eitaa logo
گل نرگس
1.9هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
36.9هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
20.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگه حال دلت خرابه😥 ۴ راز درمان افسردگی ✅از کلام خدا و اهل
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبهه: چون دیه زن نصف مرد هست پس اسلام مساوات رو برقرار نکرده و حق زن رو نادیده گرفته و زن رو تحقیر کرده . حالا جواب رو بشنوید و ببینید اسلام ۱۴۰۰ سال پیش چه جزئیاتی رو در نظر گرفته و افتخار کنید به معجزات قرآن و کلام اهل بیت علیهم السلام.
ادامه‌ی سخنرانی استادشجاعی 👇👇👇
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔸جهان‌وسیماے حڪومت‌مهریہ‌مهدوے منجےوانگیزه‌خلقت معرفت‌امام‌حاضر ــــ💐 اللَّهُمَّ عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ 💐ـــــ
19.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(قسمت دوازدهم) 🥀 محمّد صلی‌الله علیه و آله در انتظار مژده‌ای آسمانی بود. محمّد صلی الله علیه و آله ، کودکی در راه داشت؛ دختری که می‌آمد تا معنای زن را در گوش مردانگی فروشان تاریخ فریاد کند، دختری که می‌آمد، تا زن را از عمق گورهای جاهلیت برآورد و بر سریر افراخته عصمت بنشاند، دختری که می‌آمد تا براي پدرش مادری کند.
✍ احتیاج شدید مردگان به خیرات 🎙 استاد انصاریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت زندگی وکیلی که در دیدار بانوان با رهبر انقلاب سخنرانی کرد
🔈 عقل و جهل 💠 چه بسا دانشمندی كه جهلش او را از پای درآورد و دانش او همراهش باشد و سودی به حال او نداشته باشد. 📒 حکمت۱۰۷ نهج البلاغه ✅ تو علّامه هم که باشی، وقتی از عقلت استفاده نکنی؛ جاهلی!
😭 / عاقبت 😭 ‼️قابل‌توجه کسانی که به‌هیچ‌وجه مراعات نمیکنند، مخصوصاً در فضای مجازی، پشت تلفن و ارتباطات کاری و درسی! ✍️ یکی از مصادیق عفت در گفتار این است که از شوخی و گفتگوی بی‌جا و بدون دلیل موجه با خودداری کنیم. چراکه کسانی که این‌گونه ارتباطات بینشان وجود دارد اولاً خیلی زودتر پرده حیا بینشان دریده شده و در معرض گناهان بزرگ‌تر قرار خواهند گرفت، ثانیاً روابط شکلی موجب ایجاد تحریک احساسات و ایجاد بین طرفین می‌شود که اگر به ازدواج منجر شود، چون بر اساس تعقل و بررسی کامل جوانب نبوده دردسرساز خواهد شد و اگر به ازدواج منجر نشود، موجب افسردگی، حسرت و دیگر مشکلات روحی و روانی و در افراد متأهل علاوه بر این موارد به سرد شدن روابط زناشویی و خانوادگی خواهد شد. لذا شرع مقدس ما را از با نامحرم نهی کرده است. 🌺 پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و آله و سلم) دراین‌باره می‌فرمایند: 👇👇👇 👌«هرکس با نامحرم شوخی کند، در مقابل هر کلمه‌ای که در دنیا با او سخن گفته است، خداوند هزار سال او را در زندانی خواهد کرد!» 📚(وسائل الشیعه، ج ۲۰، ص ۱۹۸)