🔵توضیحات قالیباف از جلسه غیرعلنی درباره فروش نفت
🔷رئیس مجلس پس از اتمام جلسه غیرعلنی مجلس و در آغاز صحن علنی: در این جلسه روسای کمیسیونهای اقتصاد و برنامه و بودجه درباره بحث اوراق سلف نفت گزارشی ارائه دادند و نمایندگان به اعلام نظرات خود پرداختند که در نهایت این مسئله باعث رسیدن به یک جمع بندی شد که میتواند در تصمیم گیری شورای عالی اقتصادی سران قوا موثر واقع شود.
🔷در نهایت جمع بندی این شد که کمیسیون برنامه و بودجه، انرژی و اقتصاد به صورت جداگانه و در صورت لزوم به صورت مشترک آن موضوع را رسیدگی و نهایی کنند.
🔷قرار شد همکاران در کمیسیون بهداشت و آموزش با توجه به اینکه آخر هفته کنکور سراسری برگزار میشود و نمایندگان در حوزههای انتخابیه خود مخصوصا همکارانی که پزشک و متخصص هستند نظارت دقیقی به عمل بیاورند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔎بیشتر بدانیم...
🔵 ماجرای انقضای تحریم تسلیحاتی ایران چیه؟
🔴 #ماجرا_به_زبان_ساده
با رفتن تحریمهای تسلیحاتی، چه خواهد شد؟
🔻 #زمـانـه| شورای امنیت سازمان ملل سال ۲۰۰۷ تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران را اعمال کرد. این تحریمها اواسط اکتبر طبق توافق ۵+۱ منقضی میشود.
🔹انقضای تحریم تسلیحاتی به چه معناست؟ یعنی ایران از اواخر مهر امسال میتواند از هر که دوست داشت سلاح بخرد یا به هر که دوست داشت سلاح متعارف بفروشد.
🔹گرچه آمریکا از برجام خارج شده، تهدید کرده که با تمدید نشدن تحریمهای تسلیحاتی، از بندی در برجام برای بازگشت همه تحریمهای سازمان ملل علیه ایران استفاده خواهد کرد. اما چطور؟
🔹 برای فعالسازی مکانیسم ماشه آمریکا باید شکایتی را علیه ایران درباره نقض برجام به شورای امنیت ببرد. سپس شورای امنیت باید ظرف ۳۰ روز درباره قطعنامهای برای ادامه معافیت تحریمی ایران تصمیمگیری کند. اگر این قطعنامه تا مهلت مقرر ارایه نشود، همه تحریمهای سازمان ملل که قبل از سال ۲۰۱۵ برقرار بود، به طور خودکار بازمیگردد.
🔹 برخی دیپلماتها میگویند آمریکا میتواند شکایتش را تا هفته دیگر مطرح کند، برخی هم معتقدند چون آمریکا از برجام خارج شده به لحاظ قانونی نمیتواند با استناد به بندی در برجام کل تحریمها را بازگرداند.
#زمانه:
🔴 #شکست_دیپلماتیک_مفتضحانه| قطعنامه آمریکا علیه ایران رأی نیاورد
🔻 #زمـانـه| قطعنامه آمریکا با ۱۱ رأی ممتنع، ۲ رأی موافق و ۲ رأی مخالف به تصویب نرسید!
✅ موافق: آمریکا و دومینیکن
✅ مخالف: چین و روسیه
✅ ممتنع: بلژیک، استونی، فرانسه، آلمان، اندونزی، نیجر، سنت ویسنت، آفریقای جنوبی، تونس، بریتانیا و ایرلند شمالی و ویتنام.
🔹نماینده آمریکا در سازمان ملل: وعده خود برای استفاده از مکانیسم بازگشت خودکار تحریمها (مکانیسم ماشه) را برای احیای تحریمهای ایران دنبال خواهیم کرد.
#زمانه
🔴 #شکست_دیپلماتیک_مفتضحانه l چرا روسیه و چین رای منفی دادند؟
🌐 #روسیه: «هیأت روسیه به پیشنویس قطعنامه شورای امنیت در خصوص "تحریم تسلیحاتی" علیه ایران که آمریکا آن را پیشنهاد داده بود رأی مخالف داد. ما همواره با تلاشها با تحمیل "تحریمهای تسلیحاتی" علیه ایران از طریق شورای امنیت سازمان ملل مخالفیم.پیشنهاد آمریکا نقض آشکار ضمیمه «ب» قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است که صراحت دارد تنها روش مشروع برای تجدیدنظر در تقویم زمانی مربوط به نظام فوقالذکر برای انتقال سلاح، تصمیم متفقالقول کمیسیون مشترک برجام است. آمریکا با توجه به خروج عامدانهاش از این توافق در سال ۲۰۱۸ که هیچگاه هم آن پنهان نکرد حق خود برای استفاده از این ابزار را از دست داد.»
🌐 #چین: «امروز شورای امنیت سازمان ملل متحد، پیشنویس قطعنامه آمریکا علیه ایران را رد کرد. این نتیجه بار دیگر نشان میدهد که یکجانبهگرایی از هیچ حمایتی برخوردار نیست و زورگویی شکست میخورد. هر تلاشی برای بالاتر قرار دادن منافع شخصی نسبت به منافع مشترک جامعه بینالمللی به بنبست خواهد خورد.اکثریت قاطع اعضای شورای امنیت بر این باورند که باید از برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ دفاع کرده و آنها را اجرا کرد. آمریکا که دیگر جزو طرفهای مشارکتکننده در برجام نیست از هیچ حقی برای درخواست از شورای امنیت جهت فعال کردن مکانیسم ماشه برخوردار. اگر آمریکا بر این اصرار بورزد، تلاشش محکوم به شکست است.»
🖌 #سرخط: با توجه به صراحت بیانیه های روسیه،چین و آلمان مبنی بر خروج آمریکا از برجام، تهدید آمریکا مبنی بر فعال شدن مکانیسم ماشه هم بی تاثیر است.
#زمانه
#افول_آمریکا
🔴 #دومینیکن کجاست؟‼️
🔻 #زمـانـه| با اعلام رای مثبت دومینیکن به قطعنامه تحریم تسلیحاتی ایران شناخت بیشتر از این کشور کمترشناخته شده میتواند برای ایرانیان جذاب باشد. فلذا مدیریت کانال زمانه اطلاعاتی در خصوص این کشور تقدیم نگاه تان میکند:
🔹 جمهوری دمکراتیک دومینیکن کشوری در دریای کارائیب، در آمریکا جنوبی است که پیش از این مستعمره اسپانیا بود. این کشور با هائیتی هممرز است و در نزدیکی کوبا، جامائیکا و پورتوریکو قرار دارد.
🔹 این کشور با مساحت ۴۸/۷۳۰ کیلومتر مربع جمعیتی حدود ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر با میانگین سنی ۲۵ سال دارد
🔹نرخ بیکاری در این کشور ۵/۱۵ درصد است. ۲/۴۲ درصد از جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی میکنند. در سال ۲۰۰۷م نرخ تورم در دومینیکن ۸/۵ درصد بود.
🔹 دومینیکن اولین سرزمینی در قاره آمریکا است که اروپاییها در آن استقرار یافتند و پایتخت آن، سنت دومینگو نیز اولین پایتخت مستعمراتی در این قاره است
دومینیکن در سال ۱۸۴۴ از هاییتی استقلال یافت و در نوامبر همین سال نیز اولین قانون اساسی دومینیکن تدوین شد
🔹 جمهوری دومینیکن دارای یک نظام دموکراسی است که در آن قوای ملی به سه شاخه مستقل مجریه، مقننه و قضاییه تقسیم شدهاند
🖌 #زمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🔰خوش آمدید یوسف های خمینی
۳۰سال گذشت.
26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان هشت سال دفاع مقدس به میهن اسلامی ایران خجسته باد.
@golpabasir
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واقعا دلواپسیم آقا، محرم با خودت😭
@golpabasir
کار فرهنگی در تونل وحشت!!
در شب اول اسرا را وارد اردوگاهی می کردند که به تونل وحشت معروف بود، شکنجه گر عراقی چنان با باطوم به کمر اسرا می زد که کمر کاملا خم می شد. آیا اصلا می توانید تصور کنید که این ضربه تا چه حدی محکم بود که کمر را خم می کرد؟!
من که شیمیایی هم شده بودم، با وارد شدن ضربه، نفس کم می آوردم و همه چیز پیش چشمان من تاریک می شد. یکی از شکنجه گرهای عراقی به نام عدنان، به شدت ظالم بود و همیشه اسرا را با کابل و باطوم می زد، فحاشی می کرد و به حضرت امام خمینی (ره) توهین می کرد.
شهید مهندس حاج اسدالله خالدی که همرزم شهید بهشتی بود و هر دوی آنها، انجمن اسلامی خارج از کشور را راه اندازی کرده بودند، آن زمان همراه ما در اسارت بود و با زبان انگلیسی، فارسی و آلمانی با این شکنجه گرها به خصوص عدنان صحبت می کرد، تا اینکه عدنان رام شد! اصلا نمی توان باور کرد که چگونه عدنان وحشی رام شد به طوری که او قبل از آزادی ما گریه می کرد و می گفت؛ من هم دوست دارم با شما به ایران بیایم. فقط تصور کنید از نظر فرهنگی، چه فعالیت هایی صورت گرفت که این عراقی مزدورِ وحشی، شب ها برای خواندن نماز شب، پشت در آسایشگاه ما می آمد. حتی رفتار ما باعث شد یک سرباز عراقی به نام عوض چنان تغییر رفتار داد که شب ها می آمد و به من قرآن می داد بخوانم. گاهی حتی این سربازان، توسط فرمانده هایشان توبیخ می شدند.
وعدههای سرخرمن!
جریان تحریف به دنبال آن است که با ابزار مذاکره، کشور را مجدداً معطل وعدههای سرخرمن آمریکا نگه دارد. روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «ماجرای میانجیگری آلمان چیست؟» نوشت: پیشنهادات (کاهش توان موشکی) و رعایت حقوق بشر و کاهش دخالت در منطقه است که از سوی آلمان ارائه شد. این امر ممکن است بهانهای به دست سه کشور اروپایی دهد. اتحادیه اروپا اگر اینستکس را هم راهاندازی کند، ایران باید تعهداتی را انجام دهد. ما نمیتوانیم در نقطه صفر باقی بمانیم». «سعید حجاریان» در روزهای گذشته، در اظهارنظری مشابه گفته بود: «در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست، چه با جمهوریخواهان چه با دموکراتها». این عده تأکید دارند که وضع اقتصادی اسفناک است و برای خروج از این وضعیت، چارهای جز مذاکره با آمریکا نیست! کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی بارها تأکید کردهاند که تحریمها حداکثر ۲۰ الی ۳۰ درصد در ایجاد وضع موجود اقتصادی سهیم است و ۷۰ الی ۸۰ درصد علت وضع موجود، سوء مدیریت در حوزه اجرایی است. دلار ۲۵ هزارتومانی و پراید ۹۰ میلیونی و سکه ۱۱ میلیونی و افزایش ۶ برابری قیمت مسکن همگی میوههای برجام است و نشاندهنده آن است که مذاکره با آمریکا هیچگاه به فتح الفتوح اقتصادی ختم نشده و بلکه به کوچک شدن سفره مردم منتهی میشود.