کانال رسمی موسسه گزینه دو
🔔📃 بر نگرانی غلبه كنید 🔢قسمت اول ✍️ نگرانی یکی از منابع عمده استرس و فشار روانی است و زندگی توأم ب
🔔📃 بر نگرانی غلبه كنید
🔢 قسمت دوم
🔻برای اینکار تکنیکهای زیر می تواند مفید باشد.
🔻تکنیک سود و زیان:
افکار نگران کننده را بر روی کاغذی بنویسید و بعد مشخص سازید که مزایا و منافع این افکار کدام است. فهرست کردن مزایا و معایب هرفکر نگران کننده شما را در عمل با ضررهای بی اندازه افکار منفی روبرو خواهد ساخت ، متوجه نقش این افکار در بروز نگرانی می شوید و برای مقابله و کنار گذاشتن آنها راغب تر خواهید شد.
🔻تکنیک بررسی شواهد:
در بررسی شواهد لازم است نگاهی به نگرانی های خود در گذشته بیندازید، به راستی چند درصد از آنها به واقعیت پیوست و اگر به دقت بررسی کنید، متوجه خواهید شد که نگرانی های شما به مراتب خیلی بیشتر است در حالی که تنها بخش کوچکی از آنها به وقوع پیوسته است، این یعنی که شما بیش از اندازه نگران هستید و عملا بسیاری از مواردی که شما نگران آن هستید رخ نخواهد داد.
🔻تکنیک آزمون تجربی
به دوستان و اطرافیان خود فکر کنید. براستی آنها به اندازه شما نگران هستند؟ آنها چگونه با نگرانی های خود مقابله می کنند؟ پاسخ به این سئوالات مستلزم این است که از آنها سئوال کنید و دیدگاههای آنان را بشنوید. شما میتوانید ضمن انجام راهکارها و تکنیکهای فوق به نکات ذیل نیز توجه کنید:
برخی خطاهای فکری می تواند نگرانی را بیشتر از حد واقعی تفسیر کند. برخی از این خطاها در ادامه می آید:
🔻فیلتر ذهنی:
در فیلترذهنی فرد نگران به نوعی از فیلتر کردن استفاده می کند یعنی اتفاقات و رویدادهای مثبتی را که در حال حاضر روی می دهد و یا ممکن است در آینده روی دهد نادیده می گیرد و صرفا به مسائلی می پردازد . که نگران کننده هستند. استفاده زیاد از فیلتر ذهنی می تواند نگرانی را به اضطراب تبدیل نماید.
🔻بزرگ نمایی :
کوچک نمایی بزرگ کردن اتفاقات منفی که در حال حاضر روی داده و یا ممکن است در آینده رخ دهد هیچگونه فایده ای ندارد، جز این که بر نگرانی فرد می افزاید و حتی او را به سمت اضطراب سوق می دهد. از طرفی افراد نگران و مضطرب همان طور که خطریا اتفاقات احتمالی را بزرگ فرض می کنند تواناییهای خود را دست کم میگیرند و خود را در مقابل مشکلات فعلی با مسائل آینده ضعيف و ناتوان میانگارند.
🔻پیش بینی منفی:
پیش بینی منفی برای آینده نگران کننده است. اگر شما بخواهید صرفا به مسائل ناراحت کننده فکر کنید و پیش بینی کنید که در آینده رویدادهای ناخوشایندی برایتان رخ خواهد داد، طبیعی است که نگران شوید، بنابراین لازم است که دست از پیش بینی منفی بردارید.
@gozine2
📊 #مشاوره_تحصیلی
🧠 عوامل حواس پرتی حین مطالعه
✅ حتما قبل از شروع فرآیند مطالعه هر وسیله ای را که به آن نیاز دارید آماده کنید که در حین مطالعه از جای خود بلند نشوید چون باعث حواس پرتی شما در مطالعه خواهد شد.
برای مطالعه با کیفیت شما به یک مکان مطالعه مناسب نیاز دارید. برای مطالعه یک مکان آرام و بی سر و صدا انتخاب کنید.
سعی کنید مکانی که در آن مطالعه می کنید ثابت باشد چونکه مکانی که فضای آن جدید باشد در حین مطالعه باعث پرت شدن حواس شما می شود.
🧑💻 میز مطالعه خود را مرتب کنید و وسایل اضافی را جمع آوری کنید، نامنظم بودن و شلوغ بودن میز مطالعه باعث حواس پرتی شما خواهد شد. مکان مطالعه شما باید شرطی باشد یعنی از میز خود صرفا برای مطالعه استفاده کنید.
📲 موبایل خود را قبل از شروع مطالعه بیرون از اتاق قرار دهید زیرا در حین مطالعه ممکن است به واسطه اعلان پیام و زنگ موجب حواس پرتی شما شود.
👨🏫 سرعت پایین در زمان مطالعه عاملی دیگر برای حواس پرتی در حین مطالعه است. ذهن ما یک حجمی برای پردازش اطلاعات در لحظه دارد حال اگر کل حجم ذهن خود را در حین مطالعه درگیر نکنید و با سرعت پایین مطالعه کنید یا جملات را چندین بار تکرار کنید ذهن فرصت آن را پیدا می کند که به موضوعات دیگری در حین مطالعه فکر کند که منجر به حواس پرتی شما خواهد شد.
🔶 @gozine2
📊 #مشاوره_تحصیلی
📈 اصول سرعت در حل تست
📝 تست زنی یک مهارت است، برای شکل گیری مهارت، اول باید مبانی نظری آن را یاد بگیرید و سپس به تمرین بپردازید. در ادامه مباحث نظری در مهارت تست زنی را برسی می کنیم تا بتوانید با تمرین تعداد تست روزانه خود را بالا ببرید.
۱) به هیچ عنوان دونه دونه تست نزنید و بعد آن را برسی کنید، چون باعث کندی شما در تست زنی خواهد شد، تست های خود را با توجه به میزان تسلط خود ۱۰ تا ۱۰ تا نهایت ۳۰ تا ۳۰ تا جدا و حل کنید.
۲) از همان ابتدا برای دروس تخصصی به صورت زمان دار تست بزنید تا تحت فشار زمان قرار گرفته و بتوانید زمان خود را مدیریت کنید و قبل از تمام شدن زمانتان سوالات مشخص شده بررسی شده باشند.
۳) در دروس تحلیلی هیچگاه اطلاعات صورت سوال را مجدد برای حل سوال ننویسید به این دلیل که باعث کاهش سرعت شما در تست زنی می شود.
۴) روی تست خاصی گیر نکنید، اگر بعد از حدود ۲۰ ثانیه درباره سوال چیزی به ذهنتان نرسید آن را رها کرده و به سراغ بررسی ادامه سوالات بروید.
۵) از تکنیک بر آورد و تلاش استفاده کنید، قبل از تست زنی با توجه به زمان خود بر آورد کنید که چه تعداد تست در باکس مطالعاتی آن درس بزنید و سپس تلاش کنید که به آن برآورد قبل از پایان باکس مطالعاتی برسید.
۶) از یک کتاب کمک آموزشی برای حل تست استفاده کنید حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد تست های کتب کمک آموزشی مشابه بوده و با تنوع کتاب تست در یک درس، سرعت پیشروی خود را پایین می آورید.
۷) لزومی به برسی سوالاتی که پاسخ صحیحی به آنها داده اید نیست، شما صرفا باید سوالات غلط، نزده، سوالاتی که درسنامه داشته یا نکته جالبی دارند را برسی کنید.
@gozine2
اطلاعیه_اعلام_مواد_و_منابع_امتحانی_آزمون_اختصاصی_پذیرش_دانشجو_–.PDF
463.8K
📝 اطلاعیه اعلام مواد و منابع امتحانی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در #دانشگاه_فرهنگیان سال ۱۴۰۳
@gozine2
مهارت معلمی. تعالی فرهنگ_100170025610.pdf
2.69M
📚 سه فصل اول کتاب مهارت های معلمی از آقای محسن قرائتی جز منبع تعلیم و تربیت اسلامی
@gozine2
C110205_231212_110522.pdf
15.7M
🔰 پایه دهم - گروه انسانی
📗 دروس نهم تا چهاردهم دین و زندگی
📖 صفحات ۱۰۵ تا آخر
@gozine2
763009586dinozendegi2-ensani_231212_110808.pdf
27.6M
🔰 پایه یازدهم - گروه علوم انسانی
📕 دروس شانزدهم تا هجدهم دین و زندگی
📖 صفحات ۱۹۶ تا آخر
@gozine2
DinoZendegi-10_DaneshchiiR_231212_112833.pdf
14.4M
🔰 پایه دهم - گروه ریاضی و تجربی
📕 دروس هشتم تا دوازدهم دین و زندگی
📖 صفحات ۹۸ تا آخر
@gozine2
1323912046dinozendegi2_231212_113050.pdf
18.92M
🔰 پایه یازدهم - گروه ریاضی و تجربی
📗 دروس یازدهم و دوازدهم دین و زندگی
📖 صفحات ۱۳۸ تا آخر
@gozine2
هدایت شده از کانال رسمی موسسه گزینه دو
18.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🎓 روتین یک کنکوری موفق
🧑🏻💻صفر تا صد یک روز کنکوری
🛤 از ابتدای کار یک ریل گذاری درست می تونه شما را راحت تر به مقصد برسونه. استفاده از یک برنامه و روتین از ملزومات موفقیت در کنکور است.
💠 در این پست به برنامه ریزی یک کنکوری موفق در روزهای مدرسه و تعطیل با عناوین زیر پرداختیم👇
⏰ چه ساعتی بیدار شویم؟
🍳 صبحانه چی بخوریم؟
🏫 در مدرسه چکار کنیم؟
💤 کی و چقدر استراحت کنیم؟
📚 باکس مطالعه چقدر باشه؟
🎯 با چه درسی شروع کنیم و به چه نکاتی توجه کنیم؟
🛌 چه ساعتی بخوابیم؟
و...
💠 یادت باشه در کنار همه این کارها استراحت و تفریح لازمه هر کنکوریه. هرشب به اهدافت فکر کن که نیروی محرکه فردای توست.🤩
🔚 در نهایت در این مسیر سبز و روشن، امیدواریم با تلاش و کوشش و رعایت روتین، از رتبه های برتر کنکور باشید.✌️
🎯 گزینه دو را در #اینستاگرام دنبال کنید.
#مشاوره_کنکور #برنامه_ریزی #برنامه_مطالعاتی
@gozine2