12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸
🎥#کلیپ | معرفی بسیج به عنوان الگوی ظرفیت ساز مردمی
🍃🌹🍃
#ثامن43 | #بسیج_با_مردم | #بسیج_بن_بست_شکن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸
🖼 #کلیپ | منطق بسیج؛ مقاوم سازیِ حداکثریِ کشور در مقابل تهدیدها و خطرها
🍃🌹🍃
#ثامن43 | #بسیج_با_مردم | #بسیج_بن_بست_شکن
#یادداشت_روز
📝 قطعنامه شورای حکام و چند تصور اشتباه!
1⃣ تصور اشتباه اول: ایران اگر از توانمندی هستهای خود دست بردارد و یا در ایجاد رابطه با غرب اشتیاق نشان دهد آنوقت همه چیز حل است! و دشمنی تمام خواهد شد!
✅ پاسخ کوتاه: موضوع هسته ای بهانه است و غرب به صورت علنی نشان داده حتی اگر از حق مسلم هستهای خود صرف نظر کنیم به سراغ توانمندی موشکی و منطقهای ما خواهد رفت! ایران بارها و بارها برای مذاکره و رابطه با غرب پیش قدم شده و هر بار نیز با در بسته مواجه شده است.
2⃣ تصور اشتباه دوم: این قطعنامه مقدمه فعال شدن مکانیسم ماشه در ماه های آتی است و در آن صورت احتمال رفتن ایران ذیل فصل هفت منشور ملل وجود دارد و شرایط کشور همانند شرایط وقت کشور عراق خواهد شد.
✅ پاسخ:
۱- قرار گرفتن ذیل فصل هفت منشور ملل شرایط خاص خودش را دارد و به این سادگی نیست!
۲- نه ایران عراق است و نه جمهوری اسلامی بلاتشبیه حکومت وقت عراق!
۳- دنیای امروز بسیار متفاوت تر از دیروز است. اروپا و امریکا آزادی عمل و توان گذشته رو ندارند.
۴- سایر قدرت ها مثل چین هم بسیار متفاوت از گذشته هستند حتی اگر نخواهند نمی توانند بی تفاوت باشند!!
۵- نهایتا اینکه ایران عزیز علی رغم همه مشکلات هیچگاه این قدر قدرتمند نبوده است و ان شاءالله به خوبی از پس موقعیت جدید نیز خواهد آمد!!
✍ #محمدتقی_احمدی
#ثامن43 | #بسیج_با_مردم | #بسیج_بن_بست_شکن
،باسلام
مشهد مقدس هتل الزهرا ۴شب و ۵روز،صبحانه نهار شام
پذیرش ۵ دی
(رفت و آمد با خود شخص)
فرمانده پایگاه و افراد تحت تکفل هرنفر فقط یک میلیون و دویست
شورا ۱۳۰۰
فعال ۱۸۰۰
عادی ۲۳۰۰
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به حوزه های بسیج مراجعه فرمایید.
سرمایه انسانی بسیج سپاه اردستان
۰۳۱۵۴۲۳۰۳۴۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهج_البلاغه
▫️كَمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَيْهِ، وَ ....
🟠چه بسا كسى كه با نعمت هايى كه به او رسيده، به دام افتد، و با پرده پوشى بر گناه، فريب خورد، و با ستايش شدن، آزمايش گردد، و خدا هيچ كس را همانند مهلت دادن، نيازمود.
✍خدا، ستار العیوب است و تا آن جا که ممکن باشد بر گناهان بندگانش پرده مى افکند تا بیدار شوند و توبه کنند و به راه حق باز گردند ولى گروهى به عکس، مغرور مى شوند و از این ستر الهى فریب مى خورند و بر شدت و کثرت گناه مى افزایند. با توجه به این که «چون که از حد بگذرد رسوا کند» گاه مردم از روى حسن ظن و گاه از طریق تملق و چاپلوسى به مدح و ثناى افرادى مى پردازند; ولى گاه آنها که از حال خود باخبرند و وضع خود را با آنچه به صورت مدح و تمجید گفته مى شود کاملاً متفاوت مى بینند بیدار شده و سعى مى کنند خود را با حسن ظن مردم موافق کنند، گاهى با این سخنان، فریب مى خورند و خود را مقرب درگاه الهى و در اوج فضیلت و اخلاق مى پندارند، در حالى که در دام شیطان و هواى نفس گرفتارند.چهارمین جمله اشاره به حال کسانى است که خداوندِ حلیم و غفور آنها را از طریق بخشیدن نعمت و گسترش روزى و مانند آن مى آزماید شاید به پاس نعمت هاى الهى بیدار شوند و باز گردند; این گسترش نعمت ها سبب غفلت و بى خبریشان شده و همچنان راه خطا را با شتاب ادامه مى دهند، ناگهان خدا آنها را گرفته و مجازات مى کند; مجازاتى که بسیار دردناک است، زیرا در میان نعمت هاى الهى غوطه ور و سرگرم لذاتند که در یک لحظه همه چیز دگرگون مى شود.
📘#حکمت_116
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و ما باز در پس این تلاطمها
به دنبال تو میگردیم...
ورود تانکهای اسرائیلی به خاک سوریه
🔹در پی سقوط دمشق، رسانههای اسرائیلی از ورود تانکهای ارتش اشغالگر به بلندهای جولان خبر دادند.
🔹تانکهای «ارتش اسرائیل» از دیوار مرزی در بلندیهای جولان عبور کردند.
🔹رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که این ارتش عملیات نظامی خود را در منطقه حائل در قنیطره سوریه در نزدیکی مرز آغاز کرد
بسیجیان عزیز حوزه مقاومت خواهران کوثر اردستان
با سلام جهت اطلاع از
⚪️وام های اشتغالزایی 150 میلیونی 4 درصد با بازپرداخت 84 ماه
⚫️معرفی کار آفرینان برتر و صندوق های قرض الحسنه برتر
🟣پخش زنده از مناطق محروم و از خدمت رسانی درحوادث
🟢ثبت نام در اردوهای جهادی و شرکت در دوره های تخصصی و آموزشی جهادگران
🟡خرید و فروش محصولات اقتصاد مقاومتی با عرضه مستقیم از تولید کننده
🔴اخبار و اقدامات گروه های جهادی و معرفی خدمت رسانی به محرومین در مناطق محروم
◼️اطلاع از ساخت و بازسازی خانه برای محرومین
🔷اطلاع از آبرسانی و آسفالت جاده روستایی
🔶توزیع بسته معیشتی و اهدای جهیزیه به زوج ها این کانال زیر را دنبال نمایید
لطفا از طریق لینک زیر عضو کانال بسیج سازندگی کشور شوید
لینک دعوت 👇👇👇
https://campaign.onroute.ir/ca/3c6f3fd7-ed68-4156-a74b-18c644ea0705
🔲 نکته : بعد از باز شدن سایت گزینه از لینک و فرستنده آن اطمینان دارم را انتخاب فرمایید تا کانال باز گردد
کانال تحلیلی بصیرت
این کانال با ارایه پایش ها، تحلیل ها و رصد های فضای مجازی و رسانه ای کشور و همچنین با هدف برگزاری سخنرانی های زنده با حضور چهره های شاخص سیاسی فرهنگی کشور آغاز به کار کرده است.
لینک دعوت 👇👇👇
https://campaign.onroute.ir/ca/3fbd0913-54f5-4674-ace4-78f58bbe30b5