eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.3هزار عکس
64.5هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 غرش شلیک قدرت ، صلابت و عظمت صنعت دفاعی ایران 🔹نیروهای مسلح ما در این سالها از موشکهای دقیق نقطه زن تا موشکهای کروز دریایی را بومی سازی کردند
🔴نخست‎وزیر رژیم‎صهیونیستی: باید جلوی ایران گرفته شود 🔹نفتالی بنت: ایران به سرعت در حال پیشرفت در زمینه غنی‌سازی اورانیوم بوده و مدت زمان لازم برای ساخت بمب اتمی را بسیار کوتاه‌تر کرده است. ایران درتمام منطقه با خشونت رفتار می‌کند و در دیدار با بایدن خواهم گفت که باید مانع این وضع شویم. 🔹نباید به ایران طناب نجات ورود دوباره به برجام که زمانش نیز گذشته را پیشنهاد کرد. طی دو ماه گذشته برنامه‌ریزی برای ممانعت از ایران هم در بعد هسته‌ای و هم در بعد رفتارش در منطقه انجام شده که ارائه خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیدحسن نصرالله: دومین کشتی حامل سوخت خریداری‎شده از ایران تا چند روز دیگر به حرکت در می‎آید
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انهدام باند زورگیران گوشی در پایتخت 🔹اعضای این باند، گوشی‌قاپان خشنی بودند که بعد از دستگیری به بیش از ۲۰۰ فقره زورگیری و سرقت اعتراف کردند. 🔹سارقانی که محکومیت کیفری دارند و با رضایت شاکی یا وثیقه آزادند، اما آنقدر جسارت دارند که باز اقدام به سرقت می‌کنند.
🔴فرمانده کل سپاه: 🔹در موقیتی حساس هستیم. دشمن می‌خواهد زیبایی‌های ایران اسلامی را زشت نشان دهد
🔺احمد مسعود رهبر مخالفان طالبان در دره پنجشیر: ما می‌خواهیم طالبان بفهمند تنها راه پیش رو، مذاکرات است و ما دنبال جنگ نیستیم اما در برابر هر گونه تهاجمی مقاومت می‌کنیم. 🔹ما دولتی می‌خواهیم که شامل همه گروهها و احزاب باشد و جهان نباید از یک رژیم تمامیت خواه {طالبان}حمایت کند. 🔹مخالفان جمع شده در پنجشیر افغانستان شامل همه مردم از مناطق دیگر می‌شوند و ما از کل کشور دفاع می‌کنیم.
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
30هزار دینارطلا معادل حدود 140 کیلو طلا و خیانت علی بن حمزه بطائنی از نمایندگان امام کاظم (علیه السّلام) به قیمت امروز حدود 140 میلیارد تومان..!! صرفا جهت اطلاع کسانی که میگن چون فلانی یار دیرینه امام بود!عکس داره با فلان شخص!عضو فلان سازمان مهم انقلابی هست..و رهبر انتخاب کرده! ......امکان خیانت نیست!! هر چند بارها در همین انقلاب خودمون خیانت چنین کسانی رو دیدیم!!اما خوب است یه نگاه هم فراموش شده بیندازیم!
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این کلیپ، پاسخ به کسانی است که می‌گویند: 📣چرا مُدام به همه‌چی انتقاد داری⁉️ 📣چرا میخوای همه‌رو ناامید کنی⁉️ 📣چرا منفی‌بافی، چرا زبانت گزنده‌ است، چرا با همه دعوا داری⁉️
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلوی اینها رو گرفتند و دو تا پاکت بهشون دادند. به اونها گفتند باز کنید یه برگ چک داخلشه هر مبلغی رو خواستید روش بنویسید و مطمئن باشید که چک پاس میشه. بعد بهشون میگن حالا پاکت دوم رو باز کنید. یه نامه‌ای داخل پاکت دوم قرار داره که خطاب به حسین ابن علی هست و مضمون نامه‌ها تماماً بریدن از عشق و علاقه به حسین علیه‌السلام و معامله کردن مهر امام حسین علیه‌السلام با پول است....
پیشگیری از ابتلای کودکان به کرونای دلتا 🔹کرونای دلتا کودکان را هم مبتلا می‌کند. 🔹اما والدین با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و آموزش آن به فرزندانشان می‌توانند از ابتلای همه اعضای خانواده پیشگیری کنند.
سردار سلامی هم ضد انقلاب و ضد ولایت ضد سلامت ...شد!! دشمنی که از انواع روش ها در پوشش خیریه!!علما! ....تا جنگ رودر رو با اسلحه تروریست تربیت کرد علیه ما چطور در پوشش پزشک!سلامت! واکسن تربیت نکنه برای ضربه به ما؟! حتما شیطان بر پزشک ها تسلط نداره😂😂 اصلا بلد نیست دشمن ازین راه ضربه بزنه!!! اون خون های آلوده فرانسوی دروغ بوده ماجراش!!!این همه خبر راجع به مافیای دارو و پزشک که پخش هم دروغه!!اون پزشکانی به ناموس مردم تجاوز در بیهوشی میکردن دروغه!!!...اصلا شیطان تسلط بر پزشکان نداره!!! این همه دست مزد زیاد پزشکان دروغه!! فرار پزشکان از مالیات دادن با درامد میلیاردی دروغه!!!! پزشکان همشون از غرب تا شرق فرشته هستن !! همشون هم مسلمان و شیعه علوی!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی تروریست در لباس پزشکی نفوذ کرده!!! تفرقه افکنی بین شیعه و سینه در لباس پزشکی به اسم سلامت مردم!! ۱۴۰۰ سال پیش رو که اصلا قبول ندارید!! این که دیگر تاریخ انقلاب خودمون هست!سه چهار سال گذشته!!! ابراهیم شریف یک تروریست بود در لباس پزشک!!دم از رسول خدا هم‌میزد چنتا ازینا در وزارت بهداشت نفوذ دارن و از قبل تربیت شدن برای پیش بردن‌پروژه؟!در ماجرای کرونا به اسم سلامت ما ولی هدف ضربه به سلامت و دین و مذهب ما هست ؟! دیگر همه پزشکان رو فرشته خطاب نکنید!!دشمن در هر لباسی میتواند نفوذ کنه!یک روز اسلحه به دست شاید امروز سرنگ‌به دست!!