eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.3هزار عکس
64.5هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻رهبر انقلاب: هرجا انقلابی عمل نکردیم، عقب مانده‌ایم
🔴بایدن بالاخره با نتانیاهو تماس گرفت 🔹«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از تماس «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با وی خبر داد. دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای در این باره گفت که تماس بایدن و نتانیاهو حدود یک ساعت طول کشیده و دو طرف درباره موضوعات مختلفی از جمله ایران و توافق‌های سازش صحبت کرده‌اند 🔹 بایدن نیز در توئیتی نوشت: امروز با نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل صحبت کردم و بر تعهد پایدار ایالات متحده به امنیت متحدمان، اسرائیل تاکید نمودم. تیم‌های ما برای تقویت همکاری‌های استراتژیک آمریکا-اسرائیل درخصوص تمام مسائل امنیتی منطقه از جمله ایران، به صورت مداوم در تماس هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨🌌 ــــــــ🌱ــــــــ
🔴حتی یک فشنگ رایگان به عراق ندادیم 🔹معاون سپاه قدس: برخی نسبت به هزینه‌های صورت گرفته در محور مقاومت انتقاد دارند. 🔹در این زمینه باید گفت که حتی یک فشنگ رایگان به عراق نداده‌ایم اما در سوریه هزینه کرده‌ایم، از سوی دیگر باید توجه داشت که چنانچه ما در محور مقاومت فعالیت نداشتیم امروز باید برای حفظ مرزهایمان هزینه می‌کردیم.
♦️اذعان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی؛ جنگ با حزب‌الله «بهای سنگین» دارد 🔹«بنی گانتز» ضمن بیان تهدیدهایی علیه لبنان، اذعان کرد اگر جنگی در جبهه شمالی فلسطین اشغالی دربگیرد، صهیونیست‌ها بهای سنگینی باید پرداخت کنند.
✍شهید زین الدین:هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید؛ آنها شما را نزد اباعبدالله یاد می‌کنند.
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مقابل سفارت خانه های خارجی ذلیل بودن در مقابل مردم خود با قلدری برخورد میکردن چرا از روحانی شکایت داریم؟! این کلیپ را ببینید از تناقض ها وحشتناک روحانی در حالی که خون توهین و هتاکی میکنه دم از اخلاق میزنه!!! تو همین یک مورد حد اقل روحانی ۲ سال زندان باید بره!! چون اون در مقام ریاست جمهوری این کار کرده !یک سخن او ممکنه باعث انحراف ۸۰ میلیون بشه! با این حجم‌ توهین رهاش کنیم؟!اما بخاطر یک شعار علیه او کل کشور را به هم ریخته سرطان اصلاحات!!!
آنهایی که برای حذف اسم امام خمینی رحمه‌الله از بیانیه راهپیمایی ۲۲ بهمن که دروغ هم بود، خودشان را کشته بودند و درد انقلاب و امام گرفته بودند، همان‌ها تصویر امام را از روی ایران‌چک‌های ۵۰ و ۱۰۰ هزار تومنی حذف کردند و سکوت سنگینی نیز در فضا حاکم است، انگار نه انگار!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفکر نهضت ازادی نهضت ازادی حتی عقیده داشت شاه هم باشه اما محدود! نهضت ازادی یعنی با آمریکا بشین پاشو بنوش! پ؛ن؛حسن مصطفوی با پهن کردن فرش قرمز برای این جماعت در حسینیه جماران چه هدفی داره؟! ایا مصطفوی رسما میخواد به ضد انقلاب بپیونده؟!
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا ایران هنوز به نیروی های آمریکایی حمله میکنه؟ ⭕️ دلیلش فقط یک نام هست، قاسم سليمانی