eitaa logo
🇮🇷قرارگاه صف
185 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
44 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ♨️ وزارت خارجه قطر: توافق حاصل شد؛ جنگ متوقف می‌شود و تبادل اسرا انجام خواهد شد سخنگوی وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد: 🔹«توافق به توقف جنگ، آزادی گروگان‌های اسرائیلی و آزادی اسیران فلسطینی منجر خواهد شد.» 🔹میانجی‌گران بر سر اجرای مفاد مرحله اول توافق آتش‌بس در نوار غزه به جمع‌بندی رسیده‌اند.»
ترامپ در گفت‌وگو با فاکس نیوز: اسرا روز دوشنبه آزاد خواهند شد 🔹به نتانیاهو گفتم که اسرائیل نمی‌تواند با جهان بجنگد و او این را به خوبی درک می‌کند! فکر می‌کنم ایران بخشی از روند صلح گسترده‌تر خواهد بود.
انصارالله: پایداری مردم غزه جهان را شگفت‌زده کرد 🔹 «نصرالدین عامر» نایب‌رئیس اداره اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله یمن گفت که دو سال صبر و فداکاری مردم غزه با تن‌دادن رژیم صهیونیستی به آتش‌بس، به ثمر نشست.
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 مدیرعامل شرکت ملی پست: نسخه جدید «دستیار پستی من» امروز رونمایی می‌شود محمد احمدی: 🔹با فعال سازی اپلیکیشن «دستیار پستی من» فقط با ثبت شماره تلفن گیرنده مرسوله به دست افراد خواهد رسید.
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 مدیر عامل شرکت ملی پست: روزانه یک میلیون مرسوله پستی در سراسر کشور جابجا می شود
روز نیرو دریایی سپاه خدمت این عزیزان  تبریک عرض میکنم 🌹❤️ ‌
30.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ادعای تحویل ۴۰ جنگنده چین به ایران و خریدهای سنگین از روسیه! 🔴پروفسور حسن اونال تحليل گر تركیه‌ای مسائل خاورميانه در مصاحبه‌ای مدعی شد: «ایران میگ ۲۹ (نسل جدید) خریده است. سوخو ۳۰ یا سوخو ۳۵ خریده و خبرهایی نیز منتشر شده که سامانه پدافند اس ۴۰۰ به ایران ارسال شده است. همچنین از چین توافق خرید ۱۲۰ تا ۱۵۰ جنگنده جی ۱۰ سی انجام شده و حدود ۴۰ فروند نیز تحویل داده شده است! اگر ایران این سلاح‌ها را خریده باشد و تحویل بگیرد و پرسنلش نیز خوب آموزش دیده باشند، ایران رقیب آمریکا در آسمان خواهد بود.» 🔵 این تحلیل گر تسلط کامل اسرائیل بر حریم هوایی ایران در جنگ دوازده روزه را محل تردید دانست و تاکید کرد: «به دلیل همین عدم تسلط بر حریم هوایی ایران، اسرائیل از آمریکا خواست تا مراکز هسته‌ای ایران را بمباران کرد.» 🔴روایت این تحلیل گر را با زیرنویس فارسی می‌بینید و می‌شنوید.
25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 على عيونج يزينب حلم مذبوح 🎙 🖋 ✔️@meshayah 🇮🇷🇮🇶قرارگاه صف موکب قرارگاه صف @GRARGAHSAF2
📢 پیام رهبر انقلاب اسلامی به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز 🔹️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز با اشاره به نقش فریضه پرمعنا و حیات بخش نماز در سرنوشت انسان در دنیا و آخرت تاکید کردند: ترویج و آموزش نماز، تبیین ظرافت‌های باطن نماز و التزام به آن، تکلیف حتمی دستگاه‌های تبلیغ دین و رجال دینی و متدیّنین است که باید در این جهت از ابزارهای نوین بهره‌گیری شود. 🖼 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: ✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین ✏️ اجلاس نماز یکی از سودمندترین گردهمایی‌های کشور، و روزی که این اجلاس در آن برگزار میشود، یکی از مبارک‌ترین روزهای سال است، و این به خاطر تشخّص و برجستگی این فریضه‌ی پُرمعنی و حیات‌بخش در میان فرایض اسلامی است. ✏️ نماز آنگاه که با آداب خود همچون خشوع و دل‌سپاری به معبود انجام میگیرد، دل را آرام و اراده را مستحکم و ایمان را ژرف و امید را زنده میکند. و سرنوشت انسان در دنیا و آخرت، وابسته به چنین دل و چنین اراده و چنین ایمان و چنین امیدی است. این است که توصیه به نماز، در قرآن و دیگر متون دینی از دیگر توصیه‌ها افزون‌تر است و چنین است که در اذانِ نماز، آن را از همه‌ی کارها بهتر اعلام میکنند. ✏️ پدران و مادران و سپس معلّمان و معاشران و آنگاه مقرّرات و عادات زندگیِ مرتبط با نماز، در انتشار و التزام به آن نقش دارند. ✏️ دستگاه‌های تبلیغ دین و رجال دینی و سپس همه‌ی متدیّنین، این را تکلیف حتمی خود بشمارند و از ابزارهای نوین و مشوّقها برای آموزش نماز و ترویج نماز و تبیین ظرافتهای پُرمعنی در نماز، و سرانجام نیاز دنیوی و اخروی هر فرد مسلمان به نماز بهره‌گیری کنند. ✏️ لازم است از جناب آقای قرائتی که این نهال پُرثمر را نشانده و تا اینجا رسانده‌اند، صمیمانه تشکّر کنم. ✏️ والسّلام علیکم و رحمة الله ✍ سیّدعلی خامنه‌ای ۱۴۰۴/۷/۱۵
کاخ سفید ترامپ را رئیس جمهور صلح نامید. ترامپ: حمله به ایران، راه توافق غزه را باز کرد ترامپ: من قرار است این جمعه به روسیه سفر و با رئیس‌جمهور پوتین دیدار کنم 🚨🔥 | ترامپ مدعی شد که گفتگوهای مثبتی درباره توافق با ایران داشته است و فراتر از آن، مدعی شد که ایران بیانیه داده است و توافق غزه را تأیید کرده است! 🔻بار دیگر ترامپ این ایده را مطرح کرد که ایران نیز می‌تواند به صلح خاورمیانه بپیوندد که اشاره دوباره به شکل دادن چیزی شبیه پیمان ابراهیم برای ایران بود!