فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه جمله نابی👌👏👏👏
تو به اندازه نیمه خالی خودت میسوزی
خودتو لبریز کن از آگاهی دانش و مهارت نگه دار...
تصویر رو ببین تا خوب متوجه بشی🌹
گل و گیاه یاس ونسترن
مدیریت باغات میوه، در پاییز وزمستان
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🍀محلول پاشی فروت ست:
محلول پاشی با ترکیبات فروت ست که شامل اوره، بور، روی و آمینواسید میشود در پاییز و قبل از ریزش برگ درختان توصیه اکید میشود
🍀هرس و حذف شاخه های آلوده و خشک شده:
قبل از ریزش برگ لازم هست شاخه های آلوده و خشکیده شناسایی و هرس و سوزانده شوند،🌱🌱🌱 برخی از آفات مانند کرم و سوسک چوبخوار در شاخه های آلوده زمستان گذرانی میکنن که با قطع و سوزاندن آنها، مجال تخم ریزی و تکامل چرخه به آفات داده نمیشود.🌱🌱🌱🌱
🍀جمع آوری برگ های زیر درخت:
به دلیل وجود آلودگی های قارچی از جمله لکه آجری بادام و... و بسیاری آفات مکنده بر روی برگ ها، جمع آوری، سوزاندن و یا تهیه کمپوست از آنها باید انجام شود.
🍀جلوگیری از چرای درختان و باغات خصوصاً انگور:
به دلیل سیکل معکوس در ذخیره سازی مواد موجود از برگ بسمت تنه و استفاده از این مواد در بهار و هنگام شکوفه دهی و تورم جوانه(قبل برگدهی)، بصورت جد از چرای برگ درختان توسط حیوانات و یا تکاندن آنها به صورت دستی باید خودداری کرد.
🍀قطع آبیاری درختان:
در پاییز و همزمان با شروع به خواب رفتن درختان، آب دهی باغات موجب فعالیت مجدد و تاخیر خواب آنها شده و خطر سرمازدگی زودرس پاییزه را افزایش میدهد.
🍀محلول پاشی با ترکیبات مسی(قارچکش):
بعد از ریزش برگها و مشاهده تنه لخت درختان که باعث تماس محلول با تمامی شاخه های درخت میشود، با محلول پاشی ترکیبات مسی مثل بردوفیکس، پاتوژن های قارچی مانند آنتراکنوز گردو، شانکر باکتریایی و...از بین میروند.
🍀محلول پاشی روغن ولک:
زمان اصلی و کلیدی استفاده از روغن ولک در پاییز می باشد، تاخیر در گلدهی درختان در ابتدای بهار و مبارزه با آفات و تخم آنها برروی اندام گیاهی از نتایج مصرف روغن ولک در پاییز می باشد.
🍀پوشاندن تنه درختان(با تاکید بر نهال های جوان):
پوشاندن تنه درختان با فوم و موارد مشابه، همچنین مالیدن رنگ به تنه درختان، از آسیب سرمازدگی و یخبندان شدید و همچنین حیوانات جونده، محافظت میکند.
🍀چالکود پاییزه:
در برخی مناطق، در پاییز عمل چالکود انجام میشود، در این مرحله از کودهای کند رهاشونده مانند ترکیبات گرانوله فسفر و پتاسیم استفاده میشود.
گل و گیاه یاس نسترن
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌺دشمن پیاز زعفران+راه حل مبارزه
🦡موش کور علاقه شدیدی به پیاز زعفران دارد و به همین دلیل در مدت کوتاهی مزرعه را نابود می کند.
✔️در صورت مشاهده این جانور در مزارع زعفران، باید به سرعت برای مبارزه با آن اقدام نمود. زیرا این جانور به سرعت زاد و ولد می کند.
✅روش های مبارزه:
✔️دمیدن انواع گازهای سمی لوله اگزوست یا دود کاه و پهن به داخل سوراخ های محل زندگی موش کور.
✔️دمیدن گاز با استفاده از کپسول های گاز شهری به داخل لانه موش.
✔️آب انداختن لانه های موش و انتظار بیرون آمدن و کشتن آن ها
✔️گذاشتن قرص فوستوکسین در لانه موش به منظور مسموم نمودن آن ها
✔️دادن طعمه مسموم فسفر دو زنگ در مسیر رفت و آمد موش
گل و گیاه یاس نسترن
اولین آبیاری که اواخر مهر تا اواسط آبان وقت داره آبیاری بشه باید با کود پتاس بالا یا همون ۱۲۱۲۳۶ باشه آبیاری های بعدی در وقت مناسب وساده
سلام
مهمترین کودهای مصرفی برای پیاز زعفران ترکیب کود ۵۰_۵۰-۰ فسفر وپتاس بالا هست که اول شروع روشد از خاک با اب ابیاری همراه با هیومیک اسید استفاده شود ...
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موسیقی در ستایش مادر
#بنت_قنسول
بزن رو هشتگ شرایط نگهداری رو ببین😍
قیمت استثنایی
❌تعداد محدود❌