📊#مشاوره_روانشناسی
🌟 عادتها چگونه شکل میگیرند؟
🛎 ۴ مرحله برای شکل گیری یک عادت جدید باید طی شود👇
1️⃣ نشانه
2️⃣ انگیزه
3️⃣ پاسخ
4️⃣ پاداش
🔹مرحله اول: نشانه
در این مرحله یک نشانه یا علامت مانند یک قلاب در ذهن شما عمل میکند و باعث میشود تا یک رفتار در شما بروز پیدا کند. این نشانه، بخش کوچکی از اطلاعات است. این اطلاعات به شما کمک میکنند که شما بعد از انجام دادن آن رفتار منتظر چه پاداشی از جانب دیگران باشید. ذهن شما به طور مستمر در حال تجزیه و تحلیل محیط داخلی و خارجی اطرافتان است تا مواردی را بیابد و ببیند پاداش انجام آن، در کجا قرار دارد.
🔹مرحله دوم: انگیزه
رغبت و انگیزه نسبت به انجام یک رفتار که تبدیل به عادت شده از اهمیت بالایی برخوردار است. بدون داشتن سطح مناسبی از انگیزه، شما هم دلیلی برای ادامه دادن به آن رفتار نخواهید داشت.
🔹مرحله سوم: پاسخ
در این مرحله تفکرات شما به عمل تبدیل میشوند. در واقع عملی شدن یک فکر به سطح انگیزه شما و میزان تناسب آن با رفتارتان بستگی دارد. اگر انجام یک کار نیاز به تلاش بیشتر از حد توان شما داشته باشد، شما دیگر از ادامه دادن آن صرف نظر می کنید.
🔹مرحله چهارم: پاداش
این مرحله، مرحله آخرِ انجام یک عادت است. تمام مراحلی که در مورد آن صحبت کردیم، همگی به دنبال پاداش هستند. دلیلِ این که ما همواره به دنبال پاداش هستیم این است که دو هدف را دنبال میکنیم👇
1️⃣ پاداشها رضایت ما را جلب میکنند.
2️⃣ به ما یاد میدهند تا بیشتر یاد بگیریم.
🔶 @gozine2
⏰ ابر کارنامه گزینه دو - مدیریت زمان
اطلاع از زمان گذاری روی هر درس و سوال در مدیریت زمان به شما کمک می کنه. با تمرکز روی این بخش به مرور می تونی هنر آزمون دادن رو تمرین کنی تا در کنکور وقت کم نیاری. با این امکان اختیار زمان آزمون رو دستت می گیری👌✌️
📝 مدیریت زمان، تفاوت افراد موفق و ناموفق💯
#کارنامه_هوشمند
@gozine2
📊#مشاوره_آزمون
📝 افزایش دقت با مرور اشتباهات آزمون قبلی
💠 بعد از شرکت در آزمون، زمانی را در نظر گرفته و آزمون خود را در اسرع وقت با دقت تحلیل کنید زیرا اگر بین شرکت در آزمون و تحلیل آن فاصله زیادی بیفتد، دلیل و استدلال خود برای پاسخگویی به سوالات در جلسه آزمون را فراموش خواهید کرد. و در صورت تحلیل نکردن آزمون، شرکت در آزمون برای شما مفید نبوده و صرفا وقت خود را هدر کردید.
🖍برای یک تحلیل آزمون خوب ابتدا با استفاده از پاسخنامه کلیدی سوالات غلط و نزده آزمون را شناسایی کرده و سپس با ماژیک قرمز شماره آن سوالات را مارکدار کنید.
📊 ما در تحلیل آزمون جواب چهار دسته سوال را بررسی می کنیم👇
❌ غلط
➖نزده
💡سوالاتی که ایده جدیدی دارند
📚 سوالاتی که در پاسخنامه تشریحی درسنامه دارند
1️⃣ حال کنار سوال های غلط فرآیند غلط حل سوال را که در جلسه آزمون برای حل آن طی کرده بودید را به همراه فرآیند حل درست سوال که در پاسخنامه تشریحی است با خودکار قرمز کنار آن سوال بنویسید.
2️⃣ اگر سوالی را پاسخ نداده بودید پس در نتیجه شما فرآیند غلطی برای حل سوال طی نکردید پس در نهایت صرفا فرآیند درست حل آن سوال را می نویسید.
3️⃣ حال در روزهای مرور قبل از آزمون می توانید با بررسی دفترچه تحلیل شده آزمون گذشته، اشتباهات آزمون قبلی را مرور کرده و دیگر آن اشتباهات را در آزمون پیش رو تکرار نکنید و در نتیجه باعث کاهش بی دقتی های شما سر جلسه آزمون خواهد شد.
🔶 @gozine2
📲 سامانه انتخاب رشته اینترنتی گزینه دو فعال شد🤩
✅ با #انتخاب_درست شغل و رشته دانشگاه هم از دوران تحصیل خود لذت ببرید هم دغدغه تغییر رشته و کنکور مجدد نداشته باشید.✌️
👨🏻💻ما در این انتخاب مهم با مشاوره ها و سامانه جامع انتخاب رشته اینترنتی گزینه دو در کنار شما هستیم تا با شناخت دقیق علاقه و استعداد خود، بهترین انتخاب را داشته باشید.
🌐 gozine2.ir/Services/EntekhabReshteh
@gozine2
هدایت شده از کانال رسمی موسسه گزینه دو
📊#پرسشوپاسخ
⁉️ چرا امروز و فردا می کنیم؟
💠 اهمال کاری نوعی بیماری است. یعنی کاری را که تصمیم به اجرای آن گرفته می شود، بدون دلیل به آینده محول می شود و فرد خود را از این بابت سرزنش می کند چون فرد اهمال کار مجبور است در قبال تعلل ورزیدن و همزمان سرزنش کردن خویش، از خود دفاع نماید.
📶 کمال گرایی:
بسیاری از ما با این باور بزرگ شده ایم که باید همیشه کارهایمان را عالی و بدون نقص انجام دهیم و باور داریم که بهترین شدن اهمیت ویژه ای در نزد دیگران دارد. داشتن معیارهای سطح بالا چیز بدی نیست، اما کمال گرایی وسواس گونه نیز راه مناسبی برای بالا بردن کیفیت کارها نیست و زمانی که یک کاری به بهترین شکل پیش نمی رود انگیزه خود را برای ادامه کار از دست می دهید در صورتی که باید ادامه دهید تا نواقص به مرور برطرف شوند.
🟥 باور نادرست:
اهمال کاران همیشه خودشان را دست کم می گیرند و در همان لحظه ای که به خود می گویند: «باید اینکار را انجام دهم.» این فکر را در سر دارند که اما حالا به انجام آن مجبور نیستم تا فرصتی دیگر صبر می کنم، برای جلو گیری از این مشکل حتما برای کار های خود برنامه ریزی کنید و در زمان مشخص خودتان رو ملزم به انجام آنها کنید.
🔶 @gozine2
🔹سوال شما:
چگونه در حین مطالعه حواسپرتیهای خود را کم کنیم؟
👇🏻
👇🏻
🔸پاسخ مشاور:
سلام
١- سرعت مطالعه خود را كمي افزايش دهيد. اين كار باعث ميشود فضاي خالي ذهن شما پر شده و كمتر به مسائل متفرقه پرداخته شود. اگر علت عدم تمرکز شما داشتن سرعت کم در مطالعه است باید بدانید که داشتن سرعت مناسب به شدت روی تمرکز تاثیرگذار است.
۲- به صورت حجمی-زمانی مطالعه کنید و هر بار سعی کنید سرعت خود را نسبت به دفعات قبل افزایش دهید تا فضای خالی ذهن شما پر شده و با تمرکز بالایی به مطالعه بپردازید.
۳- متناسب با تواناييهاي خود هدفگذاري كنيد. مثلا اگر در يك واحد مطالعاتي تعداد صفحاتي كه براي ادبيات مطالعه ميكنيد ٦ صفحه و ١٠ عدد تست است در واحد ديگر اين مقدار را به ٧ صفحه و ١٢ تست برسانيد.
۴- افکار مزاحم و نگرانیهایی که در حین مطالعه سبب توقف روند شما میشوند را یادداشت نمایید و هر روز زمانی را برای فکر کردن به آنها اختصاص دهید. با شناسایی نگرانیها به راحتی میتوانید آرامش لازم را کسب کنید. تخليه نگرانيها سبب ميشود تا با تمركز بيشتري به مطالعه بپردازيد.
۵- ورزش روزانه بسیار مهم است؛ زيرا ورزش سبب بهبود عملكرد مغز ميشود. بنابراين، روزانه ١٥ الي ٣٠ دقيقه به ورزش اختصاص دهيد.
۶- خواب مناسب (۶ الی ۸ ساعت)، یکی از عوامل تاثیرگذار در تمرکز است. ساعت خواب و بیداری خود را تنظیم کرده و سعی کنید ساعت ثابتی برای خواب و بیداری داشته باشید.
۷- یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر تمرکز، تغذیه است. تغذیه خود را اصلاح نمایید. مصرف فست فودها سبب ايجاد عملكرد منفي حافظه ميشود.
بنابراین، تا جایی که امکان دارد مصرف این مواد را به حداقل برسانید.
۸- در صورتیکه با هیچ یک از روشهای فوق نتوانستید به تمرکز مورد نیاز خود دست پیدا کنید، به متخصص مربوطه مراجعه کرده تا راهکارهای لازم را دریافت نمایید.
بنابراین، ورزش و خواب منظم را در برنامه خود قرار داده و با نوشتن لیست نگرانیهای خود و شناسایی آنها و بالا بردن میزان کمی از سرعت مطالعه خود، تمرکز مورد نیاز خود را به دست آورید.
▫️▫️▫️▫️▫️
🙇♂️#مشاوره_روانشناسی
🔶 @gozine2
🔹سوال شما:
برای یادگیری بهتر ریاضی و فیزیک چه توصیهای دارید؟
👇🏻
👇🏻
🔸پاسخ مشاور:
سلام
دروس يا مباحث تمريني، مباحثي هستند كه براي يادگيري نياز به تمرين و حل تستهاي فراوان دارند، مانند رياضي، فيزيك، قسمتهای حل كردني زیستشناسی، اقتصاد، دستور زبان فارسي و.... براي يادگيري هرچه عمیقتر اين دروس، پيش از حضور در كلاس مطالب را پیشخوانی كنيد. توجه داشته باشيد پيشخواني را براي كنجكاو كردن ذهن خود و داشتن حضور ذهن در كلاس انجام میدهید و نياز نيست زمان پيشخواني شما طولاني شود. پس از آموختن مباحث حتماً درس هر روز را همان روز بخوانيد. خواندن درس هر روز همان روز سبب میشود مطالب سریعتر و عمیقتر آموخته شود و مدت زمان مرور مطالب را در روزهاي بعد كاهش میدهد. از مطالب خلاصهنویسی كرده و تست آموزشي را فراموش نكنيد. در اين نوع مباحث بايد حجم بيشتر واحد مطالعاتي خود را به زدن تستهاي آموزشي و تكميل آموختههای خود اختصاص دهيد. همچنين، دقت داشته باشيد كه نكات مهم تستها را استخراج كرده و آنها را به خلاصههای خود اضافه كنيد. دقت داشته باشيد كتاب درسي از اصلیترین منابع طرح سؤال براي طراحان هست. بنابراين، مطالعه كتاب درسي و حل تمرینهای آن را بايد در برنامه مطالعاتي خود قرار دهيد. بنابراين، بهترين روش براي يادگيري هرچه بهتر دروس تمريني، پیشخوانی، مطالعه كتاب درسي و حل تستهاي آموزشي فراوان هست.
▫️▫️▫️▫️▫️
📝 #مشاوره_تحصیلی
🔶 @gozine2
🗓 ۳۱ مرداد «روز باز امیرکبیر»
این رویداد با شعار "امیرکبیر؛ بهترین مسیر به آینده ای درخشان" در روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۸:۳۰ صبح برگزار خواهد شد.
این همایش با حضور دانش آموزان علاقمند به انتخاب رشته و دانشگاه به همراه خانواده های شان برای معرفی رشتههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر پرداخته خواهد شد.
همچنین اساتید منتخب دانشکدهها برای معرفی رشتهها سخنرانی خواهند داشت و درکنار آن، از دانشکدههای دانشگاه بازدید به عمل آمده و به سوالات داوطلبان پاسخ داده خواهد شد.
بعلاوه، در این همایش علاوه بر معرفی امکانات و تسهیلات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی این دانشگاه گزارشی از منابع معتبر آماری، مبنی بر میزان رضایت فارغالتحصیلان از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان میشود.
📸عکس دسته جمعی یادگاری با سردر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از دیگر برنامههای جنبی این رویداد است.
🔗 ثبت نام👇
🌐 https://evand.com/events/همایش-روز-باز-امیرکبیر-524733
@gozine2
28.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ معرفی گزارش «انتخاب رشته؛ با نگاهی به دادههای بازار کار ۱۴۰۳»
🔻تصویری دقیق از جزئیات ومهمترین سرفصلها و آمارهای گزارش جدید جابویژن توسط مقداد ولایی؛ همبنیانگذار جابویژن
✍️ اساتید دانشگاهی، شاغلین، مشاوران تحصیلی، خانواده ها و کنکوری ها را به مشاهده این گزارش کاربردی و ارایه نظرات و انتقادات سازنده دعوت می نماییم.
👨💻 دسترسی از طریق لینک زیر
🌐 gozine2.ir/Services/EntekhabReshteh
@gozine2
📊#مشاوره_تحصیلی
📝 برنامه ریزی میکنم، اما نمی تونم اجراش کنم. چرا؟
✨ انگیزه کافی ندارید: انگیزه ریشه در هدف دارد پس برای اینکه انرژی لازم برای مطالعه را داشته باشید، هدفی را دنبال کنید و آن را روی کاغذ آورده و زمانی را برای تصور آن در نظر بگیرید.
⏰ کاهش زمان های پرتی: یکسری بازه های زمانی در طول روز دارید که کار مفیدی در آن انجام نمی دهیم، نه درس میخوانید و نه استراحت میکنید مثل استفاده از تلفن همراه، برای کاهش زمان های پرتی، فعالیت های روزانه خود را تا این تایم ها در برنامه شناسایی کرده و آنها را حذف کنید.
📚 یکنواخت درس میخوانید: درس های خود را در طول روز به صورت متنوع و اصولی در برنامه مطالعاتی خویش قرار دهید، در تایم صبح برای جلوگیری از خواب آلودگی دروس تمرینی و در زمان هایی که انرژی بیشتری دارید دروس محوری خود را قرار دهید.
⚠️ بهانه نیاورید: اگر به دنبال زمانی هستید که تمامی شرایط برای شما مهیا و آماده باشد تا مطالعه خود را شروع کنید، بدانید که هیچ وقت آن زمان فرا نمیرسد، پس سعی کنید با پذیرش شرایط موجود حرکت به سمت هدف را آغاز کنید.
🔶 @gozine2
هدایت شده از کانال رسمی موسسه گزینه دو
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از کانال رسمی موسسه گزینه دو
🔚 آدمهایی که با وجود سختی به هدفشون رسیدن !
📝 میلتون؛ نابینا بود اما مینوشت!
🎼 بتهوون؛ ناشنوا بود اما آهنگ میساخت!
🧑🏫 هلن کلر؛ نابینا و ناشنوا بود اما سخنرانی میکرد!
👨🎨 رنوار؛ دست هایش دچار عارضه رماتیسمی بود اما نقاشی میکرد!
🗽 مجسمه ساز مکزیکی؛ بعد از قطع دست راستش، ساخت مجسمه ای رو که شروع کرده بود با دست چپش تموم کرد!
🎯 پس شما هم می تونید با وجود مشکلات خودتون رو به هدف برسونید، اگر بخواهید.💯
#انگیزشی
@gozine2
هدایت شده از کانال رسمی موسسه گزینه دو
📊 #مشاوره_روانشناسی
☀️روتین روزانه برای تقویت ذهن
🍳 میل کردن صبحانه
صبحانه منجر به بهبود عملکرد شناختی، حافظه و تمرکز بهتر میشود. شکی نیست که صبحانه بهترین غذا برای مغز است.
🍵 مصرف چای سبز
یکی از سالمترین نوشیدنیها که سرشار از آنتی اکسیدان است و به عملکرد مغز کمک میکند، چای سبز است. این نوع چای به کاهش سطح افسردگی و استرس نیز کمک میکند.
🗓 حل کردن جدول
با حل جدول ، به سادگی میتوانید ذهن خود را فعال نگه داشته و قدرت حافظه خود را بهبود بخشید.
🌱 مصرف مقادیری از آنتی اکسیدان
آووکادو، اسفناج، کلم بروکلی، مارچوبه، چغندر و ... سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند و میتوانند به بهبود تمرکز، توانایی حل مسئله و بهبود حافظه کمک کنند. آنتی اکسیدان ها به کند کردن روند پیری مغز معروفند.
🛌 خواب کافی
خواب مناسب با ذهن سالم در ارتباط مستقیم است و در عوض کمبود خواب تواناییهای فکری را کاهش میدهد.
📝 یادداشت کردن اتفاقات روز
محققان دریافتهاند که نوشتن خاطرات روزانه میتواند مغز را تحریک کند و منجر به تعادل بین ذهن، بدن و احساسات شود.
😖 کاهش استرس
استرس شغلی و استرس در روابط اجتماعی تأثیر منفی روی عملکرد مغز دارد. مهار کردن استرس و در میان گذاشتن مشکلات با خانواده و دوستان از این تأثیر منفی به میزان قابل توجهی میکاهد.
🔶 @gozine2
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آخرین قبولی های گروه تجربی
⁉️ با رتبه ای که بدست میاری، رشته-محل موردنظرت قبول میشی؟
🛎 در روزهای آینده آخرین قبولی رشته های پرطرفدار گروه انسانی نیز منتشر خواهد شد.
⚠️ تذکر مهم:
💠 بعضی از رتبه ها با توجه به بومی بودن، شکست ظرفیت ها، جنسیت، اعمال برخی سهمیه ها بعد از اعلام رتبه در سهمیه مناطق، تفاوت رتبه در بین زیرگروه ها و... کمی متفاوت با کد رشته های مشابه می باشد.
🔔 لطفا صرفا این اعداد را معیار تصمیم گیری خود قرار ندهید.
👨🏻💻 به نرم افزار آخرین قبولی های هررشته در سال گذشته در سامانه انتخاب رشته گزینه دو می تونی مراجعه و اطلاعات لازم رو کسب کنی😉
📲 با سامانه انتخاب رشته رایگان گزینه دو با آمار، اطلاعات و بخش های کاربردی مطمئن انتخاب رشته کن🤩
🌐 gozine2.ir/Services/EntekhabReshteh
#انتخاب_رشته
@gozine2