eitaa logo
کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
4.3هزار دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
9.6هزار ویدیو
1هزار فایل
ارسال مطالب ناب آموزشی و اخلاقی و امام رضایی، تلاوت قاریان مصری و ایرانی #آموزش_تجوید #آموزش_صداسازی_سلفژ #آموزش_نغمات_قرآنی اینجاست 👇👇 👇 https://eitaa.com/gooorrrran به ما بپیوندید👌 ادمین @alirezazarearnan
مشاهده در ایتا
دانلود
026087.mp3
51.4K
وَلَا تُخۡزِنِي يَوۡمَ يُبۡعَثُونَ(٨٧) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹وَلَا🔹 تلفظ واو/ترقیق الف مدی 🔸تُخۡزِنِي🔸 ت ضمه/خ استعلاء/ز کسره 🔹يَوۡمَ🔹 تلفظ واو/و لین 🔸يُبۡعَثُونَ🔸 ی ضمه/ب قلقله/تلفظ عین/تلفظ ثاء/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026088.mp3
62.1K
يَوۡمَ لَا يَنفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ(٨٨) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹يَوۡمَ🔹 تلفظ واو/و لین 🔸لَايَنفَعُ🔸 ترقیق الف مدی/اخفاء نون ساکن/غنه/تلفظ عین/ع ضمه 🔹مَالٌ🔹 ترقیق الف مدی/ل ضمه/ادغام نون ساکن/غنه 🔸وَلَا بَنُونَ🔸 تلفظ واو/ترقیق الف مدی/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026089.mp3
60.2K
إِلَّا مَنۡ أَتَى ٱللَّهَ بِقَلۡبٍ سَلِيمٍ(٨٩) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹إِلَّا🔹 ء کسره/ترقیق الف مدی 🔸مَنۡ🔸 اظهار نون ساکن 🔹أَتَى ٱللَّهَ🔹 تغلیظ لام الله/تفخیم الف مدی 🔸بِقَلۡبٍ🔸 ب کسره/ق استعلاء/ب کسره/اخفاء نون ساکن/غنه 🔹سَلِيمٍ🔹 مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026090.mp3
61.3K
وَأُزۡلِفَتِ ٱلۡجَنَّةُ لِلۡمُتَّقِينَ(٩٠) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹وَأُزۡلِفَتِ🔹 تلفظ واو/ل کسره/ت کسره 🔸ٱلۡجَنَّةُ🔸 ن غنه/ة ضمه 🔹لِلۡمُتَّقِينَ🔹 ل کسره/م ضمه/ق استعلاء/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026091.mp3
54.4K
وَبُرِّزَتِ ٱلۡجَحِيمُ لِلۡغَاوِينَ(٩١) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹وَبُرِّزَتِ🔹 تلفظ واو/ب ضمه/ر کسره/ترقیق راء/ت کسره 🔸ٱلۡجَحِيمُ🔸 تلفظ حاء/م ضمه 🔹لِلۡغَاوِينَ🔹 ل کسره/تلفظ غین/غ استعلاء/تفخیم الف مدی/تلفظ واو/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026092.mp3
64.1K
وَقِيلَ لَهُمۡ أَيۡنَ مَا كُنتُمۡ تَعۡبُدُونَ(٩٢) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹وَقِيلَ🔹 تلفظ واو/ق استعلاء 🔸لَهُمۡ🔸 ه ضمه/اظهار میم ساکن 🔹أَيۡنَ🔹 ی لین 🔸مَا كُنتُمۡ🔸 ترقیق الف مدی/ک ضمه/اخفاء نون ساکن/غنه/ت ضمه/اظهار میم ساکن 🔹تَعۡبُدُونَ🔹 تلفظ عین/ب ضمه/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026093.mp3
76.2K
مِن دُونِ ٱللَّهِ هَلۡ يَنصُرُونَكُمۡ أَوۡ يَنتَصِرُونَ(٩٣) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹مِن🔹 م کسره/اخفاء نون ساکن/غنه 🔸دُونِ ٱللَّهِ🔸 ن کسره/ترقیق لام الله/ترقیق الف مدی/ه کسره 🔹هَلۡ يَنصُرُونَكُمۡ🔹 اخفاء نون ساکن/غنه/تلفظ صاد/ص ضمه/ص استعلاء/تفخیم راء/ک ضمه/اظهار میم ساکن 🔸أَوۡ🔸 تلفظ واو/و لین 🔹يَنتَصِرُونَ🔹 اخفاء نون ساکن/غنه/تلفظ صاد/ص کسره/ص استعلاء/تفخیم راء/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026094.mp3
63.9K
فَكُبۡكِبُواْ فِيهَا هُمۡ وَٱلۡغَاوُۥنَ(٩۴) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹فَكُبۡكِبُواْ🔹 ک ضمه/ب قلقله/ک کسره 🔸فِيهَا🔸 ترقیق الف مدی 🔹هُمۡ🔹 ه ضمه/اظهار میم ساکن 🔸وَٱلۡغَاوُۥنَ🔸 تلفظ واو/تلفظ غین/غ استعلاء/تفخیم الف مدی/تلفظ واو/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026095.mp3
48.2K
وَجُنُودُ إِبۡلِيسَ أَجۡمَعُونَ(٩۵) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹وَجُنُودُ🔹 تلفظ واو/ج ضمه/د ضمه 🔸إِبۡلِيسَ🔸 ء کسره/ب قلقله 🔹أَجۡمَعُونَ🔹 ج قلقله/تلفظ عین/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026096.mp3
53.7K
قَالُواْ وَهُمۡ فِيهَا يَخۡتَصِمُونَ(٩۶) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹قَالُواْ🔹 ق استعلاء/تفخیم الف مدی 🔸وَهُمۡ🔸 تلفظ واو/ه ضمه/اظهار میم ساکن 🔹فِيهَا🔹 ترقیق الف مدی 🔸يَخۡتَصِمُونَ🔸 خ استعلاء/تلفظ صاد/ص کسره/ص استعلاء/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026097.mp3
65.4K
تَٱللَّهِ إِن كُنَّا لَفِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ(٩٧) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹تَٱللَّهِ🔹 تغلیظ لام الله/تفخیم الف مدی/ه کسره 🔸إِن🔸 ء کسره/اخفاء نون ساکن/غنه 🔹كُنَّا🔹 ک ضمه/ن غنه/ترقیق الف مدی 🔸لَفِي🔸 ندارد 🔹ضَلَالٍ🔹 تلفظ ضاد/ض استعلاء/ترقیق الف مدی/ل کسره/ادغام نون ساکن/غنه 🔸مُّبِينٍ🔸 م ضمه/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
026098.mp3
63.9K
إِذۡ نُسَوِّيكُم بِرَبِّ ٱلۡعَٰلَمِينَ(٩٨) 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔹إِذۡ🔹 ء کسره/تلفظ ذال 🔸نُسَوِّيكُم🔸 ن ضمه/تلفظ واو/ک ضمه/اخفاء میم ساکن/غنه 🔹بِرَبِّ🔹 ب کسره/تفخیم راء/ب کسره 🔸ٱلۡعَٰلَمِينَ🔸 تلفظ عین/ترقیق الف مدی/مد عارضی کانال«فنون قرائت قرآن»
💢بخش دوم جلسه مهارتی💢 ⏺ مقدمتاً به خاطر داشته باشید، استفاده از بخش دوم جلسات مهارتی، مستلزم طی کردن دروس الحان موسیـقایی قرآن همین کانال می باشد. 👈دروس الحان موسیقایی کانال 🔹قـرآن پـژوهـان گـرامی، در صـورت نیاز میتوانید مجدداً بخـش توضیحات جلسات مهارتی را مطالعه نمایید. ✳️ تمرین مهارت لحنی قرائت ✳️ 🔹قـرآن پـژوهان گـرامی در ایـن جلـسه از میان الحان موسیقایی قرآن، مقام عجم به عنوان الگو برای تمرین ارائه می شود. 1⃣ الگـوی(قطـعه صوتی) پایـین را تـقـلیـد کنید، یعـنـی با تکـرار و تـمـرین سـعی کنـید شکل الگو بخوانید. 2⃣ پـس از تقلیـد الگـو، سعـی کنـید آیـاتی دیـگر را به سبـک و سیاق الگو قرائت کنید. 💢نحوه تقلید الگو💢 👇 🔸استماع: همزمان با مشاهده آیه به دفعات این قطعه صوتی را گوش دهید. 🔸استماع+زمزمه: در دفـعات بعدی همـزمان با استماع قطعه صـوتی، خودتـان نیـز با آن هم‌نـوا شـده و قطعه صوتی را زمزمه کنید. 🔸اجرا: پس از چندبار استماع و زمزمه، سعی کنید به تنهایی و بـدون پخـش نمودن صوت، به همـان سبک و سیاق، خودتان قطعه صوتی را بخوانید. _________________________________ *⃣ تمرین مختصر: در صورتـی که فرصـت کافی بـرای تمرینات بالا را نـدارید در ابتـدا، چندین مرتبه پشـت سر هم فایل صوتی را استماع و سپس آنرا زمزمه کنید در ادامه در حالی که ذهنتان از آهنگ الگو پر شده، شروع به خواندن پشت سـر هم آیـات با همـین آهنـگ نمایـید. البتـه انجـام تمـرین به شـکل کامـل اثربخش تر از انجام مختصر تمرین می باشد. کانال«فنون قرائت قرآن»
💢بخش دوم جلسه مهارتی💢 ⏺ مقدمتاً به خاطر داشته باشید، استفاده از بخش دوم جلسات مهارتی، مستلزم طی کردن دروس الحان موسیـقایی قرآن همین کانال می باشد. 👈دروس الحان موسیقایی کانال 🔹قـرآن پـژوهـان گـرامی، در صـورت نیاز میتوانید مجدداً بخـش توضیحات جلسات مهارتی را مطالعه نمایید. ✳️ تمرین مهارت لحنی قرائت ✳️ 🔹قـرآن پـژوهـان گـرامـی در ایـن جـلـسـه از مـیان الحان موسیقایی قرآن، چند آیه از تلاوت ترتیل استاد منشاوی در مقام بیات به عنوان الگو برای تمرین ارائه می شود. 🔹 سعـی کنـید با استماع مکرر این آیات و تقلید از شـیوه لحنی ترتیل اسـتاد منشـاوی آیـاتی دیـگر از قرآن کریم را به همین سبـک و سیاق قرائت کنید. به نحوه صحیح تقلید در جلسات قبلی اشاره گردید. کانال«فنون قرائت قرآن»
💢تذکرات پایانی این جلسه💢 🔹کل تمرینات ذکر شده این جلسه، فقـط مختـص این زمـان نبـوده و لازم اسـت در هر زمان تا حصول نتیجه انجام و پیگیری شود.همچنین هدف اصلی از تمرینات ارائه شده، آشنایی با روش تمریـن می باشد، تـا ان‌شاءالله از این پس با انجام این تمرینات به اندازه مورد نیاز، ارتقاء پیدا کنید. 🔹بعد از انجام تمرینات، قرائت در حضور اساتید و رفع اشکال توسط ایشان از رموز موفقیت بیشتر در این راه می باشد. کانال«فنون قرائت قرآن»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️آنگاه که با شوق و اشتیاق در این مسیر گام برمی داریم در ابتدای راه آنقدر با علاقه فراوان به این هدف بزرگ می اندیشیم که شوقی وصف ناپذیر در درونمان شعله می کشد، چیزی در درونمان میگوید که همانطور که میخواهی میشود، وجودمان پر میشود از عشق، از ایمان، از توکل به خداوند ✳️اما در طول مسیر افکار منفی به سراغمان می آیند و دلایلی از ناممکن بودن هدفمان را برایمان ردیف میکنند، در آن لحظه که اشتیاق بینهایت وجودمان را فرا گرفته است اگر به این افکار توجهی نکنیم و با همان فرمان این مسیر نورانی را بدون اینکه به عقب نگاه کنیم ادامه دهیم نتایج و نشانه های نزدیک شدن به خواسته آرام آرام نمایان میشود و این ادامه دادن را هر کسی نمی داند، این ادامه دادن یعنی ایمان به اینکه آنچه میخواهم از سوی پروردگارم برایم کنار گذاشته شده است، این ادامه دادن یعنی من قدرت و شایستگی و لیاقت رسیدن را دارم، این ادامه دادن یعنی اعتماد به خداوندی که به من کمک خواهد کرد تا مسیر را تا انتها با موفقیت طی کنم. ✳️اگر بی انگیزه شده اید به معنی این است که باورهایی در درونتان ریشه دارد که هر زمان میخواهید تلاش کنید در گوشتان زمزمه می کند که دفعات قبل هم نتوانستی پس بیخیال هدفت شو، خداوند تو را فراموش کرده، زمان رسیدن به هدفت گذشته است، تو لیاقت و توفیق رسیدن به این هدف بزرگ را نداری پس از هدفت دست بکش، سختی راه زیاد است و تو تحمل این سختی را نداری، اما در میان این زمزمه های دروغین اگر بتوانید ایمانتان را حفظ کنید، اگر شروع کنید به فکر کردن به نتایج عالی بعد از رسیدن به هدفتان که چقدر شیرین و لذت بخش میشود، چقدر همه چیز عالی تر خواهد شد، چقدر اعتماد به نفس تان بیشتر میشود و این نتایج را بارها و بارها مرور کنید و یادداشت نماید ذهن منفی نگر خاموش میشود، ✳️باور کنید اگر هدفی تعیین کردید برای موفقیت فاصله بسیار کمی را تا رسیدن باید طی کنید و این فاصله با "ایمان و باور" پر میشود، مبادا هدفتان را رها کنید شما مسئولیت این مسیر را دارید پس مسولیت خویش را به بهترین شکل تا انتها به پایان برسانید چراکه شما بهترین و کاملترین بنده ای هستید که لایق این مسیر هستید
حواس پرتی موقع انجام برنامه ✳️ ایا شما هم موقع حفظ قران دائم حواستون پرت میشه و فکر و خیال میاد سراغتون؟ یک سوال ؟ موقعی که کار مورد علاقه انجام میدید بازم اینجوری میشه؟ مثلا موقع فیلم دیدن حتی در شلوغی یا موقع حرف زدن با گوشی در داخل اتوبوس یا در شلوغی خیابان حواستون پرت میشه؟ نه نمیشه ✳️پس موضوع اول علاقه به انجام برنامه هاست،،مجبور کردن و یا مجبور دیدن خود نسبت به انجام برنامه ها: از مهمترین عوامل عدم تمرکز حواس است،اگر به انجام برنامه ها علاقه نداشته باشیم و به عنوان بار سنگین به دوشمون بپذیریم در حقیقت می‌توان گفت افرادی که خود را مجبور می‌کنند به انجام برنامه در حالی که تمایل درونی چندانی نسبت به آن ندارد قوای ذهنی و روانی شان به طور خودکار از آن موضوع دور شده و دچار حواس پرتی می شوند ✳️ پس با عشق و علاقه برید سمت قرآن و از انجام برنامه ها لذت ببرید و فقط جهت رفع تکلیف برنامه هارو انجام ندید، از تک تک ایاتی که میخونید لذت ببرید ✳️قبل از شروع کردن گوشیو از خودتون دور کنید و هر عامل دیگه ای که حواستون رو پرت میکنه ،بعضی ها هر ۵ دقیقه گوشی خودشون رو چک میکنند و حواسشون دائم پرت میشه ✳️در برابر حواس پرتی تسليم نشيد وقتی كسی وارد اتاق ميشه يا صدایی را می شنويد باید بی تفاوت باشید ، نبايد حواستان پرت شود. شما بايد تمركزتون رو برای هدفی كه در ذهن داريد حفظ كنيد مثل کسی که در شلوغی اتوبوس و مترو و خیابون با تمرکز و حواس جمع با گوشی صحبت میکنه،
فراموشی و خطاهای حافظه ✳️خطا در هر مرحله از حافظه ها، منجر به فراموشی و یا تحریف حافظه گردد. ✳️۱-علت فراموشی در حافظه حسی و دریافت اطلاعات:بی توجهی و بی دقتی ✳️۲-علت فراموشی در حافظه کوتاه مدت:گنجایش محدود آن-جایگزین شدن اطلاعات -عدم مرور -محو از حافظه به خاطر گذر زمان. ✳️۳- دلایل فراموشی در حافظه بلند مدت: از دست رفتن حافظه به مرور زمان اطلاق میگردد.علت صرفا گذر زمان است. زمان های تکرار با فاصله زمانی بسیار مهم می باشد. ✳️تکرار و مرور از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت انتقال می یابند. ظرفیت حافظه بلند مدت بر خلاف حافظه کوتاه مدت نامحدود میباشد. مدت نگه داری اطلاعات نیز از چند روز تا چند سال و بعضا تا آخر عمر (با تمرین و تکرار بموقع) متغیر میباشد.
✳️اگر قصد دارید قرآن حفظ کنید و پیشرفت کرده و به اهداف خود برسید. بنابراین از مشکلات نهراسید. تلاش کنید بالاخره موفقیت را در آغوش خواهید گرفت عزم و همت خود را محکم کنید. ✳️براى اوقات شبانه روز خود برنامه ریزى نمایید. ساعات اولیه صبح را نخوابید و سعى کنید در آن ساعات حفظ اولیه انجام دهید.براى خود هم مباحثه انتخاب کنید و تمامى صفحات سخت و آسان را بدون استثنا با او مباحثه کنید. ✳️برای پای بند بودن و عمل کردن به برنامه های طراحی شده خود از یک برنامه تنبیه و پاداش کمک بگیرید و در پایان هر روز یا هر هفته به میزان موفقیت ها و عملی کردن برنامه های طراحی شده خود را تشویق کنید و به میزان تنبلی ها و عمل نکردن به آن برنامه خود را تنبیه کنید.  ✳️اگر خود فرد تلاش نکند، بهترین برنامه ها و مطالب حفظ و انگیزشی هم نمی تواند در او انگیزه ایجاد کند و ضعف های خود را از بین ببرد. کسی که اهمیتی به برنامه ها نمی دهد و به راحتی وقفه ایجاد میکند و بی خیال است، نباید توقع داشت به محفوظات تسلط داشته باشد و قوی باشد ✳️تلاش بیشتر = نتیجه بهتر؛ این یک قانون است.