آیا پیادهروی اربعین بدعت نیست؟
مگر بدعت در اسلام حرام نیست؟
💢 ابتدا باید گفت اصل پیادهروی به قصد زیارت امام حسین (علیهالسلام) و به مقصد کربلا در روایات توصیه شده است.
مانند: راوی میگوید خدمت امام صادق (علیهالسلام) رسیدم و «مرازم» نیز در خدمت آن حضرت بود.
🔻شنیدم حضرت میفرمود: کسى که پیاده به زیارت قبر امام حسین (علیهالسلام) برود، خداوند متعال به هر گامى که برداشته و به هر قدمى که از زمین بلند نموده و بر آن نهاده، ثواب آزاد کردن بندهاى از اولاد حضرت اسماعیل را میدهد.
📚 کامل الزیارات، ص ۱۳۴
⬅️ از طرفی هر رفتار مشروعی که به عنوان نماد عزاداری برای امام حسین (علیهالسلام) به شمار آید، دارای پاداش خواهد بود.
🔻با این وجود، اما بدون آنکه مستندی از روایات داشته باشیم، نمیتوانیم مسیری از پیادهرویها را به عنوان سنتی برگرفته از سخن معصومان (علیهمالسلام) ترویج کنیم که اگر اینگونه باشد بدعت در دین به شمار خواهد آمد، اما اگر نگاهمان به اینگونه پیادهرویها تنها آن باشد که تمام عزاداریها با هر روش مباحی که باشد، دارای پاداش است و در صدد آن نباشیم که مدل خاص و طراحیشده توسط خودمان را به عنوان سنتی شرعی قلمداد کنیم، بدعت در دین به شمار نخواهد آمد.
➖➖➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ۹ روز مانده تا اربعین حسینی
🏴روز شمار اربعین حسینی 🏴
🆔🕊https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّــدٍ وَعَلَی آلِ مُحَمَّــدٍ
کَمَا صَلَّیْتَ عَلَی إِبْرَاهِیْمَ وَعَلی آلِ إِبْرَاهِیْمَ
💛 صلوات بفرست بر پیامبر رحمت و مهربانی محمّد المصطفی ﷺ. صلوات، ذکری بزرگ که باعث رفع حاجات و نیاز انسان و پاک شدن انسان از گناهان و پاکی قلب میشود. 🎈🤍💚
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ علی آلِ مُحَمَّد
#سعد_الغامدی
#صلوات
🆔 🕊 https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّــدٍ وَعَلَی آلِ مُحَمَّــدٍ
کَمَا صَلَّیْتَ عَلَی إِبْرَاهِیْمَ وَعَلی آلِ إِبْرَاهِیْمَ
💛 صلوات بفرست بر پیامبر رحمت و مهربانی محمّد المصطفی ﷺ. صلوات، ذکری بزرگ که باعث رفع حاجات و نیاز انسان و پاک شدن انسان از گناهان و پاکی قلب میشود. 🎈🤍💚
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ علی آلِ مُحَمَّد
#پیشوا_قادر_الکوردی
#صلوات
🆔 🕊 https://eitaa.com/gooorrrran
کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
📺 #جمعه_های_قرآنی (پنجاه و سومین برنامه)
🔸قَالَا رَبَّنَا إِنَّنَا نَخَافُ أَنْ يَفْرُطَ عَلَيْنَا أَوْ أَنْ يَطْغَىٰ ﴿٤٥﴾قَالَ لَا تَخَافَا ۖ إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ ﴿٤٦﴾
🔹گفتند: پروردگارا! ما می ترسیم که [پیش از دعوت کردنش به حق] با سخت گیری و شکنجه بر [ضد] ما پیشی گیرد یا بر سرکشی خود بیفزاید. (۴۵) خدا فرمود: نترسید که من بی تردید با شما هستم [سخن او و شما را] می شنوم و [اعمالتان را] می بینم. (۴۶)
▫️ سوره مبارکه طه
❇️توضیحاتی از دکتر محمد جاودان
🔻عوضین مغربی( ۱۹۲۱-۱۹۹۲م.) از اولین و معدود اساتید مصری است که پیش از انقلاب برای تلاوت به ایران سفر کرده است. او در سال ۱۳۵۲، به همراه مبتهل و قاری شهیر مصری استاد سید نقشبندی، تلاوت های متعددی در ایران اجرا کرده است. باوجوداین، یکی از قراء کمتر شناخته مصر در ایران است. او البته در مصر به یمن پذیرش در آزمون رادیو مصر از قاریان اذاعه شد و در نتیجه به شهرت بالایی در موطن خود دست یافت.
🔻اما اتفاقاتی سبب شد در رادیو ممنوع القرائت شود. ماجرا از این قرار بود که در پی دعوت به قرائت در مجلس بزرگداشت پدر ملک فاروق، تصویر او از قرائت در این محفل در جراید مصری انتشار یافت. اما اندکی بعد، حکومت ملک فاروق در پی انقلاب ۱۹۵۲ در مصر، سقوط کرد و تصویر یادشده دستاویزی شد تا استاد از تلاوت در رادیو منع شود. متاسفانه این ممنوعیت تا اواخر عمر این استاد ادامه داشت و بنابراین فرصت زیادی برای ضبط تلاوتهای او از میان رفت. صدای بم نیرومند و تحریر پذیر و ادای واضح و فصیح از ویژگی های تلاوت اوست.
🔻در تلاوت از سبک مصطفی اسماعیل الهام گرفته است. بنابر این تا حدی تنوع مقامی او را در قرائت به کار می گیرد. اما این الهامگیری سبب نشده است که او یکسره مقلد مصطفی باشد. لذا تلاوت او مستقل و ممتاز از مصطفی اسماعیل است. محمد بدر حسین نیز مقلد مصطفی است و در عین حال تلاوت او ممتاز و مستقل و با ابداعات خاص خود همراه است.
این به عکس تقلیدهای برخی از قاریان ایرانی ماست که معمولا از تلفیق تقلید و ابداع سبک نوی عرضه نمیکنند و ای بسا قرائتشان در قرائت مقلَد محو میشود.
🔻استاد شاهمیوه در کانال تلگرامی خود با عتوان مهارتهای تنغیمی در مورد شباهتها و تفاوتهای او و مصطفی اسماعیل چنین توضیح میدهد
«هرچند وی در اصل مقلد مرحوم مصطفی اسماعیل بوده امابه دو دلیل تلاوت وی تا حدی متفاوت میباشد :
دلیل اول : تفاوتهای آشکاری که بین اصوات این دوقاری وجود دارد، ازجمله: حجم وقدرت بالاتر نسبت به مصطفی اسماعیل، رنگ صوتی خاص وی وتعلق آن به حوزه اصوات باس درمقایسه با صدای باریتون مصطفی، وسعت بسیار کمتر صدای عوضین ونهایتا چالاکی، انعطاف و تکنیک های صوتی بسیار کمتر نسبت به مصطفی اسماعیلِ؛
دلیل دوم: ارایه ردیفها وجملات لحنی، قفلات وتحریرهای کم تنوعتر و محدودتر نسبت به سبک مصطفی اسماعیل وحذف وجابجایی برخی ردیفهای ایشان که ناشی از همان محدودیتها و ویژگیهای صوتی یادشده است.»
🔸اکنون تلاوت زیبای مغربی را از سوره مبارکه طه می شنویم که در ایران اجرا شده است. تلاوة عطرة و سماعا طیبا.
👇👇
🎼 به پیوست فایل کامل
#جمعه_های_قرآنی
#عوضین_مغربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب قبل از خواب چند آیه قرآن کریم را گوش کنیم
به وقت تازگی روح
با نوای عبدالبـــاسط 🤍
زیبایی و آرامش صداش اونقدر بی حد و انتهاست، که شنونده حتی قفل میکنه چی بگه و چی بنویسه ✨
https://eitaa.com/gooorrrran
☘🌸☘🌸☘🌸☘🌸☘🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یه سوال چالشی از زائران #اربعین
🔴 حتما این کلیپ رو تا انتها ببینید و برای همه مخاطبینتون ارسال کنید
#امام_زمان
🆔 🕊 https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 یا رَبِّ الْعالَمِین .
🔹 ای پروردگار جهانیان .
♦️ ذکر روز شنبه .
Saturday
_______________☘________________
▫️ 27 مرداد 1403
▫️ 12 صفر 🌙 1446
▫️ 17 آگوست 2024
__________🌱 ____________
_ وقوع حماسه خونین پاوه سال 1358 شمسی
____________☘____________
✅کانال بین المللی تبلیغ جلسات و محافل قرآنی ایران
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅سلام و عرض ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه🌹(۱۵۹)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
🆔 🕊 https://eitaa.com/gooorrrran
بسم الله الرحمن الرحیم
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن
🕙 هر روز ساعت : 24
#صفحه_159
4_5832467581109273925.mp3
991.2K
🔸ترتیل صفحه ۱۵۹ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : نهاوند
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 7
سوره مبارکه الاعراف
صفحه 159
أُبَلِّغُكُمْ رِسَالَاتِ رَبِّي وَأَنَا لَكُمْ نَاصِحٌ أَمِينٌ (68)
پيام هاى پروردگارم را به شما مى رسانم، و من براى شما خيرخواهى امينم. (68)
أَوَعَجِبْتُمْ أَنْ جَاءَكُمْ ذِكْرٌ مِنْ رَبِّكُمْ عَلَىٰ رَجُلٍ مِنْكُمْ لِيُنْذِرَكُمْ ۚ وَاذْكُرُوا إِذْ جَعَلَكُمْ خُلَفَاءَ مِنْ بَعْدِ قَوْمِ نُوحٍ وَزَادَكُمْ فِي الْخَلْقِ بَسْطَةً ۖ فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (69)
آيا [مرا تکذيب مى کنيد و ]درشگفتيد از اينکه توسّط مردى از شما پيامى بيدارکننده از جانب پروردگارتان برايتان آمده است تا شما را [از کيفر خدا ]بيم دهد؟ و ياد کنيد زمانى را که شما را پس از قوم نوح جانشين [آنان ]کرد و به تنومندى شما در خلقت افزود، پس نعمت هاى خدا را ياد کنيد، باشد که ظفرمند شويد. (69)
قَالُوا أَجِئْتَنَا لِنَعْبُدَ اللَّهَ وَحْدَهُ وَنَذَرَ مَا كَانَ يَعْبُدُ آبَاؤُنَا ۖ فَأْتِنَا بِمَا تَعِدُنَا إِنْ كُنْتَ مِنَ الصَّادِقِينَ (70)
گفتند: آيا به سوى ما آمده اى که تنها خدا را بپرستيم و آنچه را پدرانمان مى پرستيدند وا گذاريم؟ پس اگر از راستگويى عذابى را که ما را بدان تهديد مى کنى براى ما بياور. (70)
قَالَ قَدْ وَقَعَ عَلَيْكُمْ مِنْ رَبِّكُمْ رِجْسٌ وَغَضَبٌ ۖ أَتُجَادِلُونَنِي فِي أَسْمَاءٍ سَمَّيْتُمُوهَا أَنْتُمْ وَآبَاؤُكُمْ مَا نَزَّلَ اللَّهُ بِهَا مِنْ سُلْطَانٍ ۚ فَانْتَظِرُوا إِنِّي مَعَكُمْ مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ (71)
گفت: قطعاً پليدى [کفر ]و خشمى از پروردگارتان بر شما واقع شده است. آيا درباره اسم هايى [بى مسمّى ]که شما و پدرانتان [براى بت ها ]نهاده ايد و خدا هيچ دليلى [بر حقانيّت ]آنها نازل نکرده است با من مجادله مى کنيد؟ پس منتظر [عذاب ]باشيد که من با شما از منتظرانم. (71)
فَأَنْجَيْنَاهُ وَالَّذِينَ مَعَهُ بِرَحْمَةٍ مِنَّا وَقَطَعْنَا دَابِرَ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا ۖ وَمَا كَانُوا مُؤْمِنِينَ (72)
پس او و کسانى را که با او بودند به رحمتى از جانب خود نجات داديم، و دنباله کسانى را که آيات ما را تکذيب کردند و مؤمن نبودند قطع کرديم. (72)
وَإِلَىٰ ثَمُودَ أَخَاهُمْ صَالِحًا ۗ قَالَ يَا قَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ مَا لَكُمْ مِنْ إِلَٰهٍ غَيْرُهُ ۖ قَدْ جَاءَتْكُمْ بَيِّنَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ ۖ هَٰذِهِ نَاقَةُ اللَّهِ لَكُمْ آيَةً ۖ فَذَرُوهَا تَأْكُلْ فِي أَرْضِ اللَّهِ ۖ وَلَا تَمَسُّوهَا بِسُوءٍ فَيَأْخُذَكُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (73)
و به سوى قوم ثمود برادرشان صالح را [فرستاديم]; گفت: اى قوم من! خدا را بپرستيد، براى شما هيچ معبودى جز او نيست; همانا براى شما از جانب پروردگارتان دليلى روشن آمده است: اين ناقه خداست که معجزه اى براى شماست. پس بگذاريدش در زمين خدا بچرد، و هيچ گونه آزارى به آن نرسانيد که عذابى دردآور شما را فرا گيرد. (73)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۵۹🌷
👈 جانشینان قوم نوح:
از آیات قرآن فهمیده می شود که توفان نوح، توفانی عالم گیر بوده، و جز کسانی که همراه آن حضرت بر کشتی سوار شده اند، بقیه ی مردم از بین رفته اند، و مردمی که پس از آن ها تاکنون بر روی زمین زندگی کرده اند، همگی از نسل حضرت نوح و کسانی هستند که همراه او بر کشتی سوار شده اند. بر اساس آیات قرآن، یکی از اقوام پرجمعیت و مشهوری که با فاصله ای نه چندان طولانی پس از توفان نوح شکل گرفته، قوم عاد بوده است.
طبق آیه ی 21 سوره ی احقاف، محل زندگی این قوم، «احقاف» به معنای شنزار بوده است. البته بدرستی روشن نیست که این شن زار کجا بوده است؛ ولی به نظر می رسد که این سرزمین در جنوب شبه جزیره ی عربستان، در حوالی سرزمین یمن، در نزدیکی دریا قرار داشته است. طبق آیات قرآن، مردم این قوم، بسیار درشت و قوی هیکل بوده اند. همچنین آنان نسبت به اقوام هم زمان خود، تمدّن چشمگیری داشته اند؛ تا حدّی که قرآن، معماری آنان را تا آن زمان بی نظیر خوانده است . به هر حال، این قوم مدّتی در ناز و نعمت به سر می بردند؛ ولی به جای شکر نعمتهای خدا، به ناسپاسی و کفر رو کردند و به آیین بت پرستی متمایل شدند. خداوند برای هدایت آنان، انسان پاکی به نام «هود» را نزدشان فرستاد. حضرت هود تمام تلاش خود را برای هدایت قومش به کار گرفت؛ ولی بیشتر آنان، به جای پذیرش حق، از آن رو گرداندند و حتّی او را به جنون متهم کردند و گفتند که بت هایشان به عقل او آسیب رسانده اند، و به مسخره از او خواستند که در آوردن عذاب خدا شتاب کند! بر اساس روایات، هفت سال بر قوم عاد باران نبارید، و این باعث بروز قحط شدیدی در سرزمین آنان شد؛ ولی این بلا نیز آنان را به خود نیاورد و آن ها همچنان بر گناهانشان پافشاری می کردند. تا این که روزی ابر سیاهی از دور نمایان شد. قوم عاد با خوشحالی به یکدیگر مژده ی باران دادند؛ ولی حضـرت هود که از سوی خدا حقیقت را می دانست، به آنان فرمود که آن ابر باران زا نیست؛ بلکه تندبادی است که برای نابودی آنان آمده است. حضرت هود به فرمان خدا با چهارهزار نفر از کسانی که به او ایمان آورده بودند، قومش را ترک کرد. سپس آن تندباد شدید به سرزمین قوم سرکش عاد رسید و هفت شب و شش روز بر آن سرزمین وزید و هیچ چیزی را سالم نگذاشت. اجساد بی جان قوم عاد، مانند برگ های پاییزی به این سو و آن سو پرت می شدند و شن های بیابان، آن ها را می پوشاند. سرانجام آن تندباد سخت، به فرمان خدا، شن ها را از اجساد آنان کنار زد و آن ها را به دریا انداخت. بدین ترتیب، خداوند پس از قوم نوح، بار دیگر بسیاری از مردم روی زمین را به سبب کفر و بی ایمانی و لجاجت شان نابود کرد و به همگان فهماند که این عالَم با همهی امکاناتش تنها در اختیار اوست و مبادا انسان ها، فریب قدرت ظاهري خود را بخورند و در برابر دستورهای خدا قد برافرازند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊