eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
410 دنبال‌کننده
90.5هزار عکس
64.9هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🔻فتنه آينده بر سر چه موضوعی خواهد بود؟ توی کلیپ به این سوالات پاسخ دادن👇🏼 🔹پیش بینی فتنه آینده! 🔹ریشه اصلی اخیر چه‌ بود؟ 🔹نظر رهبری در رابطه با عملکرد دولت چیست؟ 🔹رهبری به آينده کدام دولت امیدوار است؟ 🔹دلار ۴۵تومنی نتیجه خدمات دولت انقلابی است؟ 🔹پول‌های بلوکه شده ایران در آمریکا توسط کدام دولت نتایج مثبتی به همراه داشت؟ 🔹بیان موردی دستاورد‌های دولت در زمان اغتشاشات توسط شخص رهبری! 🚫رسانه‌ها اجازه شنیدنِ واقعیت را به کسی نخواهند داد! حجت‌ الاسلام راجی و مبارکباد فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه ╲\╭┓ ╭⁦🌺🍂🍃 ┗╯\╲ ╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 ✍ عليه السلام : َلَاثٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ لَمْ يَنْدَمْ تَرْكُ الْعَجَلَةِ وَ الْمَشُورَةُ وَ التَّوَكُّلُ عِنْدَ الْعَزْمِ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَل‏ 🔴سه چیز است که هر کس آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1⃣ اجتناب از عجله ، 2⃣ مشورت کردن ، 3⃣ و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری . 📚 كشف الغمة (ط - القديمة) ج ‏2 ، ص 349 تبریک به 🎊 فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه ╲\╭┓ ╭⁦🌺🍂🍃 ┗╯\╲ ╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 سیمان و میلگرد مناطق زلزله زده رایگان شد 🔹بنیاد مستضعفان تامین رایگان سیمان و میلگرد مورد نیاز برای بازسازی مناطق زلزله‌زده خوی را عهده دار شد، براین اساس تا امروز بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن سیمان رایگان توسط این بنیاد در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفته است.
🔴ردِ پای رژیم‌صهیونیستی در حمله تروریستی اصفهان 🔹نماینده ایران در سازمان ملل در نامه‌‌ای به دبیرکل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت اعلام کرد: تحقیقات اولیه نشان می‌دهد رژیم‌صهیونیستی مسئول حمله تروریستی به مجموعه کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان است و اقدام این رژیم نقض قوانین بین‌المللی و محکوم است. 🔹ایران حق مشروع خود را بر اساس حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای دفاع از امنیت ملی خود و پاسخ قاطع به هرگونه تهدید یا اقدام نادرست رژیم‌صهیونیستی در هر کجا و هر زمان که لازم بداند، محفوظ می‌دارد.
🔻واشنگتن:اولویت، آزادی مردم ایران است نه برجام! 🔹«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: ایران در ماه سپتامبر و زمانی‌که به توافقی که روی میز مورد تأیید همه بود، پشت کرد، فرصت بازگشت سریع به اجرای کامل برجام را از بین برد. 🔹از ماه سپتامبر، تمرکز ما بر دفاع از آزادی‌های اساسی مردم ایران و ایستادن در کنار مردم ایران و مقابله با مشارکت نظامی عمیق ایران با روسیه و حمایت آن از جنگ غیرقانونی روسیه در اوکراین بوده است. 🔹ما البته مدت‌هاست گفته‌ایم و همچنان معتقدیم که ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد. ما همچنان معتقدیم دیپلماسی بهترین سازوکار برای چنین اقدامی است. در مورد برجام، ماه‌هاست چنین چیزی در دستور کار نبوده است.
🔴اعدام های سعودی در گذر زمان 🔹تعداد واقعی اعدام‌شدگان در عربستان‌سعودی مشخص نیست. آمارهای ارائه‌شده عمدتا برگرفته از تحقیقات عفو بین‌الملل است. علاوه‌بر تعداد، جرم بسیاری از این افراد نامشخص است. 🔹گفته می‌شود مقامات عربستان‌سعودی از مجازات اعدام علیه معترضان به دولت استفاده می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آقای اصغر منو از گلوله می ترسونی... 🔹13 بهمن سالروز شهادت فرمانده مدافع حرم حاج اصغر پاشاپور
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظاتی از هوای بارانی بین‌الحرمین
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جرعه ای از زلال قرآن 📖سوره مبارکه تحریم، ۸ 💠 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَصُوحًا عَسَىٰ رَبُّكُمْ أَنْ يُكَفِّرَ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَيُدْخِلَكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ يَوْمَ لَا يُخْزِي اللَّهُ النَّبِيَّ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ ۖ نُورُهُمْ يَسْعَىٰ بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَبِأَيْمَانِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَتْمِمْ لَنَا نُورَنَا وَاغْفِرْ لَنَا ۖ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ 💠 ای کسانی که ایمان آورده‌اید بسوی خدا توبه کنید، توبه‌ای خالص؛ امید است (با این کار) پروردگارتان گناهانتان را ببخشد و شما را در باغهایی از بهشت که نهرها از زیر درختانش جاری است وارد کند، در آن روزی که خداوند پیامبر و کسانی را که با او ایمان آوردند خوار نمی‌کند؛ این در حالی است که نورشان پیشاپیش آنان و از سوی راستشان در حرکت است، و می‌گویند: «پروردگارا! نور ما را کامل کن و ما را ببخش که تو بر هر چیز توانائی!»