🔔 نتایج اولیه
فقط نمرات خام
کنکور اردیبهشت اعلام شد!
my.sanjesh.org
@gozine2
🗣️ رییس سازمان سنجش : در هفته آخر خرداد ماه ، نمره کل ( تراز ) کنکور اردیبهشت قابل مشاهده خواهد بود. / سازمان سنجش
@gozine2
اطلاعیه_اعلام_نتایج_علمی_شركتكنندگان_نوبت_اول_آزمون_سراسری_و_همچنین.PDF
285.9K
📢 اطلاعیه اعلام نتایج علمی شركتكنندگان نوبت اول آزمون سراسری و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان سال ۱۴۰۳
@gozine2
🔹سوال شما:
سلام . چگونه موقع مطالعه دروس تمرکز بیشتری داشته باشیم؟
🔸پاسخ مشاور:
سلام
١- سرعت مطالعه خود را کمی افزایش دهید.
این کار باعث می شود، فضای خالی ذهن شما پر شده و کمتر به مسائل متفرقه پرداخته شود.
اگر علت عدم تمرکز شما داشتن سرعت کم در مطالعه است باید بدانید که داشتن سرعت مناسب
به شدت روی تمرکز تاثیر گذار است.
همانطور که گفته شد به صورت حجمی- زمانی مطالعه کنید و هر بار سعی کنید سرعت خود را نسبت به دفعات قبل افزایش دهید تا فضای خالی ذهن شما پر شده و با تمرکز بالایی به مطالعه بپردازید.
متناسب با توانایی های خود هدف گذاری کنید، مثلا اگر در یک واحد مطالعاتی تعداد صفحاتی که برای ادبیات مطالعه می کنید ٦ صفحه و ١٠ عدد تمرین است در واحد دیگر این مقدار را به ٧ صفحه و ١٢ تمرین برسانید.
۲- افکار مزاحم و نگرانی هایی که در حین مطالعه سبب توقف روند شما می شوند را یادداشت نمایید و هر روز زمانی را برای فکر کردن به آن ها اختصاص دهید. با شناسیایی نگرانی ها به راحتی می توانید آرامش لازم را کسب کنید.
تخلیه نگرانی ها سبب می شود تا با تمرکز بیشتری به مطالعه بپردازید.
۳- ورزش روزانه بسیار مهم است.زیرا ورزش سبب بهبود عملکرد مغز می شود.
بنابراین روزانه ١٥ الی ٣٠ دقیقه به ورزش اختصاص دهید.
۴- خواب مناسب (۶ الی ۸ ساعت) ، یکی از عوامل تاثیرگذار در تمرکز است. ساعت خواب و بیداری خود را تنظیم کرده و سعی کنید ساعت ثابتی برای خواب و بیداری داشته باشید.
۵- یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر تمرکز، تغذیه است. تغذیه خود را اصلاح نمایید، مصرف فست فودها سبب ایجاد عملکرد منفی حافظه می شود.
بنابراین تا جایی که امکان دارد مصرف این مواد را به حداقل برسانید.
۶- در صورتیکه با هیچ یک از روش های فوق نتوانستید به تمرکز مورد نیاز خود دست پیدا کنید به متخصص مربوطه مراجعه کرده تا راهکارهای لازم را دریافت نمایید
بنابراین، ورزش و خواب منظم را در برنامه خود قرار داده و با نوشتن لیست نگرانی های خود و شناسایی آن ها و بالا بردن میزان کمی از سرعت مطالعه خود تمرکز مورد نیاز خود را به دست آورید.
#مشاوره_تحصیلی
❓سوالات مشاوره ای خود را از طریق @Gozine2FAQ در تلگرام ارسال نمایید.
❕پاسخ سوالاتی که جنبه عمومی داشته باشد، در کانال قرار می گیرد.
🔶 @Gozine2
🏴 سالروز شهادت حضرت امام محمد تقی(علیهالسلام) تسلیت باد.
📣 روابطعمومی مؤسسه گزینهدو
@gozine2
🔹سوال شما:
سلام، در دوره امتحانات چه زمانی برای مطالعه بهتر است؟
🔸پاسخ مشاور:
سلام
١- بهتر است ساعت مطالعه شما در روزهایی که امتحان دارید ٨ الی ٩ ساعت و در روزهای تعطیل ١١ الی ۱۲ ساعت مطالعه کنید. برای این که بتوانید ساعت مطالعه افزایش دهید،ساعت مطالعه روزانه خود را یادداشت کرده و سعی کنید هر روز نسبت به روز قبل پیشرفت کنید.
٢- در مورد اینکه چه زمانی برای مطالعه بهتر است، باید به این نکته توجه داشته باشید که بهترین زمان برای مطالعه زمانی است که هوشیاری بیشتری داشته باشید تا بتوانید با تمرکز بیشتری مطالب درسی را مطالعه نمایید.
٣- باید با توجه به ساعت بیولوژیکی بدن خود تلاش کنید هر درس را در زمانی که بهترین یادگیری را دارید مطالعه نمایید تا با سازمان بندی دقیق تری در حافظه شما جای بگیرد.
٤- بهتر است در طول روز مطالعه کنید و ساعات مطالعاتی خود را تا نیمه های شب ادامه ندهید، زیرا خواب روز نمی تواند جایگزین مناسبی برای خواب شب باشد. بنابراین لازم است ساعت خواب شما در شب بوده و ساعت بیداری و خواب ثابتی داشته باشید.
بنابراین حتما ساعت مطالعه خود را افزایش دهید وسعی کنید در ساعاتی که بیشترین میزان یادگیری را دارید مطالعه کنید تا مطالعه با کیفیتی داشته باشید.
❓سوالات مشاوره ای خود را از طریق @Gozine2FAQ در تلگرام ارسال نمایید.
❕پاسخ سوالاتی که جنبه عمومی داشته باشد، در کانال قرار می گیرد.
🔶 @Gozine2
هدایت شده از کانال رسمی موسسه گزینه دو
با غلبه بر استرس، با بهترین روحیه به استقبال کنکور برو.
❗️هرچقدر به کنکور نزدیک تر میشیم، استرسش بیشتر میشه و البته این استرس و اضطراب نشان دهنده سلامت روان شماست پس نباید خودتان را به خاطر آن سرزنش کنید.
دو نوع استرس داریم👇
1️⃣ دیسترس(Distress) : تجربه مداوم غرق شدن در مسئولیت هاست. دیسترس حرکت در مسیر مشکلات است بی آنکه انتهای مسیر معلوم باشد.
🔺مانند: مشکلات مالی، تعارض در روابط بین فردی، یک بیماری مزمن یا یک ضربه روحی شدید ناشی از یک رویداد ناخوشایند
2️⃣ یوسترس Eustress: نوعی استرس مثبت و مفید است. در حالت یوسترس ما تحت فشار هستیم، ولی این فشار به ما انرژی و انگیزه می دهد تا مسئولیت هایمان را انجام داده و به اهدافمان برسیم.
🔺مانند تحصیل کردن و قبولی در رشته و دانشگاهی که دوستش داریم، ترفیع شغلی و تغییر شغل
✅ بنابراین استرس همیشه مضر نیست. درواقع استرس می تواند ما را به سوی دادن پاسخ موثر به یک موقعیت هدایت کند (اضطراب قبل از امتحان) یعنی شما می توانید تصمیم بگیرید که استرس اثر مثبت یا منفی روی زندگی شما داشته باشد.
🔚 و در آخر بخاطر داشته باشید: شما مامور به وظیفهاید نه مامور به نتیجه!
@gozine2
⌚ مدیریت زمان در جلسه آزمون
⁉️ خیلی از کنکوری ها علیرغم مطالعه و تلاشی که دارن، بدلیل وقت کم آوردن یا تمرین نکردن #تکنیک_آزمون نتیجه دلخواه رو نمیگیرند.🫣
✅ در دوران جمعبندی کنکور و آزمونجامع علاوه بر سنجش آموخته هاتون حتما هنر آزمون دادن را تمرین کنید.
📝 تمرین تست زمان دار، تکنیک ضربدر منها ، ردگزینه ، زمان نقصانی به شما در این زمینه کمک خواهد کرد که در این پست آموزش دادیم.
🎯 گزینه دو را در اینستاگرام دنبال کنید👇
🌐 instagram.com/gozine2.ir
#اینستاگرام
@gozine2
4_5793952616501216103.mp3
1.34M
#پرسش_و_پاسخ
🔹سوال شما:
چگونه مفهومی درس بخوانیم؟
📝 #مشاوره_تحصیلی
📚 آرشیو پرسش و پاسخها ⬇️
🌐 http://article.gozine2.ir/viewtopic/1521
▫️▫️▫️▫️▫️
🔶 @Gozine2
🔹سوال شما:
چگونه در حین مطالعه تمام فکرم با درس باشد و به چیز دیگری فکر نکنم؟
👇🏻
👇🏻
🔸پاسخ مشاور:
سلام
١- فعالانه مطالعه کردن به شما کمک میکند تا ذهن شما فرصت فکر کردن به هیچ موضوعی را پیدا نکند. برای این کار باید از مطالبی که مطالعه میکنید یادداشت برداری کنید. این کار سبب میشود بخشی از ذهن شما که به عوامل حواسپرتی میپردازد، به یادداشت برداری مشغول شده و مطالعه با تمرکز بالاتری داشته باشید.
٢- در هر واحد مطالعاتی سرعت مطالعه خود را بررسی کنید و سعی کنید هر بار کمی این مقدار را افزایش دهید. این کار باعث افزایش کمی و کیفی مطالعه شما خواهد شد. برای این کار ابتدا سرعت فعلي خود را ثبت كنيد (مثلا در يك واحد توانستم ٤ صفحه ادبيات مطالعه كنم) و بعد تلاش كنيد سرعتتان را كمي (حدود ٢٠٪) افزايش دهيد (مثلا تصميم بگيريد در يك واحد ٥ صفحه ادبيات مطالعه كنيد.).
٣- در هنگام مطالعه یک کاغذ در کنار دست خود قرار دهید و عوامل حواسپرتی و افکار مزاحم خود را در آن یادداشت نمایید تا بار ذهنی شما تخلیه شود و هر روز زمانی را به فکر کردن به نگرانیهای خود (آنچه که یادداشت کردهاید) اختصاص دهید.
بنابراين، حتما سرعت مطالعه خود را بالا ببريد تا ذهن شما فرصت پرداختن به موضوعات متفرقه را نداشته باشد و با يادداشت ليست نگرانيهاي خود و اختصاص دادن زماني در روز براي بررسي و رفع آنها، مطالعه با كيفيتتري داشته باشيد.
🙇♂️#مشاوره_روانشناسی
@gozine2