آمدی خیر سرت عشق بورزی تو به ما
به همین زندگیِ عادیِ ما هم گَند زدی .
ای فصل غیر منتظر داستان من
معشوق ناگهانی دور از گمان من
ای مطلع امید من، ای چشم روشنت
زیباترین ستارهی هفت آسمان من
آه ای همیشه گل که به سرخی در این خزان
گل کردهای به باغچهی بازوان من
در فترت ملال و سکوتی که داشتم
عشق تو طُرفه حادثهی ناگهان من
ای در فصول مرثیه و سوگ باز هم
شوقت نهاده قول و غزل بر زبان من
حس کردنیست قصّه ی عشقم،نه گفتنی
ای قاصر از حکایت حُسنت بیان من
با من بمان و سایه ی مهر از سرم مگیر
من زندهام به مهر تو ای مهربان من!
کی می رسد زمان عزیز یگانگی
تا من از آن تـو شوم و تـو از آن من♥️
👤حسین منزوی
📝
بطور جدی از افرادی که مخزن کلمات منفی و ناامید کننده هستند، فاصله بگیرید. این افراد بی آنکه خود بخواهند و شما بخواهید، در عملکرد مغزی، رفتار و روحیه شما آثار منفی واقعی بر جای میگذارند. در مقابل، دوستانی پیدا کنید که از واژه های مثبت استفاده میکنند.
- دارن هاردی، نویسنده کتاب بسیار معروف "اثر مرکب" میگوید که یکی از کارهای روزانه او، خواندن چند صفحه از کتاب های الهام بخش موفقیت است. او میگوید خواندن متنهای انرژی بخش، قوای روحی اش را تقویت میکند.
شما هم هر روز ولو یک صفحه هم که شده - بله، حتی یک صفحه - کتاب هایی با موضوع موفقیت را بخوانید و از اثر عجیب کلمات مثبت بر عملکردتان شگفت زده شوید.
- برنامه های غم انگیز تلویزیون، ترانه های غم آلود، تصاویر و متون ناراحت کننده، اخبار منفی و گرانی و نظایر این ها را از زندگی تان حذف کنید. حتی اگر تابلویی در اتاق تان هست که القای غم میکند، همین الان آن را از مقابل چشمتان بردارید. تصاویر نیز کلمه هستند.
- منتظر کلمات مثبت دیگران نباشید؛ هر روز چند کلمه مثبت درباره خودتان بگویید؛ درباره سلامتیتان، تواناییهایتان، کارهای خوبتان، امکاناتی که دارید، تصمیمات خوبتان؛ انگیزه قویتان و....
روان شناسی به نام "جان بار" در نیویورک، افرادی را در معرض کلماتی مانند ناتوان، انعطاف ناپذیر، پا درد، نیازمند کمک و ... قرار داد. وجه مشترک کلمات این بود که افراد را به یاد کهنسالی و پیران می انداخت.
شاید تعجب انگیز باشد ولی بعد از مواجهه افراد - که همگی جوان و سالم بودند - با این کلمات، سرعت راه رفتن و گام برداشتن شان نیز برای دقایقی کاهش یافت.
مراقب "اثر کلمات" باشید، کلمات خیلی مهم اند و راستش را بخواهید همه ما محصول کلمات هستیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آهنگ روزگار غریب.....!⚜
#دکتر_انوشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا رهایم نکن
قديمی ها توی #كاسه آب ميخوردن، درسته؟🤔
محققان متوجه شدند كه علت سردرد ها ی ميگرنی كه شايع شده بين مردم، آب خوردن با #ليوان و يا #بطری هست. به دو دليل مهم:👇🏼
1️⃣ اولين دليل خيلی مهم: 👈🏼شما وقتی با ليوان يا بطری آب ميخوريد سرتون رو به عقب بر ميگردونيد، ولی وقتی با كاسه آب ميخوريد، سرتون پايين ميمونه و برای انتقال آب به دهان، كاسه رو كج ميكنيد. همين الان امتحان كنيد لطفا!!
☝️🏼 در روش با ليوان و بطری، آب وارد دهان ميشه و همونطور كه ميدونيد داخل دهان باقی مانده ی غذاهای قبلی هست و حتی ميكروب هم تشكيل شده بعضا. اين آب با اين مواد قاطی ميشه و با يك نفس كشيدن هنگام آب خوردن ميره توی سينوس ها! و باعث عفونت و سردردهای شديد میشه 🤕
2️⃣ دومين دليل اينه كه سطح #ليوان تنگه و هنگام نفس كشيدن، نفستون وارد ليوان ميشه كه اصلا خوب نيست، ❌با #كاسه، نفستون قشنگ از لبه پهن كاسه خارج ميشه.
در حقیقت دی اکسید کربن خون که باید با هر بار نفس کشیدن از دهان خارج شود، متاسفانه وارد لیوان شده مجددأ به بدن و خون برمیگردد.و بدن را بیمار میکند.🤒
#نکته : در زمان های قديم اينگونه سردردها و ميگرن وجود نداشت يا خيلی كم بوده و علت شايعش بخاطر همين سبك زندگيمونه.☝️🏼
لطفا با كاسه آب بنوشيد...😊