فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثابتی: علت شلوغ بازیهای اخیر زنگنه حکمی است که احتمالا قوه قضائیه به زودی درباره وی به خاطر پرونده #کرسنت صادر خواهد کرد
زنگنه، تقریبا اندازه سن من وزیر بوده، پس اگر او مقصر ناترازیهای امروز نیست، حتما من مقصرم!
@sabety_ir ✅
✅ گلچین سیاسی و اجتماعی
🔻ماشاءالله کاشانی
( قسمت اول)
ماشاءالله کاشانی خواه ملقب به ماشالا قصاب که تا پیش از سال ۵۷ در میدان خراسان، روبروی خیابان زیبا قصابی داشت؛ گنده لات، چاقوکش و باجگیر بود. در آخرین ایام منتهی به پیروزی انقلاب، به خرج ظاهرسازی با یک دست اورکت، پیراهن روی شلوار و ریشی پرپشت از فرصت بهره برد تا خود را قاطی صف انقلابیها جا بزند. البته این سبک از نفوذ فقط مختص او نبود. آن اوایل هر دار ودستهای که زوری در بازو یا سلاحی در دست داشت، بی هیچ آدابی و ترتیبی به کمیتهها میپیوست. طبیعی بود که در فقدان گزینش و نظارت راه برای هر نوع سوءاستفاده ای باز باشد. کار به جایی رسید که حتی امثال اسماعیل افتخاری (معروف به اسمال تیغ زن، باجگیر محله بدنام شهر نو) و پرویز بادپا (بوکسور و بادیگارد کاباره میامی) هم خود را کمیتهای نامیدند تا تحت این پوشش دروغین بر تجاوزها، شرارتها و جنایتهای خودسرانه خویش که در تناقض کامل با جریان اصیل انقلاب اسلامی قرار داشت سرپوش بگذارند. این چنین برای نخستین بار کلیدواژههای افراطی و نیروی خودسر مطرح شد و برای جلوگیری از این جریان بود که در اوایل دهه ۶۰ فرمان معروف هشت مادهای امام با تاکید بر حفظ حریم خصوصی صادر گردید.
اقدام برای تسخیر سفارت آمریکا، نخستین بار در صبح روز ۲۵ بهمن ۵۷ توسط سازمان چریکهای فدایی خلق صورت گرفت. بلافاصله ابراهیم یزدی با سه گروه از دستههای خودجوش و تازه تاسیس کمیته به آن جا رفت و حوالی ظهر با بیرون راندن چریکها قائله پایان یافت. قرار شد یکی از گروهها برای حفاظت از سفارت باقی بماند و قرعه به نام دار و دسته ماشالا که بزن بهادرتر بودند افتاد. به قول معروف: گوشت را سپردند دست گربه. ماشالا قصاب که حالا بین نوچه هایش حاج ماشالا خطاب میشد و یک گروه حدودا ۵۰ نفره متشکل از اوباشی چون: غلام خونی، هاشم سلاخ، عباس پنجه، احمد فرش فروش و… تشکیل داده بود، به همین سادگی شد فرمانده کمیته مستقر در سفارت!
در و تخته خیلی زود باهم جور شدند و بین ویلیام سالیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران با ماشالا قصاب رفاقتی شکل گرفت. دار و دسته ماشالا بساطشان را به جای جلوی در، داخل باغ سفارت پهن کردند و او با کلت به کمر و یوزی بر پشت بنا را گذاشت بر کارچاقکنی و گرفتن رشوههای مالی و جنسی از متقاضیان ویزا. به گواه اسناد و شواهد موجود دار و دسته ماشالا طی این حضور فسادهای گستردهای از میگساری گرفته تا تجاوز و آزار و اذیت رقم زدند. دست آخر هم سالیوان و هیات همراه وی از جمله چارلز ناس، مسئول اداره امنیت سفارت آمریکا در تهران را به فرودگاه اسکورت و با بدرقه آغوش و بوسه از ایران فراری دادند.
✍ دکتر محسن سوهانی
ادامه دارد...
#جاسوسان_مشهور
❇️ عراقچی وزیر امورخارجه:
در پاسخ به اظهارات گوترش: گستاخانه است که به ایرانیان موعظه کنید «یک بار برای همیشه روشن کنند که دست از داشتن سلاح هستهای برمی دارند.»
✍ درود به شرفت آقای عراقچی 🌹
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقای همتی ما خیلی نگرانیم!
▪️واکنش امامی مجری تلویزیون به سخنان همتی درباره گرانی طلا: آقای همتی ما خیلی نگرانیم! چطور انقدر خونسرد میگویید نگران نباشید؟ میلیونها نفر قلبشان تیر میکشد وقتی طلا گران میشود بعد با خونسردی میگویید نگران نباشیم؟
🔴 غولسازی از ترامپ
ترامپ در مرحله رقابت انتخاباتی برای پیروزی بر رقیب یک استراتژی رسانه ای دقیق برای اقناع شهروند آمریکایی داشت. ضمن اینکه بصورت فردی خود او شخصیت جذاب رسانه ای دارد، حزب مقابل را متهم به عقب ماندن آمریکا کرد، شعار او یعنی "اولویت با آمریکاست" و مجدد باید آمریکا را قوی ساخت مورد پسند جامعه آمریکایی بود و البته در لایههای دیگر جامعه رقابت و شکاف ایجاد کرد.
همان ترامپ، یک استراتژی رسانه ای برای دوران پس از پیروزی هم دارد. در اینجا مخاطب ترامپ فقط مردم آمریکا نیستند. با تبلیغات دقیق و گسترده ترامپ را غول ترسناک جهان معرفی میکنند که از فرانسه و آلمان تا پاناما و مکزیک و کانادا باید از دستور و سیاست او تبعیت کنند.
چند موضع ترامپ در روز قبل و حین تحلیف!
۱. خلیج مکزیک باید به خلیج آمریکا تغییر یابد!
رئیس جمهور مکزیک واکنش نشان داد
۲. کانال پاناما به آمریکا تعلق دارد!
مردم پاناما برای اعتراض به خیابان آمدند!
۳. مدعی تصاحب و خرید جزیره گریلند
اعتراض دولت دانمارک به این تصاحب ارضی
۴. الحاق کانادا به آمریکا بعنوان استان پنجاه و یکم و افزایش تعرفه
دست و پا زدن نخست وزیر کانادا و استعفای او از ریاست حزب
چهار مورد بالا هیچ کدام با آمریکا مشکل ایدئولوژیک ندارند.
چهار مورد بالا مرگ بر آمریکا نمی گویند.
چهار مورد بالا پرچم آمریکا آتش نمی زنند.
چهار مورد بالا از حزب الله و حماس حمایت نمیکنند.
چهار مورد بالا متحد، همراه و مطیع محض آمریکا برای دههها بوده اند.
اما در داخل کشور ما کسی از تحلیل گران، از سخنوران، مناظره کنندگان شبانه روزی در شبکه های اجتماعی از مهدی نصیری تا مطهری نیا و دیگران به جامعه ایران پاسخ نمیدهند چرا آمریکا با این کشورهای نرمال، عادی کهfatf را هم پذیرفته اند، بیانیه حقوق بشر ملاک آنهاست! اینگونه رفتار میکند؟
چرا سکوت میکنند؟
چرا این پروفسورها، به نسل امروز نمیگویند آمریکا به دوستان خود هم در عرصه منافع رحم نمیکند، بعد انتظار خم شدن مقابل این موجود را در جامعه پمپاژ میکنید!
حرف بزنید
سر اینها مناظره ترتیب دهید
حرف نو
دیدارنیوز
چهارراه
یک مناظره ترتیب دهید که این کشورها که انقلابی نیستند، آیت الله خامنه ای هم که ندارند تا همه مشکلات را به گردن او بیاندازید.مهدی نصیری، مطهری نیا اگر منصف بودید، امیدی بود. منصف نیستید.
✍علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هر تکه از این مصاحبه ظریف در داووس بیرون می آید یک افتضاح به معنای واقعی کلمه است
🔸جلوی چشم سخنگویان غرب می گوید ما از هفت اکتبر اطلاع نداشتیم و در واقع نه اکتبر می خواستیم مذاکرات برجامی انجام دهیم که آن را بهم زد.
🔹کاربر آمریکایی هم نوشته متهم کردن حماس به برهم زدن روابط ایران و آمریکا باید زومبی های محور مقاومت را تحقیر کند ولی نمی کند، چون بی آبرو و بی شرم هستند!
🔸این فرد بابت اظهارات ضدملی و وطن فروشانه خود در داووس به چه مقامی یا نهادی باید پاسخ دهد؟
.
♻️ ظریف در داووس چه میکند؟!
🔰 حمید رسایی: اجلاس داووس یک اجلاس سالانه اقتصادی است که رؤسای جمهور، وزرای خارجه یا وزرای اقتصاد کشورها در آن شرکت میکنند. این نشست امسال با «همکاری برای عصر هوشمند» از روز ۱ بهمن تا ۵ بهمن دنبال میشود.
مطابق اعلام رسانهها ۳۵۰ مقام دولتی بیش از ۱۳۰ کشور از جمله ۶۰ رئیس دولت از همه مناطق کلیدی در اجلاس سوئیس حضور دارند.
برخی از سران سیاسی ارشد شرکت کننده عبارتند از: دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا (که از طریق ویدئو کنفرانس در این نشست حضور خواهد داشت)، اورسولا فون در لاین (رئیس کمیسیون اروپا)، دینگ ژویانگ (معاون نخستوزیر چین)، خاویر مایلی (رئیسجمهور آرژانتین) اولاف شولتز (صدراعظم آلمان)، روبرتا متسولا (رئیس پارلمان اروپا) ماتاملا سیریل رامافوزا (رئیسجمهور آفریقای جنوبی) و پدرو سانچز (نخست وزیر اسپانیا)
علاوه بر این افراد، سران سازمانهای بینالمللی حاضر در اجلاس عبارتند از دبیرکل سازمان ملل، مدیرکل سازمان تجارت جهانی و مدیر عامل صندوق بینالمللی پول. اسپانیا در این مراسم حضور دارند.
پیش از این معمولا وزیر امور خارجه یا وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی در این اجلاس بودهاند و این اولین بار است که یک فرد غیرمرتبط در این اجلاس شرکت میکند!
مهمترین پیام این سفر و ملاقاتهای آن، این است که رئیس جمهور یا وزیر خارجه کارهای نیستند بلکه این ظریف است که فرمان اجرای سیاست خارجی را در دست دارد. اساسا ظریف در ملاقات با این مقامات چه میخواهد بگوید غیر از مسائل فی مابین دو کشور که کار وزیر خارجه یا وزیر اقتصاد است؟!