. 👇تقویم نجومی اسلامی دوشنبه👇
✴️دوشنبه👈29 آذر/قوس1400
👈15جمادی الاولی1443👈20 دسامبر2021
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
🔘 فتح بصره توسط امیرمومنان علی علیه السلام " 36 ه.ق ".
🌹ولادت امام زین العابدین علیه السلام به روایتی " 36 ه.ق ".
🌙⭐️ امور دینی و اسلامی.
❇️ امروز روز خوبی برای امور زیر است:
✅ صید و شکار و دام گذاری.
✅ نو بریدن و پوشیدن.
✅ و دیدارها و ملاقات ها خوب است.
👶 برای زایمان مناسب نیست.
🤕 مریض مراقبت بیشتری نیاز دارد.(منظوری مریضی است که امروز مریض شود)
✈️ مسافرت: مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
🌓 امروز قمر در برج سرطان و از نظر نجومی مناسب برای امور زیر است:
✳️ بذر افشانی و کاشت.
✳️ درختکاری.
✳️ خرید و فروش اجناس.
✳️ معامله املاک.
✳️ آغاز نگارش کتاب مقاله و پایان نامه.
✳️ کندن چاه و کانال.
✳️ و ایجاد کانال آب نیک است.
📛 ولی امور ازدواجی.
📛 فصد.
📛 و آغاز بنایی خوب نیست.
👩❤️👨 مباشرت و مجامعت امشب :شب سه شنبه، فرزند امشب سخاوتمند و نرم دل و مهربان است و زبانش از دروغ و تهمت پاک است.ان شاءالله
💇♂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری، باعث سرور و شادی میشود.
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، موجب قولنج میشود.
🔵 دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
👕 دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود .
✴️️ وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه #یا لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد .
💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_حسن_علیه_السلام و #امام_حسین_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
😴تعبیر خواب
شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند
تعبیرش از آیه ی 27 سوره مبارکه " نحل " است .
قال سننظر اصدقت ام کنت من الکاذبین...
و از مفهوم آن استفاده می شود که برای خواب ببینده حالتی غیر حالتی که داشت روی دهد و از طرف شخص خوب و بزرگی به عظمت و بزرگی برسد ان شاءالله.و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
🌸زندگیتون مهدوی🌸
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
💥بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💥
اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــــــدٍ وآل مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
امیرالمومنین علیه السلام:
سخت ترین دل ها از نظر آلودگى و ناصافى ، دل شخص کینه توز است.
(غررالحکم ، باب کینه)
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
شبی روباهی وارد گندم زاری شد وبخش کوچکی از مزرعه را لگد مال کرد وبه صاحب مزرعه کمی ضررزد
پیرمرد کشاورز کینه ی روباه را به دل گرفت وتصمیم گرفت انتقام بگیرد مقداری پوشال به دم روباه بست وآتش زد روباه شعله ور در مزرعه به این طرف وآن طرف می دوید وگندم زار را به آتش می کشید وکشاورز هم به دنبالش، گندم زار به خاکستر تبدیل شد.
قصه ی آدمهایی که کینه به دل میگیرند ودر پی انتقام هستند هم همین است باید بدانند آتش این انتقام دامان خودشان را هم خواهد گرفت و وقتی این اتفاق افتاد دیگر پشیمانی سودی ندارد پس بهتر است که ببخشیم وبگذریم به خاطر خودمان
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
🤲 اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج و وَفِّقنَا لِمَا تُحِبُّ وَ تَرضَی
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
#فاطمیه
@golmaryam1399
🔴 چگونه انگلیسیها با یک نقشه مخفی و حساب شده، طب سنتی در ایران را نابود کردند؟!
♻️ سیریل الگود یهودی: ما ۳۰۰ سال تلاش کردیم تا توانستیم طب ابن سینا را در ایران دفن کنیم.
این سوال مطرح که اگر واقعا طب سنتی روش موثری برای درمان بسیاری از بیماری هاست، چرا در دوره ای از تاریخ، یک دفعه ترک شده است؟ آیا مردم نسبت به گنجینه ی علمی خود دچار فراموش کاری شده اند یا برنامه ی خاصی برای نابودی آن اجرا شده است؟
مطالعه کتاب «تاریخ طب در ایران» نوشته ی «دکتر سیریل الگود» پزشک سفارت انگلیس در دربار قاجار، حقایق تلخی را بر ما روشن می کند.
با خواندن کتاب «تاریخ طب در ایران» متوجه می شویم که استعمار اولین بار به وسیله ی طب خود وارد این مملکت شد و حذف طب سنتی، بنا به اعتراف سیریل الگود و سایر مورخین و اطبای غربی، حرکتی خزنده بود که طی ده ها سال تلاش و برنامه ریزی بی وقفه حاصل شد و جهت این حرکت نیز از بالا به پائین بود، یعنی ابتدا شاهان و شاهزادگان را متقاعد کردند ، بعد راه آموزش طب سنتی را مسدود و در نهایت مردم را مجبور به روی آوردن به طب شیمیایی کردند.
سیریل الگود در کتاب خود می گوید :
«مبارزه با طب سنتی از زمان شاه عباس صفوی که مقارن با ورود کمپانی هند شرقی به ایران بود، در دستور کار قرار گرفت، لیکن به علت مقاومت مردمی هیات هایی که در زمان صفویه به ایران می آمدند توفیقی به دست نیاوردند.»
پزشک کمپانی هند شرقی در آن زمان فردی به نام FRYER بود. او در مورد این ناکامی می گوید:
“این ها اصلا عادت ندارند با مطالعات و تحقیقات جدید پیشرفت کنند و از این جهت، با همان تعصبی که به مقدسات متمسک هستند ، به اصول طب خود چسبیده اند.”
این سخنان علاوه بر این که عصبانیت این پزشک از اعتقاد مردم به طب خود را نشان می دهد، بیانگر شدت اعتقاد مردم آن زمان به طب سنتی در حد باورهای مذهبی می باشد.
آیا اگر مردم که طبیعتا همیشه به سلامتی خود علاقه مندند، از طب سنتی خود نتیجه نمی دیدند و از آن راضی نبودند، چنین به آن پایبندی نشان می دادند؟
بعد از دوران صفویه به دوران قاجار می رسیم. سیریل الگود در ادامه ی کتاب خود می گوید:
«ویژگی مهم دوران قاجار، انتقال طب ابن سینا به طب هاروی و پاستور بود. هیات های نمایندگی که در این زمان به ایران می آمدند، اغلب پزشک بودند و به این ترتیب طب غربی به ملایمت و آهستگی در سنگرهای طب سنتی نفوذ کرد.»
از این سخنان، خزنده بودن و اینکه این حرکت یک حرکت جنگی و به قصد غلبه و تسلط فرهنگی بوده است، روشن می شود. واضح است که برای غلبه بر یک ملت باید آن را نسبت به داشته های خود دچار خود باختگی کرد و کدام خود باختگی از این بالاتر که یک ملت بپذیرد برای حفظ سلامتی و درمان خود محتاج به بیگانگان است؟ پس وقتی در این سنگر تسلیم شود، سایر سنگرها را راحت تر تخلیه می کند و دقیقا به همین علت است که هیات های نمایندگی غربی که به ایران می آمدند عمدتا از میان پزشکان انتخاب می شدند.
سیریل الگود زمانی این اعترافات را می گوید که اهداف استعمار در این مورد کاملا پیاده شده و کار از کار گذشته است. وی اظهار می دارد
«بدیهی است که اکنون دور نمای طب به نحو محسوسی تغییر یافته بود. ۵۰ سال آموزش بوسیله ی اساتید خارجی، نسلی را پدید آورده بود که دید آنها کاملا با پدرانشان متفاوت بود. این نفوذ فرهنگ غربی به وسیله ی هیات های پزشکی در مراکز مختلف کشور تقویت شده بود و بزرگترین افتخار و اعتبار را در این مورد باید به این هیات ها داد.
سیریل الگود آن گاه وضع قانون منع طبابت سنتی را به عنوان آخرین میخ تابوت ابن سینا معرفی کرده و می گوید
“در سال ۱۹۱۱ وضع قانون طبابت بر اساس دیپلم و مدرک صورت گرفت که می گفت: هیچکس در هیچ نقطه از ایران حق اشتغال به هیچ یک از فنون طبابت را ندارد، مگر اینکه از وزارت معارف اجازه نامه گرفته یا تصدیق نامه از ممالک خارجه داشته باشد.
بدین ترتیب آخرین میخ تابوتی که حاوی جسد مرده ی طب سنتی بود کوبیده شد. سمت معلمی طب ابن سینا نیز منسوخ شد. تمام این اصلاحات نشان می داد که با سپری شدن دوره مجریان طب رازی و ابن سینا، روش های طبی منسوب به آنان نیز محکوم به فنا گردیده است. رسم دیرینه ی خدمت شاگردی نیز از بین رفت و حکیم ها دیگر نمی توانستند شاگردانی به سوی خود جلب و معلومات و تجربیات عملی خود را به آنها منتقل کنند. تمامی این پیشرفت ها به وسیله ی سیاست اروپا به شدت کنترل می شد.
🇮🇷 @golmaryam1399
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توهین های مجید انصاری به مجالس اهل بیت(ع) :دهه #فاطمیه و ماه محرم درست کردهایم! کسب و کار و بیزینس عدهای در مناسبت سازی است▪️مجید انصاری از فعالان سیاسی اصلاح طلب در بخشی از گفت و گویش با خبرفوری به موضوع هیئت و مناسبت های مذهبی پرداخته و با لحنی توهین آمیز بسیاری از این مناسبت ها از جمله #ایام_فاطمیه و ماه محرم و صفر را ساخته و پرداخته عده ای دانسته که کسب و کار و بیزینس آن ها در این مناسبت هاست...
#نفوذ
@golmaryam1399
مثل سیب !
:---------------------------------
شما اگرسیبی راافقی وبه سمت مقابل پرتاب کنید ، هرگز به سمت شما بازنمی گردد.اما اگرهمین سیب را مستقیم به سوی آسمان پرتاب کنید دیریازود به خود شمابازمی گردد.
یادمان باشدخداوند دنیارا افقی نیافریده ،بلکه کاملا عمودی است پس آدم ها هرچه می کنند به خودشان باز می گردد.
«کل نفس کسب رهینه»