eitaa logo
🇵🇸گلبرگ ۱۳۹۷🇮🇷
899 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
3هزار ویدیو
169 فایل
کودک🌻 گلبرگ گل است🌺 همانقدر: لطیف،شکننده و حساس🥰 #تربیت_تفریحی و #پرورش‌نسل‌‌امام‌زمانی براساس‌روانشناسی‌رشد‌ با معیار قرآن و روایات در مهدکودک و پیش دبستانی گلبرگ&کانال ادمين @hasmhmn پل ارتباطی: 09199858431 تلفن ثابت: 37832805-025
مشاهده در ایتا
دانلود
باشند و جمله معنی‌داری در طی این فرآیند ساخته شود. می‌دانیم که برای ساخت جمله باید مهارت کلامی خوبی داشت. برای تعریف داشتن مهارت کلامی خوب یکی از مهم‌ترین پارامترهاست. در مقاله تقویت مهارتهای کلامی کودکان میتوانید با راهکارهای مفید آن آشنا شوید. 5. بازی انجام وظیفه تعدادی وظیفه‌ی کوچک طراحی کنید. آن‌ها را به ترتیب از کم به زیاد به کودک بگویید و بخواهید آن‌ها را انجام دهد. (مثلا عروسکِ قرمز را بیاور. لیوان را بگذار روی میز. تلویزیون را روشن کن و…) با پیشرفت کودک تعداد تمرین‌ها را اضافه کنید. حتی می‌توانید اهداف دیگری را هم در این بازی دخیل کنید و از این فرصت به نحو احسنت استفاده کنید. مثلا اگر قصد دارید فرزندتان در انجام کارهای خانه به شما کمک کند، کارهایی مثلِ “عروسکت را در کمد قرار بده. درب کمد را درست ببند. لباست را تا کن. آن را در کشوی لباست قرار بده و …” را از او بخواهید. در اینجا توصیه می‌کنیم اگر به عنوان یک ولد آگاه، مشتاق به یادگیری بیشتر بازی‌های ساده و مفیدی از این دست برای تقویت مهارت‌های کودکتان هستید؛ حتما به این پیج اینستاگرام مراجعه کنید و از آموزش‌های رایگان و بی‌نظیر آن استفاده کنید. 6. بازی خواندن قصه و داستان داستانی را برای کودک بخوانید و از کودک بخواهید خوب به آن گوش کند. سپس سوالاتی را پیرامون داستان نقل شده، از کودک بپرسید. می‌توانید این بازی را مرحله به مرحله اجرا کنید و هر بار یک هدف دیگر را هم همزمان مدنظر داشته باشید. مثلا برای بررسی میزان درک از متن کودک، پس از اینکه داستان را روایت کردید، از کودک سوال کنید که مفهوم کلی داستان را خیلی ساده بیان کند. در دورِ بعدی برای محک زدنِ میزانِ توجه کودک به جزئیات از کودک بخواهید به سوال‌هایی که می‌پرسید پاسخ دهد. در دورِ بعدی سوالاتی از اسامی و مشخصات افراد یا موجودات در داستان بپرسید و …
1. اجرای نمایشنامه کودکان به خاطر تخیلات بالایی که دارند همیشه در حال تصور کردن خود در نقش شخصیت‌های محبوب خود هستند. شما می‌توانید از علاقه آنها در این زمینه استفاده کنید و به آنها پیشنهاد دهد تا یک نمایشنامه بازی کنند. در این بازی کودکانه در خانه، شما نیز می‌توانید درگیر شوید و در نقش یکی از شخصیت‌ها بازی کنید یا اینکه فقط تماشاچی باشید و شخصیت‌های دیگر تخیلی باشند. این بازی برای کودکان بالای 5 سال که قادر به ساخت داستان هستند مناسب است. 2. بازی با سایه‌‌ها تاریکی برای کودکان همیشه موقعیت ترسناک و مخوفی است اما بازی با سایه‌ها می‌تواند آنها را با این شرایط آشنا‌تر کند. این بازی کودکانه در خانه در اکثر مواقع در شب انجام می‌شود اما می‌توانید با سایه‌های تشکیل شده در آفتاب نیز آن را انجام دهید. در این بازی از کودک بخواهید که با دستان و اسباب بازی‌های کوچک خود اشکال مختلفی درست کند که معنادار باشد و به جای این شخصیت‌ها صحبت کند. این بازی تا حد زیادی خلاقیت و تخیلات فرزند دلبند شما را تقویت خواهد کرد و کودکان بالای 5 سال از آن استقبال زیادی می‌کنند.
3. داستان سرایی با عروسک داستان سرایی یک بازی کودکانه در خانه است که در گذشته نیز کودکان به انجام دادن آن علاقه داشتند. در این بازی کودک باید با استفاد هزا عروسک و اسباب بازی‌هایی که دارد یک داستان زیبا بسازد و آن رابرای دیگران تعریف کند. شما می‌توانید با استفاده از این عروسک‌ها روند داستان را هدایت کنید و یا تنها یک شنونده و مشوق باشید. 4. ورزش کردن در خانه اگر به دنبال بازی خوبی برای تخلیه انرژی بالای فرزند خود هستید از ورزش کردن غافل نشوید. دوچرخه سواری، اسکیت کردن و دویدن از جمله ورزش‌های محبوب کودکان در محیط بیرون از خانه هستند. اما اگر مجبور به ماندن در محیط بسته هستید و امکان انجام بازی پرتحرک در منزل را دارید، بهتر است به ورزش‌هایی مانند یوگای کودکانه و حرکات ورزشی سرگرم کننده مثل پلانک، اسکات و حرکت پروانه بپردازید. البته برای اینکه کودک شما علاقه بیشتری به این بازی کودکانه در خانه نشان دهد بهتر است خودتان نیز این ورزش‌ها را انجام دهید و فضای بازی را رقابتی نمایید.  
5. بولینگ بازی در خانه برای کودکان می‌تواند مهیج‌تر از بازی‌های بیرون از خانه باشند خصوصا اگر هیجانشان را زیاد کند. شما می‌توانید با استفاده از لیوان‌های یک بار مصرف یا شیشه نوشابه و توپی کوچک، بازی بولینگ را طراحی کنید تا کودکان برای چند ساعت در خانه مشغول شوند. این بازی تاثیر زیادی بر روی عملکرد هماهنگ چشم و دست دارد و هدف گیری کودکان را نیز تقویت می‌کند. بازی بولینگ مناسب سن 6 سال به بالاست و حتی برای بزرگسالان نیز جالب است. 6. ترامپولین امروزه به قدری والدین به دنبال بازی کودکانه در خانه هستند که تولید کنندگان اسباب بازی، اکثر محصولات خود را برای محیط کوچک خانه‌ها تولید می‌نمایند. در حال حاضر ترامپولین‌های کوچک یک نفره‌ای وجود دارد که کودکان بدون ایجاد سرو صدای زیاد بتوانند در خانه بازی کنند و بالا و پایین بپرند. این بازی پرتحرک در خانه بسیار مهیج است و می‌تواند تمام انرژی‌های بچه‌ها را تخلیه کند. لازم به ذکر است که جهت جلوگیری از بروز هرگونه اتفاق ناگوار این بازی را تنها در اختیار کودکان 6 سال به بالا قرار دهید که توانایی حفظ تعادل خود در هنگام پریدن را دارند.  
7. بازی فکری لگو لگو یا خانه سازی یک بازی فکری کودکانه جذاب است که تاثیر زیادی در خلاقیت کودکان دارد و امروزه در تنوع بالایی تولید می‌شود. کودکان با استفاده از بازی‌های لگو، سازه چین، پین چین و دیگر مجموعه‌های هندسی مشابه می‌توانند مشغول ساختن خانه، شهر و انواع اشکال هندسی شوند. از جمله فواید بازی لگو تقویت مهارت‌های گفتاری و زبانی است. بازی کردن با این بازی‌ها تمامی ندارد و به دلیل توانایی ساخت انواع اشکال مختلف، هیچگاه جذابیت خود را از دست نمی‌دهد. 8. بازی حافظه با رنگ‌ها بر روی چند تکه کاغذ هم شکل، 4 تا 8 رنگ مختلف را بکشید و آن را به ترتیبی که دوست دارید در کنار یکدیگر قرار دهید. به کودک چند لحظه فرصت دهید تا این ترتیب را به خاطر بسپارد. برگه‌ها را جمع کنید و از او بخواهد که رنگ‌ها را بر اساس همان ترتیب قبل، دوباره در کنار یکدیگر بچیند. این بازی بچه گانه در خانه تاثیر زیادی درتقویت حافظه کودک دارد و شما می‌توانید از این طریق رنگ‌های جدید را به او آموزش دهید. 9. پرتاب توپ پینگ پونگ اگر به دنبال یک بازی کودکانه در خانه هستید که اکثر کودکان از آن استقبال کنند از بازی هدف گیری با توپ پینگ پونگ غافل نشوید. برای این کار کافیست چند لیوان را در فاصله‌ای دور قرار دهید و از کودک خود بخواهید توپ‌های پینگ پونگ را در داخل لیوان پرتاب کند. می‌توانید با قرار دادن توپ‌ها در ارتفاع کم و یا استفاده از لیوان‌هایی با دهانه کوچک‌تر بازی را سخت‌تر کنید تا برای تمام اعضای خانواده جذاب شود. این بازی هماهنگی چشم و دست را افزایش می‌دهد و برای کودکان 5 سال به بالا مناسب است.
♻️کودکان کودکانی هستند که به طور مداوم و را تجربه می‌کنند. این اضطراب می‌تواند به دلایل مختلفی مانند عوامل ژنتیکی، محیطی، یا تجربیات منفی ایجاد شود.  برخی ازانواع اضطراب در کودکان شامل👇 ، ، و است. 🔰آثار اضطراب در کودکان می‌تواند بسیار گسترده باشد👇 اختلال در خواب: کودکان مضطرب ممکن است دچار بی‌خوابی یا کابوس‌های شبانه شوند. احساس ناراحتی و افسردگی: اضطراب می‌تواند منجر به احساس ناراحتی مداوم و حتی افسردگی در کودکان شود. گریه‌های مداوم: کودکان مضطرب ممکن است به طور مداوم گریه کنند و به راحتی آرام نشوند. بدخلقی و لجبازی: این کودکان ممکن است بدخلق شوند و با والدین خود لجبازی کنند. شب ادراری: اضطراب شدید می‌تواند منجر به شب ادراری در کودکان شود. وابستگی بیش از حد به والدین: کودکان مضطرب ممکن است نتوانند از والدین خود جدا شوند و همیشه به آن‌ها چسبیده باشند. ❌اگر فرزندتان مضطرب هست حتما برای درمانش اقدام کنید❌
💥برخی کودکان تحمل باختن در بازی را ندارند چگونه تحمل آنان را بالا ببریم؟ ۱. دلیل این امر اینست که آن‌ها خودباوری و اعتماد به نفس پایینی دارند. و احساس منفی درباره خود دارند که باید تلاش نمود تا اعتماد به نفس او را بالابرید. ۲. او را با خواهر و برادر و همسالانش مقایسه نکنید. درباره برد و باخت و اینکه لازم نیست انسان همیشه برنده شود و برد و باخت نوبتی است به او توضیح دهید. ۳. هرگز به‌ گونه‌ای با کودک بازی نکنید که همیشه برنده شود بگذارید گاهی باختن را هم تجربه کند. و در آن زمان برد قبلیش را به او یادآوری کنید. ۴. بیشتر بازی‌های غیر رقابتی را در لیست بازی‌هایش قرار دهید. ۵. رفتار والدین در مسئله برد و باخت نیز بسیار تأثیرگذار است.مثل اظهار ناراحتی یا اعطای جایزه و ... . ۶. بهتر است بی‌اهمیت بودن باختن را در روش الگویی به‌صورت عملی به او بیاموزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ یک راز مهم در تربیت فرزند: «استفاده از افعال مثبت به جای افعال منفی» 👈یکی از اصول مهم در تربیت فرزند، استفاده از افعال و جملات مثبت به جای جملات منفی است. این روش به کودکان کمک می‌کند تا به جای بر آنچه نباید انجام دهند، بدانند چه کاری درست است و چگونه رفتار کنند. ✔️چند مثال از این تکنیک : 1️⃣ به جای "نکن!" بگویید: "لطفاً این کار رو انجام بده." 2️⃣ به جای "نپر روی مبل!" بگویید: "لطفاً روی زمین بنشین." 3️⃣ به جای "گریه نکن!" بگویید: "اگر ناراحتی، با من صحبت کن." 4️⃣ به جای "چرا اتاقت اینقدر بهم ریخته است؟" بگویید: "بیا با هم اتاقت رو مرتب کنیم." 5️⃣ به جای "نخور!" بگویید: "الان وقت خوردن نیست، بعداً می‌خوریم." 👌این تغییر زبان، به کودک پیام مثبتی می‌دهد و او را به انجام رفتارهای درست تشویق می‌کند.
💥برخی کودکان تحمل باختن در بازی را ندارند چگونه تحمل آنان را بالا ببریم؟ ۱. دلیل این امر اینست که آن‌ها خودباوری و اعتماد به نفس پایینی دارند. و احساس منفی درباره خود دارند که باید تلاش نمود تا اعتماد به نفس او را بالابرید. ۲. او را با خواهر و برادر و همسالانش مقایسه نکنید. درباره برد و باخت و اینکه لازم نیست انسان همیشه برنده شود و برد و باخت نوبتی است به او توضیح دهید. ۳. هرگز به‌ گونه‌ای با کودک بازی نکنید که همیشه برنده شود بگذارید گاهی باختن را هم تجربه کند. و در آن زمان برد قبلیش را به او یادآوری کنید. ۴. بیشتر بازی‌های غیر رقابتی را در لیست بازی‌هایش قرار دهید. ۵. رفتار والدین در مسئله برد و باخت نیز بسیار تأثیرگذار است.مثل اظهار ناراحتی یا اعطای جایزه و ... . ۶. بهتر است بی‌اهمیت بودن باختن را در روش الگویی به‌صورت عملی به او بیاموزید.