eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
414 دنبال‌کننده
90.5هزار عکس
64.8هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ سه مدال طلا برای طاها نعمتی مقدم 🔹طاها نعمتی با ثبت رکورد ۱۶۶ کیلوگرم به مدال طلای حرکت یکضرب ، با مهار وزنه ۲۰۰کیلوگرم به مدال طلای حرکت دوضرب و مدال طلای مجموع را با ثبت ۳۶۶ در دسته وزنی +۱۰۲ کیلوگرم قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا (هند) کسب کرد.
⭕️خانم نصیبه فرازی مجد، خیّر نیکوکار و نیک اندیش بنیاد شمیم مهر استان اردبيل درگذشت 🔹وی تمامی دارایی و اموال خود را به کودکان مبتلا به سرطان اهدا کرده بود، 🔹مراسم تشییع آن مرحومه ساعت ۱۱ روز جمعه ۱۳ مرداد در آرامستان بهشت فاطمه اردبیل برگزار خواهد شد.
آگهی دعوت به همکاری در کارخانه تولید آب معدنی ارسال رزومه با روبیکا: 📲 09335988823
⭕️ کاهش دما در کشور از امشب/ بارش مجدد باران در جنوب شرق از شنبه اصغری، کارشناس هواشناسی: 🔹 از امشب تا شنبه دریای خزر مواج خواهد بود. ارتفاع موج به ۲ متر هم می‌رسد. 🔹 از امشب باید منتظر روند کاهش دما باشیم. در تهران کاهش دما تا سه‌شنبه ادامه خواهد داشت. 🔹 در شرق کشور وزش باد و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. 🔹 در شمال غرب کشور رگبار و رعد و برق خواهیم داشت. 🔹 از شنبه مجددا در جنوب شرق کشور با رگبار و رعد و برق‌هایی در حد سیلابی شدن و طغیان رودخانه‌ها مواجه خواهیم شد.
⭕️ هشدار جدی به کسانی که به شمال سفر کردند 🔹در بازه زمانی جمعه تا یکشنبه اکیدا از شنا کردن در دریای خزر چشم پوشی کنید، ارتفاع موج دریا تا دو متر هم پیشبینی می شود.
به اطلاع می رساند داروی بیماران پیوندی موجود بوده و ممکن است کمبود در برند خارجی بعضی داروها وجود داشته باشد که پیگیری های لازم برای تأمین انجام می شود. هم استانی های عزیز می توانند در صورت نیاز با واحد کمبود دارویی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به شماره ۰۴۵۳۳۵۱۶۵۱۱ تماس حاصل فرمایند. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💐 اهمیت در روایات 💠 امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می فرمایند: اگر در سه چیز با رهبران و پیشوایان خود مخالفت ورزید، هلاک خواهید شد: نمازجمعه، جهاد با نفس و مناسک حج. 📚مستدرک الوسایل، ج ۶،ص۷ 💠 امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می فرمایند: در روز جمعه سفر مکن تا نماز جمعه را بگزاری، مگر سفری باشد که در آن روی به خدا داری، یا چاره ای دیگر جز رفتن به آن سفر را نداری. 📚نهج البلاغه نامه۷۰  💠امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می فرمایند: مردم شرکت کننده در نماز جمعه، سه دسته هستند: دسته ای قبل از امام در نماز جمعه شرکت می کنند، در حالی که سکوت کرده و به خطبه ها گوش می دهند، شرکت آن ها در نماز جمعه، کفاره گناهان آن ها از این جمعه تا جمعه آینده است، به اضافه سه روز. دسته دیگر کسانی هستند که در نماز جمعه شرکت می کنند، در حالی که مشغول صحبت و حرکت هستند، بهره آن ها از نماز جمعه، صحبت با دوستان و نشستن با آن هاست. دسته سوم، هنگامی که امام جمعه، به خطبه مشغول می شود، به نماز مشغول می شوند، آنها نیز بر خلاف سنت عمل کرده اند، آنها از کسانی هستند که اگر چیزی از خداوند بخواهند، اگر بخواهد عطا کرده و اگر بخواهد محرومشان سازد. 📚بحارالانوار، ج ۸۶ص۱۹۸ 💠 امام صادق علیه السلام می فرمایند: خداوند روز جمعه را بر سایر روزها برتری داده، و همانا روز جمعه بهشت برای کسی که به سوی نماز جمعه بشتابد، به زیورها آراسته و زینت می یابد، و همانا شما به سوی بهشت به اندازه سبقتتان به سوی نماز جمعه پیشی می گیرید و همانا درهای آسمان برای بالا رفتن کارهای بندگان باز می گردد. 📚وسائل الشیعه ، ج ۵ ، ص ۷۰ 🔹🔹🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ازفتح الجزائر تا جنبش زن زندگی آزادی! ⁉️میخواهند مارا حرام زاده کنند!؟ 🔸سخنرانی حجت الاسلام محبوبی در هیئت مکتب الزهرا (س) اهواز
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️سخنان ممنوعه❗ سخنان کمتر شنیده شده از امام خمینی ره که دیگر هرگز از صدا و سیما پخش نخواهد شد❗ سخنانی که ، و را آشفته میکند❗ (بخش دوم) ⁉️آزادی های دیکته شده❗ 🔻رئیس پاسدارها به من گفت جوانهای ما شب، نماز شب می‌خوانند و در قنوت فلان دعا، دعای مُفصَّل را می‌خوانند. 🔻اینها می‌توانند مملکت نگه دارند. 🔻ما می‌خواهیم مملکت حفظ کنیم. 🔻حفظ مملکت به آزادی که شما می‌گویید نیست. 🔻این آزادی مملکت را، بر باد می‌دهد. 🔻این آزادی که شما می‌خواهید آزادی دیکته شده است؛ 🔻برای اینکه مملکت را ببلعند و جوانی ما نداشته باشیم جواب بدهد. 🔻شما می‌خواهید که ما آزاد بگذاریم تا جوانان ما فاسد بشوند، و اربابان شما بهره بردارند.
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️سخنان ممنوعه❗ سخنان کمتر شنیده شده از امام خمینی ره که دیگر هرگز از صدا و سیما نخواهید شنید❗ سخنانی که ، و را آشفته میکند❗ (بخش سوم) ⁉️صدا و سیما، سانسور را بردار❗ 🔻اینها که آزادی می‌خواهند، اینها که می‌خواهند جوانهای ما آزاد باشند، قلم فرسایی می‌کنند برای آزادی جوانهای ما، چه آزادی را می‌خواهند؟ می‌خواهند جوانان ما آزاد بشوند؛ قمارخانه‌ها باز باشد به طور آزاد، مشروبخانه‌ها باز باشد به طور آزاد، عشرتخانه‌ها باز باشد به طور آزاد، هروئین‌کشها آزاد باشند، تریاک‌کشها آزاد باشند؛ دریاها آزاد باشند. و درها باز برای جوانها. جوانهای ما آزاد باشند و هر مفسده‌ای را بخواهند عمل کنند؛ به هر فحشا که می‌خواهند کشیده شوند. این چیزی است که از غرب دیکته شده است. ما می‌خواهیم جوانانمان را از میکده‌ها به میدان جنگ ببریم. ما می‌خواهیم جوانانمان را از این سینماهایی که بود و جوانهای ما را به فساد می‌کشید دستشان را بگیریم و به جاهایی ببریم که برای ملت فایده داشته باشد. این آزادی که آقایان می‌خواهند آزادیی است که قدرتمندها دیکته کرده‌اند؛ و نویسندگان ما یا غافلند و یا خائن. اینها الهام می‌گیرند از ابَرقدرتها، و آنها می‌خواهند ما را غارت کنند، و جوانهای ما بی‌تفاوت باشند. جوانهایی که در عشرتگاهها هستند بی‌تفاوتند. جوانهایی که در مراکز فحشا بزرگ می‌شوند نسبت به مصالح مملکت کار ندارند. این جوانها به مصالح مملکت کار دارند که از این مسائل دورند؛ در تحت تربیت اسلامی هستند.
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ آیا می‌دانید چرا مچ پا و دست و دکمه مانتوها در مد جدید لباس‌ها باز است؟ ⤴️ لطفاً این ۴ دقیقه کلیپ که ارزش دیدن برای حفظ شخصیت انسان دارد را ببینید تا بیشتر آگاه شوید.
◼️رسول اکرم صلی‌الله علیه وآله و سلم می فرمایند: ◾️ايُّما رَجُلٍ‏تَتَزَيَّنَ‏امرأتَهُ و تَخْرُج من باب دارها فَهُوَ ديُّوثٌ و لا يأثَمُ مَنْ يُسَمّيهِ ديّوثاً، و المَرأةُ اذا خَرَجَتْ مِن باب دارِها مُتَزَيِّنَةً مَتعطّرةً و الزوّج بذلك راضٍ يُبنى لزوجها بكلّ قدم بيت فى النّارِ ▪️اگر مردی راضی شود به اینکه زنش آرایش کرده از خانه خارج شود ، بی غیرت است . ▪️و اگر کسی این مرد را بی غیرت بنامد گناهی نکرده ،و زن هنگامی که آرایش کرده و معطر از خانه اش خارج شود و شوهرش به این عمل رضایت دهد ، باهر قدمی که زن بردارد برای شوهر او خانه ای در جهنم ساخته می شود. 📚بحار الانوار، ج 103، ص 249 📚سفينة البحار، ج 2، ص 586