eitaa logo
گل نرگس
1.9هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
37هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‍‏🏙 اذان صبح 🏙 به افق تهران (استان تهران) دوشنبه 1403/02/03 ‏———————————— اوقات شرعی امروز هدیه 🏙 اذان صبح 03/51 🌅 طلوع آفتاب 05/22 ☀️ اذان ظهر 12/04 🌄 غروب افتاب 18/44 🌃 اذان مغرب 19/02 🌘 نیمه شب 23/18 ‏———————————— ⚙️ تنظیمات 💡راهنما۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹🔸حجت الاسلام رفیعی ▫️نتایج زیان بار بد اخلاقی
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡آرزوی مرگ ...💡 💠 دکتر سید محسن میرباقری 🔶 یکی از سوالاتی که پرسیده میشه اینه که آیا دعا برای تعجیل در مرگ اشکال داره؟ 🔷 استاد میرباقری در این ویدیو این سوال رو به صورت خلاصه و مفید پاسخ می دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡بعد از خودکشی چی میشه..؟! 💠 دکتر سید محسن میرباقری 🔷 خلاصه مطلب کلیپ : 🔸 کسانی که خودکشی میکنند، در پیشگاه خداوند با مجرمین تفاوتی نمیکنند 1️⃣ همانند مجرمین سخت جان میدهند. 2️⃣ چهره‌ی فرشته‌های مرگ برای این افراد خشن است. پس خود را میبازند و حالت تسلیم به خودشان میگیرند. .
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد_شجاعی 🖥 رسانه‌ها دیگر قادر به انکار ابرقدرتی بنام ایران نیستند! بزودی تمام رسانه‌های جهان در استخدام اهداف اهل بیت علیهم‌السلام خواهند بود!
4_5825785367910945662.mp3
8.39M
🎙اخلاق در قرآن 🔺حجت الاسلام حسینی_قمی
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد_شجاعی ☄️ تنها امید استکبار بعد از شکست در جنگ سخت چیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏جشن تولد خانم خارجی برای حضرت آقا در اوج خفقان و موج بازداشت شیعیان در آذربایجان ‎سیده_شهلا در خانه‌اش همراه با بچه‌های همسایه در باکو برای امام خامنه‌ای جشن تولد گرفته است.
فراخوان مردمی پیاده‌روی حمایت از عفاف و در روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۵ تا ۱۹ در پی توطئه دشمن و معاندین داخلی برای دین‌ستیزی و مقابله با احکام اسلامی و جنگ علنی با خدا و دستور کشف حجاب علنی در خیابان‌ها و معابر عمومی از همه بانوان محجبه و دین‌مدار و دغدغه مند، دعوت می‌کنیم در روز دوشنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ در دو مسیر 👈 میدان تجریش تا میدان راه آهن و 👈 میدان امام حسین علیه‌السلام تا میدان آزادی حضور حداکثری و پیاده‌روی با حجاب اسلامی داشته باشند. این حضور می تواند بصورت جمعی و یا خانوادگی و برای خرید، تفریح و… باشد، مهم حضور با حجاب اسلامی در این دو مسیر است.
☫ ستاد  و  استان تهران
🚦 @setadabmtehran
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت نابهنجار جامعه نتیجه‌ی جاه‌طلبی مسئولین است. استاد شجاعی 🌿