فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلسه قرآن امشب مسجد شمس الشموس خیابان وحید 22 یکشنبه شبها زیر نظر قاری علیرضا زارع برگزار می شود 🌷
🍃 @alizarearnani
1399/11/19
💠 💠 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖
21.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلسه قرآن مسجد شمس الشموس خیابان وحید 22 هرهفته یکشنبه شبها زیر نظر قاری علیرضا زارع با حضور اساتید و دوستداران قرآنی برگزار میشود
1399/12/17
51.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوت استادپناهی جلسه قرآن وعترت قبل ازویروس منحوس کرونا.1397
قسمت اول
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۷۲ قرآن شامل آیات ۱۶۶ تا ۱۷۳ سوره مبارکه آل عمران
💫 پیامبر (ص) میفرمایند: «لِکُلِّ شَیءٍ حِلیَةٌ وَ حِلیَةُ القرآنِ الصَّوتُ الحَسنُ» هرچیزی را زیوری باشد و زیور قرآن صدای خوش است. (اصول کافی ۲/۶۱۵)
🎙 استاد: منشاوی
••❀🏴 *جهادتبیین* 🏴❀••
2747325_329.mp3
15.57M
🔰 #بیستمین جلسه سبک شناسی هنر تلاوت
👤به کارشناسی استاد غلامرضا شاه میوه اصفهانی//
صوت | بررسی سبک تلاوت استاد
#محمودرمضان//
🎼♦️🎼♦️🎼♦️🎼♦️🎼
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسانیت یعنی این ،👌🏼🤗
نه داغ روی پیشانی😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨الْمَالُ وَالْبَنُونَ زِينَةُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۖ🔹
حافظ باید اتصال آیات رو همزمان با حفظ آیات برقرار کند، وگرنه بعد از حفظ دچار مشکل خواهد شد. منظور از اتصال آیات این است که حافظ بتواند آیات رو پیوسته و بدون کمک کسی یا بدون اینکه نیازمند نگاه به مصحف باشد به راحتی تلاوت کند.
هنگامی که حفظ یک صفحه رو به پایان رسوندید، قبل از اینکه از اون صفحه از خودتون آزمون بگیرید و تمرین و تکرار کنید، از ابتدای هر آیه به میزان یک سوم خط، انتخاب کنید و به ذهن سپاری مجدد کنید، سلسله و ترتیب آیات رو به همین شکل تلاوت کنید تا انتهای صفحه، وقتی که مطمئن شدید اول آیات رو فراموش نمیکنید، و ترتیب آیات رو درست حفظ کردید اقدام به اجرای تمام صفحه کنید.
ما مشاهده میکنیم که خیلی از حفاظ حفظ خوبی دارند، ولی ابتدای بسیاری از آیات رو باید کمک کنیم بهشون، این به دلیل این است که در لحظهی حفظ، دقت به اتصال این حلقهها و دانههای تسبیح به همدیگه نداشتند. پس دقت کنید وقتی صفحهای حفظش تموم شد، ابتدای هر آیه به مقدار یک سوم خط رو جدا کنید، جا و تصویرشو به ذهن بسپارید و از اول صفحه تا انتهای صفحه بدون اشکال قرائت بفرمایید، و بعد اقدام به تلاوت تمام صفحه کنید.
مثلا؛👇👇
ختم الله علی قلوبهم...
و من الناس من یقول...
یخادعون الله والذین امنو...
فی قلوبهم مرض...
به همین ترتیب از ابتدای آیات چند کلمه را از اول صفحه به انتهای صفحه تلاوت کنید.
تا زمانیکه خودتون تصمیم به راه افتادن نگیرید و خودتون به این باور نرسید که راه نجات در اقدام و عمل کردن هست ، حتی اگر هزاران ساعت بیای و حرفای انگیزشی که ارسال میکنم رو بخونید در روند موفقیتتون تغییر ایجاد نمیشه. تغییر از خودت شروع میشه. تغییر کن اونوقت بیا و برنامه بگیر نه اینکه هنوز با ذهنیت قبل هستی و بخوای باز با ابزار هایی مثل مطالب انگیزشی و نکته های حفظی ..خودتو سرگرم کنی و در انتها بگی من همه کار کردم ولی نشد!! این حرف اشتباهی هست. در واقع همه کار کردی بجز اون کاری که باید انجام میدادی و اون هم شروع و نترس بودن و پشتکار داشتنه. تا زمانیکه این مشکل برطرف نشه هیچ کس و هیچ چیزی به تو نمیتونه کمک کنه.
اگر دست به اقدام بزنی حداقلش اینه که با نشستن و دیدن شکستت فرق میکنه… این تو هستی که تصمیم بگیری کدومو انتخاب میکنی!! واینو بدون دست روی دست گذاشتن و تسلیم شدن بدترین اتفاق میتونه باشه چون انگیزه و اعتماد به نفس و شور و شوق رسیدن به هدف رو از بین میبره. پس نزار این اتفاق بیفته. قوی باش و مسئولیت این مسیر رو به عهده بگیر...
اگر حس میکنی که دیگه همه چیز برات تموم شده و تو دیگه به هدفت نمیرسی فقط میخوام اینو بدونی که اگر واقعأ از تمام وجود شروع بکنی و عالی بری جلو خیلی زود میبینی که تمامی دغدغه هات برطرف میشه…میدونم برات سخته… میدونم که تغییر با تمامی قشنگی هاش سخته.. ولی باید این سختی رو به جون بخری…چون اون هدف تو هست و باید براش تا لحظه ی آخر بجنگی…💪
💐💐💐
💐💐
💐
برای دیگران حفظیات خود را قرائت کنید✅
لازم است که حافظ قرآن برای حفظ تنها متکی به خودش نباشد، بسیار عمل مناسبی است که حافظ قرآن هنگام قرائت آیه هایی که حفظ کرده، به وسیله شخص و یا تطبیق دادن با نسخه ای که از روی آن اقدام به حفظ کرده، حفظیات خود را بررسی کند و بهترین حالت آن است که شخص بررسی کننده نیز در حال حفظ همین بخشها بوده باشد. در این حالت است که حافظ احتمالاً از بخش های فراموش شده خویش مطلع گشته و یا از بخشهایی که جا به جا می خواند، آگاه گردد. در حالی که قبلاً نسبت به آنها وقوف نداشته است. چون بسیاری از ما گمان می کنیم که درست حفظ کرده ایم، اما هنگامی که آن را با نسخه تطبیق می دهیم، خطاهایمان آشکار می شود. چون شخصی که در حال حفظ است به خطاهای خود آگاه نیست و نمی داند که چه اشتباهاتی دارد، مگر این که تطبیق داده شود.
••❇️اصل تلقین یا خودگوییهای مثبت❇️••
◀️ گفتن، باور داشتن است. وقتی میگوییم من آدم شکست خوردهای هستم، بیاستعدادم و عوض شدنی نیستم، در واقع، حکم محکومیت خود را صادر میکنیم.
⬅️ روانشناسی شناخت، به ما چنین میگوید: دستور دادن، فرایندِ شدن است و ما را، دستورات میسازند. ما همواره با خودمان حرف میزنیم و هفتاد درصد(۷۰%) وقتمان با گفتوگو سپری میشود. حتی زمان خواب؛ ما همان میشویم که با خود حرف میزنیم. سعی کنید دستورات خوبی به خودتان بدهید.
❓شما با خودتان چه میگویید؟
فرهنگِ ذهن و زبان شما، مثبت است و نیروزا، یا منفی است و نیروبر؟
آجرهای بنای هستیمان را، طرز تفکرمان میسازد و اگر بخواهیم در دنیایمان اتفاق زیبایی بیفتد، گام اول، تغییر در نگاه و بینش ماست. با تغییر نگاه، ایدهآلها و اهداف زندگیمان به درستی شکل میگیرند و آنگاه گام دوم، یعنی تلاش مستمر و انتخابهای عالی و فرداساز، در دنیای ما رخ خواهد داد؛
✨«إنَّ اللهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوم حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بَأَنفُسِهِم».(سوره رعد، آیه ۱۱)
خداوند حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانی که خود آن قوم حالشان را تغییر ندهند.✨
🔹نگرشها و اندیشههای ما، مهمترین عامل تغییر به شمار میآیند. نود درصد(۹۰%) تغییرات خوب و بد زندگیمان، به نوع نگرش ما به رخدادهای زندگی بستگی دارد و ده درصد(۱۰%) آن به وقایع بیرونی وابسته است.
👈ادیسون میگوید: «مشکل افرادی که شکست خوردهاند و دست از تلاش برداشتند، این بود که نمیدانستند که در یک قدمی پیروزیاند.» و میگفت: «راز توفیقم این بود که هرگاه برای باز کردن دری تلاش میکردم و باز نمیشد، بارها و بارها تلاش میکردم و با خود میگفتم: حتماً این کلید، درب را در صدمین بار، باز خواهد کرد.»
•••●•■•●•••؛
↙️در حفظ قرآن نیز باید از تلقینهای منفی خودداری کنیم که من فردا کار و درس دارم و نمیتوانم برای حفظ وقت بگذارم و با این فکر و گویش مهر تایید را زدهایم تا حفظمان فردا تعطیل باشد.
باید به حفظ قرآن و برنامههایی که قرار هست در ساعات آینده انجام شود، با دید مثبت نگاه کنیم.
بیشتر تعطیلیهای حفظ با همین تلقینها صورت میگیرد و اگر منصفانه قضاوت کنیم میتوانستیم همان روزها هم برنامه را انجام بدهیم. پس همیشه باید با گفتن جملاتی مانند من میتوانم و انجام خواهم داد، به برنامهی حفظمان سرعت ببخشیم تا مسیر برنامه استوار شود و با تلقین بیمورد فرو نپاشد.
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
إِذْ قَالُوا لَیُوسُفُ وَأَخُوهُ أَحَبُّ إِلَىٓ أَبِینَا مِنَّا وَنَحْنُ عُصْبَةُ نِ اِنَّ أَبَانَا لَفِی ضَلالٍ مُبِینٍ ﴿٨﴾ اقْتُلُوا یُوسُفَ أَوِ اطْرَحُوهُ أَرْضًا یَخْلُ لَکُمْ وَجْهُ أَبِیکُمْ ... ﴿۹﴾
🔹 دکتر محسن امامی کشفی (مشهد)
متخصص صوت و لحن
، مبانی موسیقی تلاوت و قراءات
🎙 صوتی و تصویری
⏰ ۴۳ ثانیه
🎼 آنالیز موسیقی تلاوت
◾️ آیه ۸ و ۹ سوره یوسف (ع)
◾️ به روایت : ورش از نافع مدنی
🔻 از طریق : الشاطبیة ٫ الأزرق
https://eitaa.com/GheraateQuran/8264