فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 ای صاحب شکوه و بزرگواری .
♦️ ذکر روز یکشنبه .
Sundey
▫️ 14 مرداد 1402
▫️ 04 آگوست 2024
▫️ 29 محرم 🌙 1446
_🔸 یا قاضی الحاجات .
_-__-___-___-____-____-____-____
_ صدور فرمان مشروطیت سال 1285 شمسی
_روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی
_شهادت دکتر آیت نماینده مردم به دست منافقین سال 1360 شمسی
_شهادت مصطفی مازح در راه اعدام سلمان رشدی سال 1368 شمسی
⚫️☘ ⚫️ ☘ ⚫️ ☘ ⚫️ ☘ ⚫️ ☘
🆔کانال بین المللی آموزش قرآن کریم 💕
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅ سلام و عرض ادب
روز یکشنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه (۱۴۶)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
https://eitaa.com/gooorrrran
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
بسم الله الرحمن الرحیم
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن
🕙 هر روز ساعت : 24
#صفحه_146
146.mp3
2.15M
146ترتیل استاد خلیل الحصری
بعد از تمرین به گروه برای رفع اشکال ارسال کنید و منتظر بررسی باشید 🌹
4_6048809365891186699.mp3
907.3K
🔸ترتیل صفحه ۱۴۶ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : نهاوند
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
قرآن ترجمه المیزان
سوره 6
سوره مبارکه الانعام
صفحه 146
وَقَالُوا هَٰذِهِ أَنْعَامٌ وَحَرْثٌ حِجْرٌ لَا يَطْعَمُهَا إِلَّا مَنْ نَشَاءُ بِزَعْمِهِمْ وَأَنْعَامٌ حُرِّمَتْ ظُهُورُهَا وَأَنْعَامٌ لَا يَذْكُرُونَ اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهَا افْتِرَاءً عَلَيْهِ ۚ سَيَجْزِيهِمْ بِمَا كَانُوا يَفْتَرُونَ (138)
و به گمان خود گفتند: اينها [که براى بت ها قرار داده ايم ]دام ها و کِشت هايى ممنوع است که آنها را جز کسى که ما مى خواهيم نبايد بخورد; و دام هايى است که سوار شدن بر آنها حرام شده است، و دام هايى است که [وقت ذبح ]نام خدا را بر آنها نمى برند; [اين ها همه ]از روى افترا بر خداست. به زودى [خدا ]آنان را به سبب افترايشان سزا خواهد داد. (138)
وَقَالُوا مَا فِي بُطُونِ هَٰذِهِ الْأَنْعَامِ خَالِصَةٌ لِذُكُورِنَا وَمُحَرَّمٌ عَلَىٰ أَزْوَاجِنَا ۖ وَإِنْ يَكُنْ مَيْتَةً فَهُمْ فِيهِ شُرَكَاءُ ۚ سَيَجْزِيهِمْ وَصْفَهُمْ ۚ إِنَّهُ حَكِيمٌ عَلِيمٌ (139)
و گفتند: بچه هايى که در شکم اين دام هاست مختصّ مردان ماست و بر زنانمان حرام است، و اگر مرده باشند همه در آنها شريکند. به زودى [خدا ]آنان را در برابر اين توصيفشان سزا خواهد داد. (139)
قَدْ خَسِرَ الَّذِينَ قَتَلُوا أَوْلَادَهُمْ سَفَهًا بِغَيْرِ عِلْمٍ وَحَرَّمُوا مَا رَزَقَهُمُ اللَّهُ افْتِرَاءً عَلَى اللَّهِ ۚ قَدْ ضَلُّوا وَمَا كَانُوا مُهْتَدِينَ (140)
بى شک کسانى که فرزندان خود را از روى بى خردى و نادانى کشته اند و آنچه را خدا به آنان عطا کرده است از روى افترا به خدا حرام شمرده اند زيانکار شده اند. آنان قطعاً گمراه کشته اند و هدايت يافته نيستند. (140)
۞ وَهُوَ الَّذِي أَنْشَأَ جَنَّاتٍ مَعْرُوشَاتٍ وَغَيْرَ مَعْرُوشَاتٍ وَالنَّخْلَ وَالزَّرْعَ مُخْتَلِفًا أُكُلُهُ وَالزَّيْتُونَ وَالرُّمَّانَ مُتَشَابِهًا وَغَيْرَ مُتَشَابِهٍ ۚ كُلُوا مِنْ ثَمَرِهِ إِذَا أَثْمَرَ وَآتُوا حَقَّهُ يَوْمَ حَصَادِهِ ۖ وَلَا تُسْرِفُوا ۚ إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ (141)
و او است کسى که باغ هايى با داربست و بى داربست و درختان خرما و کشتزارها با خوردنى هاى گوناگون و زيتون و انار، همانند و غير همانند پديد آورده است. از ثمرات آنها وقتى ثمر مى دهند بخوريد و حقّ آن را روز چيدنش بدهيد; و اسراف نکنيد. همانا خدا اسرافکاران را دوست نمى دارد. (141)
وَمِنَ الْأَنْعَامِ حَمُولَةً وَفَرْشًا ۚ كُلُوا مِمَّا رَزَقَكُمُ اللَّهُ وَلَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ ۚ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِينٌ (142)
و [خدا ]از ميان دام ها حيواناتى بارکش و حيواناتى که از [پشم و موى ]آنها فرش تهيّه مى شود [آفريد]. از آنچه خدا به شما عطا کرده است بهره مند شويد، و از پى گام هاى شيطان نرويد. همانا او براى شما دشمنى آشکار است. (142)
💐💐💐
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۴۶🌷
👈 از میوه های رنگارنگ بخورید و نیازمندان را نیز به یاد داشته باشید:
این آیه و چند آیه ی بعد، به گوشه ای از نعمت های بی شمار خدا به بندگانش اشاره می کند. می دانیم که انسان ها، هم گیاه خوار و هم گوشت خوار هستند. این آیات، از برخی خوراکی های گیاهی و بعضی غذاهای گوشتیِ انسان سخن می گوید. نکته ی جالب توجه اینکه این آیه، از میان گیاهانی که انسان از آنها تغذیه می کند، سه میوه را نام برده است:
«خرما، زیتون و انار».
غذاشناسان و دانشمندان بزرگی که سالیان درازی از عمر خود را به مطالعه ی خواص گوناگون میوه ها صرف کرده اند، به ما می گویند که کمتر میوه ای برای بدن انسان از نظر غذایی به اندازه ی این سه میوه، مفید و مؤثّر است.
مطالعات نشان می دهد که خرما، میوه ای پرخاصیت و ضد سرطان است.
در خرما، کلسیم وجود دارد که عامل اصلی استحکام استخوان هاست.
خرما همچنین فسفر دارد که از عناصر اصلی تشکیل دهنده ی مغز و مانع ضعف اعصاب و خستگی ست و قدرت بینایی را افزایش می دهد. همچنین پتاسیم موجود در آن، مانع زخم معده می شود و برای ماهیچه ها و بافت های بدن بسیار مفید است. مطالعات دانشمندان نشان می دهد که آمار سرطان در مناطقی که از خرما بیشتر استفاده می کنند، کمتر است، و علت آن، منیزیم موجود در خرماست. دانشمندان در خرما سیزده مادّه ی حیاتی و پنج نوع ویتامین کشف کرده اند. در روایتی از امیر مؤمنان علی می خوانیم:
«خرما بخورید که شفای بیماریهاست.»
در حدیث دیگری آمده است: «خانه ای که در آن خرما نیست، اهل آن گرسنه اند.»
زیتون به سبب داشتن انرژی فراوان، برای تولید سوخت بدن ارزش زیادی دارد و کسانی که می خواهند همواره سلامت خود را حفظ کنند، باید به این اکسیر علاقه مند شوند. تأثیر بسیار خوب این میوه بر کبد، کلیه ها، صفرا و گوارش انسان را علم پزشکی ثابت کرده است. قرآن، درخت زیتون را درخت پرخیر و برکت نامیده و پیشوایان معصوم نیز آن را ستوده اند. انار که در روایات اسلامی بهترین میوه نامیده شده، میوه ای سرشار از ویتامین «ث» است که برای تصفیه ی خون، تقویت معده، رفع تومورهای پوستی، درمان التهاب مفاصل، تقویت قلب، ایجاد شادابی، رفع میگرن و ... مؤثر است . آری، خدای دانا و توانا، در یک خاک و با یک آب، چنین میوه های رنگارنگ و پرخاصیتی را برای ما به وجود آورده و با بخشندگی تمام آن را به ما تعارف کرده و فرموده است: «زمانی که این میوه ها می رسد، از آن ها بخورید و نیازمندان را نیز فراموش نکنید، و کسانی از آنان را که هنگام چیدن محصول نزد شما حاضر می شوند، از این هدیه های الهی بهره مند کنید.»