✨﷽✨
#پندانه
✅ با مشکلات بجنگ
✍️مراد، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻫﺎﻟﯽ روستا ﺑﻪ ﺻﺤﺮﺍ ﺭﻓﺖ ﻭ در راه برگشت، به ﺷﺐ خورد و از قضا در تاریکی شب ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩ.
ﭘﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺳﺨﺖ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﺮ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﻏﺎﻟﺐ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﮐﺸﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥﺟﺎ ﮐﻪ ﭘﻮﺳﺖ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽﺭﺳﯿﺪ، ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺵ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺭﺍﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ روستا، ﻫﻤﺴﺎﯾﻪﺍﺵ ﺍﺯ ﺑﺎﻻﯼ ﺑﺎﻡ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﯾﺪ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ: ﺁﻫﺎﯼ ﻣﺮﺩﻡ، مراد ﯾﮏ شیر ﺷﮑﺎﺭ ﮐﺮﺩﻩ!
مراد ﺑﺎ ﺷﻨﯿﺪﻥ ﺍﺳﻢ ﺷﯿﺮ ﻟﺮﺯﯾﺪ ﻭ ﻏﺶ ﮐﺮﺩ. ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺴﺖ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺷﺪﻩ، ﺷﯿﺮ ﺑﻮﺩﻩ است. ﻭﻗﺘﯽ به هوش آمد، از او پرسیدند: برای چه از حال رفتی؟مراد گفت: فکر کردم حیوانی که به من حمله کرده یک سگ است!
مراد بیچاره ﻓﮑﺮ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﮐﻪ یک سگ به او حمله کرده است وگرنه ﻫﻤﺎﻥ ﺍﻭﻝ ﻏﺶ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺷﯿﺮ ﻣﯽﺷﺪ. ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺍﺳﻢ ﯾﮏ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺘﺮﺳﯿﺪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎ ﺁﻥ ﺑﺠﻨﮕﯿﺪ ﺍﺯ ﭘﺎ ﺩﺭﺗﺎﻥ ﻣﯽﺁﻭﺭﺩ.
﷽؛
💎 نماز با زنجیر و انگشتر طلا
#سوال
نماز مرد با زنجیر ، دست بند ، گردن بند ، و انگشتر طلا چه حکمی دارد ؟
#جواب
❄️ نظر امام ، مکارم ، سبحانی ، سیستانی ، صافی :
باطل است .
❄️ نظر رهبر ، بهجت ، محفوظی :
بنابر احتیاط واجب ، باطل است .
#استفتائاتکتبیازدفاترحضراتآیات
💧کارشناس احکام و مسائل شرعی حجّت الاسلام والمسلمین سیّد شمس الدّین جوانمردی لنگرودی💧
#مهارت_های_زندگی
بهترین راه حل مشکلات زوجین گفتگو میباشد.
در واقع بهترین راه درمان تعارضات و اختلافات است .اگر زوجین بر طبق این مهارت اقدام به حل گره های زندگی بکنند، دیگر وقت خود را صرف بحث و جدل های بی هدف نمی کنند.
ما در این مهارت می آموزیم هم خودمان صحبت کنیم و هم فرصت صحبت بدهیم. هم خودمان انتقاد کنیم و هم انتقاد بشنویم. به زبان ساده حرف دلمان را بگوییم و سبک شویم و این امتیاز را به طرف مقابل بدهیم.
ناتوانی اصلی زوجین در حل مشکلاتشان بر میگردد به این نکته، که اصلا به حرف طرف مقابل گوش نمیدهند و به احساسات همسرشان توجه نمی کنند. دائما ذهنشان درگیر این است که یک وقت کم نیاورم و جوابش را بدهم.
✍️ کارشناس حجت الاسلام والمسلمین هادی
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_تصویری
⛔️ #بدون_توقف
🔰 چالشهای تربیتی آموختنی و یاد گرفتنی است...
📛 خطر پیری جمعیت جدی است....
🎙حجت الاسلام استاد #محسن_عباسی_ولدی
🔶🔸 موضوع: فرزندآوری و موانع آن
📺 شبکه سه سیما
🔴 #رفتارهای_ویروسی
💠 یک ظرف #شیر که میلیونها مولکول دارد با چند #میکروب، سلامت خود را از دست میدهد و کسی نمیگوید چرا میلیونها مولکول شیر را فدای چند عدد #میکروب، میکنید؟
💠 گاهی زن و شوهر ادّعا دارند که ما #وظایف خود را نسبت به همسر خود انجام میدهیم امّا نمیدانیم چرا حسّ میکنیم فضای زندگی برای ما آرامش مطلوب، صمیمیّت و #لذّت دلخواهمان را ندارد.
💠 یکی از عوامل مهم این قضیه وجود برخی #میکروبها در رفتارهای زن و شوهر است که گهگداری فضای زندگی را مسموم میکند.
💠 به فرض رفتارهایی که از آن #سوءظن به همسر برداشت میشود میکروب خطرناکی است مثل رفتار پلیسی و تجسّسی نسبت به وسائل و کارهای همسر و یا رفتار توهینآمیز و #تمسخر همسر در جمع، عدم اطاعت زن از مرد، بیاحترامی به زن، #بددهانی کردن، کینه، خودبرتر بینی، تخریب خانوادهی یکدیگر و دهها رفتار دیگر
💠 راه #شناخت این میکروبها مطالعه نسبت به برخی تفاوتهای مهمّ روانشناسی زن و مرد است، راه دیگر آن #مشاوره دینی است و نیز توجّه و حسّاس بودن به درخواستها و گلایههای #پرتکرار همسر میباشد به فرض اگر بارها بیان کرده که از فلان رفتار، عکسالعمل و گفتار بشدّت #ناراحت میشوم باید نسبت به آنها مراقبت نمود تا همسرمان آزرده خاطر نشود.
💠 #میکروب_زدایی از انجام بسیاری کارها در زندگی لازمتر و ضروریتر بوده و اولویّت بیشتری دارد.
✨🍉✨
شـصت ثانیه دیرآمدن صبح زمـستان
باعث شده "یلدا" همه بیدار بمانیم
چهارده قرن نیامد پسر فاطمه؛ اما
شد ثانیه ای تشنه دیدار بمانیم؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج
【تعجیل در امر فرج صلوات】
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
۳۰ آذر ماه سالروز یلدای خونین کرمانشاه با ۱۵۰ شهید و ۴۹۰ مجروح / #بمباران #خوشهای سال ۶۵ توسط رژیم بعث عراق .
#سی ام آذر ماه سال 1365 و در بلندترین شب سال یکی از تلخ ترین خاطرات روزهای دفاع مقدس برای شهر کرمانشاه رقم خورد. یلدای خونین کوچه های شهر.
صدها نقطه از شهر کرمانشاه در دو نوبت و هربار بیش از یک ساعت آماج حملات وحشیانه بمب های خوشه ای قرار گرفتند. آن هم درست زمانی که اهالی شهر خود را برای جشن یلدا آماده می کردند.
انارها و میوه های سرخ این شب دراز برای همیشه در سرخی خون بچه های کرمانشاه محو شدند. #شبی که هزار مجروح و 640 شهید را در تاریخ دفاع مقدس #کرمانشاه ثبت و ضبط کرد.
ساعت ۱۲ و سی دقیقه… خیابانهای آزادی ، کوچه یخچال، میدان شهید گمنام، سبزه میدان، چهار راه آبادانی مسکن، کارخانه نساجی، هوانیروز، صالح آباد، کشمیر، شریعتی، دلگشا، کسری، کوی فرهنگ، خیابان اشک تلخ، مدرس، بانک ملی، پادگان بروجردی، نواب و جلوخان
ساعت ۱۶ و ۴۵ دقیقه… محله های وکیل آقا، پل چوبی، لشگر، دبیر اعظم، مصوری، فردوسی، ۲۲ بهمن، جوانشیر و چندین منطقه دیگر شهر…
یادروزهای #حماسه وخون وریختن خون هزاران بیگناه هرگز فراموش نمیگردد
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
🌹تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه ۰۱ دیماه ۱۴۰۰
میلادی:Wednesday 22 Desember 2021
قمری: الأربعاء، ۱۷ جمادی الاولی ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام
🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام
🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈هزارمرتبه یا حى یا قیوم
👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع مهم روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
⏳🗓روز شمار تاریخ:
💐۰۳ روز مانده تا میلاد حضرت مسیح علیه السلام
◼️۱۲ روز تا سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی
⬛️ ۱۵ روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
⬛️ ۲۵ روز تا سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها و روز تکریم مادران و همسران شهدا
4_5893272897702593887.mp3
1.78M
🔸ترتیل صفحه 276 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۶🌷
شش نعمت ارزشمند:
یكی از بیشترین موضوعاتی كه در سوره ی نحل نمود یافته، یادآوری نعمت های خدا و متوجّه کردن مردم به آن هاست تا از یك سو مردم با آفریدگار نعمت بخش خود بیشتر آشنا شوند و از سوی دیگر، شكرش را بیشتر به جای آورند. از این رو برخی این سوره را سوره ی «نِعَم»(نعمت ها) نامیده اند؛ زیرا در آن به حدود پنجاه نعمت از نعمت های خدا اشاره شده است . در این دو آیه نیز به بعضی از نعمت های خدا اشاره شده كه در زندگی انسان ها نقش مهمی دارند. این نعمت ها به ترتیب چنین اند:
1ـ خانه های ثابت: بدون شك، خانه، یكی از مهم ترین نعمت های خداست كه اگر نباشد، نعمت های دیگر گوارا نیستند.
انسان در خانه اش احساس آرامش و امنیت می کند و تن و جانش را از خستگی تلاش روزانه می رهاند و در محیطی گرم و صمیمی، با اعضای خانواده اش تبادل عواطف و احساسات می کند. به راستی اگر انسان ها چیزی به نام خانه و جایی برای زیستن نداشتند، زندگی شان چه فلاکت بار بود!
2ـ خانه های حمل شدنی: شاید این نعمت را ما در این روزگار مانند گذشتگان به درستی درک نکنیم؛ ولی هم اكنون نیز در بعضی نقاط زمین، افرادی هستند كه در جای ثابتی استقرار ندارند و به سبب نوع خاصّ زندگی شان پیوسته كوچ می كنند. برای چنین افرادی، ارزش چادرها و خیمه های چرمی كه از پوست چهارپایان درست شده، كاملاً آشكار و روشن است؛ خانه هایی محكم و مقاوم كه آنان را در برابر گرمای آفتاب و سرمای هوا و برف و باران حفظ می كند و در هنگام ضرورت به راحت جمع شده، به نقطه ی دیگری از زمین منتقل می شود.
3ـ اثاث منزل و كالاهایی كه با پشم، كُرك و موی چهارپایان تولید می شود. بدونشك، هم در گذشته و هم در زمان حاضر، یكی از مرغوب ترین و مناسب ترین اثاث و كالاها، آنهایی هستند كه از كُرك و مو و پشم خالص چهارپایان تولید شده باشد؛ محصولاتی همچون انواع فرش ها، گلیم ها، پارچه ها، خیمه ها و ... . این تولیدات، به سبب داشتن منشأ طبیعی، با جسم انسان سازگارتر است و حسّاسیت و ناراحتی هایی را كه از مواد مصنوعی ایجاد می شود، با خود ندارد.
4ـ نعمت سایه ها: همان گونه كه انسان در زندگی خود به تابش نور نیاز دارد، به سایه هم نیاز دارد؛ زیرا اگر پیوسته در معرض نور قرار داشته باشد، زندگی اش غیرممكن می شود. می دانیم که بزرگ ترین سایه برای ما ساكنان زمین، سایهی كره ی زمین است كه شب نام دارد و نیمی از سطح زمین را می پوشاند. نقش این سایه ی بزرگ در زندگی انسان ها برای هیچ كس پوشیده نیست؛ به همین ترتیب، سایه های كوچك تر در مناطق دیگر زمین هم به انسان ها سود می رسانند.
5ـ پناهگاه های كوهستانی: ممكن است اهمیت غارها و پناهگاه های كوهستانی برای شهرنشینانِ آسوده خاطر هرگز روشن نباشد؛ ولی بیابان گردها، مسافران بی دفاع، چوپان ها و خلاصه همه ی كسانی كه از نعمت خانه های ثابت و سیار محروم اند و در یك آفتاب داغ تابستان یا سوز سرمای زمستان گرفتار می شوند، می دانند که وجود یك پناهگاه كوهستانی تا چه اندازه اهمّیت دارد و گاهی انسان ها و حیوانات زیادی را از مرگ حتمی نجات می بخشد؛ به خصوص این كه معمولاً این گونه پناهگاه ها در زمستان، گرم، و در تابستان، سرد است.
6ـ لباس های حفظ كننده: لباس، فایده های متعددی برای انسان دارد؛ امّا این آیات به یك فایده ی مهم لباس ها اشاره می كند و آن خاصیت حفظ كنندگی آن هاست.
این محافظت، دو نوع دارد:
1ـ لباس هایی كه انسان ها را در برابر سرما و گرمای هوا حفظ می كنند. به راستی در میان تمام موجودات زنده، تنها ما انسان ها از چنین نعمتی برخورداریم و در گرم ترین و نیز سردترین نقاط زمین، به کمک آن زندگی می کنیم.
2ـ لباس هایی كه مردم را در جنگ ها در برابر ضربات دشمن حفظ می كند. این لباس ها در گذشته زره نام داشته و اکنون نیز انواع پوشش های ضد گلوله و ضد آسیب های دیگر چون گازها و اشعه ی زیان بخش وجود و رواج دارد.