فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آژیر خطر در پایتخت #امارات به صدا در آمد؛ آغاز طرح منع تردد به دلیل کرونا
@goonagoun
✍ پيامبر اکرم (صلی الله علیه و آله):
بیماران خود را به وسیله #صدقه و احسان به فقرا علاج کنید، زیرا صدقه دادن و احسان نمودن، بیماری ها و گرفتاریهای شما را دفع می کند.
📚نهج الفصاحه، ص ۳۲۵
@goonagoun
💢 گستاخی بازیگر دست چندم!
🔹🔸یک خانم که به عنوان #بازیگر دست چندم شناخته میشود (صبا کمالی) در پوشش شوخی سخیف و با انتشار یک استوری، به یکی از امامان شیعه توهین کرده است.
♦️ ظاهراً توهین به مقدسات تبدیل به راهی برای دیده شدن شده است که نیاز است دادسرای ارشاد و مسئولان مختلف به ویژه در حوزه رسانه و تلویزیون و سینما، یک بار برای همیشه تکلیف هتاکان و گستاخان را مشخص کنند.
@goonagoun
💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹تعریف توحید و عدل
📜 از توحید و عدل از آن حضرت سؤال شد، فرمودند: توحید آن است که خدا را در وهم نیاورى، و عدل آن است که او را متّهم نکنى.
حکمت 470
#کلام_امیر
@goonagoun
🔴 خبر منع تردد در شهرهای تهران و اصفهان و دیگر نقاط کشور در روزهای دوازدهم و سیزدهم فروردین #تکذیب شد!
🔸یک مقام آگاه در وزارت کشور خبر ممنوعیت تردد از درب منازل از صبح ۱۲ فروردین تا پایان ۱۳ فروردین را در سرتاسر کشور تکذیب کرد./ ایران تایمز
@goonagoun
🔴 طرح #پلاسمادرمانی بیماران کرونایی در ایران آغاز شد.
🔸طرح پلاسما درمانی بیماران #کرونایی در ایران با حضور ویدئو کنفرانسی علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری، زالی رئیس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران، عشقی رئیس سازمان انتقال خون ایران در بیمارستان مسیح دانشوری آغاز شد.
@goonagoun
📷 نوشته پرستار مرکز کرونای بیمارستان بعثت:
اگر فرصت داشتید یک بار مناجات شعبانیه را به نیت من بخوانید. ان شاءالله در ثواب جهاد فی سبیل الله شریک خواهید بود.
@goonagoun
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #هزینه #تست_کرونا و درمان آن در آمریکا چقدر است؟
چرا خیلیها در #آمریکا تست کرونا نداده و نمیدهند؟
@goonagoun
🔴 مسؤول عواقب این ۱۴ روز تأخیر کیست؟! / چرا دولت با جان مردم بازی میکند؟
🔸 ۱/ فرمان رهبرانقلاب ۲۲ اسفند به ستادکل:
پیشگیری از شیوع بیشتر #کرونا با هر اقدام لازم؛ هماهنگی کامل با دولت
🔸۲/ مصاحبه ۲۳ اسفند سرلشکرباقری پس از تشکیل قرارگاه:
با همکاری وزارت_کشور و استانداران تا ۲۴ ساعت طرح خلوت سازی خیابان، فروشگاه و جاده ها اجرایی میشود.
🔹«اما چرا نشد؟!»
🔸 ۳/ رییسجمهور ۲۵ اسفند:
استانداران حق ایجاد محدودیت ندارند و همه تصمیمات در تهران گرفته میشود... اینکه شایع شده در تهران یا بعضی شهرها برخی فروشگاهها و مشاغل قرنطینه اند، اصلاً چنین چیزی وجود ندارد. نه امروز، نه ایام نوروز، نه بعد و قبلش و همه در کسب و کار و فعالیت خود آزادند.
🔸 ۴/آقای روحانی امروز ۶ فروردین ۹۹:
از فردا تا ۱۶ فروردین با مسوولیت وزارت_کشور محدودیت و سخت گیریهایی انجام میشود که مردم برای آنکه ضرورت حفاظت از زندگی آنهاست، آماده باشند. ممکن است برای سفرهای مردم مشکلاتی ایجاد کند و بوستانها بسته شود.
🔸 مسؤول عواقب این ۱۴ روز تأخیر کیست؟!/
مالک شریعتی، نماینده منتخب تهران
@goonagoun
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماهنگ |
دلتنگ کربلایم، خیلی دلم گرفته ...
با نوای حاج میثم مطیعی
@goonagoun
🔴 تردد در تهران ۱۲ و ۱۳ فروردین زوج یا فرد میشود.
🔺محمد تقیزاده، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران:
🔹 طرح پیشنهادی اعمال زوج و فرد از درب منازل در روز طبیعت (۱۳ فروردین) به وزارت کشور ارائه شده است و قطعاً اجرای آن بعد از تصویب و تأیید وزارت کشور عملیاتی خواهد بود و فعلاً در حد #پیشنهاد است.
🔹 وزارت کشور در خصوص اجرای این طرح در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین تصمیمگیری میکند.
🔹 این در حالی است که صبح امروز خبری از قول معاون استاندار تهران منتشر شده بود که: ممنوعیت تردد از در منازل از صبح ۱۲ فروردین تا پایان روز ۱۳ فروردین (روز طبیعت) در تمام شهرستانهای استان تهران اعمال خواهد شد.
@goonagoun
💠 چند جمله عمیق و فنی از رهبر معظم انقلاب
🔷 کسانی که دوست دارند اهل تحلیل عمیق باشند حتماً این عبارات را با دقت بخوانند و به کار گیرند.
1️⃣ مغالطه «اینها واقعیات جامعه است.»
♦️ يك حالت روشن فكرى خام وجود دارد كه معتقد است همه چيز را بايد به مردم گفت. من اين را قبول ندارم. چطور هر چيزى را بايد به مردم گفت؟ آيا در خانه ى شما، هر اتفاقى كه برايتان بيفتد، به بچه تان مى گوييد؟ بايد گفت، يا نبايد گفت؟ چرا شما همهى خبرهاى داخل خانهتان را به بچه تان نمىگوييد؟ چون بعضى از خبرها براى او مضر است و يا اصلاً جالب نيست.
🔻 (21/ 12/ 1369) بيانات در ديدار با مديران و مسئولان بخشهاى خبرى صدا و سيما
2️⃣ مغالطه «جذب ماهواره نشوند!»
♦️ سليقه و اعتقاد من اين است كه بايد با يك ديد همه جانبه و به اصطلاح دورانديش با اين قضيه برخورد شود. اگر ما به تصور اين كه دشمن با ماهواره به سراغمان مى آيد - حرفى است كه امروز زياد رايج است- يا اينكه راديوها و تلويزيونهايشان تا چند صباح ديگر فضاى زندگى و جامعه ى ما را پوشش خواهد داد، بگوييم «پس بياييم عقب نيفتيم و خودمان براى ايجاد جاذبه در مردم، فيلمهاى ويدئويى يا سينمايى و يا تلويزيونى را به آن شكلى كه براى مردم جاذبه دارد توليد كنيم.» اين به نظر حرف درستى است؟ میبينيم چنين فكرى در بعضى از ذهنها، واقعاً هست؛ اما اينطور كه نمیشود با قضيه و با مشكل برخورد كرد. ما بايد مصونيت بدهيم. وقتى كه احساس میكنيم خطر، عمومى است، يا خطر، در حال وسعت گرفتن است، بايد كارى كنيم و مصونيت ببخشيم.
🔻 (19/ 09/ 1371) بيانات در ديدار اعضاى «شوراى عالى انقلاب فرهنگى»
3️⃣ مغالطه «کار باید جاذبه داشته باشد.»
♦️ بنده يادم آمد يك ماجرايى را كه سيّد قطب در يكى از كتابهايش نقل ميكند كه بنده هم در يكى از نوشتهها كه مال سالها پيش است- مال قبل از انقلاب است- آن را از قول او نقل كردم. میگويد در يكى از شهرهاى آمريكا داشتم ميرفتم، رسيدم به يك كليسايى؛ ديدم بغل كليسا يك سالن اجتماعات است. آن وقت آنجا برنامه زده اند «برنامهى شب»؛ برنامه را كه خواندم، ديدم نوشته مثلًا موسيقىِ فلان جور، بعد موسيقى فلان جور، بعد آواز فلان جور، بعد يك شام سبك، بعد مثلاً جلسهى چنين؛ علاقهمند شدم بروم ببينم قضيّه چيست؟ گفت شب رفتم ديدم بله، يك سالنى است مثل يك كاباره! آنجا دخترها، پسرها، جوانها مى آيند مینشينند، با هم مأنوس میشوند؛ آنجا هم برنامههايى هست روى سِن؛ موسيقى و مانند اينها هست؛ من هم تماشا میكردم وضعيّت اينجا را. بعد هم يك شام سبكى آوردند، دادند خورديم و [بعد] مثلًا يك نوشابهاى، چيزى؛ قسمت جالبش اينجا است؛ ميگويد كه شب چند ساعتى گذشت، آخرِ شب شد، ديديم كه كشيش- كشيشِ آن كليسا كه اين سالن، مربوط به آن كليسا است- با وقار تمام از يك طرف سِن وارد شد، رفت و يك مقدار از اين كليدهاى برق را زد و بعضى از چراغها را خاموش كرد بعد هم كشيش رفت. میگويد من ديگر رفتم و نماندم. میگويد فردا رفتم سراغ آن كشيش، گفتم كه خب اين چه وضعى است؟ آخر شما روحانى هستيد، شما آخوند هستيد، مبلّغ دين هستيد، اين چه وضعى بود مثلًا شما ديشب با اين همه جوان و اين برنامه ها؟ گفت كه آقا، شما توجّه نداريد؛ من براى جذب كردن جوانها به كليسا مجبورم اين كار را بكنم؛ میگفت به او گفتم- حالا به تعبير بنده- مرده شور اين كليسا را ببرد! خب بگذار بروند كاباره؛ [اگر] همان كارهايى كه در كاباره ميكنند، اينجا بنا است بكنند، خب بروند همان كاباره بكنند؛ چرا بيايند كليسا؟
اگر قرار است كه ما جوان را به فسق و فجور و عيش و عشرت و موسيقى حرام و از اين قبيل چيزها بكشانيم، خب چرا اسممان را بگذاريم اسلامى؟ اين كه ديگر اسلامى نيست؛ اين غير اسلامى است، اين ضدّ اسلامى است. بنابراين جاذبه اى كه بنده ميگويم تشكّل اسلامى بايد پيدا كند، از اين قبيل جاذبه ها نيست، اينها ضدّ مصلحت است، ضدّ حق است؛ اينها خيانت به محيط دانشجويى است؛ جاذبه از راه هاى درست.
يكى از انواع ايجاد جاذبه اين است كه حرف نو پيدا كنيد: «سخن نو آر كه نو را حلاوتيست دگر»؛ حرفهاى نو.
🔻 (20/ 04/ 1394) بيانات در ديدار جمعى از دانشجويان در بيست و چهارمين روز ماه مبارك رمضان 1436 در حسينيهى امام خمينى رحمة الله
@howzehenghelabi
@goonagoun