eitaa logo
🇮🇷قرارگاه صف
185 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.4هزار ویدیو
44 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨🚨🚨گزارش شده کمپ K1 در شهر کرکوک در شمال عراق توسط پرتابه های ناشناس مورد هدف قرار گرفته است. 🛑همچنین یک پرتابه نیز وارد خانه ای در العروبه در شهر کرکوک شده است که تلفاتی به دنبال نداشته است.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
📷 گردهمایی ماسون‌های جهان در باکو؛ برگزاری مجمع عمومی لژ اعظم ماسونی آذربایجان 🔻 به گزارش منابع خبری، امروز باکو میزبان یکی از مهم‌ترین نشست‌های فراماسونری منطقه بود. در این رویداد، مجمع عمومی لژ اعظم ماسونی جمهوری آذربایجان با حضور نمایندگانی از لژهای مختلف جهان برگزار شد. 🔹این نشست که با پوشش محدود رسانه‌ای همراه بود، در فضایی رسمی و با حضور چهره‌های شناخته‌شدهٔ ماسونی از کشورهای مختلف برگزار گردید. جزئیات دقیق دستور کار و تصمیمات اتخاذشده در این مجمع هنوز به‌صورت رسمی منتشر نشده است. 🔹 برگزاری چنین رویدادی در پایتخت جمهوری آذربایجان، بار دیگر توجه ناظران سیاسی و فرهنگی را به نقش و نفوذ جریان‌های فراملی در تحولات منطقه‌ای جلب کرده است.
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پازل جدید آمریکا؛ حمله‌ای دیگر در راه است؟ 🔹آتش‌بس شاید برقرار شده باشد، اما آیا این پایان ماجراست؟ 🔹شواهد و تحرکات رسانه‌ای و سیاسی غرب، از طراحی پازلی جدید علیه ایران حکایت دارد. 🔹از اظهارات ترامپ تا موج‌سازی رسانه‌های صهیونیستی، همه‌چیز از سناریویی تازه خبر می‌دهد. 🔹ویدیو را ببینید؛ شاید آنچه در ظاهر آرام به‌نظر می‌رسد، آغاز فصلی دیگر از تقابل باشد.
نماینده کلیمیان در مجلس: دستگیری جاسوسانی از جامعه یهودیان ایران صحت ندارد/ دستگیری به دلیل برگزاری جشن‌های خانوادگی غیرمجاز بوده است همایون سامه یح نجف آبادی نماینده کلیمیان در مجلس: 🔹 اخبار منتشر شده از سوی برخی رسانه‌های معاند درباره دستگیری جاسوسانی از جامعه یهودیان ایران، به طور کامل کذب و دروغ است و به هیچ وجه صحت ندارد. 🔹دستگیری چند نفر به دلیل برگزاری جشن‌های خانوادگی غیرمجاز، بود این افراد در شرف آزادی هستند و دستگیری آنها هیچ ارتباطی با جاسوسی ندارد. 🔹از ابتدای انقلاب تاکنون حتی یک نفر از جامعه کلیمیان به اتهام جاسوسی دستگیر نشده است و این جامعه همواره وفاداری خود را به نظام و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است. /خانه ملت
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی حماسی و ضدصهیونیستی ملاباسم کربلایی- شب پنجم محرم، اهواز
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران رسماً سیستم ناوبری آمریکایی رو کنار گذاشت و به شبکه ماهواره‌ای چین، Beidou، پیوست. 🔒رمزنگاری نظامی، دقت بالا، بدون نیاز به اینترنت... یعنی استقلال واقعی در زمان جنگ و صلح.
نخست وزیر عراق: رژیم صهیونیستی بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد 🔹السودانی در گفت وگو با شبکه بی‌بی‌سی افزود: تلاش برای فروپاشی نظام ایران، پیامدهای خطرناکی برای کل منطقه به ‌دنبال خواهد داشت.
🚫سخنگوی سپاه: در صورت بروز تهدیدات جدید، پاسخ جمهوری اسلامی به مراتب کوبنده‌تر، ویرانگرتر و متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود 🔹 سردار نائینی سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، تاکید کرد که مجاهدت‌های حاجی‌زاده و رزمندگان اسلام، به ویژه نیروهای مسلح، موجب شکست رژیم صهیونیستی و تقویت قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی شده است.
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش cnn از آسیب ندیدن تاسیسات هسته ای ایران در پی حمله آمریکا
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عطاالله مهاجرانی: این موشک‌های سجیل که اسرائیل را دیوانه کرده بود. رژیم صهیونیستی برای خفیف کردن مسلمانان دائم جنگ ۶ روزه با اعراب را برجسته می‌کردند که ما در ۶ روز همه جهان اسلام را شکست دادیم؛ خیلی خب شما در جنگ ۱۲ روزه در برابر فقط یک کشور شکست خوردید
مشاور فرمانده کل سپاه: جنگ ۱۲ روزه با پیروزی ایران به پایان رسید 🔹جباری: 🔹بسیاری از گزینه‌های ما در این نبرد فعال نشده است، لذا اگر تعرض ادامه پیدا کند، چیزی به نام بازار باثبات انرژی در خلیج فارس وجود نخواهد داشت. 🔹ما می‌دانستیم تنها چیزی که می‌تواند رژیم را پایین بکشد، فشار داخلی است، لذا برنامه خودمان را بر روی جبهه داخلی متمرکز کردیم. 🔹جنگ ۱۲ روزه با پیروزی ایران اسلامی به پایان رسید. 🔹به دنیا نشان داشتیم که محاسبات‌شان غلط است و الگوی جدید ارائه کردیم. 🔹در ارزیابی‌های اطلاعاتی خود اشتباه کردند و برآورد اطلاعاتی آن‌ها مربوط به ۱۰، ۱۵ سال پیش ایران بود. /ایسنا