⭕️افشاگری عدالتخواهانه یا همسویی با ضدانقلاب
🔻 در روزهای اخیر، به اسم شفافیت و افشاگری، درباره سفر فرزند یک مقام مسئول به ترکیه، اتفاقاتی افتاد که عایدیای جز هزینه سازی برای آبروی کشور و خوشحالی دشمنان و مخالفان ملت ایران در پی نداشت. سخن از این نیست که نباید بر خطاها شورید و راه درست را متذکر شد، بلکه سخن از چگونگی انجام این مهم است. دست یازیدن به امربهمعروف و نهی از منکر که امری لازم و ضروری است، در سطح ملی و در اندازه مسئولان ارشد کشور، نیاز به الزامات و قواعدی دارد که در دنیا نیز تلاش میشود مراعات شود. درباره نقدها و تحلیلهایی که صورت گرفت و آفات و پیامدهای یک افشاگری، بدون ملاحظه جوانب امر، مرور برخی نکات خالی از لطف نیست؛
🔺 در یادداشت حاضر، روی سخن با شیوههای غلط و پیامدهای نامتوازن کاری است که به وقوع پیوسته و ابداً به دنبال تبرئه و تطهیر اصل اقدام ناپسند صورت گرفته نیستیم.
1️⃣شیوه روشنگری افشاگران مدعی عدالت و ارزشگرایی، نهتنها با تقوای در بیان همخوانی نداشت، بلکه خود، ابزار و بهانهای شد برای اثبات تندخویی بچههای بهاصطلاح ارزشی از سوی جریانهایی که زاویهای پرناشدنی با جماعت ارزشی و عدالتخواه کشور دارند.
2️⃣باعث تأسف است که در ایران پسا چهار دهه از انقلاب اسلامی، هنوز هم هزینه تهمت زدن و افشاگری بدون مبنا و سند، بسیار پائین و در حد «هیچ» است! لذا هم بستر تسویهحساب سیاسی را فراهم میکند و هم آلودگی فرهنگی و تربیت عمومی را رقم میزند و هم خیال اتهام زنندگان بدون سند و مدرک راحت است که کسی پیجوی هزینه شهرتاندوزیهای آنها نخواهد شد و نشر دهندگان افترا و تهمت میتوانند ثمره تولید ثروت از فالوور و توئیتهایشان را هم ببینند!
3️⃣شاید در ابتدا باورش سخت بود که یک دانشجوی ارزشی مدعی عدالتخواهی، کارش به جایی برسد که همسو با ضدانقلاب، دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی را به «مالهکشی» تعبیر کند، یا اعتراض رهبر انقلاب به لجن پراکنیهای ضدانقلاب را صریحاً به سخره بگیرد؛ اما به هر صورت محصول چنین فرایند ناقصی، ظهور و بروز چنین خروجیهایی است که باید برای اصلاح آن تدبیر عاجلی صورت گیرد. البته قاطبه جوانان انقلابی و عدالتخواه کشور مبری از چنین ضعفهایی هستند.
👈🏻به نظر میرسد راه درست مقابله با انحراف در جنبشهای عدالتخواهی، علاوه بر روشنگری مستمر، نشان دادن الگوهای درست مقابله با فساد از سوی مسئولان و رسانههای انقلابی است.
✍🏻فتحالله پریشان
🌙#ماه_رمضان
─═ 🍀🌸🍀═─
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | طوفان شن
🌀بهمناسبت سالروز شكست آمريكا در تجاوز به ايران در صحرای طبس
#ماه_مبارک_رمضان
─═ 🍀🌸🍀═─
💢 نژادپرستی به سبک چشم آبیها
📌«پاروانا امیری» پناهجوی افغان به همراه همسر و دو دخترش در حال صرف صبحانه بود که یک مددکار اجتماعی در منزلش را به صدا درآورد و خبری غیرمنتظره به آن ها داد.
🔹 آن خانواده باید منزلشان را ترک می کردند و آن را تحویل پناهندگانی از اوکراین می دادند.
🔸 به این خانواده گفته شده بود که بدون چانهزنی و چون و چرا فقط تا 24 ساعت دیگر منزل را تخلیه کنند.
🔻 فارینپالیسی در گزارشی نوشت: امیری 33 ساله که خودش مددکار اجتماعی است و اواخر ژانویه از افغانستان فرار کرده و به برلین پناه آورده است، یکی از صدها شهروند افغانستان است که آواره میشوند تا جایش به پناهجویان اوکراینی داده شود.
🔻طارق آلاوز، یکی از اعضای هیئت مدیره شورای پناهندگان برلین میگوید: «درباره این تخلیهها، عمدا اطلاعرسانی صورت نگرفته است. برخی از آدمها سالها بود که در خانههایشان زندگی میکردند اما از آن جا اخراج شدهاند، از جمله بچههایی که به اماکنی دورتر از مدارسشان منتقل شدهاند.»
🔺🔻این مورد تنها تفاوت و بروز نژادپرستی آلمانی ها نیست. اوکراینی ها بر خلاف پناهجویان افغانستانی می توانند بدون گرفتن مدرک دیپلم وارد دانشگاه شوند.
🔹مریض های اوکراینی برخلاف دیگر جنگ زدگان می توانند بدون طی مراحل بوروکراتیک دیالیز شوند.
🔸پناهجویان اوکراینی همچنین می توانند بدون طی مراحل بررسی درخواست پناهندگی، خانه ای را برای اسکان اجاره کنند، اما در موقعیتی مشابه، مهاجران افغانستانی که قانونی وارد آلمان شدند باید مراحل مهاجرت که شامل اقامت در کمپ، درخواست پناهندگی، گرفتن قبولی و... را طی کنند.
🔹 پس از تصمیم آلمان برای آواره کردن پناهجویان افغان به منظور جا دادن به اوکراینیها، رسانههای بلژیکی نیز اعلام کردند این کشور در ماه گذشته دستور اخراج ۶۸۰ پناهجوی افغان را داده است.
🔹سه هفته پیش نیز، برنامه «نیوزنایت» بیبیسی به شواهدی دست یافت که نشان میداد دولت بریتانیا صدور روادید برای اتباع اوکراینی را در اولویت کار خود قرار داده که باعث به تأخیر افتادن درخواستهای دیگر از جمله درخواستهای پناهجویان افغان شده که در تلاش برای فرار از طالبان هستند.
─═ 🍀🌸🍀═─
تفسیر ۲۳.mp3
3.66M
👆🏻👆🏻
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🎧 تفسیر آیات قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
3⃣2⃣قسمت بیست و سوم : کفر به طاغوت (آیه ۳۶ سوره مبارکه نحل)
#ماه_مبارک_رمضان
─═ 🍀🌸🍀═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥و با کرامتت هر که را دوست داری، هدایت کنی
💐فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
#ماه_مبارک_رمضان
─═ 🍀🌸🍀═─
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برخی نکات کلیدی جزء بیست و چهارم قرآن کریم
🌙#ماه_رمضان
─═ 🍀🌸🍀═─
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حدیث زندگی | خوش به حال کسی که در خرج کردن مال میانهروی کند
🌙#ماه_رمضان
─═ 🍀🌸🍀═─
💢از «دولت آوار بردار» تا طرح عدمکفایت
🔻جریان سیاسی اصلاحات در دوران چهارساله اول دولت تدبیر و امید، بهمنظور فرار از پاسخگویی، موضوع «دولت آواربردار» را مطرح کرد؛ اما در دوران دولت انقلابی و درحالیکه کمتر از یک سال از به قدرت رسیدن این دولت میگذرد، منتقد شدید دولت فعلی شده و تلاش میکند دولت را از هماکنون ناکارآمد جلوه دهد.
⭕️ مرحوم هاشمی رفسنجانی در سالروز تشکیل دولت تدبیر و امید گفته بود: «الحمدلله در یک سال گذشته، با آواربرداری از بخشهای مختلف کشور، مخصوصاً اصلاح سیاست خارجی بر اساس عزت، حکمت و مصلحت، جوانههای امید را در کشور نشان داد. این کلیدواژه در ادامه از طرف شخص روحانی و دیگر اصلاحطلبان، بارها و بارها مورد استفاده قرار گرفت، بهطوریکه در رقابتهای انتخاباتی دور دوم دولت روحانی، آنها از این کلیدواژه برای توجیه ناکارآمدی دولت بهره بردند. بهعنوان نمونه، احمد مازنی (فعال سیاسی اصلاحطلب) در همایش حامیان روحانی در شهر دهدشت اظهار داشت: «دولت روحانی در چهار سال نخست مشغول آواربرداری دولت گذشته بود!»
⭕️جریان سیاسی اصلاحات که فرصت چهارساله برای پاسخگویی عملکرد دولت سابق در نظر گرفته بودند، از اولین ماههای شروع به کار دولت جدید، انتقادات شدیدی بر عملکرد دولت وارد کردهاند و انتظار حل تمام مشکلات کشور توسط دولت در کوتاهمدت را دارند؛ مسعود پزشکیان با پیشگویی زودهنگام به استقبال دستاوردهای سال جاری دولت رئیسی رفته و میگوید: «راه اداره کشور به این سادگی که دولت فکر میکند، نیست. تصور من بر این است که در سال جاری، وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور خیلی بدتر از سال قبل خواهد شد!». مصطفی رضاحسینی قطبآبادی، نماینده شهر بابک در مجلس نیز گفته است: «طرح عدمکفایت رئیسجمهور را مکتوب کردهام و روی سیستم بهارستان گذاشتهام!».
1️⃣ اصلاحطلبان که تا دقایق پایانی دولت روحانی، نقد عملکرد دولت را برنمیتابیدند، امروز با نگاه سیاسی، شدیدترین انتقادات را به دولت رئیسی ابراز میدارند؛ جهتگیری این انتقادات، معرفی دولت بهعنوان «بیبرنامه»، «غیرکارشناس»، «بیتجربه» و درنهایت «ناکارآمد» است تا مجدداً به قدرت بازگردند.
2️⃣ دولت انقلابی در همین چندماهه ابتدایی مسئولیت، گامهای مهمی همچون کنترل شیوع ویروس کرونا و واکسیناسیون عمومی، عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای، افزایش فروش نفت، سیاست نگاه به شرق، حضور در میدان برای حل مشکلات کشور برداشته است؛ به همین علت، به دور از نگاه سیاسی، باید فرصت بیشتری به دولت داد تا تأثیر این اقدامات در زندگی مردم ملموس شود.
3️⃣ برخی از نیروهای مذهبی به علت دغدغهمندی که در خصوص مسائل انقلاب دارند، با جریان غربگرا همصدا شده و درصدد ناکارآمد معرفی کردن دولت هستند، درصورتیکه توقع حل مشکلات اقتصادی کشور در بازه زمانی هشتماهه، توقع معقولی نیست. جریان انقلابی باید با بصیرت و تحلیل درست، مسیر خود را از نقشه راه اصلاحطلبان جدا کند و ضمن نقد سازنده عملکرد دولت، بهمنظور تقویت روحیه خدمت در مسئولین و امیدآفرینی در جامعه، دستاوردها و عملکردهای مثبت را نیز بیان کند.
─═ 🍀🌸🍀═─