🌸🌸🌱🌺🌺🌺🌱🌸🌸
زیبایی هر ساختمان
همراه باکیفیت کار
در نازک کاری جلوه ساختمان شمارو دوچندان میکند .
گچ کاری منزل اصلی ترین جزء و بیشترین سهم در زیبایی ساختمان شمارو به خود اختصاص می دهد.
👌کیفیت را از قیمت پایین طلب نکنید.
👌کیفیت را بادیدن نمونه کار و مقایسه قیمت بسنجید
👌کیفیت اتفاقی نیست.
👌
گچ کاری هنر ایرانی
معماری ایرانی
زیبایی داخل هر خانه
با گروه گچ کاران برادران داوری
شماره تماس
09151523059
09120366709
💠 @gonabad20ir
#آگهی
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
تقاطع سعدی با پرستار و پاسدارن خطرآفرین است
سلام . وقت بخیر.
دو تقاطع سه راهی در خیابان سعدی که فاصله کمی هم باهم دارند ( یکی اتصال بلوار پاسداران و خ سعدی و دیگری اتصال خیابان سعدی و بلوار وحدت به سمت بیمارستان بهلول) بسیار پرتردد و خطر افرین است
با وجود نصب چراغ راهنمایی و رانندگی چراغ ها غیر فعال و غیر قابل استفاده است.
خواهش می کنم با توجه به شلوغی این منطقه و موقعیت بیمارستان بهلول مسولین هرچه سریعتر نسبت به راه اندازی سیستم کنترل ترافیک و چراغ ها ی راهنمایی و رانندگی اقدام مناسب را انجام دهند. قبل از وقوع حوادث تلخ و قبل از دیر شدن.
📩
.
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
🏆🔶پهلوانان نمی میرند
🔹جمعی از ورزشکاران وپیشکسوتان ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی شهرستان گناباد باحضور در بهشت قاسم، یاد وخاطره شهدا و مرحومین ورزشکار را گرامی داشتند.
🔹در راستای اشاعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیز باحضور در کافه کتاب تجلی دانش و کافه مطبوعات سارابانو ازمرحوم سید حسین تجلی یکی از فعالان این رشته یاد شد.
🔹عباس شجاعی رئیس هیئت ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی شهرستان گناباد گفت: یقینا با این اقدام فرهنگی و شایسته یاد این مرحوم در اذهان زنده می ماند.
🔹وی با اهدای عکس سوخته نگار مرحوم سید حسین تجلی از پدر این ورزشکار تقدیر کرد.
🔹ورزشکاران می توانندبا استفاده از کتابخانه ها همزمان با تقویت جسم به تقویت و پرورش ذهن با خواندن روزی چند صفحه کتاب بپردازند.
🔹روابط عمومی هیئت ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی شهرستان گناباد
.
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
#صدای_مردم 👇👇
🔺نماینده محترم گناباد .جناب آقای صفایی قول ایجاد 5000 شغل در گناباد و بجستان دادند و یکی از شعارهای اصلی ایشان نیز همین مو ضوع بود ..
❤ قنات روستای رهن سالهای متمادی است که به دلیل کم توجهی و رفتار صرفا رسمی مسئولین ذیربط و متولیان آن در روستا، به مشکل کاهش شدید آبدهی نسبت به قبل مبتلا شده و کشاورزان عزیز روستای رهن را که تنها ممر در آمد آنها از راه کشاورزی بوده و هست را با مشکلات عدیده ای مواجه ساخته و موجبات بیکاری تعداد زیادی از کشاورزان و جوانان و درنهایت خالی شدن سفره آنها شده است.
💚 اگر بودجه لازم تامین گردد و مسئولین دست از شعار بردارند و به وعده های خود در خصوص تامین بودجه پایبند باشند قطعا مشکل لایروبی و کم آبی قنات کهن رهن به آبدهی لازم خواهد رسید و دشت و صحرای خشکیده و لم یزرع روستای رهن را سیراب خواهد کرد و کشاورزی رونق خواهد گرفت و جوانان جویای کار نیز حد اقل بیش از 300 نفر مشغول کار و از بیکاری نجات خواهند یافت.
🌴 حال که نماینده محترم گناباد جناب آقای صفایی .قول ایجاد 5000 شغل را درگناباد داده اند .شایسته است که در راستای تامین اعتبار لازم برای لایروبی قنات رهن اقدام عاجل فرمایند .و در خصوص ایجاد حداقل 300 شغل از این محل به شعار تبلیغاتی خود عمل نمایند.
🍀 این یک آدرس و پیشنهاد و توصیه به ایشان است در راستای تحقق بخشی از شعارهای تبلیغاتیشان ..
با آرزوی موفقیت ایشان در همه عرصه ها .بخصوص ایجاد شغل بدای جوانان جویای کار در گناباد .از جمله روستای رهن .
📩شهروند روستای رهن، نام محفوط
✴️به کانال اطلاع رسانی روستای رهن بپیوندید
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
.
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #فیلم| در سالروز قیام گوهرشاد جزییات این واقعه را از زبان شاهدان عینی بشنوید
🔹برخی از این افراد که شما در کلیپ میبینید در ماجرای واقعه گوهرشاد در ۲۱ تیر ۱۳۱۴ حضور داشته اند./فارس
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
🔈⬅️⬅️⬅️ استخدام ➡️➡️➡️🔈
منسوجات خانگی و کالای خواب "ترمه"
به یک نفر آقا جهت فروشندگی نیازمند است.
شرایط :
سن کمتر از 35 سال
مومن و متعهد
تمام وقت
تعهد برای حداقل دو سال کار
آدرس:
گناباد ;سعدی 2(داخل کوچه جنب جهاددانشگاهی)
بسکابادی
اطلاعات بیشتر»»»»مراجعه حضوری
و ارتباط از طریق آی دی زیر
💠 @gonabad20ir
.
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
آنچه در صحن کهنه -صحن انقلاب- اتفاق افتاده یا اینکه اول بهلول کجا رفت، بعد آمد کجا، بعد چه جوری شد؛ اینها همه هست. کمااینکه در خود خاطرات بهلول هم -در اولش- هست. البته من کتاب خاطرات بهلول را نخواندهام اما چون از خود ایشان شفاهاً شنیدم، میدانم که همان چیزهایی که شنیدم، در آن کتاب هست -البته آن کتاب مدتی دست من بود؛ قبل از اینکه چاپ بشود آن را به من داده بود- ایشان جزئیات حادثهی آن دو سه روزی را که در اینجا بوده و روی منبر بوده -اول مسجد گوهرشاد را، بعد صحن کهنه و صحن نو و باز دوباره مسجد گوهرشاد را تا وقتی که فرار میکند از اینجا و میرود- در مقدمهی کتاب به احتمال زیاد آورده. بنابراین کتابهای دیگری وجود دارد. البته همینطور که گفتم، یک کتابی هست که تاریخ و گزارش آن حادثه است. بخشی از آن کتاب یادداشتهای مرحوم شیخ احمد بهار است؛ شیخ احمد بهارِ(۵) رماننویسِ معروف مشهد که در همهی حوادث بوده و روزنامه هم منتشر میکرده و آن روزها هم به مناسبتی روزنامهاش را تعطیل میکند. داستان، در عین حال، متن ماجرا بوده. بخشی از آن کتابی که عرض میکنم خاطرات اوست. باید اینها را بگردید پیدا کنید.
.
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
گناباد۲۰؛اخبار و صدای مردم گناباد
آنچه در صحن کهنه -صحن انقلاب- اتفاق افتاده یا اینکه اول بهلول کجا رفت، بعد آمد کجا، بعد چه جوری شد؛
یک مسئلهی دیگر آنهاییاند که نقشآفرینی کردند. ببینید شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضا شاه، مثلاً علی اصغر حکمت(۷) -اینها چهرهها هستند دیگر- در قضیهی کشف حجاب نقش ایفا کردند، نقش استعماری ایفا کردند، یعنی آن پشت جبههی حقیقی رضا شاه اینها بودند. رضا شاه تفنگ دستش بوده و اینها کسانی بودهاند که فکر میساختند و به رضا شاه جهتگیری میدادند که او تفنگ را کجا به کار ببرد. به نظر من این شخصیتهای فرهنگی خیلی مؤثرند، چهرههای اینها شناخته بشود. رضاخان فقط یک سفر خارجی رفت و آن هم به ترکیه بود در زمان آتاترک. آنجا زنهای بیحجاب را آوردند به او نشان دادند. ایدهی بیحجابی را به او تزریق کردند و بعد این دُور و بریهایش گفتند راه تمدن و اینها همین کاری است که آتاترک کرده و از آن وقت او به فکر فرو رفت و مقدماتش را شروع کرد. بعد ۱۳۱۴ دیگر اجباری شد اما قبلاً چیزهای دیگری بود.
http://idc0-cdn0.khamenei.ir/ndata/news/41375/C/13960108_0441375.jpg http://idc0-cdn0.khamenei.ir/ndata/news/41375/C/13960108_0341375.jpg
نکتهی دیگر شخصیتهاییاند که اقدام کردند و کار کردند و میشود از آنها اسم آورد. امام (رضواناللهعلیه) یک بار به ما گفتند که من هیچکس را به شجاعت مرحوم آقای کاشانی ندیدم، ایشان مدرس را هم دیده بودند، اما درعینحال گفتند کاشانی. بعد سه قضیه از مرحوم کاشانی نقل کردند که دو تایش مربوط به همین قضایای مربوط به پهلوی است و متأسفانه سومیاش را من یادم نیست. آن قضیهای که بهطور مشخص مربوط به قضیهی حجاب است این است که گفتند خانهی ایشان در پامنار بود، مأمور کلانتری آنجا آمد پیش آقای کاشانی و گفت که مثلاً فرماندهمان سلام رساندند و گفتند که شبِ مثلاً سهشنبه، شما و خانوادهتان در فلان مجلس دعوتید -دعوت میکردند دیگر که با زنهایشان سربرهنه بیایند؛ حالا آمده بوده از آقای کاشانی دعوت میکرده- آقای کاشانی یک تشری به او میزند و تندی میکند. او میگوید که آقا فرمانده گفتند. آقای کاشانی میگوید -نزدیک به این تعبیر که- خیلی غلط زیادی کردند فرماندهتان!(۸) بعد او دستپاچه میشود، میگوید آقا مقامات بالا این را گفتند. آقای کاشانی باز میگوید مقامات بالا -نزدیک به این تعبیر که- خیلی غلط زیادی کردند این حرف را زدند! پا شو برو گمشو! میآید به رئیس کلانتری میگوید. او میگوید بابا نزدیک این سید نروید، خطرناک است. غرض، از این جور قضایا هست در مسائل مربوط به حجاب.
جزو همین فهرست دستگیرشدگان یکی هم مرحوم آشیخ هاشم قزوینی است دیگر که استاد ما بود. ایشان مدرّس درجهی یک بود در مشهد و ما سالها درس ایشان میرفتیم. ایشان میگفت که وقتی کشف حجاب شد، خب همه ناراحت بودند. دیدیم یکی از آقایان خیلی خوشحال است. گفتیم شما چطور [این قدر خوشحالی]؟ گفت خیلی کار خوبی شد، بگذار مردم بفهمند من چهل سال با چه کسی زندگی کردهام!(۹) غرض، حرف و گفت و نقل در حواشی مسئلهی حجاب خیلی زیاد است. من البته سالی که کشف حجاب شد، در دنیا نبودم؛ بنده متولد ۱۳۱۸ هستم یعنی چهار سال بعد از کشف حجاب، ولیکن خب مادرم و اینها نقل میکردند قضایا را و اینکه در خانه میماندند، مدتها بیرون نمیرفتند و برای بیرون رفتنهای اضطراری چه مشکلاتی را تحمل میکردند. هم از مادرم شنیدیم و هم از زنهای دیگر شنیدیم. خیلی قضایای واقعاً دردناکی است که اتفاق افتاده. اینها همه باید دیده بشود. یعنی اگر واقعاً مسئلهی حجاب بحث میشود، این قضایا دیده بشود. پس مسئلهی حجاب یک مسئلهای شد جدای از قضیهی مسجد گوهرشاد، یعنی یک مسئلهی فراگیر بزرگِ مهم. به هر حال ما از زحمات آقایان خیلی متشکر هستیم. خداوند انشاءالله موفق و مؤیدتان بدارد.
گناباد۲۰؛اخبار و صدای مردم گناباد
آنچه در صحن کهنه -صحن انقلاب- اتفاق افتاده یا اینکه اول بهلول کجا رفت، بعد آمد کجا، بعد چه جوری شد؛
نکتهی بعدی این است که مرحوم آقازاده فراموش نشود. آقازاده در قضایای مسجد گوهرشاد دخالتی نداشته، لکن دستگاه دربار، او را متهم کردند. بعد هم به خاطر همین اتهام، آقازاده را که در مشهد دارای شأن خیلی زیادی بود -اصلاً کسی تصور نمیکرد که مأمور دولتی به خانهی آقازاده برود، یعنی تا این حد که مأمور جرأت کند برود خانهی آقازاده- مأمورین رفتند در خانه گرفتند او را، کشیدندش بیرون، بدون اینکه اجازه بدهند حتی لباس مرتبی تنش کند، برش داشتند از مشهد اول بردند یزد و مدتی آنجا بود، بعد هم به تهران و بعد از یکی دو سال مسمومش کردند و شهیدش کردند. ببینید اینها عناصر مهم قضیهی مربوط به مسجد گوهرشاد است.
یک نکتهی دیگر این است که ببینید یک وقت قضیهی مسجد گوهرشاد را از نگاه یک فاجعهی تاریخی که اتفاق افتاده نگاه میکنید؛ آن همین است دیگر، همینی است که تصویرهایش این جوری کشیده میشود؛ یعنی یک عده مردم مؤمن برای خاطر مقصودی در یک جای مقدسی جمع شدند، مأمورین دولتی ریختند اینها را کشتند. البته کشتار فقط در مسجد هم نبوده، بلکه بیرون، در فلکه -آن فلکهی قدیم که البته حالا دیگر نیست- بست پایین خیابان، جلوی آن باصطلاح خیابان تهران، یعنی خیابان امام رضا (علیهالسلام) اینجاها همه آدم کشته شده. همین درِ جنوبی مسجد گوهرشاد که الان آن درِ جنوبی بسته است و در محلش صحن قدس را درست کردهاند، آنجا به عوض صحن قدس یک راهرویی بود که میآمد در مسجد گوهرشاد و در همان راهرو عدهی زیادی کشته شدند که قضایایش را من نمیدانم کجا خواندم و الان واقعاً یادم نیست که این را خواندم اما مطلعم که همانجا عدهای را کشتند. کسانی میگویند ما از بالاخانه نگاه میکردیم و میدیدیم که مردم را میکشند و نیمهجان سوار کامیون میکنند و میبرند و در منطقهی عَلمدشت هم دفن میکنند؛ همان حرفهایی که معروف است. پس بنابراین یک نگاه، این نگاه است؛ نگاه یک فاجعهای که در مشهد به مناسبت حجاب اتفاق افتاده.
یک مسئله که به نظر من از این دایرهاش خیلی وسیعتر و مهمتر است، خود اصل مسئلهی حجاب است. حالا من دیدم که دوستان اینجا «روضهخوانی ممنوع» را مطرح کرده بودند، اما «حجاب ممنوع» یک موضوع خیلی مهمی است، که حالا خاطراتی هم که شما اینجا نقل کردهاید، غالباً دربارهی همین مسئلهی حجاب است. البته در این دو سه تا خاطرهای که من خواندم، خیلی چیزهای برجستهای نبود. خیلی چیزها را میشود پیدا کرد؛ حالا در ذهنیات خود ما حرفهایی هست و کسانی که در سنین ما هستند از بزرگترهایشان شنیدهاند، از مادرهایشان مثلاً که خودشان مواجه بودهاند و از خواهرهایشان مثلاً شنیدهاند؛ هستند هنوز افراد زیادی از این قبیل. مسئلهی حجاب دیگر مخصوص مشهد و مسجد گوهرشاد هم نیست. یک قضیهی وسیعِ همهجایی سراسری است در کشور و اقدامی که رضا شاه کرد و مواجهههایی که با رضا شاه شد. اینقدر هم دربارهی قضیهی حجاب، خاطره و داستان و اینها میتوانید پیدا بکنید که من خیال میکنم مجموعهاش یک چیز عظیمی خواهد شد. حالا شما گفتید مثل اینکه یکی از آقایان هم -نمیدانم کدام یکی از آقایان بودند- بنا دارند رمان بنویسند. خیلی به نظر من مسئلهی مهمی است که باز این هم از همان مسائلی است که درست رویش کار نشده و توضیح داده نشده.
گناباد۲۰؛اخبار و صدای مردم گناباد
آنچه در صحن کهنه -صحن انقلاب- اتفاق افتاده یا اینکه اول بهلول کجا رفت، بعد آمد کجا، بعد چه جوری شد؛
بیانات پس از بازدید از نمایشگاه «حماسه گوهرشاد»
حضرت آیتالله خامنهای روز سهشنبه ۱۳۹۶/۱/۸ ضمن بازدید از نمایشگاه آثار هنری و اسناد تاریخی مرتبط با واقعهی مسجد گوهرشاد که در حرم مطهر رضوی برگزار شده بود، در جمع برگزارکنندگان این نمایشگاه سخنرانی کردند. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR متن بیانات رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار را در سالروز واقعهی خونین کشتار مردم معترض به کشف حجاب رضاخانی در مسجد گوهرشاد مشهد که در تیرماه ۱۳۱۴ به وقوع پیوست، برای نخستینبار منتشر میکند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اولاً خیلی تشکر میکنم از برادران عزیز، همچنین از آقای جلیلی(۱) که واقعاً زحمت کشیدید، کار نویی را انجام دادید. این خیلی مایهی تأسف است که حادثهی مسجد گوهرشاد با این عظمت و با این اهمیت هیچ انعکاسی در تاریخ ما، در ادبیات ما، در کتابهای رمان ما نداشته باشد. خب الحمدلله خوب کار کردهاید. تا آن مقداری که بنده دیدم و آن مقداری که حالا فهم بنده اقتضا میکند، خیلی به نظرم جالب و خوب آمد؛ هم کارهای نقّاشی و گرافیکی و همچنین کارهای گزارشی و روایتی؛ خیلی خوب بود. من دو سه تا نکته را عرض بکنم:
اولاً راجع به مسئلهی مسجد گوهرشاد، غیر از آن کتابی که آقای وحید جلیلی اشاره کردند،(۲) باز هم کتاب هست. یک کتابی(۳) در قالب رمان یا داستان نوشته شده، اما تاریخ همین حادثه است و من آن را خواندهام و میدانم، و با اطلاعاتی که من در ذهنم بوده تطبیق میکند. همین داستان مسجد گوهرشاد است با مقدمات و مؤخراتش، و اسم همهی این شخصیتها در آن هست و ماجراها را درست تعریف کرده که من آن کتاب را دارم. یکی این کتاب است. یکی هم یک کتاب دیگری است که یکی دو سال پیش آن را خواندم. آن هم مشروح قضایای حادثهی سال ۱۳۱۴ مسجد گوهرشاد را با مقدمات و مؤخرات و جزئیاتش نوشته. مثلاً جلساتی که در منزل مرحوم آقازاده(۴) تشکیل شده یا فرض بفرمایید که آنچه در صحن کهنه -صحن انقلاب- اتفاق افتاده یا اینکه اول بهلول کجا رفت، بعد آمد کجا، بعد چه جوری شد؛ اینها همه هست. کمااینکه در خود خاطرات بهلول هم -در اولش- هست. البته من کتاب خاطرات بهلول را نخواندهام اما چون از خود ایشان شفاهاً شنیدم، میدانم که همان چیزهایی که شنیدم، در آن کتاب هست -البته آن کتاب مدتی دست من بود؛ قبل از اینکه چاپ بشود آن را به من داده بود- ایشان جزئیات حادثهی آن دو سه روزی را که در اینجا بوده و روی منبر بوده -اول مسجد گوهرشاد را، بعد صحن کهنه و صحن نو و باز دوباره مسجد گوهرشاد را تا وقتی که فرار میکند از اینجا و میرود- در مقدمهی کتاب به احتمال زیاد آورده. بنابراین کتابهای دیگری وجود دارد. البته همینطور که گفتم، یک کتابی هست که تاریخ و گزارش آن حادثه است. بخشی از آن کتاب یادداشتهای مرحوم شیخ احمد بهار است؛ شیخ احمد بهارِ(۵) رماننویسِ معروف مشهد که در همهی حوادث بوده و روزنامه هم منتشر میکرده و آن روزها هم به مناسبتی روزنامهاش را تعطیل میکند. داستان، در عین حال، متن ماجرا بوده. بخشی از آن کتابی که عرض میکنم خاطرات اوست. باید اینها را بگردید پیدا کنید.
http://idc0-cdn0.khamenei.ir/ndata/home/1398/139804211639026a1.jpg
نکتهی دوم اینکه ببینید اصلاً قضیهی مسجد گوهرشاد برای چه به وجود آمد؟ این را فراموش نکنیم. نکتهی محوری، مرحوم حاج آقا حسین قمی است.(۶) مرحوم حاج آقا حسین قمی سر مسئلهی کشف حجاب گفت من میروم با رضا شاه صحبت میکنم و مجبورش میکنم که گوش کند. با همین نیت از مشهد بلند شد رفت تهران، که البته وقتی رسید تهران، ایشان را از طرف دولتیها هدایت کردند به شاه عبدالعظیم و آنجا در یک جایی نگه داشتند و شاه هم ملاقات نداد. البته ایشان گفته بود میروم و به او میگویم؛ اگر گوش کرد که هیچی، اگر گوش نکرد همانجا خودم خفهاش میکنم، میکشمش مثلاً؛ با این نیت رفته بود و نشد که ملاقات کند و بعد هم از همانجا ایشان را تبعید کردند به عراق. وقتی که ایشان در تهران بود، علمای مشهد در مسجد گوهرشاد جمع شدند برای اینکه بگویند که اولاً آقای حاج آقا حسین برگردند به مشهد؛ ثانیاً حرفهایی که ایشان خواستهاند، باید تحقق پیدا کند. اصلاً اجتماع علما در کشیکخانهی مسجد گوهرشاد که بعد منجر به اجتماع مردم شد، برای این بود. یعنی عنصرِ مرحوم حاج آقا حسین قمی فراموش نشود؛ یک ملّای واقعاً مجاهدِ فیسبیلاللهِ نترسِ آمادهای که حاضر بود برود در دهان شیر دیگر، یعنی هیچ اِبایی نداشت. از اینجا هم که بلند شد رفت، تنها رفت؛ با خودش مثلاً حَشم و خَدم و اینها نبرد، فقط دوتا از پسرهایش ظاهراً رفتند. این نکتهی قابل توجهی است.
نام پرونده : نقشه حجاب ممنوع
https://farsi.khamenei.ir/others-special?id=43014
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
بیانات رهبر انقلاب درباره حجاب
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index-old?tid=1268#68896
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1268
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|استفاده دکتر حريرچی از ماسک ساخت خانه
💠 @gonabad20ir
🔴 خیز کرونا به سوی کودکان/کودکان تا حد امکان از خانه خارج نشوند
👤 دکتر مسعود مردانی عضو کمیته کشوری پیشگیری از کرونا:
🔸 ویروس کرونا هر روز شکل جدیدی در تاخت و تازش رو می کند. اکنون نگرانی جدید از خطرات کرونا متوجه کودکان و نوجوانان شده است و این در حالی است که درهفته ها و ماه های نخست شیوع این ویروس گفته می شد که کرونا با کودکان مهربان است.
🔹فرم های جدید ابتلا اکنون بیشتر با آسیب های گوارشی همچون بی اشتهایی، دل درد و اسهال بروز می یابد که متاسفانه مبتلایان بااین علایم بیشتر کودکان، نوجوانان و جوانان هستند. دلیل آن هم کم توجهی خانواده ها در همراهی آن ها در محیط های سربسته و تجمع است.
🔸پیشنهاد ما این است که کودکان تا حد امکان از خانه خارج نشوند و اگر برای بیرون آمدن از منزل ضرورتی وجود داشت، برای آن ها هم ضوابط بهداشتی مثل استفاده از ماسک رعایت شود.
#من_ماسک_میزنم
#ماسک_من_محافظ_تو
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
[ عکس ]
⛔️آدرس غلط...
🔺طرح #سؤال_از_رئیس_جمهور را آدرس غلط در مسیر حل مشکلات مردم می دانم که هیچ نتیجه روشن و عملی نخواهد داشت جز ایجاد حواشیِ رسانه ای...
🔹دو راه عملی پیش روی نمایندگان مجلس است؛
▪️1. همراهی با دولتی که مهمترین برنامه اش برای اداره کشور #برجام_نافرجام بود...
▪️2. عبور از دولت با طرح #استیضاح_رئیس_جمهور و برکناری وی و برگزاری انتخابات زودهنگام....
🔹آقایان مجلس نشین! کار از سؤال و جواب گذشته، تعارفات را کنار بگذارید و دست به #عمل_انقلابی بزنید...
✍️حسين اسلامي امام جمعه مه ولات
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
اسحاق جهانگیری؛ پاس گل در انتخابات، سکوت در مشکلات
🔹بسیاری از کارشناسان، جهانگیری را یار کمکی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری گذشته میدانند اما در واقع جامعه ایرانی او را با یاد «مگر یادتان نیست؟» میشناسند.
🔹تاریخ نشان داد که بسیاری از وعدههای یار کمکی حسن روحانی در انتخابات سرابی بیش نبوده است. 20 فروردین 97 بود که خالق «یادتان هست؟» مجدداً در تلویزیون ظاهر شد و دستور داد از فردا قیمت دلار 4200 تومان است و قیمتی فراتر از آن قاچاق محسوب میشود.
🔹معاون اول تاکید کرد که یکی از مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم ثبات اقتصادی کشور بود که در این حوزه میتوان به کاهش نرخ تورم و تکواحدی شدن این نرخ اشاره کرد.
🔹پس از آن بود که روزانه قیمت ارز بالا و بالاتر رفت تا جایی که امروز با دلار 21 هزار تومانی در بازار روبرو هستیم.
🔸اما این روزها با سکوت عجیب جهانگیری در قبال مشکلات اقتصادی روبرو هستیم و دیگر از آن هیاهوی پر مدعا خبری نیست. معاون اول به جای پاسخگویی شیوه دیگری در پیش گرفته است.
ادامه خبر در فارس 👈 fna.ir/ey8i5a
#گناباد٢٠- صدای مردم گناباد
👇👇👇
💠 @gonabad20ir
sedayegonabad.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسک بزنیم تا قاتل جان مردم نشیم(☝️🏻) !🤦♀
+ کرونا میتونه یه قاتل بیعلامت برای غریبه و آشنا باشه و در مدت 2 هفتهای بیماری بدون نشان، 63 نفر رو بکشه!
💠 @gonabad20ir