🏴🏴🏴🏴🏴🏴
چهارمین محفل شهر اربعینی
موضوعات فراخوان
۱_نقش اربعین در ترویج فرهنگ عاشورا
۲_پیاده روی اربعین ، نماد وحدت،عظمت و یگانگی امت اسلام
۳_پیاده روی اربعین ، تجدید عهد با امام حسین علبه السلام و یاران با وفایش
شرایط و ضوابط
*هر شاعر می تواند حداکثر ۳ شعر به دبیرخانه ارسال نماید
*اثار خود را از طربق فضای مجازی به شماره ۰۹۲۱۲۹۹۷۳۲۷ ارسال نماید
*اشعار در قالب word با قلم nazanin با اندازه ۱۴ ارسال گردد
مهلت ارسال آثار ۱۲ شهریور ۱۴۰۱
💫✨پرسش و پاسخ:
سلام
یک پسر ۷ ساله دارم. مدتی پیش به مادرش گفته بود که: مادر به نظرت الآن وقتش نرسیده که من در اتاقم تلویزیون داشته باشم؟
میخواستم بدانم که تلویزیون بخرم یا نخرم؟
پاسخ: 👇👇
نکتهای را بصورت کلی میگویم:
بنا را بر این بگذاریم که برای فرزندانمان این دسته از رسانهها را مثل تلویزیون، کامپیوتر، لپتاپ، تبلت و... به صورت اختصاصی نخریم. یک عدد تلویزیون برای محیط خانه کافی است."
پدر و مادر هم باید مراقب باشند که خودشان هم در اتاق شخصی خودشان این کار را نکنند و الگوی غلط ارائه ندهند.
- تلویزیون باید در یک محیط عمومی باشد که قابلیت مدیریت و کنترل داشته باشد.
وقتی میگوییم که قابلیت مدیریت و کنترل داشته باشد منظورمان این است که محتوا و زمان را مدیریت کنیم.
ولی وقتی که یک تلویزیون برای فرزندمان خریدیم او احساس مالکیت میکند و ما دائما باید با او درگیر باشیم که زیاد میبیند و او هم بگوید که: "مال خودم است."
⚜ گاهی ممکن است که بچهها پنهانکاری کنند تا بتوانند از این رسانه بیشتر استفاده کنند.
کامپیوتر هم همینطور است، باید آنرا در محیطهای عمومی خانه بگذاریم.
سعی کنیم تبلت و را هم برای بچهها نخریم. اگر هم خواستند استفاده کنند پدر و مادر اجازه دهند که فرزندشان در زمانهایی از تلفن همراه و برنامههای مناسبی که روی آن نصب شده است، استفاده کند.
ما باید فرهنگ استفادهی صحیح از لپتاپ، تبلت و موبایل را به بچهها یاد بدهیم. یعنی به بچهها کارهایی را که برایشان مفید است یاد بدهیم.
مثال:
اگر کامپیوتر در خانه است املایش را از طریق کامپیوتر بگوییم و بگوییم تا او تایپ کند تا بچهها هر وقت تلفن همراه یا کامپیوتر میبینند یاد بازی نیفتند.
بنابراین باید شکلهای صحیح استفاده از تکنولوژی را به او یاد بدهیم. والدین هم هیچگاه برایش بصورت اختصاصی تلویزیون نخرند.
🔴همسر بهانهگیر نباشید
✍به جای بهانهگیری با همسرتون صحبت کنید. برای عنوان کردن شکایاتتون زمان مناسبی رو انتخاب کنید سر سفره غذا، هنگام مهمونی رفتن و یا موقع دیدن تلویزیون فرصت خوبی برای طرح شکایات نیست.به همسرتون فرصت استراحت و آرامش بدین و سپس به طرح دلگیریها و شکایتها بپردازید.
در برابر جمع و یا حتی در حضور بچتون به انتقاد از همسرتون نپردازید. برای همسرتون هدیه بگیرید. گاهی هم سکوت کنید. همیشه عصبانی شدن و بهانهگیری به شما کمک نمیکنه. شاید برخی از اوقات لازم باشه سکوت کنید و در برابر اشتباه همسرتون حرفی نزنید.
هدایت شده از گل یاس
برنامه مجازی با سخنرانی حجت الاسلام دهنوی با موضوع ارتباط زوجین زمان: دوشنبه 7 شهریور از ساعت 20:20 الی 21:20 برای استفاده از برنامه از طریق لینک روبرو به عنوان مهمان وارد برنامه شوید. https://www.skyroom.online/ch/eshpa/shimiaei به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه هدایایی اهدا خواهد شد.
♥️ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ♥️
🍃 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ🍃
🍃 وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍃
🌹 تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: جمعه ۰۴ شهریور ۱۴۰۱
میلادی: Friday 26 August 2022
قمری: الجمعة، ٢٨ محرم الحرام ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكری عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (١۰۰۰ مرتبه)
👈یا نور (۲۵۶مرتبه) برای عزیز شدن
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع روز:
🇮🇷روز کارمند
⏳🗓روز شمار تاریخ:
💐⌛️۰۵ روز تا ولادت حضرت امام محمد باقرعلیه السلام به روایتی(۷۵ه ق)
⬛️⌛️۰٧ روز تا شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها (۶۱ه ق)
⬛️⌛️٠٩ روز تا شهادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام به روایتی (۵۰ه ق)
⬛️⌛️۲٢ روز تا اربعین حسینی
4_5811993463419307723.mp3
2.04M
🔸ترتیل صفحه 522 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۲۲🌷
به سوی خدا بگریزید:
عالم هستی یکسره برای خداست، و مالک حقیقی همه کس و همه چیز، خود اوست. تک تک ذرّات جهان برای ادامه ی هستی شان لحظه به لحظه به توجّه خدا نیازمندند و با تمام وجود به حضور خدای زنده، زندگی بخش، دانا و توانا اعتراف می کنند. ما انسان ها نیز در این مجموعه ی پهناور، بی آن که خود متوجّه باشیم، دلیل روشنی بر وجود و حضور آفریدگار خویش هستیم. به هر جایی برویم، در پیشگاه او حضور داریم، و هر کاری کنیم، در محضر او کرده ایم. امّا برخی از عوامل باعث می شوند که ما از توجّه به خدا غافل بمانیم و گاهی از آن منبع نورانیّت و خوبی دور شده، در چنگال تاریکی و بدی اسیر شویم؛ عواملی مانند غوطه ور شدن در زندگی مادّی، پول پرستی، شهوت رانی و گناهان گوناگون. از این رو خداوند بهترین بندگانش را مأمور کرده تا ما را از تاریکی ها بیرون آورند و به نور برسانند، و نیز ما را با نزدیک ترین شخص به ما یعنی پروردگار مهربانمان مأنوس کنند.
آیه ی مورد بحث به پیامبرفرمان می دهد که به همه ی ما بگوید: ای مردم، از بدی ها، تاریکی ها، زشتی ها، غفلت ها و گناهان فرار کنید و به پیشگاه خدا پناهنده شوید؛ خدایی که سراسر نور، پاکی، صفا، مهربانی، سخاوت و بخشندگی است؛ خدایی که ما را از پدر و مادرمان بیشتر دوست دارد و همه چیز را برای سعادت و خوشبختی ما فراهم کرده است. البتّه روشن است که این فرارِ سرنوشت ساز، فرار از مکانی به مکان دیگر نیست؛ بلکه فرار از حالتی به حالت دیگر است: فرار از گناه به فرمانبری، از غفلت و بی خبری به توجّه و یادآوری خدا، از هواپرستی به حق پرستی، و از دوستی با بدان و گنهکاران به دوستی و رفاقت با اولیای الهی. در روایات معصومین، یکی از نمونه های عملی این فرارِ پرسود ، «سفر حج» گفته شده است؛ سفری روحانی و پرمعنویّت که انسان را از زندگی مادّی و روزمره اش جدا می کند و در گستره ای آرام، باشکوه و ملکوتی قرار می دهد و به او فرصتی می بخشد تا در باره ی جهان هستی و هدف بلند آن بیندیشد؛ به صفات و ویژگی های خود توجّه کند و کمبودها و ایرادهای خویشتن را بشناسد؛ با یکتاپرستی، ایثار و فرمانبرداریِ بندگان ممتازی چون حضرت ابراهیم از نزدیک آشنا شود و در نحوهی زندگی اش در آینده، بازنگری جدّی کند. در روایات همچنین رفتن به مسجد برای برپایی نماز و راز و نیاز با خدا، نمونه ای از حرکت به سوی خدا برشمرده شده است . البتّه همان طور که گفته شد، معنای فرار به پیشگاه خدا، توجّه معنوی به اوست، و نه حرکت مادّی و مکانی؛ و حرکت ها و سفرهای مکانی هنگامی باارزش است که با توجّهی معنوی به خدا همراه باشد. بنابراین ممکن است چنین حرکت معنوی ای در خلوت انسان و در منزلش صورت گیرد. در مناجات هایی که از اهل بیت به ما رسیده، می خوانیم که آنان نیز در راز و نیاز خود با خدا، از گریز و فرار به پیشگاه او سخن گفته اند .
#نهج_البلاغه
⚪️فَإنَّهُ اَرجَحُ ما وُزِنَ ، وَاَفضَلُ مَا خُزِنَ .
💎 ستايش خداوند گران سنگ ترين چيز است، و برترين گنجى است كه ارزش ذخيره شدن دارد.
📘#خطبه_2