🌹سفارش به حضور در صحنه:
آیت الله شهید صدوقی، در یکی از توصیههای خود به ملت ایران، چنین میفرماید: «ملت ما بدانند آن عامل مهمی که دشمن را ناامید و مأیوس میسازد، حضور مردم در صحنه است. پس اکنون یکی از وظایف دینی و الهی مردم، حضور آنان در صحنههای سیاسی کشور است».
🔸نفس مطمئنه
https://eitaa.com/joinchat/2067333298Cbe29af0287
🌹بازهم پروژه نفوذ منافقین شهادت
از چندین هفته قبل از شهادت آیت اللّه صدوقی، جوانی در حدود ۲۵ ساله با لباس بسیجیان در مسجد ایشان پیدا شده بود که زاهدانه به مسجد رفت و آمد می کرد. این برخورد او باعث می شد کسی به او بدبین نشود. سرانجام روز دهم ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۲ قمری (۱۱ تیر ۱۳۶۱)، پس از خطبه ها و اقامه نماز جمعه، آن جوان -که بعدا مسلم شد از وابسته های منافقین است- از پشت سر به آیت اللّه صدوقی هجوم آورد و با انفجار بمب، آن بزرگوار را به شهادت رساند.
🔸نفس مطمئنه
https://eitaa.com/joinchat/2067333298Cbe29af0287
🌹از راست نشسته پایین: ناشناس، شهید محراب آیت الله محمد صدوقی، سید روح الله خاتمی، ناشناس، شهید محراب آیت الله سید اسدالله مدنی، شهید محراب آیت الله سید عبدالحسین دستغیب - از راست نشسته بالا: ناشناسان، حسین علی منتظری، سید جلال الدین طاهری، علی اکبر فیض آلنی (آیت الله مرحو م علی مشکینی)
🔸نفس مطمئنه
http://eitaa.com/joinchat/2067333298Cbe29af0287
🌹شهید محراب آیت الله صدوقی در کنار شهید محراب آیت الله اشرفی اصفهانی
🔸نفس مطمئنه
http://eitaa.com/joinchat/2067333298Cbe29af0287
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹فرازهائی از درس اخلاق شهید محراب آیت الله صدوقی
🔸نفس مطمئنه
http://eitaa.com/joinchat/2067333298Cbe29af0287
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلطان تبلیغ چهره به چهره 😄
🌹ناو وینسنس آمریکا در سال ۶۷ هواپیمای مسافربری ایرانی را هدف حمله موشکی قرار داد. مسافران پرواز شماره ۶۵۵ هواپیمای ایرانایر در تاریخ ۱۲ تیر ۱۳۶۷ از تهران به مقصد دوبی گمان نمیکردند که این پرواز هرگز فرودی نخواهد داشت. شلیک موشک هدایت شونده از سوی ناو وینسنس آمریکا، جان ۲۹۰ سرنشین این هواپیما را گرفت.
🌹جزئیات شلیک به هواپیمای ایران ایر
بر اساس گزارش نیروی دریایی آمریکا، در بامداد روز حادثه دو فروند از کشتیهای جنگی آمریکا یعنی ناو یواساس وینسنس و ناوچه یواساس مانتگومری با قایقهای توپ دار ایرانی که یک نفتکش پاکستانی را در خلیج فارس تهدید کرده بودند، درگیر میشوند و دو طرف به تبادل آتش میپردازند. چهل دقیقه پس از آغاز این درگیری، ناو یواساس وینسنس دو فروند از این قایقها را غرق میکند. اگرچه در گزارشهای اولیه گفته شده بود که این درگیری در آبهای بینالمللی روی داده اما بعدها در سال ۱۹۹۲ میلادی مشخص شد که محل وقوع این نزاع، آبهای ایران بوده است.
همزمان با این درگیری، ایرباس مسافربری ایران فرودگاه بندرعباس را حدود نیم ساعت دیرتر از زمان برنامهریزی شده برای پرواز، ترک میکند. تحقیقات بعدی نیروی دریایی آمریکا نشان داد که این هواپیمای ایرانی در همان راه هوایی تجاری تأیید شدهاش در حال پرواز بوده و خود را نیز در فرکانسهای کنترل ترافیک هوایی به عنوان یک هواپیمای غیرنظامی معرفی کرده است.
🌹قرار بود روز دوازدهم تیر ۱۳۶۷ هواپیمای ایران ایر با شمارهٔ پرواز ۶۵۵ با و شناسه «IR۶۵۵» به همراه ۲۷۵ مسافر (با ملیتهای ایرانی، اماراتی، یوگسلاوی، پاکستانی، هندی و ایتالیایی) و ۱۶ خدمهٔ پرواز که در مجموع بیش از ۲۹۰ نفر میشدند در ساعت ۱۰ صبح به مقصد دبی، امارات متحده عربی پرواز کند. این هواپیما از تهران عازم دبی بود و در بندرعباس توقف داشت. اما این پرواز به دلیل اصابت دو موشک هدایت شونده ریم -۶۶ از ناو وینسنس آمریکا هرگز به مقصد نرسید و در خلیج فارس سقوط کرد.
بیش از ۲۹۰ سرنشین این هواپیما، یعنی ۶۶ کودک، ۵۲ زن، ۱۷۲ مرد و ۳۶ نفر از اتباع یوگسلاوی سابق، هند، پاکستان، ایتالیا و امارات در این پرواز قربانی شدند.
🌹ناخدای ناو یواساس وینسنس
«ناخدا ویلیام سی. راجرز سوم» که معمولاً به عنوان «ویل سی. راجرز سوم» شناخته میشود در دسامبر سال ۱۹۳۸ در «فورت ورث تگزاس» به دنیا آمد. او افسر نیروی دریایی آمریکا بود و بیشتر به خاطر فرماندهی ناو «یو. اس. اس وینسنس (G- ۴۹)»، یک ناوشکن در کلاس Ticonderoga مجهز به سیستمهای رزمی Aegis شناخته شده بود. در زمان فرماندهی او، این ناو، عامل جنایت سرنگون کردن پرواز شماره ۶۵۵ هواپیمای ایران بر فراز خلیج فارس بود که منجر به کشته شدن ۲۹۰ غیرنظامی شد.
تمام سربازان ناو جنگی وینسنس پس از این حادثه، بهخاطر به پایان رساندن چند سال حضور خود در یک منطقهٔ جنگی مدال مبارزه دریافت کردند. مدال نیروی دریایی آمریکا اغلب به کارهای قهرمانی یا خدمات شایسته داده میشود. بر اساس گفتههای شبکهٔ هیستوری، مدال مبارزه به کسانی داده میشد که میتوانستند با «سرعت و دقت آتش بگشایند».
روزنامهٔ واشینگتن پست در مقالهای در سال ۱۹۹۰ نوشت که مدالی که به خدمهٔ ناو وینسنس داده شد به خاطر تمام دوره عملیاتی و مأموریتی آنها از سالهای ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۸ و همچنین اقدامات آنها در مقابله با قایقهای تندروی جنگی ایرانی بود.
در سال ۱۹۹۰ ناخدا ویل راجرز مدال لژیون لیاقت را از دستان جورج هربرت واکر بوش، رئیسجمهور وقت آمریکا، بهخاطر رفتار بسیار شایسته و انجام خدمات برجسته بین تاریخ آوریل ۱۹۸۷ تا مه ۱۹۸۹ به عنوان افسر فرماندهٔ ناو وینسنس دریافت کرد. راجرز در حالی این مدال لیاقت را دریافت میکرد که در مراسم تجلیلش هیچ اشارهای به سرنگون کردن پرواز ۶۵۵ ایران ایر نشد.
🌹همزمان با پرواز این هواپیما ویلیام سی. راجرز، کاپیتان ناو «یواساس وینسنس» اطلاعاتی را دریافت میکند مبنی بر اینکه یک هواپیمای ناشناس که از سوی رادارها شناسایی شده است، به تماسها و هشدارها پاسخ نمیدهد. به او همچنین گفته شده بود که احتمال دارد این هواپیما، یک جنگنده اف -۱۴ ایران باشد.
این ناو همچنین ادعا کرد که هواپیما به تدریج ارتفاع خود را کم کرده و در مسیر عادی خود نیز نبوده که بعداً ثابت شد چنین ادعاهایی واقعیت نداشته است.
در ساعت ۱۰:۲۲ ناو جنگی وینسنس آمریکا که از یک مأموریت اسکورت برمیگشت و به حریم آبّهای ایران وارد شده بود، به دستور ناخدا ویلیام راجرز، فرمانده ناو وینسنس، موشک استاندارد ۲ را به سوی پرواز ۶۵۵ شلیک کرد. هواپیما از صفحه رادارهای زمینی محو شده و در آبهای خلیج فارس سقوط کرد. با عدم اطلاع از سرنوشت هواپیما، برج مراقبت فرودگاه بندرعباس، در تماس با دبی، پیگیر سرنوشت پرواز ۶۵۵ شده ولی آنها نیز اظهار بیاطلاعی کردند. بلافاصله پس از این واقعه، مقامات آمریکایی اعلام کردند که یک فروند هواپیمای اف -۱۴ جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار دادهاند.
پس از سقوط این هواپیما، هیچکدام از کشتیهای آمریکایی حاضر در منطقه اقدامی برای جستجوی بازماندگان و نجات آنها نمیکنند. به این ترتیب بیش از ۲۹۰ سرنشین این هواپیما که ۶۶ نفر از آنها کودک بودند، تنها به این دلیل که هواپیمایشان «به اشتباه» هواپیمایی جنگنده شناسایی شده بود،
🌹جساد قربانیان
عملیات جمعآوری اجساد قربانیان پرواز ۶۵۵ ایران ایر با بسیجِ کلیهٔ امکانات منطقهٔ یکم دریایی ارتش (بندرعباس) بههمراه اعزام ۸۰ تَن غواص، دو فروند ناو (ناوهای تنب و لاوان)، دو فروند هواناو و چهار فروند بالگرد، بلافاصله پس از واقعه آغاز شد. بعد از جمعآوری اجساد، سریعاً جمعآوری قطعات هواپیما آغاز شد. این دو عملیات به صورت شبانهروزی و در مجموع بهمدت ۵۲ روز انجام گرفت. دلایل زیر باعث طول کشیدن عملیات شده بود:
دمای هوا در طول روز، به بیش از ۵۰ درجهٔ سلسیوس میرسید. قطعات اجساد بهدلیل باقی ماندن در آب ورم کرده و حتی در تابوت جا نمیشدند و مسئولین ناچار شدند تا برای انتقال آنها از برانکاردهای توری استفاده کنند.
بهدلیل اصابت موشک دوم، ضمن پرتاب شدن مسافران به بیرونِ هواپیما، پوست سر و بدنِ آنها کَنده و گوشت بدن اکثر آنها نیز تکهتکه شده و در نهایت قطعات متلاشی شدهٔ بدن آنها در سطح وسیعی از دریا شناور شده بود.
حاضرین در عملیات با صحنههای بسیار دلخراش و تکاندهندهای روبرو میشدند. مثلاً، تکههای بدن مسافران بیگناه به دست و بدن غواصان میچسبید. شدت دلخراش بودن این صحنهها طوری بود که بعضاً خبرنگارانی که تحمل مشاهدهٔ چنین صحنههایی را نداشتند، دوربینشان را رها کرده و صحنه را ترک میکردند.
🌹شواهد متناقض
تلاش دولت آمریکا برای معرفی واقعه پرواز شماره 655 ایرانایر به عنوان خطای انسانی، خیلی زود در سایه شواهد متناقض با تردیدهای جدی مواجه شدند.
در حالی که دریاسالار «ویلیام کرو»، فرمانده وقت ستاد مشترک نیروی دریایی آمریکا در نخستین ساعات بعد از حادثه مدعی شده بود مسیر پرواز هواپیمای ایرانی، مستقیم به سمت پایین و رو به ناو یواساس وینسنس بود، پنتاگون یک ماه بعد گزارشی با شواهد متناقض با این روایت منتشر کرد.
در آن گزارش مشخص شده بود بر خلاف ادعای مقامهای آمریکایی ایرباس ایرانی در حال کاهش ارتفاع نبوده و چنانکه اطلاعات ثبتشده توسط سامانه راداری پیشرفته و معروف «ایجیز» در خود رزمناو وینسنس نشان میدهد هواپیما در حال افزایش ارتفاع و پرواز به ارتفاع 14000 پایی بوده که در ارتفاع 13500 پایی بر اثر اصابت موشک ساقط شده است.
علاوه بر این، مکالمات ثبتشده از کابین خلبان هواپیما هم نشان میدهد کاپیتان «محسن رضائیان»، خلبان پرواز 655 لحظاتی قبل از شلیک موشک تصمیم برای پرواز به ارتفاع 14000 پایی را به اطلاع سه برج مراقبت که با آنها در تماس بوده رسانده است.
تناقض دیگر در روایتهای رسمی آمریکا به خروج هواپیمای ایرانی از دالان پرواز مجاز مربوط به هواپیماهای غیرنظامی مربوط میشود. فرمانده وقت ستاد مشترک نیروی دریایی آمریکا و سایر مقامات آمریکایی در اولین واکنشها مدعی بودند که هواپیمای ایرانی در حال پرواز در خارج از دالان هوایی مجاز برای هواپیماهای تجاری بوده این در حالی است که گزارش پنتاگون به صراحت مینویسد این هواپیما در «محدوده مسیر مجاز» در حال پرواز بوده است.
رئیسجمهور اسبق ایالات متحده آمریکا در سن 94 سالگی درگذشت.این سیاستمدار جمهوریخواه، چهل و یکمین رئیسجمهور آمریکا بود که در بین سالهای 1989 تا 1993 عهدهدار تصدی ریاست کاخ سفید بود.
اما برای ایرانیها شهرت بیشتر «جورج بوش پدر» بواسطه دورانی است که وی معاون اول «رونالد ریگان» بود. او از سال 1981 تا1989 به مدت حدود 8 سال، در مقام معاون اول ریاست جمهوری آمریکا فعالیت میکرد.
یکی از وقایعی که در این دوران اتفاق افتاد، حمله یگانهای دریایی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایرباس ایران با موشک ناو جنگی «یواساس وینسنس» بود.
این ناو روز 3 جولای 1988 (سوم تیرماه 1367) هواپیمای مسافربری «ایرباس» شرکت «ایرانایر» که از بندرعباس عازم دبی بود را با شلیک یک فروند موشک هدایتشونده ساقط کرد. این حمله به شهادت تمامی 290 سرنشین هواپیما، از جمله 66 کودک منجر شد.
دولت آمریکا بعد از این حادثه، سیاست رسمیاش را بر این روایت استوار کرد که عامل حادثه «خطای انسانی»، آن هم از طرف خلبان هواپیمای ایرانی بوده است. موضع دیگری که آمریکا در آن مقطع بر آن اصرار داشت این بود که از ایران بابت این جنایت عذرخواهی انجام نمیشود.
«جورج بوش» پدر، یکی از مقامهای آمریکایی بود که در ماههای بعد از شلیک به ایرباس ایرانی به صراحت در چند سخنرانی گفت که از جانب آمریکا معذرتخواهی نمیکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅اوج شکست ودرماندگی آمریکا
سلام
ختم سی میلیون صلوات برای رأی سی میلیونی به جلیلی
سهم شما ده صلوات
برای ده دوست بفرستید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹نماهنگ عمارهای رهبر به تهیه کنندگی محمودرضاقمری
🔰تصور اینکه دوباره بخواهیم با آمریکا مذاکره بی نتیجه کنیم ونتیجه آن بشود که توافق کنیم وبپذیریم که نهادهای انقلابی تروریست هستند تا تحریم ها برداشته شود سردرد می آورد وحالت تهوع ایجاد می کند
اطلاعیه
شرکت لبنیاتی پگاه جهت تکمیل کادر،نیرومیپذیرد.
شرایط:
آقا
مجردومتاهل
سن:20تا25سال
مدرک تحصیلی :دیپلم تالیسانس کلیه رشته هابجزحقوق الهیات
*حقوق:18تا22تومان
خوابگاه،بیمه،سرویس ایاب ذهاب،وعده غذایی،اضافه کاری،عیدی وسنوات
نیروهاتوانایی کارکردن دراستانهای دیگرراداشته باشند
جهت اطلاعات تکمیلی واسم نویسی باشماره زیرتماس بگیرید
مهندس صبوری 09225361029
هدایت شده از 📚📚کــــتــاب بــرتـر 📚📚
✅شهید وحید زمانی نیا، محافظ حاج قاسم بود.
او درسال ۱۳۷۱ متولد شد و عضو تیم حفاظتی سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی بود.
🖋خانم هاجر پورواجد، کتابی را با عنوان "من محافظ حاج قاسمم" درمورد زندگینامهی شهید زمانینیا نوشتهاند.
📚این کتاب توسط نشر شهید کاظمی، به چاپ رسید.
_______________________________
🔰 با ما کتاب بخوانید👇
🕹کتاب برتر
https://eitaa.com/bbbbook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم نور چشم ملت خود بود خار چشم دشمنان
لفظ موی دماغ برازنده شما جماعت لیبرال است که ستون پنجم غرب شده اید و برنامه ای جز
به زانو در آوردن این ملت ندارید