سنگ‌ریزه ساری در زمینی به مساحت ۱۰هزارمتر مربع افتتاح شده است با دارا بودن ۲۴کلاس درس و ظرفیت پذیرش ۷۰۰ دانش‌آموز دختر و امکاناتی شامل سالن آمفی تاتر، سالن ورزشی، زمین چمن مصنوعی و محوطه بازی از بزرگ‌ترین و مجهزترین مدارس کشور می‌باشد. 🇮🇷
🔴رافائل گروسی وارد تهران شد 🔹رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد و مورد استقبال رسمی بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی قرار گرفت.
📸 امیرعبداللهیان: ملت ایران اشک تمساح را می‌شناسد! 🔹وزیر امور خارجه:واكنش مداخله‌آمیز برخی مقامات غربی به موضوع مسموميت مشكوک دانش‌آموزان ایرانی، تداوم جنگ ترکیبی دشمن است. دستگاه‌های ذیربط کشور درحال پیگیری جدی و بررسی دقیق ابعاد آن هستند. ملت ایران اشک تمساح را به‌خوبی می‌شناسد.
🔴 هاآرتص: کابینه نتانیاهو تروریستی است و اسرائیل را به سمت تجزیه می‌برد 🔹روزنامه «هاآرتص» در گزارشی ضمن تروریستی خواندن اقدامات کابینه رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو را نخست‌وزیر دیوانه‌ای خواند که منجر به «ویرانی، تجزیه و فروپاشی اسرائیل» خواهد شد.
🔻درگذشت فرمانده جهادی حزب‌الله لبنان 🔹مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه ای از درگذشت حاج اسد صغیر از فرماندهان جهادی خود بر اثر ابتلا به سرطان خبر داد. 🔹حاج اسد صغیر با نام جهادی صالح از فرماندهان ارشد حزب الله لبنان در سالهای مبارزه با رژیم صهیونیستی و افزایش قدرت نظامی و اطلاعاتی مقاومت اسلامی نقش مهمی را ایفا کرد. 🔹مرحوم اسد صغیر همچنین با حضور در جبهه های نبرد در سوریه علیه گروههای تروریستی تکفیری از فرماندهان مهم و تاثیر گذار در پیروزی محور مقاومت به شمار می آمد.
۳طلای کشتی گیران ایران در تورنمنت بلغارستان/ یزدانی به مدال برنز رسید در جریان رقابت‌های بین‌المللی کشتی در بلغارستان، شاهین بداغی در وزن ۷۲ کیلوگرم کشتی فرنگی و مصطفی قیاسی در ۷۹ و ارشک محبی در وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد صاحب مدال طلا شدند و امیرمحمد یزدانی نیز به مدال برنز رسید.
🌺🌸 🌸 السلام علیک یا علی بن الحسین🌸 ✍ یازدهم شعبان المعظم، سالروز میلاد باسعادت شبیه ترین فرد از نظر ظاهر و اخلاق و گفتار به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، شاهزاده، حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان را به همه عاشقان و ارادتمندان اهل بیت صلوات الله علیهم تبریک و تهنیت می گوییم.🍃🌹   🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اشتباه کردم به دولت آقای رئیسی رأی دادم 🔹️این حرف بعضی از مردم است، اما حالا این کلیپ را ببینید بعدش قضاوت کنید. ‌‌━━⊰•♥️•⊱━━
🔴امروز در زاهدان چه خبر بود؟ نیروهای امنیتی اجازه ندادند درگیری ها به داخل مسجد اهل سنت «مکی» کشانده شود 🔹خبرگزاری دانشجو نوشت:امروز پس از نماز جمعه زاهدان عده ای با سر دادن شعار های ساختار شکنانه، اقدام به پرتاب سنگ به سمت نیرو های امنیتی کردند و موجب ایجاد ناآرامی در محیط اطراف مصلی شدند. 🔹نیروهای امنیتی بلافاصله اقدام به متفرق کردن آشوبگران کردند که در این بین عده ای متفرق و مابقی از درب ابوحنیفه مسجد مکی وارد مسجد شدند. نیروهای امنیتی برای احترام به ساحت این مسجد اهل سنت از ورود به آن خودداری کردند. 🔹هم اکنون فضای آرام در اطراف مسجدمکی و مصلی در جریان است و هیچگونه نیروی نظامی یا امنیتی در اطراف دیده نمی‌شود. 🔹همچنین اینترنت شهر زاهدان از حدود ساعت 12 الی 15 قطع بوده است.
🔻کشف 56 قطعه سکه تاریخی در فرودگاه بندرعباس 🔹رئیس کل دادگستری هرمزگان:مأموران پلیس فرودگاه بین‌المللی بندرعباس مستقر در ترمینال پروازهای خارجی موفق شده‌اند تعداد 56 قطعه سکه تاریخی را در فاصله کمتر از 10 روز از دو نفر از مسافران کشف و ضبط کنند. 🔹هر دو نفر قصد داشته‌اند سکه‌های تاریخی را به یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس منتقل کنند. نفر اول با تعداد 49 سکه و نفر دوم نیز به همراه 7 قطعه سکه تاریخی که به طرز ماهرانه‌ای در کیف همراه خود جاسازی کرده بودند، شناسایی و دستگیر شده‌اند