eitaa logo
گلچین مداحی و سخنرانی
2.2هزار دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
12.6هزار ویدیو
205 فایل
بسم رب الحسین علیه السلام @golchine_maddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیت اللّٰه تقوایی: اگر حضرت زهرا(س) دعا نکنند هیچ توفیقی نخواهیم داشت اگر مجالس حضرت زهرا(س) تشکیل می گردد و ما در این جلسات نوکری می کنیم به دلیل دعاهای ایشان است، ما گمان می کنیم که با ارادهٔ خودمان در این جلسات حاضر شدیم، خانم تک تک ما را دعا کرده اند و حواسشان به ما بوده است ..
آیت اللّٰه تقوایی: اگر حضرت زهرا(س) دعا نکنند هیچ توفیقی نخواهیم داشت اگر مجالس حضرت زهرا(س) تشکیل می گردد و ما در این جلسات نوکری می کنیم به دلیل دعاهای ایشان است، ما گمان می کنیم که با ارادهٔ خودمان در این جلسات حاضر شدیم، خانم تک تک ما را دعا کرده اند و حواسشان به ما بوده است ..
🍃🏴بسم الله الرحمن الرحیم 💠✨پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می‌فرماید:در قیامت، فاطمه از صراط عبور کرده، وارد بهشت می‌شود و رشته‌های چادر او بر روی صراط باقی می‌ماند که یک سوی آن به دست زهرا و سوی دیگرش در عرصه قیامت است. در این هنگام منادی پروردگار به خلائق که از اولین تا آخرین آنان بر صراط گرد آمده‌اند؛ ندا‌ می دهد: 🌱【یَا أَیُّهَا الْمُحِبُّونَ لِفَاطِمَةَ تَعَلَّقُوا بِأَهْدَابِ مِرْطِ فَاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ】🌱 ✨ای دوست‌داران فاطمه! به رشته‌های چادر او در آویزید. با این فرمان، جمع کثیری از آفریدگان که در شمار محبِّین حضرت زهرا سلام الله علیها هستند، با تمسّک به رشته‌های چادر آن حضرت، داخل بهشت می‌شوند.
49.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🌿🕊️ از زمره دعاهایی که امام زمان (عج) سفارش کرده‌اند که روزانه بخوانیم ، دعای ” الهی عَظُمَ البَلا … ”است که بعد از هر نماز روزی پنج وعده بخوانید . امام زمان (عج) فرمودند : شیعیان من در زمان آخر الزمان با این دعا برای من دعا کنند که فرج خودشان هم در این دعا است .
🍃🏴بسم الله الرحمن الرحیم 💠✨پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می‌فرماید:در قیامت، فاطمه از صراط عبور کرده، وارد بهشت می‌شود و رشته‌های چادر او بر روی صراط باقی می‌ماند که یک سوی آن به دست زهرا و سوی دیگرش در عرصه قیامت است. در این هنگام منادی پروردگار به خلائق که از اولین تا آخرین آنان بر صراط گرد آمده‌اند؛ ندا‌ می دهد: 🌱【یَا أَیُّهَا الْمُحِبُّونَ لِفَاطِمَةَ تَعَلَّقُوا بِأَهْدَابِ مِرْطِ فَاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ】🌱 ✨ای دوست‌داران فاطمه! به رشته‌های چادر او در آویزید. با این فرمان، جمع کثیری از آفریدگان که در شمار محبِّین حضرت زهرا سلام الله علیها هستند، با تمسّک به رشته‌های چادر آن حضرت، داخل بهشت می‌شوند. ✍️ استاد مرحومه حاجیه خانم اکبری رحمت الله علیها(فاطمیه ۱۳۹۳)
49.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🌿🕊️ از زمره دعاهایی که امام زمان (عج) سفارش کرده‌اند که روزانه بخوانیم ، دعای ” الهی عَظُمَ البَلا … ”است که بعد از هر نماز روزی پنج وعده بخوانید . امام زمان (عج) فرمودند : شیعیان من در زمان آخر الزمان با این دعا برای من دعا کنند که فرج خودشان هم در این دعا است . ✍️ استاد مرحومه حاجیه خانم اکبری رحمت الله علیها(فاطمیه ۱۳۹۳) 🍃🌹هدیه به روح مطهر استاد حاجیه خانم اکبری رحمت الله علیها صلوات ✨
امام امیرالمومنین علي عليه السلام :  انسان زيرك، از هر چيزى پندى مى‏ آموزد. [غرر الحكم، ح7338]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این پیش‌بینی هم به واقعیت تبدیل خواهد شد؟ 🔻 روایت رهبر انقلاب از پیش‌بینی دقیق امام خمینی(ره) درباره آینده رژیم کمونیستی
انتظار فعال.mp3
2.68M
⭕️ «انتظار فعال» 👤 حجه الاسلام عالی ☀️ ظهور یک پدیده اجتماعی است و انتظار فعال لازم دارد...