ن هرسال باشکوهتر برگزار شود. اما در مورد فعالیت احزاب در کشور ما متاسفانه همه دست بگیر دارند. همین مساله عامل پا نگرفتن فعالیت احزاب شده است.
قدیری ابیانه: *مردم نباید رفاهیات ایران را با کشورهایی که صادرات نفت آنها به ازای هر تبعه شان در یک سال معادل صد سال یک ایرانی هست مقایسه کنند.*
محمدحسن قدیری ابیانه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، درخصوص جدی بودن وجود شکاف اجتماعی و رفتن جامعه به سمت دوقطبی شدن گفت: من معتقدم یکی از مشکلات بزرگی که ما در کشورمان داریم به آن دسته از مطالبات مردمی برمیگردد که مرتبا هم به آن دامن زده میشود اما اصولا در حد و اندازه اقتصاد کشور ما نیست. محقق نشدن این مطالبات نارضایتیهایی را ایجاد کرده است. مثلا تصور مردم از اندازه درآمدهای نفتی کشور دهها، صدها و هزاران برابر واقعیت است. گاهی هم مردم وضع رفاهی کشور را با بعضی از کشورهای همسایه مثل عربستان، قطر، کویت و امارات که نفتخیز و عضو اوپک هستند مقایسه میکنند. با یک ضرب و تقسیم ساده به دست میآید که صادرات نفت در امارات متحده به ازای هر تبعه آن کشور در یک سال مساوی با یک قرن صادرات نفت ما به ازای یک ایرانی به نسبت صادرات نفت در بودجه مصوب ۱۴۰۱ است. با احتساب میزان صادرات نفت پیشبینی شده در بودجه سال 1401. یک میلیون و چهارصدهزار بشکه در روز صادرات نفت پیشبینی شده برای ۱۴۰۱ است که محقق هم نشده است. این مقدار یعنی به ازای هر ایرانی ماهانه کمتر از نصف یک بشکه. ما نمی توانیم رفاهیات مثلا کشور امارات را که صادرات نفت یک سالش به ازای هر تبعه آن به اندازه یک قرن یک ایرانی هست را با خودمان مقایسه کنیم. اما متاسفانه رسانههای گروهی ما این مساله را برای مردم روشن نکردهاند.
وی با بیان اینکه مردم تصور درستی از اندازه درآمدها ندارند افزود: مثلا در بودجه سال 1401 صادرات نفت ایران روزانه یک میلیون و چهارصدهزار بشکه پیشبینی شده است. این رقم یعنی به ازای هر ایرانی ماهانه کمتر از نصف یک بشکه نفت. چنین تصور غلطی راجع به دیگر درآمدهای کشور هم وجود دارد. نتیجه چنین تصوری در بین مردم این شده که مردم باور دارند که حکومت میتواند و باید نیازهای مردم را برآورده کند. درحالی که در کشورهای مختلف اعم از فقیر و غنی مردم میدانند که باید هزینههای بدون اسراف و اتلاف دولت را تامین کنند. دانشگاهها، مراکز آموزشی و رسانههای ما در رابطه با این موضوع چه کار کردهاند؟ چرا این نوع مسائل برای مردم تشریح نمیشود تا مردم از یک توهم بزرگ خارج شوند؟
قدیری ابیانه در پاسخ به اینکه درباره ناآگاهی و توهم عمومی در جامعه که باعث بی اعتمادی نسبت به حاکمیت و نظام شده ناکارآمدی احزاب و نهادهای مدنی چقدر موثر بوده گفت: احزاب موجود، دانشگاهها، نهادهای مدنی، دستگاههای دولتی و رسانههای گروهی می توانستند با یک ضرب و تقسیم ساده میزان درآمد نفتی و سایر درآمدهای کشور را برای مردم ملموس کنند ولی نکردند. این موضوع ربطی به وجود یا عدم وجود احزاب و نهادهای مدنی قدرتمند ندارد. من به تنهایی دست به ضرب و تقسیم میزان درآمد نفتی کشور زدم و به چنین اعدادی رسیدم. این کار را رسانهها و دانشگاههای ما هم میتوانند انجام دهند.
این فعال سیاسی اصولگرا بیان کرد: درهرحال ناآگاهی مردم از میزان درآمد نفتی کشور به این تصور دامن زده که درآمدهای نفتی حیف و میل میشود. درواقع این مساله تصور ناکارآمدی را پیش آورده است. البته مشکلات امروز نتیجه سیاستهای اقتصادی و نیز سبک اقتصادی و فرهنگی مردم هم هست. اما باید اندازهها برای مردم ملموس و مشخص باشد. مردم در ابعاد کوچکتر متوجه این مساله میشوند. مثلا در یک مجتمع مسکونی وقتی هیات مدیره و مدیرعامل انتخاب میشوند همه میدانند که باید شارژ پرداخت کنند و کسی توقع ندارد مدیریت مجتمع نیازهای فرزندان ساکنین به مسکن و شغل و رفاهیاتشان را تأمین کنند. اما وقتی در ابعاد شهر و کشور این مساله مطرح میشود نوع برخورد مردم تغییر میکند. بنابراین من معتقدم باید اندازه درآمدها برای مردم روشن شود. اینکه مردم بر اثر تصور غلط از اندازه درآمدهای دولت فکر میکنند دولت میتواند نیازهای آنها را برآورده کند و نمیکند باعث سوظنها، بدبینیها و بیاعتمادیهایی شده است. عدهای از مردم به خاطر چنین تصوری مطالبهگر شدهاند و فقط دست بگیر دارند.
وی با اذعان به اینکه مشکل ما نبود سیستم حزبی نیست افزود: ما در کشور احزاب مختلفی از چپ و راست داریم اما نتوانستهاند رشد کنند. به قول آقای حجاریان بعضی از این احزاب در یک فلوکسواگن جا میشوند. علت این قضیه این است که متقاضیان عضویت در احزاب دنبال این هستند که چیزی به دست بیاورند و به امکانی دست پیدا کنند. در دنیا کسانی که وارد یک حزب میشوند یا از آن حمایت میکنند حتی برای آن هزینه میپردازند بدون اینکه چیزی مطالبه کنند. شبیه آن کاری که در کشور ما در مراسمهای محرم و در مساجد انجام میشود که هر کسی سعی دارد تا به نحوی مشارکتی داشته باشد. این مساله باعث شده تا مراسم محرم در کشورما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌زن، زندگی، آزادی در غرب ❌
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ به #ایران_جهات بپیوندید:👇
🌎 https://eitaa.com/joinchat/3786866882Cdc685aebdf 🇮🇷
مهندس فریدون قدیری ابیانه دبیرکل انجمن اسلامی فارغالتحصیلان ایتالیا (برادر بنده) عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت هستند و بنده هیچ عضویت و مسئولیتی در جبهه مذکور ندارم.
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
Ghadiri.ir
ghadiri.ir/post/7
🖌 #یادداشت_روز
🔹 شورش برای متوقفکردن ایران
#سعدالله_زارعی
🔸 روی کار آمدن «سیدابراهیم رئیسی» از این جهت که میتواند نقطه پایان گذاشتن بر یک تفکر بنیادی باشد، «بسیار مهم» تلقی گردید.
کما اینکه در سال 1384 انتخابات ریاستجمهوری ایران به دلیل آنکه آدرس یک تحول اساسی میداد، «بسیار مهم» تلقی گردید با این تفاوت که در سال 1384 علیرغم آنکه در پیروزی قاطع شخص ابهامی وجود نداشت، در مورد شخصیت فرد ابهاماتی بود اما در سال 1400 این ابهام هم وجود نداشت ضمن آنکه در 1400، تجربه «ریاستجمهوری محمود احمدینژاد» فراروی دوطرف خط انقلاب و مقابل آن و واجد درسهای متفاوتی برای دوطرف این خط بود. درس آن برای رئیسجمهور رئیسی و نیروهایی که به او رأی دادند، استوار ماندن در چارچوب اهداف انقلاب اسلامی و عدم میل به انحراف بود و درس آن برای مخالفان خارجی و داخلی انقلاب اسلامی این بود که موفقیت اقتصادی دولت ظرفیتهای ملت ایران حول محور انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن را به صحنه میآورد. به عبارت دیگر در سال 1400 جبهه انقلاب دریافت باید مراقب اعوجاج از مسیر باشد و جبهه مخالف انقلاب اسلامی به شدت نگران تکرار حماسه مردمی انتخابات 1388، در انتخابات 1404 شد.
روی کار آمدن یک نفر بهعنوان رئیسجمهور به خودی خود لزوماً یک انتخاب و اتفاق راهبردی به حساب نمیآید کما اینکه
در طول 44 سال گذشته در ایران 13 بار انتخابات ریاستجمهوری که
هر کدام هم اهمیت خاص خود را داشت، برگزار شد ولی همه آنها راهبردی نبودند. در سال 1400 انتخاب سیدابراهیم رئیسی راهبردی بود چراکه خنثیسازی 8 سال تلاش مشترک غرب و یک طیف خاص در داخل ایران، برای حاکمسازی استانداردهای سیاسی - مدنی لیبرالیزم بود و از این رو رویدادی «بسیار مهم» ارزیابی شد. در واقع پیروزی آقای رئیسی به معنای آن بود که خط استیلای دوباره غرب بر ایران توسط مردم به شکست کشیده شد و ملتی در دوئلی 43 ساله بر غرب که حالا بر ابزارهای جدیدی هم مجهز بود، پیروز شد. همانگونه که این قلم قبلاً هم در این ستون نوشت؛ یکی از چهرههای سیاسی در جلسه «شورای روابط خارجی آمریکا» خطاب به غربیها گفته بود اگر ما شکست بخوریم، جمهوری اسلامی از بین نمیرود، دشمنان غرب در ایران به قدرت میرسند. بیان این حرف اگرچه از زبان یک مقام مسئول ایرانی درست نبود اما اصل مطلب واقعیت داشت...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/251122
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
قدردانی ۱۰هزار استاد دانشگاه از هوشیاری مردم و مجاهدت مدافعان امنیت
۱۰هزار استاد دانشگاه با صدور بیانیهای ضمن تشکر از بصیرت ملت شریف ایران در محکومسازی اقدامات هنجارشکنان در قالب حضور در نماز جمعه و شرکت در راهپیماییهای گسترده اول و سوم مهرماه، برخورد قاطع با اخلالگران نظم و امنیت بهویژه هتاکان به مقدسات و نوامیس کشورمان را از کلیه مسئولان نهادها و دستگاههای امنیتی و قضائی خواستار شدند.
به گزارش تسنیم، در این بیانیه آمده است: دشمنان ما میدانند که دستاوردهای علمی دانشگاههای کشور که با تلاش مجاهدانه دانشمندان و اساتید انقلابی و متدین در عرصههای مختلف دفاعی، هوافضا، مهندسی، پزشکی، نانو و علوم پایه در شرایط سخت تحریمهای ظالمانه استکبار حاصل شده است آیندهای بسیار درخشان را در زمانی کوتاه برای کشور عزیزمان رقم خواهد زد. استکبار جهانی و دولت کودککش فلسطین و سران گروهکهای معاند و ضد انقلاب ایرانی میدانند که وجود آرامش و امنیت در این شرایط یعنی جلب توجه افکار عمومی جهان به حضور بیش از 21 میلیون مسلمان و عاشق اهلبیت آلالله(ص) از بیش از 70 کشور جهان در راهپیمایی اربعین آن که نمادی از اقتدار، ایمان و اتحاد امت اسلامی به خصوص دو ملت بزرگ ایران و عراق به حساب میآید. آن هم در شرایطی که دولتهای منطقه با همدستی رژیم صهیونیستی برنامه مفصلی برای جلوگیری از این مراسم با شکوه و ممانعت از انعکاس آن تدارک دیده بودند.
در ادامه بیانیه مذکور خاطرنشان شده است: خباثت و شیطنت اخیر دشمنان با راهاندازی اغتشاشات کور و بیهدف، به بهانه دروغین دفاع از حقوق زنان، اما در عمل تجزیهطلبی، توهین به نوامیس مردم، هتک حرمت مقدسات و ارزشهای اسلامی همه بیانگر این است که ما به قلههای رفیع آرمانهای انقلاب نزدیک میشویم و دشمنان ما چشم دیدن این فتوحات عرصههای علمی، اقتصادی، دیپلماسی، فرهنگی و امنیتی را ندارند.
اساتید دانشگاه در این بیانیه ضمن تشکر از بصیرت ملت شریف ایران در محکوم سازی اقدامات هنجارشکنان در قالب حضور در نماز جمعه و شرکت در راهپیماییهای گسترده اول و سوم مهرماه، برخورد قاطع با اخلالگران نظم و امنیت بهویژه هتاکان به مقدسات و نوامیس کشورمان را از کلیه مسئولان نهادها و دستگاههای امنیتی و قضائی خواستار شدند.
گفتنی است استادان دانشگاههای سراسر کشور در این پویش مشارکت داشتهاند و حمایت خویش را از طریق امضای نامه اعلام کردند.
💢نتیجه منطقی ۱ + ۹۶ دروغ
🔹خواستم بنویسم مطابق تبلیغات فریبنده رسانه های ضد انقلاب، دو هفته قبل در ایران، چند بار براندازی اشده(!) اما یادم افتاد این نوع دغلبازی و تحمیق، اولین بارشان نیست.
♦️آنها در این ۴۳ سال ضمن صحنه آرایی، دست کم ۹۶ بار القا کردند کار جمهوری اسلامی تمام شد، یا شش ماه دیگر تمام می شود؛ این نود و هفتمین حُقّه و فریب هم، روش!
🔹مدیران سیا و موساد و ام آی سیکس، حالی شان نیست که اپوزیسیون کاسبکار حرفه ای(!) فاکتور می نویسد، پولش را می گیرد، مفت خوری می کند و فربه می شود و باز می رود سراغ فاکتور بعدی؛
♦️اما این وسط آبروی سرویس های جاسوسی غرب است که از بین می رود و واقعیت اقتدار روز افزون جمهوری اسلامی، برای عوام و خواص در دنیا، تابناک تر می شود. این نمایش #ایران_قوی ، دقیقا خلاف همان راهبردی است که غرب با تدارک اغتشاش، به دنبال تصویر سازی آن بود.
🔹بی تردید، نتیجه و پیامد دست کم ۹۷ بار دروغ گفتن غرب و مزدورانش، اثبات استحکام و اقتدار فزاینده جمهوری اسلامی ایران است.
✍ #محمد_ایمانی
شبنامه 993.mp3
13.23M
مهم / قرار بود #اسرائیل در آشوبها #مراکز_هستهای ایران را بزند / ناگفتههای کودتایی عجیب که شکست خورد
#شبنامه / حتما به #نشر_حداکثری و دیده شدن محتوای این شبنامه کمک کنید / سناریویی عجیب و پیچیده از حدود شش ماه پیش #علیه_ایران روی میز قرار گرفت/ در همین خصوص بنا بر این شد که در یک "ساعت صفر" ایران به سمت آشوب حرکت کند / قرار بود پس از سقوط دو هواپیما و آغازِ بحران در #زاهدان ، اسرائیل به عنوان یک قهرمان وارد شود / همزمان #سلبریتیها در حال ارسال محتواهایی علیه توان #هستهای کشور بودند (که نمونه هایی بررسی خواهد شد) / در این مرحله قرار بود مراکز هسته ای ایران مورد هدف قرار بگیرد / شبنامه امشب را با دقت ببینید... / قسمت۹۹۳
شهردار تهران گفت: آشوبگران به آتش نشانان و پاکبانان متعرض شدند و این جایی برای سخن نمیگذارد. تمام اموال لیست و مقدمات فراهم شده که به دستگاه قضائی ارسال شود. تا هفته پیش ۴۳ دستگاه اتوبوس،
۲۵ دستگاه آتشنشانی و ۶۰۰ مخزن توسط آشوبگران خسارت دیدند .
پ ن - هزینه این خسارات و خسارات اموال خصوصی و عمومی در کشور را قوه قضائیه باید با مصادره اموال اغتشاشگران و دعوت کنندگان به اغتشاش پرداخت کند و دیگر جای هیچ مماشاتی نیست و عذر خواهی و ابراز پشیمانی به تنهایی هیچ ارزشی ندارد .
🔴⭕عقدهی علی کریمی از نظام از کجا آب میخوره!
⭕پدرش عضو حزب توده و کاسه لیس شوروی سابق بوده که اوایل انقلاب اعدام میشه!
عموش که دست برقضا هم حزبی پدرش بوده میاد مادرشو میگیره
حالا که دری به تخته خورده و سلبریتی شده فکرده چیزی شده؛ فاز اپوزیسیونی و توهم لیدری برداشته.
✍س.ساجدی
@jonbeshsaybery