eitaa logo
🇮🇷قرارگاه صف
185 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.4هزار ویدیو
44 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۴ قطعی شد 🔰رئیس سازمان بورس اعلام کرد: 🔰مرحله دوم سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ حداکثر تا پایان شهریور ۱۴۰۴ به حساب سهامداران واریز می‌شود. 🔰میزان این سود بین ۷۰۰ هزار تا یک‌ونیم میلیون تومان خواهد بود. 🔰با واریز این مرحله، مجموع سود پرداختی سهام عدالت تاکنون به بیش از ۴ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان می‌رسد.
🔰 واکنش رسانه‌های غربی به نقاط ضعف جلسۀ آلاسکا در پرتو رفتارهای گذشته ترامپ 1⃣ واکنش واشنگتن پست به انتخاب آلاسکا: نمادی خطرناک از مشروعیت‌بخشی به پوتین 🔸 واشنگتن پست درباره قدرت تاثیر پوتین نوشت: "انتخاب آلاسکا به‌عنوان میزبان این دیدار، با وجود سابقۀ تاریخی آن از زمان فروخته شدن به ایالات متحده، همچنان نمادی حساس است. تحلیل‌گران از جمله مایکل مک‌فول اشاره کرده‌اند که این انتخاب به‌طرز خطرناکی پیامی ضمنی می‌فرستد: «ترامپ پوتین را در بخشی از امپراتوری سابق روسیه می‌پذیرد» این اقدام ممکن است به‌سادگی مشروعیت سیاسی برای پوتین فراهم کند — شخصی که قبلاً به‌خاطر تهاجم به اوکراین منزوی شده بود". 2⃣ واکنش آسوشیتدپرس به حذف و تحقیر اوکراین: نادیده گرفتن اصل "بدون اوکراین درباره اوکراین" 🔸 آسوشیتد پرس نوشت: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، از این جلسه حذف شده و این اقدام به‌نقدهای گسترده‌ای انجامیده است. تحلیلگران بر این باورند که تصمیم بدون حضور اوکراین، به نوعی تحقیر طرف اوکراینی و تضعیف مشارکت غرب در روند صلح بوده است این نقض استانداردی است که می‌گوید: «بدون اوکراین، درباره اوکراین تصمیم‌گیری نشود». 3⃣ بررسی سوابق ضعف ترامپ در براب: پوتین با بازخوانی سابقه تحسین‌گرانه ترامپ از پوتین توسط "ان دی تی وی" 🔸 ان دی تی وی: در نشست هلسینکی ۲۰۱۸، ترامپ نه‌تنها نارضایتی از دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ را نپذیرفت بلکه عملاً منکر آن شد و به پوتین اعتماد کرد: «رئیس‌جمهور پوتین گفت که روسیه دخالتی نداشته ... من هم دلیلی برای اینکه داشته باشد، نمی‌بینم» همچنین این رخداد از سوی جان مک‌کین «یکی از خفت‌بارترین عملکردها از سوی یک رئیس‌جمهور» توصیف شد. این سابقه نشان می‌دهد که ترامپ مستعد تسلیم در برابر فشارهای پوتین است. 4⃣ رفتار متناقض و سیاست بازی‌های زبانی 🔸 گاردین: در هفته‌های منتهی به دیدار، ترامپ در بیانیه‌هایش دچار تناقض بود؛ از یک سو این دیدار را «یک جلسه‌ی گوش دادن» خواند و از سوی دیگر تهدید به «پیامدهای بسیار شدید» کرد. این نوع متغیر بودن سخنان می‌تواند به عنوان ترفندی بازاریابی بده، نه یک استراتژی دیپلماتیک متین. 5⃣ خطر امتیازدهی بدون تضمین واقعی 🔸 فایننشنال تایمز: تحلیلگران مرکز مطالعات بین‌المللی و امنیت (CSIS) اعلام کرده‌اند که ترامپ شدیداً به‌دنبال صلح سریع است—شاید برای به‌دست آوردن جایزه نوبل. اما پوتین با صبر استراتژیک، در موضع قدرت قرار دارد، به‌ویژه که پیشروی‌های میدانی روسیه ادامه دارد. در این شرایط، اهل شک هستند که ترامپ به‌راحتی هزینه‌های برای روسیه ایجاد کرده و در مقابل، توانایی پوتین را برای پیروزی در بلندمدت نادیده گرفته است.
ده کشور خطرناک برای کلاهبرداری مالی در شبکه‌های اجتماعی 🔹سالانه ۷۵ میلیون پوند فقط در شبکه‌های اجتماعی کلاهبرداری می‌شود. 🔹براساس ارزیابی شرکت متا، ده کشور با بیشترین خطر کلاهبرداری عبارتند از آفریقای جنوبی، بلژیک، ترکیه، آلمان، امارات، پاکستان، اسپانیا، استرالیا، هند و آمریکا.
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ۱۰۰ ثانیه از آنچه در آلاسکا بین پوتین و ترامپ گذشت ┄┅┅┅┅┅┅┅┄
44.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غضنفری افشا کرد با اسنادی که داریم میتوانیم ثابت کنیم که پزشکیان با اسرائیل همدست است این دولت آمده است تا کار ایران تمام کند و از نابودی اسرائیل جلوگیری کند آیا این اطلاعات را قوه قضاییه ، نهادهای امنیتی و نظارتی نمی دانند ✍اون از ظهره وند که رئیس جمهور پزشکیان رو به توطئه برعلیه نظام و انقلاب متهم می‌کنه اینم از کار غضنفری که اینبار با ادعای داشتن اسناد پزشکیان را به همدستی با اسرائیل متهم میکند؟!!! خب اگر هست چرا دستگیر نمی‌کنید ؟! گفتن این حرفها به مردم با ابهام و بدون ارائه سند تشویش اذهان عموم نیست؟ ما بی‌کفایتی سیاسی پزشکیان رو تایید میکنیم ولی اینگونه اتهامات همدستی با صهیونیست نیاز به مستندات دارد که قبل از گفتن آن در رسانه ها باید مراحلی را توسط نهادهای مربوطه پیگیری و سپس به رسانه ها گفته شود.
| منابع سوری : اطلاعات اولیه نشان می‌دهد که انفجار در محله المزه دمشق ناشی از یک بمب جاسازی شده در یک خودرو نزدیک به هتل گلدن بوده است ┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🔴دشمن رسما یگان سانسور دارد اما ما حتی از جایی که دوربین هم نبوده، تصویر سازی ذهنی می‌کنیم!
پوتین و ترامپ در حال تماشای دنیای گفتمان...
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ترامپ در مصاحبه با فاکس نیوز تایید کرد که جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران را تمام شده نمی داند 🔹ترامپ می‌گوید که ۵ جنگ را پایان داده است. هنیتی مجری فاکس نیوز برای چاپلوسی می‌گوید: نه، تو ۷ جنگ را تمام کردی و شروع می‌کند به لیست کردن آنها. 🔹بعد ترامپ می‌گوید: نه، من موضوع ایران-اسرائیل را “لزوما نهایی‌شده” نمی‌دانم.»
🚨🚨 |‌ منابع عراق: ⛔️ارتش آمریکا پیام‌هایی به دولت عراق فرستاده است مبنی بر اینکه قصد دارد قبل از ماه دسامبر از پایگاه عین‌الاسد در غرب عراق خارج شود" ⛔️اگر ارتش آمریکا خارج شود، عراق 'مصونیت از حملات اسرائیل' را از دست خواهد داد که به معنای انتظار حملات رژیم صهیونیستی در عراق مشابه غزه، لبنان، سوریه، یمن و ایران است"
🚨 علی مطهری اصلاح طلب خطاب به استاندار مازندران: ⭕️ ما مسئول معیشت و اقتصاد مردمیم استاندار مازندران دولت پزشکیان را با دولت سکولار اشتباه گرفته ⭕️ دولت علاوه بر معیشت مردم مسئول صیانت اخلاق، رفتار و اعتقادات مردم نیز هست! جا دارد وزیر کشور وی را برکنار کند ┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسرائیل در حوزه فنی و مهندسی آب به هیچ وجه جلوتر از ما نیست/ ما ۱۰۰ میلیارد متر مکعب آب تجدید پذیر داریم؛ هیچ کشوری در خاورمیانه چنین آبی ندارد رضا حاجی کریم، رئیس فدراسیون صنعت آب: 🔹سد کرج خالی نشده که صهیونیست‌ها بخواهند امکان اسکی روی آب را برای ما در آن ایجاد کنند/ اسرائیل یک سیستم اقلیمی ثابت دارد، در حالی که ایران تنوع اقلیم داشته و دو رشته کوه بسیار بزرگ دارد.