eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
417 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.7هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشتی‌گیر فینالیست وزن ۵۷ کیلوگرم در حاشیه تمرین بر سر سجاده مشغول راز و نیاز است. 👌 خداوند می فرماید: در سختی ها از نماز کمک بگیرید «وَاستعینوا بِالصبرِ والصلاةِ» 📚 سوره بقره: آیه ۴۵.
_نماز 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠🔹 کم شدن ترس از قبر و قیامت 🔹💠 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اردوغان یادش بیاید که در زیرزمین برای ایران عکس فرستاد تا کمکش کند یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس: اردوغان بهتر است دفترچه خاطراتش را نگاهی کند، وقتی که در زیرزمین پنهان شده بود برای ایران عکس فرستاد و درخواست کمک کرد. اگر ایران نبود اردوغان الان آواره جنگل‌ها شده بود یا مانند محمد مرسی پشت میله‌های زندان بود.
🔴 پایان اردوغان نزدیک است 🔹در طول تاریخ همیشه دیکتاتورها وقتی سرمست از قدرت شده اند ، تصمیمات غیر عاقلانه ای گرفته اند که دقیقا همان جا شروع سقوطشان بوده است. اردوغان هم اگر کمی عاقلانه تصمیم می گرفت به هیچ وجه روابطش را با ایرانی که هنگام کودتا در ترکیه نجاتش داده ، به هم نمی زد. 🔺به زودی شاهد پایان اردوغان و نابودی رویاهای عثمانی گری اش خواهیم بود. همانطور که مقام معظم رهبری امروز فرمودند : "اگر کسی برای برادران خود چاه بکَند اول خودش در چاه می‌افتد" ... ✍️ قاسم اکبری
🔴با مسئولین فعلی و روحیه ای که مدیران دارند نمی توان تحولی در صنعت خودرو ایجاد کرد 🔹سید علی موسوی دبیر و سخنگوی هیات تحقیق و تفحص صنعت خودرو در بازدید از کارخانه ایران خودرو ضمن بررسی مشکلات در حوزه خودرو و برگزاری جلسه با مسئولین مربوطه گفت:با مسئولین فعلی این صنعت خودرو و روحیه ای که مدیران دارند نمی توان تحولی در این صنعت ایجاد کرد ، در طی این چند سال قیمت خودرو بیش از ۷ برابر افزایش یافته و مردم عزیز ما برای خرید یک خودرو باید منتظر شانس و قرعه کشی باشند. 🔹دلالان در این صنعت به شدت فعال هستند و بازار سیاه را درست کرده‌اند تا زمانیکه مسئولین این صنعت با الهام از بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی جهادگونه و شبانه روزی فعالیت ننمایند این صنعت متحول نخواهد شد و مشکلات همچنان باقی خواهد ماند، باید نسبت به افزایش تولید و کیفیت و کاهش قیمت و تامین قطعات خودرو اقدام عاجل صورت گیرد.
🔴 کاریکاتور| اتحاد ابله و ابله تر علیه ایران!
🔴کشته شدن کاریکاتوریست هتاک به ساحت مبارک پیامبر اسلام(ص) در تصادفی وحشتناک ویلکس ۷۵ ساله به همراه دو پلیس محافظ، همگی در یک تصادف جاده‌ای کشته شدند. ویلکس از سال ۲۰۰۷ و پس از بروز خشم مسلمانان و دوستداران پیامبر تحت محافظت پلیس سوئد بود. مسلمانان جهان از همان زمان این رفتار دولت سوئد را نوعی جایزه دادن به اسلام‌ستیزی دانستند.
🔴پشت پرده حملات ترکیه به مواضع تروریست‌ها در اقلیم کردستان چیست؟!
حسن یزدانی: افتخار من شاد کردن دل شما عزیزان بود، تا توان دارم برای شادی دل شما می‌جنگم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا